CarAudioTurkey
Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İASCA IdbL 2004 Yarışma Resimleri  (Okunma Sayısı 13928 defa)
Anonymous
Ziyaretçi
« Yanıtla #30 : Aralık 20, 2004, 10:50:45 ÖS »

Alıntı sahibi: "nurkan_09"
yaw ne kadar çok jbl li araç var kicker araçları sayılı,rockford da 1 tane galiba rockford niye yok fazla???

zaten mükemmel olduğu için sahipleri yarışmaya gerek görmüyordur..  pidu

GHOST
Alper Dalar
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #31 : Aralık 20, 2004, 11:02:26 ÖS »

arkadaşlar ölçü aleti ve aksesuarları hakem tarafından getirilmiş.ancak yedegi getirilmedigi için böyle bir aksilik oldu..
umarım ders olur..
Türkiyede 2. yarışmamız yavaş yavaş daha iyileri olacaktır wink

Katılan ve destekliyen herkeze teşekkür ediyorum

Saygılarımla
Alper DALAR

Only Blaupunkt gamma Headunit
psySARI
Aktif Üye
**

« Yanıtla #32 : Aralık 21, 2004, 08:44:20 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "psySARI"
Ya arkadaslar 1.? 2.? 3.?   yani bunların sistemleri nedir db leri nedir yani bu 1 ci nin  bas ları neymıs markası kactane varmıs cok merak ettim ya bu  yarısma da hangi bass kazandı JBL  mı anladıgım kadarıyla jbl kazanmıs okuduklarımdan o kadar anladım ama mantıgım el vermıyo sımdı ılk uc  yazıcak bir gönullu yok mu bizide bilgilendiricek boyle bir kıyak yapsa yapsa ghost yapar yap bir guzellik Surprised

bu Sorunum cevabını vericek kimse yok mu sımdı ?

GoD iS NoT a Dj
iNSiDe tHe MuSiC
G-Lynx
Yeni Üye
*

« Yanıtla #33 : Aralık 21, 2004, 09:36:46 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "merruse"
Alıntı sahibi: "eXtremeSound"
soylemek ıstemedım ama yazacagım. dunya kurallarında 2 kısı arabayı tutabılırken kıckercılar sagolsunlar 10 kısı cıvarı arabayı tutmaya baslayınca ve bı kapıya haddınden fazla basınc yapılınca koptu ara kablo... dunya desıbel sampıyonu olan jurıdekı MOO bey bıle olana saırdıgını soyledı... dıkkat etmek lazım arabayı bastırmadan db cıkartmak gerek 2 kısı sınır ıse 2 kısı bastırmalı dıye dusunuyorum

Ya o işi bende duydum.. Harbiden komik..

Pazar sabahı 8 de kalkıp katılan ve derece alan herkezi tebrik ederim..

Yasaksa neden tutuldu? Değilse mevzu nedir? Bu işin kuralı, kitabı yok mu?? Kural MOO Bey mi?  Sad

G-Lynx
Yeni Üye
*

« Yanıtla #34 : Aralık 21, 2004, 09:44:18 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "karanis"
kicker niye jbl kadar db çıkaramadı

Yarışmayı izledim Kicker 162.9, JBL 163.2. Aradaki fark 0.3db, JBL takımının kullandığı sandık gibi amfiler için bence az. Neden kimse o amfilerle Solo X'leri kullanmıyor?

eXtremeSound
Yeni Üye
*

« Yanıtla #35 : Aralık 21, 2004, 10:38:19 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "G-Lynx"

Yarışmayı izledim Kicker 162.9, JBL 163.2. Aradaki fark 0.3db, JBL takımının kullandığı sandık gibi amfiler için bence az. Neden kimse o amfilerle Solo X'leri kullanmıyor?

farkındamısın bılmıyorum ama ıkı 15 ınche karsılık 2 18 ınch yarıstı kıcker yanı jbl 15 ınch kıcker 18 ınch  zaten ultımate 2 de dunya 3.cusu oldu jbl ultımate 3 saten ust sınıfı oluyor ... senın anlıyacagın jbl kıckerın alt sevıyesınde daha fazla db cıkardı ve dıkkat edenler bılır bız expressı atakoy festıvalınden bu yana hıc degısmedık sadece amfılerı degıstı

Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #36 : Aralık 21, 2004, 10:38:44 ÖÖ »

Arkadaşlar rekor kırmak yada kazanmak niyetinde değiller onlar ne yapıcaklarsa kicker olarak yapıcaklar da ondan kullanmıyolar.

Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J
Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J
Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Very Happy
Tweeter : R29/7000
Mid : 12M
MidBass : 18M
Subwoofer : JL Audio 8w7
Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid
Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass  Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer
Kablo Shielding : 3M
Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari
Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth

www.roketoyun.com
eXtremeSound
Yeni Üye
*

« Yanıtla #37 : Aralık 21, 2004, 10:47:12 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "merruse"
soylemek ıstemedım ama yazacagım. dunya kurallarında 2 kısı arabayı tutabılırken kıckercılar sagolsunlar 10 kısı cıvarı arabayı tutmaya baslayınca ve bı kapıya haddınden fazla basınc yapılınca koptu ara kablo... dunya desıbel sampıyonu olan jurıdekı MOO bey bıle olana saırdıgını soyledı... dıkkat etmek lazım arabayı bastırmadan db cıkartmak gerek 2 kısı sınır ıse 2 kısı bastırmalı dıye dusunuyorum

Ya o işi bende duydum.. Harbiden komik..

Pazar sabahı 8 de kalkıp katılan ve derece alan herkezi tebrik ederim..

Yasaksa neden tutuldu? Değilse mevzu nedir? Bu işin kuralı, kitabı yok mu?? Kural MOO Bey mi?  Sad

kural kıtabında 2 kının  bastırmasına ızın var fakat 2 kısıden fazla basıtırılırsa ve o olcumde rekor kırılırsa rekor dunya capında gecerlı olmuyor sadece o yarısmaya aıt oluyor

G-Lynx
Yeni Üye
*

« Yanıtla #38 : Aralık 21, 2004, 10:50:32 ÖÖ »

farkındamısın bılmıyorum ama ıkı 15 ınche karsılık 2 18 ınch yarıstı kıcker yanı jbl 15 ınch kıcker 18 ınch  zaten ultımate 2 de dunya 3.cusu oldu jbl ultımate 3 saten ust sınıfı oluyor ... senın anlıyacagın jbl kıckerın alt sevıyesınde daha fazla db cıkardı ve dıkkat edenler bılır bız expressı atakoy festıvalınden bu yana hıc degısmedık sadece amfılerı degıstı

Dünya bilmem kaçıncısı mevzularını da çözemedim zaten smile Ultimate 4'te tek araba yarıştı, haliyle 1 db bile çıkarsa 1. olcaktı aynı zamanda dünya 2.si oldu anlamadım gitti millet 160db üstü vuruyor daha alt kategoride, bu daha üst kategoride daha az vuruyo ama dünya 2.si oluyo. smile

G-Lynx
Yeni Üye
*

« Yanıtla #39 : Aralık 21, 2004, 10:52:52 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "Kain"
Arkadaşlar rekor kırmak yada kazanmak niyetinde değiller onlar ne yapıcaklarsa kicker olarak yapıcaklar da ondan kullanmıyolar.

bana birinin bası ötekinin amfisi kuvvetli gibi geldi, değiş tokuş yapsınlar herkes birinci olsun  Smile

eXtremeSound
Yeni Üye
*

« Yanıtla #40 : Aralık 21, 2004, 10:54:14 ÖÖ »

Dünya bilmem kaçıncısı mevzularını da çözemedim zaten smile Ultimate 4'te tek araba yarıştı, haliyle 1 db bile çıkarsa 1. olcaktı aynı zamanda dünya 2.si oldu anlamadım gitti millet 160db üstü vuruyor daha alt kategoride, bu daha üst kategoride daha az vuruyo ama dünya 2.si oluyo. smile

jbl ultımate 2 kategorısınde dunya 3. su oldu 163.2 ıle  yanı o kategorıye aıt derece...   ultımate 4 tekı arac o yarısmada ne vursa 1 olacaktı orası dogru fakat vurdugu desıbel ıse dunyada o klasmanda  dunya 2.cısı olmus bundanda dunyada o klasmana katılan arabanın cok az oldugunu anlaruız. zaten ultımate 2 ve 3 en cok katılım yapılan ve ıddalasılan gruplardır. yanı klasmana gore dunya derecelerı var

