CarAudioTurkey.Com Türkiye'nin Tek Bağımsız Oto Müzik Sistemleri Platformu
CaraudioTurkey Özel
»
IASCA-Türkiye
»
İASCA IdbL 2004 Yarışma Resimleri
Kullanıcı Adı:
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Parola:
Ana Sayfa
Yardım
Garaj
Ara
Quick Search
Advanced Search
[Close]
Giriş Yap
Rockford Fosgate T1
Gösterim : 50
Gönderen :
djzonk
Garaj :
Düldül
Kicker L5 20cm
Gösterim : 83
Gönderen :
BocuQ
Garaj :
Vectra C Sound Quality
tn47 için...
Gösterim : 38
Gönderen :
GHOST
Garaj :
Müzik Kutum
Sticker
Gösterim : 6
Gönderen :
emrah_06
Garaj :
EmraH_06
Changer
Gösterim : 17
Gönderen :
N5K3G
Garaj :
N5K3G
megane logo
Gösterim : 8
Gönderen :
dj_haypha
Garaj :
Megane II Sedan Re Audio
Bagaj
Gösterim : 94
Gönderen :
TaNs
Garaj :
FoCuS RS Wagon
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: İASCA IdbL 2004 Yarışma Resimleri (Okunma Sayısı 14149 defa)
KoRaY
Aktif Üye
«
Yanıtla #60 :
Aralık 23, 2004, 11:27:46 ÖÖ »
Alıntı sahibi: "sound"
Alıntı sahibi: "karanis"
her şahıs kendini savunma hakkına sahiptir : kendini niye savundun diyemeyiz ya
ya saunacak birşeyi olmayanlar değil mi koray ?
sound
Yeni Üye
«
Yanıtla #61 :
Aralık 23, 2004, 11:29:20 ÖÖ »
sound demişki:
Alıntı
kardeş ne dediğini biraz aç da bizde anlayalım
ultımate 2 dünya üçüncüsü jbl team olmasına rağmen birs ürü elleştiriye mahruz kalındı ama yarışta bir sürü enterasan şey olmasına rağmen bazı markalar hala kendilerini nasılsa savunuyor.
KoRaY
Aktif Üye
«
Yanıtla #62 :
Aralık 23, 2004, 11:59:56 ÖÖ »
sound demişki:
Alıntı
kardeş ne dediğini biraz aç da bizde anlayalım
ultımate 2 dünya üçüncüsü jbl team olmasına rağmen birs ürü elleştiriye mahruz kalındı ama yarışta bir sürü enterasan şey olmasına rağmen bazı markalar hala kendilerini nasılsa savunuyor.
Kraldan çok kralcı var... Ne diim, komik...
Kim ne derse desin yarışma güzeldi, Türkiye oto müzik sistemlerinin geldiği nokta açısından sonuçlar da güzeldi, sizi bilmem ben iyi vakit geçirdim. İlk rekor 155 küsürdü, ikincide 160 üzeri konuşuluyor. İnşallah hep beraber daha iyilerini yapacağız ileride. Ancak diğer markaların da desteklerinin olması lazım. Rekabet her zaman kaliteyi getirir bunu hiç bir zaman unutmamak gerekli. Türkiye'nin teknik bilgisi arttıkça bu kesinlikle son kullanıcıların çıkarına olacaktır.
Kimbilir belki bir gün bizden (Türkiye'den) birileri yurtdışındaki yarışmalara hakem olarak gider. Neden olmasın?
karanis
Hasan Karanis
Tiryaki Üye
«
Yanıtla #63 :
Aralık 23, 2004, 12:08:44 ÖS »
koray kardeş dediklerinin çoğuna katılıyorum özellikle buna(Ancak diğer markaların da desteklerinin olması lazım)farklı kombinasyonlarla daha fazla güç ve
türkiyeden dünyaya yeni rekorlar.
