|
harunAY
|
 |
« Yanıtla #120 : Mayıs 09, 2007, 02:43:38 ÖS » |
|
Hasan abi senin 147db topic inde iascaya gel görelim, gücünü tescille, derecene inanmıyorum gibi cümleler kullananlar olmuştu fazlası ile. istanbula gelip stoc pro2 de sadece 0.4 db ile dünya birnciliğini kaçırıp aynı zamanda Türkiye şampiyonu olduğun için seni ayrıca tebrik edip başarılarının devamını diliyorum..
|
|
|
|
|
|
Görünmez Düşman Öldürmekten Bıktım İşim Belli Mermi Sıktım Tıktım adım harunAY Çok Kolpa Saltanatlar Yıktım !!
|
|
|
|
|
|
|
BooSTeR
|
 |
« Yanıtla #121 : Mayıs 09, 2007, 02:50:54 ÖS » |
|
hersey guzel hos ama yıne laf sokma ve turevı cabalar var.ayrıca 153 cıkan bı araba 147 nasıl cıkar? ızledıgım kadarıyla olcumde guzel gectı erken acma kapama yenıden olcme ıle gerceklesmedı. zaten koray arkadasımız bu ısın ıcınde profesyonelce hareket eden bır arkadasımız. yanlıslık yapma ıhtımalı yok denecek kadar az.stock 2 de 1. olan ıbızamız 3055 ıle 150.3 cıkarmıstı sıcaklık ıle frekansın degısmesı yuzunden 149.1 vurdu ve acma olayı sorunsuzdu akulerı tamdı. stock3 te 1. olan corsamız 151.8 vurmustu onunda acmasında sorun yoktu akulerı tamdı 151.2 vurdu ondada olan sıcaklıktan dolayı frekans degısmesı nedenı ıle. nıhat abı 156 tam deger vurmustu oda 155.4 vurdu. gorundugu gıbı olculen deger ıle yarısma degerı arasında max 1 dB deger farkı var.sanırım artık neyın ne oldugu sanırım daha net anlasılır...
saygılar
beni es geçmişsin yav yarışmadan önceki çlçümlerimizde 155,7 db alıyoduk ama sıcakdan dolayı değerlerimiz değişti esgecmek degıl be hasan abım. hepımızınkı dustu ıste 2 3 ornek yeter dıye dusundum sadece:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Yanıtla #122 : Mayıs 09, 2007, 03:02:44 ÖS » |
|
Benim şu anda mrk ettiğim 3055 le oynandı usulsüzlük yapıldı diye bıdı bıdı eden fake acc li arkadaşlar nerelere kayboldu onu mrk ediyorum , neyse onlarda forumun tadı tuzu oluyo bazen monotonluktan kurtuluyo forum canlılık geliyo diye bakmak lazım
|
|
|
|
|
|
Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Tweeter : R29/7000 Mid : 12M MidBass : 18W Subwoofer : JL Audio 8w7 Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer Kablo Shielding : 3M Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
BooSTeR
|
 |
« Yanıtla #123 : Mayıs 09, 2007, 03:07:24 ÖS » |
|
Hasan abi senin 147db topic inde iascaya gel görelim, gücünü tescille, derecene inanmıyorum gibi cümleler kullananlar olmuştu fazlası ile. istanbula gelip stoc pro2 de sadece 0.4 db ile dünya birnciliğini kaçırıp aynı zamanda Türkiye şampiyonu olduğun için seni ayrıca tebrik edip başarılarının devamını diliyorum..