KoRaY
Aktif Üye
**

« Yanıtla #41 : Aralık 21, 2004, 12:06:32 ÖS »

Eğer kurallara uymak zorundaysan yarışmacılar kurallara uyarak yarıştılar.BUrda bir yanlış varsa bu yarışmacıların yanlışı değil,IASCA TURKIYE'nin yanlışıdır.Dağıtılan yarışma kurallarına uyarak yapılan her hareket doğrudur.Eğer yarışma kurallarında 2 kişi ile arabayı tutacağını belirtmemişsen orda yarışmacılar istediği kadar kişi ile kapıLarı tutabiLirLer...Sen nasıl ki sinyaLi volume'den değil de düğme ile pick yaptırdıysan  onLarda kendiLerine göre daha fazLa dB aLmayı bu şekiLde çözümLEmişLerdir... SOnuçta başarın için tebrik ederim...

eXtremeSound
Yeni Üye
*

« Yanıtla #42 : Aralık 21, 2004, 12:12:31 ÖS »

koraycım  orada anons ettıler degılmı 2 den fazlası olursa dunyada sayılmaz dıye. sonucta kapıya bastırıldı dıye koptu kablo. neyse gectı gıttı herkes hakettıgı basarıyı aldı.. bu arada STP nın selamı var bı ısınıhalledıcekmıssın Surprised

GHOST
Alper Dalar
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #43 : Aralık 21, 2004, 12:58:57 ÖS »

Arkadaşlar Türkiyenin en büyük sorunlarında biriside bu.yani yapılan işe çoğu zaman saygı duymamak.bizler bu sektörün gelişmesi için emek veriyoruz.X firmaının yaptığı derece ile Y firmasınınkisi farklı olabilir bu biz sizi yendik polimigine dönüşürse herzaman yerimizde sayacagımızı belirtmek istiyorum
Şuan iasca resmi rekoru aşagıdadır.

1st - Chris Norris 173.6 dB <- NEW World Record (IASCA World Finals / November 2004)

Amaç bu olmalıdır.
Bence gelecege bakmalıyız..köstek değil destek olmalıyız.Ancak bu şekilde Türkiye sesini duyurabilir.
Katılan,yarışan ve testekliyen herkeze çok teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.

Only Blaupunkt gamma Headunit
eXtremeSound
Yeni Üye
*

« Yanıtla #44 : Aralık 21, 2004, 02:00:55 ÖS »

jurıdekı MOO beyınde aracı 172.6 db ıle bırıncı ıdı eskı RTA ıle olculen zamanda
bılgı olarak 4 adet 12 ınch bass 3er bobınlı
12 adet amfı toplam 18000watt ve her basa 1500 er wat
toplam 2000 amper guc ve std volt
arac 88 model honda cıvıc  kendısı rekoru kırdıktan sonra basarılarından dolayı ıasca ıdbl lıg baskanı secılmıs boyle oluncada arabasını satmıs seffaflık geregı...

sound
Yeni Üye
*

« Yanıtla #45 : Aralık 22, 2004, 09:54:24 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "KoRaY"

Eğer kurallara uymak zorundaysan yarışmacılar kurallara uyarak yarıştılar.BUrda bir yanlış varsa bu yarışmacıların yanlışı değil,IASCA TURKIYE'nin yanlışıdır.Dağıtılan yarışma kurallarına uyarak yapılan her hareket doğrudur.Eğer yarışma kurallarında 2 kişi ile arabayı tutacağını belirtmemişsen orda yarışmacılar istediği kadar kişi ile kapıLarı tutabiLirLer...Sen nasıl ki sinyaLi volume'den değil de düğme ile pick yaptırdıysan  onLarda kendiLerine göre daha fazLa dB aLmayı bu şekiLde çözümLEmişLerdir... SOnuçta başarın için tebrik ederim...

tabi yarıştan sonra herkez topu birbirine atacak zaten tüm organizasyonlarda olduğu gibi buradada organize edenler suçlu.adamlar kural kitabı bastırmış ıascanın başındaki adamı getirmişler sana kurallar söylenmiş hala niye bu ısrar ediyorsunuz ki

sound
Yeni Üye
*

« Yanıtla #46 : Aralık 22, 2004, 12:30:19 ÖS »