By Karanis ®
Team Natural Sound
2xDD 9515 sub 1xDDz1 amp
154.2db Legal
155.7db illegal
2xDD9515G sub 2xDDz1 amp
155.5 db Legal
1XDD 9515 sub 2xfor-x 6000.1amp:154.3db Legal
www.by-ns.com
Ana Ünite: Pioneer deh-p8600mp active mod
Comp : Morel dotech Dotech 5 mk II x2
Tweeter : Morel Supremo Piccolo
Subwoofer: Treo ssi 12,44 x2
Comp Ampli: Dls ra-40
Sub Ampli : Zenon fab.5000
Baterry : Bb 17.12 3adet Bb 40.12 1adet
Kablolama : Stinger
GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye
«
Yanıtla #64 :
Aralık 23, 2004, 01:46:43 ÖS »
Arkadaşlar öncelikle burası tarafsız bir platform.firma sahipleri ve distribitörler arasındaki ilişkiiyi 1-2 sayfa önce görebilirsiniz.
Devler aralarında hiç bir problem yokken siz neden böyle imalı konuşmalar yapıyorsunuz?
Lütfen forum ortamımızı germiyelim.
Unutmıyalımki bu bir yarışma X yada Y markasının 1.liği bizi ilgilendirmez.bu Ödül Türkiyeye mâl edilmiştir.
Biz burada yarışma resimlerini gidemiyen arkadaşlara göstermek o ortamı bir nebzede olsa yaşatmak için bu konuyu açtık.derecesi olan üyelerimizde kendilerini belirttiler.bundada hiç bir mahsur yok.
Ancak birbirimize imalı olarak birşeyler söylemektense ileride yapılabilecek işlerin konuşulması çok daha mantıklı olacagktr.
Organizasyonu;
Yapan,katılan ve destekliyen herkeze caraudio-tr olarak teşşekkür ediyoruz.
unutmayalımki arkasına bakan önünü göremez
Saygılarımla
Only Blaupunkt gamma Headunit
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye
V8 Power
«
Yanıtla #65 :
Aralık 23, 2004, 06:14:26 ÖS »
fazla söze gerek yok
katılan,emek gösteren ve sergileyen,bu imkanı sunan ve yardımcı olan herkese çok teşekkürler.başarılarınızın devamını dilerim...
fotoğraflarda emeği geçen herkese de teşekkürlerimi sunarım
ve alper iyiki varsın
orada olamadık ama sayende bir nebze de olsa yaşadık
Şirinyalı - ANTALYA
sterzioglu
Yeni Üye
«
Yanıtla #66 :
Aralık 23, 2004, 06:20:49 ÖS »
Eski bir Murtaş çalışanı olarak JBL takımını kutluyorum. bu sefer rakip olarak yarıştık.
Özellıkle sıerranın bu yarısa gırmesıne cok sevındım ve bu yarısın butun markaların katılımıyla seneye büyük bir karnaval havasında gecmesını diliyorum.Özhan kardesimin bizim hakkımızda yazdığı bazı şeylere katılmıyorum.(pejo 106). önümüzdeki yarısta centilmenlikte de yarısırız umarım.
Yarısmayı düzenleyen sayın A.Murat Kurt'a ,Ayrıca sayın Mustafa Mısırlıya katkılarından dolayı teşekkür ederim.