hasan abı o rekoru zaten kırdıda ıste sıcaklar sagolsun  ama sonucta noktayı koyan sayın sevgılı abımız oldu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husnu eris
|
 |
« Yanıtla #124 : Mayıs 09, 2007, 03:16:02 ÖS » |
|
Merhaba arkadaşlar,
Biz koray beyle konuşup, konuyu tartıştık asıl önemli olan biraz önce sizinde dediğiniz gibi dostluklar. Birde olayın farklı tarafından bakın her yıl diyoruz ki stock ve stock prolar ayrı olacak fatura istiyoruz, ssk vs. ama ne yazık ki stockda bayiler stock proda bayiler yani şunu demeye çalışıyorum. Demek ki gelecek yıldan itibaren stock kategorisini 150 ytl yapmayacaz. Burda esas söylemek istediğim takım olarak bir yarışmaya giriyorsanız tamamıyla orda hazır olmalısınız biz hata yapabiliriz, koray arkadaşımız hata yapabilir , biz hatamızı her zaman kabul ederiz ama onada şunu söyledim gerçekten bahsetmiş olduğu derece yüksek bir derece ama öyle ama böyle biz hata yaptık o hata yaptı ve o araç ihtiraz edilip ikinci kez ölçülemedi. Burda nasıl bizler hatamızı kabul ediyorsak aynı şekilde korayı da yarışmada yanlız bırakanlarda gerekli teçhizatla oraya gelmeyenlerde hatalarını kabul edeceklerdir.Özellikle bu açıklamaları yapıyorum ki herşeye açıklık getirelim hiçbirşey açıkda kalmasın.
Saygılarımla,
Hüsnü ERİŞ TUNING TURKIYE AUTO HIFI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BooSTeR
|
 |
« Yanıtla #125 : Mayıs 09, 2007, 04:01:47 ÖS » |
|
Hüsnü Bey ,,
acıklamalardan sonra stock kategorıdekı butun araclarımızın faturalarını ve kullanıcıların sektorle alakalı kısıler olmadıklarını beyan eden belgelerı hazırlayıp ıstendıgınde sızlere sunmak uzere beklettık ama kımseler sormadı.gozlemlerımız sonucundada stock kategorıde stock proya gırmesı gereken montajcı kısılerınde oldugu goruldu vs. buda bı eksıklık bence o gun ıcın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husnu eris
|
 |
« Yanıtla #126 : Mayıs 09, 2007, 04:29:20 ÖS » |
|
Bana fatura ve bilgileri gönderen arkadaşlarda stocklara girdi. Sonuçta evraklar tamdı ve yapacak hiçbirşey yoktu. Bu saatten sonra ben niye soruyum. stock araçlarında distribütör ve bayilerin parmağı yokmu var o zaman yapacak hiçbirşey yok. Olup olmaması beni bağlamıyor benim söylemedik istediğim 150 ytl için bazı bayiler stock kategorisine girmeye çalışıyor bu yanlış ve haksızlık. Eğer bu konuyla ilgili sizlerin bir önerisi varsa onu uygulayalım.
Saygılarımla,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korayaycenk
|
 |
« Yanıtla #127 : Mayıs 09, 2007, 04:39:03 ÖS » |
|
Hüsnü Bey ,,
acıklamalardan sonra stock kategorıdekı butun araclarımızın faturalarını ve kullanıcıların sektorle alakalı kısıler olmadıklarını beyan eden belgelerı hazırlayıp ıstendıgınde sızlere sunmak uzere beklettık ama kımseler sormadı.gozlemlerımız sonucundada stock kategorıde stock proya gırmesı gereken montajcı kısılerınde oldugu goruldu vs. buda bı eksıklık bence o gun ıcın.
Stock kategorisinde kimler montajcıydı örnek verirmisin?
|
|
|
|
|
|
SOUNDSTREAM(SS)TARANTULA TEAM
Ana Ünite:.... Pioneer P-5000 Double/Din Ön kapılar:.... SoundStream XTC-6(16cm) Arkalar:..... Cadence ZXC-6KIT(16cm) Pandizot:.... Pioneer 6920(360watt) Sub:.... 2xSoundStream SPLX-15 (XXX-15 yolda) Mono anfi:.... SoundStream XXX-10000D(10kw) Mid Anfi:.... Crunch GP 1400.4 Eqo:.... Pioneer eq-6500 Alt yapı:.... DYNAMAT komple izolasyon SS 0 awg kit,SS 500amp sigorta Akü:.... OPTİMA RED,GroundZero BP3500 --------------------------------- SAtılık 10 Frad cap (pm yoluyla)
|
|
|
|
fatihcol
fatihcol
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #128 : Mayıs 09, 2007, 05:05:47 ÖS » |
|
yeni üye olarak herkese merhaba iasca organizasyonunda emeği geçenlere ve yarişmacı arkadaşlara tşk....