Alıntı sahibi: "sound"
Alıntı sahibi: "KoRaY"

tabi yarıştan sonra herkez topu birbirine atacak zaten tüm organizasyonlarda olduğu gibi buradada organize edenler suçlu.adamlar kural kitabı bastırmış ıascanın başındaki adamı getirmişler sana kurallar söylenmiş hala niye bu ısrar ediyorsunuz ki

Birde moo değil moe

extremesound_ozhan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #47 : Aralık 22, 2004, 01:23:25 ÖS »

selam arkadaslar ,

ben ozhan dogruer , extreme sound'dan .  

birkac konuyla alakalı kendi fikrimi soylemek istiyorum .

birincisi w15'in gucsuz oldugu fikrine ben katılmıyorum . Özellikle anlık güçlerde 10000 Watt civarını denediğimiz için bunu söyleyebiliyorum . biliyorsunuz yuvarlak olan bir hoparlör diyaframının alanı yarıçapın karesinin pi sayısıyla çarpımından bulunur . 1 W15 176.6 inçkare alana sahiptir . Buna mukabil XS 18'in alanı bir köşesinin karesi formulüyle bulunduğu için 324 inçkare alana sahiptir . Yaklaşık 2 tane w15 bir tane xs18 eder . 2 sene evvel yapılmış bir araca hiç dokunmadan girdik biz yarışmaya , o yüzden bu dikkate alınmalı bence . yeni yapacağımız araçlarda bu derece dB müsrifi davranmayacağız  smile . Su an Ultimate 3 te dünya rekoru Mike Bartells diye bir adamda , derecesi 173.3 ve basları w15 .o yüzden w15 güçsüz fikri çok doğru değil .

ikincisi de kural kitapçığında yazan kurallarla alakalı . kural kitapçığında yarışmada adam öldürmek yasak yazmıyor diye kimse adam öldürmüyor . anons edidikten sonra böyle birşeyin yapılmaya devam edilmesi bize biraz mantıksız geldi . Zaten Moe da giderken bu tarz yarışan arabaların dünya listesine giremeyeceğinden bahsetti , umarım böyle olmaz .

üçüncüsü Stock1 le alakalı . Stock ta amfi birleştirmesi yasak . ama earthkuake in arabasında amfiler köprülenmişti ve Team JBL her basta tek amfi olduğu için ikinci ve üçüncü oldu . biliyorsunuz iki katı güç +3dB demek .Biz de amfi sayısını iki katına çıkartsaydık sıralama kesinlikle böyle olmazdı . Moe bu arabanın da dünya listesine girmeyebileceğini söyledi ve umarım bu da olmaz .

Team JBL ultimate de yarışan arabalardan sadece express ultimate hazırlanmıştı . Saxo advanced 1 arabaydı aslında . Scirocco da orjinal torpidoyu kullanan sadece tabanında mdf olan bir arabaydı . özellikle scirrocco nun sınıfında bu derece iddalı arabaların olması bizi çok şaşırttı ve biraz gafil avlandık ultimate 3 te .

Bizi Ultimate 3 te geçen herkesi , özellikle kickerin sarı eskortunu çok tebrik ediyorum . Bize Turkiye de rekabetin olduğunu hatırlattılar . Yapılan dereceler de baştan sona dünya ortalamasında , seneye dünya rekorları çıkma ihtimali çok yüksek bence .  

son olarak da Team JBL i tebrik ediyorum . girilen 6 sınıfta 4 birincilik , ve bir dünya ikincilik ve üçüncülük kolay bir iş değil .