1-ay-er sarı escordu hazırlayan erhan kardesimi gösterdiği büyük gayretten dolayı
2-Recep beyı (önemli olan yarışmak) centilmenliğinden dolayı
3-Osm'yi pejo 106'da (bir akü bir amfi ve iki 25cm bas)çıkardığı dB'den dolayı
4-Özhan kardeşimin dünya ikinciliğini(seneye bizim olacak)
KUTLUYORUM
husnu eris
Aktif Üye
«
Yanıtla #67 :
Aralık 24, 2004, 04:46:28 ÖÖ »
Arkadaşlar hepinize merhaba,
TUNING TÜRKİYE ekibi olarak uzun zamandar uğraş verdiğimiz bu organizasyonda bize güvenip bunlar yapar deyip oraya gelen tüm araç sahiplerine, destekleyen distribütör firmalara ve gelen tüm ziyaretçilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
IASCA 2004 Adil bir şekilde yapılıp bitmiştir belki bizlerinde küçük hataları olmuş ise affola ama gerçekten uzun zamandır yapılmayan bir yarışmaya tekrar hayata geçirmek bizler için onur ve gururdur. Bu sitede yazılıp bitenlere 1 haftadır takip ediyorum. Eleştirileri biraz daha yapıcı olarak yaparsak çok yakında tekrarlamayı düşündüğümüz IASCA için daha olumlu olacaktır. Bizler içinde motive olacaktır.
Ne mutlu ki bizlere bu yarışmadan dünya ikincileri, üçüncüleri, beşincileri, altıncıları ve dokuzuncuları gibi dünyada ilk ona giren hatta ilk yirmiye giren araçlar çıktı. Bununla alakalı ayrıntıyı ve türkiyeden ilk 20'yi giren araçları
www.iasca.com
sitesisinde top 20'de bulabilirsiniz.
Tekrar ediyorum hatalarımız olmuş ise lütfen bizleride uyarınki bizde hatalarımızı düzeltelim bir dahaki yarışmaya hem 100 araçla, hem ses şiddetini hemde ses kalitesini yapalım.
Yurtdışından gelen misafirimizinde türkiye ile alakalı övgü dolu sözlerine yine aşağıda vereceğim siteden bulabilirsiniz.
http://www.iasca.com/forums/showthread.php?t=375
Saygılarımla,
Hüsnü ERİŞ
TUNING TÜRKİYE
husnu eris
Aktif Üye
«
Yanıtla #68 :
Aralık 24, 2004, 05:03:14 ÖÖ »
ilk 20 forumudur.
http://www.iasca.com/forums/forumdisplay.php?f=10
KoRaY
Aktif Üye
«
Yanıtla #69 :
Aralık 24, 2004, 09:24:00 ÖÖ »
iLLa ki herkesin hatasi yanLisi oLmustur ama bu yaptiginiz ilk yarismaydi ve acemilik iLLa ki vardi fakat eminim ki iLer ki yarisLarda bu acemiLik atıLacak,yeni rekorLar kırıLacak ve Turkiye(marka marka değiL bir bütün olarak konusuorum) deki sonucLar eminimki cok daha yukarLarda oLucak...Tekrardan derece aLan ve aLamayan herkesi tebrik ediorum en azindan geLme zahmetinde buLunduLar ve emegi gecen herkese tesekkur ediorum
tipo16v
AHMET TANERİ
Tiryaki Üye
«
Yanıtla #70 :
Aralık 24, 2004, 10:50:24 ÖÖ »
Arkadaslar yarısmayı kim düzenledi belli degil. Tuning Türkiye mi yoksa Murat kurt mu? Türkiye de Tuning turkiye deniyor ama Iasca resmi forumunda Murat kurt un düzenlediği görünüyor. Aynen daha evvelki yarışmada olduğu gibi yine kendin pişir kendin ye oldu. Söylenen ve yapılanlar birbirini tutmuyor nerde kaldı tarafsızlık...
Alın işte kendiniz bakın...
http://www.iasca.com/forums/showthread.php?p=1870#post1870
" I would like to thank all of those who helped me during my stay there, with the language barrier and during the event. To my new friend, A. Murat Kurt, 2004 director of IASCA Turkey,"
İŞTE SAPIK MANİSALI!
sound
Yeni Üye
«
Yanıtla #71 :
Aralık 24, 2004, 11:10:33 ÖÖ »
Alıntı sahibi: "tipo16v"
Arkadaslar yarısmayı kim düzenledi belli degil. Tuning Türkiye mi yoksa Murat kurt mu? Türkiye de Tuning turkiye deniyor ama Iasca resmi forumunda Murat kurt un düzenlediği görünüyor. Aynen daha evvelki yarışmada olduğu gibi yine kendin pişir kendin ye oldu. Söylenen ve yapılanlar birbirini tutmuyor nerde kaldı tarafsızlık...