ama yetkililerden seneye daha bilgili arkadaşlar görevlendirmesini veya mevcut arkadaşları yarişma kuralları konusunda bilgilendirmelerini rica ediyorum...
askerlik yapmış olanlar tercihimdir...... sağ-sol 5-4-3-2-1 dur-kalk vs
|
|
|
|
|
|
AUDIO-VIDEO TEKNİK SERVİS GEÇMİŞE ALDANMA, GELECEĞE KANMA, ANI YAŞA ! ÜRETEN TÜRKİYE İSTİYORUM.
|
|
|
|
barracuda
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

caraudioturkey power...
|
 |
« Yanıtla #129 : Mayıs 09, 2007, 05:26:55 ÖS » |
|
ama yetkililerden seneye daha bilgili arkadaşlar görevlendirmesini veya mevcut arkadaşları yarişma kuralları konusunda bilgilendirmelerini rica ediyorum...
birazdaha açık olabilirmisiniz ? görevli arkadaşların eksikleri nelerdi?
|
|
|
|
|
|
ana ünite : pioneer p88 rs II component : ... system amp. : ... sub : ...
|
|
|
|
|
KoRaY
|
 |
« Yanıtla #130 : Mayıs 09, 2007, 06:08:38 ÖS » |
|
Koray Bey Merhaba,
Sanırım bu konuşmayı yaparken 2 gün bekleyip birileriyle karar verip öyle yaptınız. Çünkü bu konuşmalarda distribütör kokuları seziyorum. Madem aracınız düşük db çıkarttı neden yarışma anında ihtiraz edip ikinci kez ölçtürmediniz. Peki sormazlarmı cadence'nin 9 aracı girdi onlar 8 araçta ihtiraz etmediler ve bizim cihazla aynı rakam dediler. 1 araçda iste hata olduğunu söyleyip ikinci kez ölçtürdüler ve db artırdılar. Ne benim ne arkadaşlarımın böyle bir hata yapmasına izin veremem. Biz bir dergiyiz ve herkesle çalışıyoruz eğer ben veya arkadaşlarım böyle bir hata yaparsak o zaman o firmayı kaybetmiş oluruz. O zaman soruyorum sizlere biz aptalmıyız marka ve markalar fanatiği olup, ekmeğimizden olalım. Lütfen konuşmalar yapılırken insanları suçlayıcı değil daha adil ve yapıcı yorum yapınız.
Bu bir fuar değil arkadaşlar görsele veya show'a bakmıyorlar, bu bir yarışma ve bu işte maddi ve manevi olarak bir çok değer var eğer siz bu değerlere saygı göstermiyorsanız demek ki kendi yaptığınız işe de değer vermiyorsunuz.
Yapılanı değil, yaptıklarınızı eleştirin.