IASCA nın sitesinde IdBL top 20 listesi son 3 yarışmayı kapsıyor o yüzden az araba var . zamanla yeni arabalar gelecektir ve bizim derecelerimiz düşecektir , o yüzden daha çok çalışmak lazım  smile

PROMET
Yeni Üye
*

« Yanıtla #48 : Aralık 22, 2004, 03:20:35 ÖS »

Alıntı sahibi: "extremesound_ozhan"
selam arkadaslar ,

ben ozhan dogruer , extreme sound'dan .  

birkac konuyla alakalı kendi fikrimi soylemek istiyorum .

birincisi w15'in gucsuz oldugu fikrine ben katılmıyorum . Özellikle anlık güçlerde 10000 Watt civarını denediğimiz için bunu söyleyebiliyorum . biliyorsunuz yuvarlak olan bir hoparlör diyaframının alanı yarıçapın karesinin pi sayısıyla çarpımından bulunur . 1 W15 176.6 inçkare alana sahiptir . Buna mukabil XS 18'in alanı bir köşesinin karesi formulüyle bulunduğu için 324 inçkare alana sahiptir . Yaklaşık 2 tane w15 bir tane xs18 eder . 2 sene evvel yapılmış bir araca hiç dokunmadan girdik biz yarışmaya , o yüzden bu dikkate alınmalı bence . yeni yapacağımız araçlarda bu derece dB müsrifi davranmayacağız  smile . Su an Ultimate 3 te dünya rekoru Mike Bartells diye bir adamda , derecesi 173.3 ve basları w15 .o yüzden w15 güçsüz fikri çok doğru değil .

ikincisi de kural kitapçığında yazan kurallarla alakalı . kural kitapçığında yarışmada adam öldürmek yasak yazmıyor diye kimse adam öldürmüyor . anons edidikten sonra böyle birşeyin yapılmaya devam edilmesi bize biraz mantıksız geldi . Zaten Moe da giderken bu tarz yarışan arabaların dünya listesine giremeyeceğinden bahsetti , umarım böyle olmaz .

üçüncüsü Stock1 le alakalı . Stock ta amfi birleştirmesi yasak . ama earthkuake in arabasında amfiler köprülenmişti ve Team JBL her basta tek amfi olduğu için ikinci ve üçüncü oldu . biliyorsunuz iki katı güç +3dB demek .Biz de amfi sayısını iki katına çıkartsaydık sıralama kesinlikle böyle olmazdı . Moe bu arabanın da dünya listesine girmeyebileceğini söyledi ve umarım bu da olmaz .

Team JBL ultimate de yarışan arabalardan sadece express ultimate hazırlanmıştı . Saxo advanced 1 arabaydı aslında . Scirocco da orjinal torpidoyu kullanan sadece tabanında mdf olan bir arabaydı . özellikle scirrocco nun sınıfında bu derece iddalı arabaların olması bizi çok şaşırttı ve biraz gafil avlandık ultimate 3 te .

Bizi Ultimate 3 te geçen herkesi , özellikle kickerin sarı eskortunu çok tebrik ediyorum . Bize Turkiye de rekabetin olduğunu hatırlattılar . Yapılan dereceler de baştan sona dünya ortalamasında , seneye dünya rekorları çıkma ihtimali çok yüksek bence .  

son olarak da Team JBL i tebrik ediyorum . girilen 6 sınıfta 4 birincilik , ve bir dünya ikincilik ve üçüncülük kolay bir iş değil .

IASCA nın sitesinde IdBL top 20 listesi son 3 yarışmayı kapsıyor o yüzden az araba var . zamanla yeni arabalar gelecektir ve bizim derecelerimiz düşecektir , o yüzden daha çok çalışmak lazım  smile

Öncelikle IASCA `yı Türkiye`ye getiren Murat Kurt`a ve emegi gecen herkeze tesekkur ederim.
1)Yarısma kitapcıgında ne yazıyorsa yarısmacılar ona uydular.Kurallarda kisi adedi yoktu.Eger sizin icin cok önemli ise bunu dagıttıgınız kural kitapcıgında belirtmeniz gerekirdi.
2)Stock 1 de birinci gelen aracda 2 adet 25 cm. EARTHQUAKE sub ve 1 adet GROUND ZERO anfi vardı.Senin yazdıgın gibi anfiler köprülenmemisti ve bu arkadas 145.9 dB ile birinciligi kazandı.Seninde yazdıgın gibi 2.gelen arkadasla aynı sartlarda yaklasık %40 daha fazla güc cıkardı.

http://www.freewebs.com/masterofthedarkside/iasca20042.jpg

3)Kicker Competition Team  5 sınıfta toplam 8 adet aracla katıldı ve
3 adet birincilik
2 adet ikincilik ve
1 adet üçünçülük ile 8 de 6 ile büyük bir basarı sagladıgını umuyorum.