" I would like to thank all of those who helped me during my stay there, with the language barrier and during the event. To my new friend, A. Murat Kurt, 2004 director of IASCA Turkey,"
yarışmayı kimin düzenlediği bellidir takip etmediniz sanırım takip etseydiniz bu şekilde saldırmazdınız moe beyin de bu konuda açıklaması olmuştur.sadece ıasca da türkiye denilince murat kurt akla geliyor herkez bu kadar duyarlı olupta birşeyler yapabilse de ıasca diğer isimleride tanısa
bu arada yapılanlar dünyaya mal olurken siz niye hala bu kadar bencilsiniz veya kıskanç....
tipo16v
AHMET TANERİ
Tiryaki Üye
«
Yanıtla #72 :
Aralık 24, 2004, 11:27:53 ÖÖ »
Kıskançlık yada bencillik yaptığım yok. Olması gereken tarafsız ve akıllarda soru işareti bırakmayan organizasyonların düzenlenmesi. Kimsenin içine şike şüphesi bırakmayacak şekilde.
İŞTE SAPIK MANİSALI!
sound
Yeni Üye
«
Yanıtla #73 :
Aralık 24, 2004, 12:26:31 ÖS »
Kıskançlık yada bencillik yaptığım yok. Olması gereken tarafsız ve akıllarda soru işareti bırakmayan organizasyonların düzenlenmesi. Kimsenin içine şike şüphesi bırakmayacak şekilde.[/quo
siz yaptığınızında farkında değilsiniz...
extremesound_ozhan
Yeni Üye
«
Yanıtla #74 :
Aralık 24, 2004, 12:59:36 ÖS »
Sen düne kadar herhangi bir kullanıcı idin . Şu an belli oluyor ki temsil ettiğin firmanın ağzıyla konuşuyorsun ama şunu bilki yaptığın da söylediğin de yanlış .Çok yazık sana ...
Yukarıdaki yazının tercümesini okudum " Kaldığım süre içerisinde ve yarışma sırasında bana yardım eden herkese teşekkür ederim . 2004 IASCA Turkiye direktörü ve yeni arkadaşım A. Murat Kurt , ve Murat , Cigdem ( Cedam ) , Ugur , Kerem ve Husnu diye devam ediyor .
IASCA - Turkiye 2004 IdBL yarısması Tuning Turkiye ve AutoMax Tuning tarafından düzenlendi . IASCA anlaşması seneliktir ve 2005 te dergi(ler)in direk IASCA'yla anlaşması var , şu an imzalanmış durumda . Husnu beye tavsiyem dergide bu anlaşmayı yayınlaması .
İtham ettiğin , şike yapıyor dediğin insanlar , seni besleyen firmanın yaptıklarından daha fazlasını vermeye çalışıyorlar bu sektör için . Benim sana tavsiyem şu , katılmayı beceremiyorsanız , hazmetmeyi becerin . sedktörde yapılan her iş eninde sonunda size de faydalı olur . Yarışma var diye şu an 160 üzerinde skorlar var Turkiye de , Yarın ses kalitesi olduğunda da aynı gelişmeler olacak hepimiz açısından .
Yarışmaya katılan herkes kıyasıya rekabet ettikten sonra birbirini tebrik etmeyi de bildi . Sen ise iyi olan birşeye çamur atarak bunu bozmaya çalışıyorsun . Burada yazdıklarını okuyan ve bu sektördeki insanlar en doğru kararı vereceklerdir .
istediğin markayı seç ve kullan , kimsenin eleştirisi olmaz sana . IdBL de şike olamayacağını sen de biliyorsun , sonuçta makine ölçüyor ve bir dünya masraf edildi amerikadan adam geldi sırf bu eleştiriler çıkmasın diye .
bu sektördeki herkesin yarışmaya katkısı olan insanları özellikle iki derginin temsilcilerini taktir etmesi lazım . Maddi kayıpları olmasına rağmen , sonunda dergilerine zarar gelme ihtimaline rağmen öncesinden günlerce efor sarfederek bu yarışmayı düzenlediler . Onlara ben , Team JBL ekibinin temsilcisi olarak çok teşekkür ediyorum . Biliyorum ki meyve veren ağaç taşlanır , ağacın altında taş atan olmak yerine meyvesi olan ağaç olmayı tercih eden insanlar varken bu sektör geri gitmeyecektir .
Özhan Doğruer - Extreme Sound
sound
Yeni Üye
«
Yanıtla #75 :
Aralık 24, 2004, 01:02:00 ÖS »
yarışmayı kimin düzenlediği bellidir takip etmediniz sanırım takip etseydiniz bu şekilde saldırmazdınız moe beyin de bu konuda açıklaması olmuştur.sadece ıasca da türkiye denilince murat kurt akla geliyor herkez bu kadar duyarlı olupta birşeyler yapabilse de ıasca diğer isimleride tanısa
bu arada yapılanlar dünyaya mal olurken siz niye hala bu kadar bencilsiniz veya kıskanç....
bu arada biraz işngilizce dersi vereyim yukarıdaki metinde yarışmayı murat kurt düzenledi demiyor der ki sayın moe “Burada kaldığım süre içerisinde ve organizasyonda bana yardımcı olan ve dil engelime rağmen herhangi bir sıkıntı çekmemi engelleyen herkese çok teşekkür
etmek istiyorum. Yeni arkadaşım, IASCA Türkiye 2004 müdürü A. Murat
Kurt’a” umarım anlaşılmıştır.
GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye
«
Yanıtla #76 :
Aralık 24, 2004, 02:18:50 ÖS »
Organisazyonla ilgili hertürlü aksaklıgı eleştiriyi kabul edebilirdim.
ancak bu edilir cinsten bir eleştiri değil.
neredeyse ölçümlerin hepsi yapılırken jüri ye çok yakındım.ölçü aletinin sapması vs.. bence düşünülmemeli bile..
e yarışma ile ilgili aksaklıklarıda sohbet bölümünde konuşmuştuk..demekki geriye taşlama kalmış onuda burda yapmıaya çalışmışsın.
Bence olmadı Tipo16v....
2002deki yarışmayıda yakından takip eden bir insansın...Ve unutma aylar öncesinden Forumda yarışma haklarının devredildiğini duyurmuşturm
http://caraudio-tr.com/forum/viewtopic.php?t=110
Sizden tek bir ricam olucak....Lütfen artık yapıcı olalım...
Saygılarımla
Alper DALAR
Only Blaupunkt gamma Headunit
husnu eris
Aktif Üye
«
Yanıtla #77 :
Aralık 25, 2004, 12:41:43 ÖÖ »
SELAM OLSUN GÜZEL İNSANLARA, SELAM OLSUN HI-FI SEKTÖRÜNE, SELAM OLSUN SIRF LAF OLSUN TORBA DOLSUN DİYE KONUŞANLARA
Demekki güzel bir iş başarmışızki katılan insanlar çok güzel derken bazı arkadaşlar hala olayın organizasyonunda ben o arkadaşımın kim olduğunu bilmiyorum ama şubat sayısı tuning turkiye dergisini alıp sözleşmeyi okumasını istiyorum.Dergiminde satışını artırmış olur.