Bizim icin rekabet yarısmada kalır . JBL Team ,Sierra ve diger takımları basarılarından dolayı kutluyorum.

Mustafa Mısırlı

A_Murat_Kurt
Yeni Üye
*

« Yanıtla #49 : Aralık 22, 2004, 09:25:59 ÖS »

Konuda benim ismim geçtiği için yazıyorum .

Bu vesileyle , IASCA'yla alakalı benim ve benimle beraber birçok insanın emeğini unutmamış olan syn. Mustafa Mısırlı'ya çok teşekkür ediyorum . Rakip firmaların yarışma öncesinde ve sonrasında dost kalabildiğini göstermesi açısından , bu yarışma bir takvim oldu bence .

Rekabet her zaman var olmalıdır , bizim yarışmamızda da olmuştur , kimin kimden daha fazla kupa aldığı önemlidir bir anlamda fakat daha önemlisi bu yarışmanın sonunda  ülkemizdeki dB seviyesinin başka ülkeler seviyesine yaklaşmış olması , hatta birçoğundan daha yüksek olmasıdır .

Umarım 2005de , SQ ana kategorisinin de olduğu ve daha fazla marka katılımının sağlandığı bir yarışma yapabiliriz hep beraber .

Katılan herkesi tebrik ediyorum .

A. Murat Kurt

A_Murat_Kurt
Yeni Üye
*

« Yanıtla #50 : Aralık 22, 2004, 10:22:54 ÖS »

..

karanis
Hasan Karanis
Tiryaki Üye

« Yanıtla #51 : Aralık 22, 2004, 10:32:17 ÖS »

Alıntı

2)Stock 1 de birinci gelen aracda 2 adet 25 cm. EARTHQUAKE sub ve 1 adet GROUND ZERO anfi vardı.Senin yazdıgın gibi anfiler köprülenmemisti ve bu arkadas 145.9 dB ile birinciligi kazandı.Seninde yazdıgın gibi 2.gelen arkadasla aynı sartlarda yaklasık %40 daha fazla güc cıkardı.

bu araçta earthquake nin kangi bası vardı arkadaşlar Exclamation anfi hangi model

By Karanis ®
Team Natural Sound
2xDD 9515 sub 1xDDz1 amp
154.2db Legal
155.7db illegal
1XDD 9515 sub 2xfor-x 6000.1amp:155,5db
KoRaY
Aktif Üye
**

« Yanıtla #52 : Aralık 23, 2004, 09:42:14 ÖÖ »

Alıntı

bu araçta earthquake nin kangi bası vardı arkadaşlar Exclamation anfi hangi model

106'da 2 Adet Earthquake Subzero 10(25cm) bass ve Ground Zero 1.3000D anfi vardı...

CeyhanElektronik
Aktif Üye
**

« Yanıtla #53 : Aralık 23, 2004, 10:52:25 ÖÖ »

bu is giderek kızışmaya basladi....
birakinda bu yorumlari kullanicilar yapsin..herkes birseyler yaparak hunerini sergiledi..sanırım sidik yarışına gerek yok hepinize selamlar saygılar..

karanis
Hasan Karanis
Tiryaki Üye

« Yanıtla #54 : Aralık 23, 2004, 10:53:16 ÖÖ »

Very Happy teşekürler koray kardeş Very Happy

By Karanis ®
Team Natural Sound
2xDD 9515 sub 1xDDz1 amp
154.2db Legal
155.7db illegal
1XDD 9515 sub 2xfor-x 6000.1amp:155,5db
eXtremeSound
Yeni Üye
*

« Yanıtla #55 : Aralık 23, 2004, 11:03:04 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "CeyhanElektronik"
bu is giderek kızışmaya basladi....
birakinda bu yorumlari kullanicilar yapsin..herkes birseyler yaparak hunerini sergiledi..sanırım sidik yarışına gerek yok hepinize selamlar saygılar..

bu nasıl bı yazı tarzı. burası herkese acık bır forum her kısı ıstedıgı kısısel yorumunu yazabılır ve sen buna bu sekılde mudahale edemessın

karanis
Hasan Karanis
Tiryaki Üye

« Yanıtla #56 : Aralık 23, 2004, 11:08:18 ÖÖ »