)
tabiki bu olayın şaka tarafı
Teşekkürler Murat KURT,
Sizler bu yarışmanın ne zorluklarla yapıldığını biliyormusunuz, sizler bu yarışmada Sayın, Murat KURT'un yaptığı fedekarlıkları biliyormusunuz ? Biz soğukta bu işi öğrenmek için tir tir titrerken sizler ise sıcak yataklarınızda yatıyordunuz. Şunu unutmayın hiç kimse bu yarışma ile alakalı en ufak olumsuz hiçbirşey söyleyemez söylettirmem. Biz TUNING TÜRKİYE ekibi olarak Sayın, Murat KURT'a burdan sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. O bize güvendi bildiği her şeyi fazlasıyla anlattı ve öğretti sonuçta böyle düzgün bir yarışmayı adil bir şekilde yapıp sökterömüzün gelişimine katkı sağlamaya çalıştık. Bu çorbada bizimde bir parçacık tuzumuz olmuş ise ne mutlu bize ne mutlu Sayın Murat KURT'a.
Ahmet yaptı Mehmet yaptı ama yaptık. Siz eleştirin ben ben yanıtlarım. Bundan sonrada ne bu sitede nede başka biryerde IASCA'yı yapıcı bir şekilde eleştirmenizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Bundan sonra 2005'e bakıyor ve şimdiden yarışmanın en kısa zamanda,(inşaallah 6 ay içinde) bu yarışmayı tekrar düzenlemeyi düşünüyoruz. Şimdidende bunun müjdesini verebilirim.
Ben burdan sayın Moe Bey'ede teşekkür ediyorum. Türkiye ile alakalı insanlarla alakalı Okadar güzel şeyler yazmışki cana yakın olduğumuzu bu işi bildiğimizi söylemiş ama biz burda birbirimizi yemekle meşgulüz. Daha ne diyim yorum sizin okuyun ve görün demekki bizimde hiç kimseden eksiğimiz yok demekki bizlerde yurtdışındaki yarışmalarda araçlarımızı g..türebilir, yurtdışında dbl'lerimizi konuşturabiliriz.
Son sözüm klavyedeki parmaklarınızı çalıştıracağınıza gelecek yıl hazırlayacağınız araçların DBL'leriyle uğraşınki o yarışmada altlarda kalmayın.
Kalın sağlıcakla.
Derginin şubat sayısını bekleyin
Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye
«
Yanıtla #78 :
Aralık 25, 2004, 01:23:34 ÖÖ »
Walla baya komik bi yarışmaydı hele ki sunucumuz yarışmayı mı sundu stand up mı yaptı belli değildi
betonlar resistanslar ki karınca sürüsü halinde milletin arabayı tutması birisinin fazla itmesiyle sallamaya başlamaları kesinlikle iasca lık olaylardı moe türkçe bilse tr de bi daha iasca olurmuydu bilmiyorum açıkçası
Yarışma bi event olamıycak kadar kötüydü , ne promosyon çalışmaları ne tanıtımlar ne de demo araçlar wardı kısacası bayıktı yarışma. Walla bu kadar ayda yapılabilen şeyler 800 ansi lümen bi projektör bulmak 2 tane kolon bi anfi getirmek 3 masayı yanyana koyup bi de şerit çekmekse biraz yapılanlar fazla abartılıyo tabi bi de moe nun konaklama ücreti falandı filandı. Şimdi organizatör arkadaşlarımız binbir zorlukla karşılaştık gibi laflar ediceklerdir , ki o binbir zorluk da tüyapta o boş salonu ayarlamaktı herhalde ki bide gömlekler hazırlanmıştı juri deki arkadaşlar için. Ama her ne kadar eleştirsemde yarışmayı ki umarım organizasyonu seneye yapıcak arkadaşlar bu eleştirileri iyice değerlendirir ve kendilerine bişeyler çıkartırlar , bu yarışma adaletsizlik , taraflılık gibi lafları haketmiyo
; okçunun araçlarına yasak mı wardı da katılmadı kimse , eğer davetiye bekliyoduysanız ki kimseye özel devetiye yollanmadı sizde kalkıp 8 de o insanlarla birlikte katılsaydınız yarışmaya , yoksa zor mu geldi kalkmak!!!
Bi karar verip katılmadığınız görüp bilmediğiniz şeye çamur atmayın , iascanın standart audio control db ölçüm cihazı ordaydı gelip 50 ytl veren herkezin de spl i ölçüldü gelseydiniz ölçtürseydiniz. Okçu db drag düzenliycek hadi bakalım siz ona tarafsız deyin kendi dediklerinize bakarak bas baya rf in dist i düzenliycek , bu lafları yemek istemiyen şahıslar kendi yerlerine başkalarını gazlayıp öne sürmesinler !!!
Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J
Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J
Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator
Tweeter : R29/7000
Mid : 12M
MidBass : 18M
Subwoofer : JL Audio 8w7
Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid
Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer
Kablo Shielding : 3M
Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari
Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth
www.roketoyun.com
husnu eris
Aktif Üye
«
Yanıtla #79 :
Aralık 25, 2004, 02:10:17 ÖÖ »
Saygı duyuyorum ama?
Haklısın biz yanlış yaptık, sırf sizin gibi düşünsünler burda laf atsınlar organizasyon kötülesinler diye , Doğru söylüyorsun ordakı insanlara yaptık karıncalara değil (insanlara yaptık) size yapmadık zaten bu sektöre değer veren insanlara yaptık, biz çorbaya tuz atmaya çalıştık ama siz çorbayı tuzsuz içiyorsanız buyrun için, ben tuzlu içmeye devam edeceğim. Bu insanlarada tuzlu çorbadan ikram edeceğim.
Yukarda yazdım, benden iyi yapan olursa yapsın bende saygı duyarım.İsterseniz siz yapın. İsterseniz reinada falan yapın topçuları popçular gelir. Onlar insan ama fuar alanına gelenler karınca buyrun siz yapın Televolelere, Pazar keyfine falan çıkır.
db drag yapsınlar onada destek vereceğiz. Ahmet yapsın mehmet yapsın herkeze destek vereceğiz bu sektör içinse herşeye varız. Siz eleştirin biz daha güzellerini yaparız bundan kuşkunuz olmasın.
Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye
«
Yanıtla #80 :
Aralık 25, 2004, 04:33:07 ÖÖ »
husnu bey sizinde alınganlığınız üstünüzde anladığım kadarıyla , benim kanımca komik ve vasattı organizasyon ben burda gördüklerimi söylüyorum ki eleştiriyi olumsuz algılamak size kalmış , türkçemiz güzel bi dil çekip çeviririz sonra siz kuzey ben güney kutbunda çıkarız, bu organizasyonu yapın diye kimse sizin boğazınızı sıkmadı yada ailenizi kaçırıp tehdit etmedi siz bu işi yaptıysanız ,yaptığınız işten dolayı övülmeyi de eleştirilmeyi de kabul etmişsiniz demektir en başından , eğer kaldıramıycaktınız, neden yapmaya kalktınız .Bunun yanı sıra yazdıklarımı da yanlış anlıyosunuz ben oraya gelen insanlara karınca demedim zaten karıncalar bizim gibi böyle aptal işlerle ilgilenmiyolar , bunun yanı sıra sizin gibilere yapmadık demekle neyi kastediyorsunuz ; biz sizin gibi görenler için değil ahh canım iasca yapılmış dandik de olsa müthiş diyicek insanlar için mi yapıyoruz demek istiyosunuz bunu bi açıklayın . Bunun yanı sıra televoleye çıkmasında yada pazar keyfine çıkmasında ne sakınca olucak ki , eğer çok ciddi şekilde yapılmış bi organizasyon olsa yapan dergilerle ilişiği olmuyan biçok yayın organında da ciddi şekilde yer bulurdu nasılsa medyamız iyi haberlere hayır demez. Topçular popçularda gelebilir ayrıca ben bi candan erçetinin yada sezen aksunun benim sq da yaptığım arabayı dinlemesinden hoşlanırım merak ettiğiniz buysa ki bunda kimse hayır diyemez çünkü insanlar genelde yaptıkları işten gurur duymak isterler. Bu arada biz zaten eleştiriyoruz bundan bişey çıkarabilmek sizin anlayışınıza kalmış ama sizin için yapmadık diyosunuz zaten şak şakçılar için yaptıysanız eleştiri alamazsınız ama siz bunuda biliyosunuzdur. Kısacası biraz daha böyle dwm ederseniz kazandığınız sempatiyi yitiriceksiniz o nedenle üslubunuzu tekrar gözden geçirin.
Sizin burda yapmanız gereken tek şey, tipo arkadaşımız ki yanlış bişey yaptı ki ben bile buna karşı sizi savundum her ne kadar siz farkına varamamış olsanızda, size karşı eleştiride bulunanlara eleştirileri için teşekkür edip bunları bi daha ki düzenliyceğiniz yarışmada göz önünde bulundurup eksiklerinizi tamamlamaya çalışıcağınızı söylemekten ibarettir.
Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J
Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J
Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator
Tweeter : R29/7000
Mid : 12M
MidBass : 18M
Subwoofer : JL Audio 8w7
Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid
Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer
Kablo Shielding : 3M
Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari
Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth
www.roketoyun.com
sound
Yeni Üye
«
Yanıtla #81 :
Aralık 25, 2004, 04:09:39 ÖS »
Alıntı sahibi: "Kain"
Walla baya komik bi yarışmaydı hele ki sunucumuz yarışmayı mı sundu stand up mı yaptı belli değildi
betonlar resistanslar ki karınca sürüsü halinde milletin arabayı tutması birisinin fazla itmesiyle sallamaya başlamaları kesinlikle iasca lık olaylardı moe türkçe bilse tr de bi daha iasca olurmuydu bilmiyorum açıkçası
Yarışma bi event olamıycak kadar kötüydü , ne promosyon çalışmaları ne tanıtımlar ne de demo araçlar wardı kısacası bayıktı yarışma. Walla bu kadar ayda yapılabilen şeyler 800 ansi lümen bi projektör bulmak 2 tane kolon bi anfi getirmek 3 masayı yanyana koyup bi de şerit çekmekse biraz yapılanlar fazla abartılıyo tabi bi de moe nun konaklama ücreti falandı filandı. Şimdi organizatör arkadaşlarımız binbir zorlukla karşılaştık gibi laflar ediceklerdir , ki o binbir zorluk da tüyapta o boş salonu ayarlamaktı herhalde ki bide gömlekler hazırlanmıştı juri deki arkadaşlar için. Ama her ne kadar eleştirsemde yarışmayı ki umarım organizasyonu seneye yapıcak arkadaşlar bu eleştirileri iyice değerlendirir ve
kendilerine bişeyler çıkartırlar , bu yarışma adaletsizlik , taraflılık gibi
lafları haketmiyo
size sadece bir soru soracağım
siz böyle organizasyonlara promosyonlar içinmi katılırsınız?öyleyse vay halinize...
; okçunun araçlarına yasak mı wardı da katılmadı kimse , eğer davetiye bekliyoduysanız ki kimseye özel devetiye yollanmadı sizde kalkıp 8 de o insanlarla birlikte katılsaydınız yarışmaya , yoksa zor mu geldi kalkmak!!!
Bi karar verip katılmadığınız görüp bilmediğiniz şeye çamur atmayın , iascanın standart audio control db ölçüm cihazı ordaydı gelip 50 ytl veren herkezin de spl i ölçüldü gelseydiniz ölçtürseydiniz. Okçu db drag düzenliycek hadi bakalım siz ona tarafsız deyin kendi dediklerinize bakarak bas baya rf in dist i düzenliycek , bu lafları yemek istemiyen şahıslar kendi yerlerine başkalarını gazlayıp öne sürmesinler !!!
sound
Yeni Üye