Saygılarımla,
Hüsnü Bey bizim kimseyle sorunumuz yok;Bn kimseyle konuşup bu yazıları yazmadım bni tanıyanlarda bilir Öle bi insan değilim Bizim hatamız oraya Şarj cihazı getiremedik Cadencilerin aracları da 2 kere tekrar ölçüm yapıldı ama onlar bunu galiba hissetmiş sanırım Şarj cihazı getirmiş Ama siz Niye distribütör diyorsunuz yoksa bi sorununuzmu var Ve TUNİNG TÜRKİYE dergisinde SS'in reklamı yok ama bütün dergilerde var Saygılar Kardeşim şaka mısın sen? Seni ne iLgilendirir dergidekiLerle sorunu oLup oLmadığı distiribitör firmanın? Bu işi takip ediorm diosun o zaman acemi oLmıcaksın... Herşeyhi göz önünde bulundurup ona göre hareket ediceksin.OLdu ki sen kendi katagorinde dünya birincisi oLdun ve bass'ların yandı.2. ölçümde yok ben yanımda ne bass getirmedim ölçüm yapılmasın mı diceksin,dünya rekorum geçerli oLmasın mı diceksin... HEr zaman herşeyh oLacak gibi tedarikli geliceksin.. Senden ricam emeğe saygı göster laf yaptığın insanLAr(TUNING TÜRKİYE aiLEsi) oLmasaydı;yarışma fırsatını bırak sen bu yarışmayı anca internette ve yabancı dergilerden takip ederdin)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
husnu eris
|
 |
« Yanıtla #131 : Mayıs 09, 2007, 06:10:06 ÖS » |
|
Burdan isim vermem doğru olmaz. Onlar kendilerini biliyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BooSTeR
|
 |
« Yanıtla #132 : Mayıs 09, 2007, 06:10:50 ÖS » |
|
Bana fatura ve bilgileri gönderen arkadaşlarda stocklara girdi. Sonuçta evraklar tamdı ve yapacak hiçbirşey yoktu. Bu saatten sonra ben niye soruyum. stock araçlarında distribütör ve bayilerin parmağı yokmu var o zaman yapacak hiçbirşey yok. Olup olmaması beni bağlamıyor benim söylemedik istediğim 150 ytl için bazı bayiler stock kategorisine girmeye çalışıyor bu yanlış ve haksızlık. Eğer bu konuyla ilgili sizlerin bir önerisi varsa onu uygulayalım.
Saygılarımla,
cevabınız ıcın tesekkurler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BooSTeR
|
 |
« Yanıtla #133 : Mayıs 09, 2007, 06:11:57 ÖS » |
|
Hüsnü Bey ,,
Stock kategorisinde kimler montajcıydı örnek verirmisin? ısım vermek dogru degıl ama dudruk yere boyle bırsey soyleyecek degılım .zaten husnu beyde soylemıs olayı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevdam 61
Star Car Audio
Aktif Üye

CAdENCE_oĞuZHaN
|
 |
« Yanıtla #134 : Mayıs 09, 2007, 07:55:27 ÖS » |
|
number one team natural sound tebrikler hasan abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TEAM TÜRKER
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #135 : Mayıs 09, 2007, 11:08:02 ÖS » |
|
slm arkadaşlar siz daha neyin tartışmasını yapıyosunuz biz herşeyi kurallara göre yaptık işi bilende konuşuyo mbilmeyinde benim aldığım sonuçlar neden bazılarının zoruna gidiyo ben ülkemi temsil etmeye çalışıyorum siz sürekli tartışma peşindesiniz destek olacağınız yerde köstek oluyosunuz neden kimse yapılan emeğe saygı duymuyo neden herkes sürekli ortaya taş atıyo tartışma bitti siz daha neyin peşindesiniz o kadar eminseniz yapsaydınız bi araba bu arada for_x den çıkardığım db neden bazılarının zoruna gidyo anlamıyorum o arabaya takılan bazlar 46 cm for_x bunu her türlü ispalarım bizi taşlıyanada teşekür ediyorum destek olnanada türkerteam olarak caraudiotürkiye.ye ayrı teşekürlerimizi sunuyoruz
|
|
|
|
|
|
TÜRKER TEAM SPL GARAGE
|
|
|
|
|
BooSTeR
|
 |
« Yanıtla #136 : Mayıs 09, 2007, 11:16:52 ÖS » |
|
Kurallara göre yaptınız diyemi size kural ihlalli arabanızı düzeltin diye uyarı geldi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korayaycenk
|
 |
« Yanıtla #137 : Mayıs 09, 2007, 11:39:12 ÖS » |
|
Koray Bey Merhaba,
Sanırım bu konuşmayı yaparken 2 gün bekleyip birileriyle karar verip öyle yaptınız. Çünkü bu konuşmalarda distribütör kokuları seziyorum. Madem aracınız düşük db çıkarttı neden yarışma anında ihtiraz edip ikinci kez ölçtürmediniz. Peki sormazlarmı cadence'nin 9 aracı girdi onlar 8 araçta ihtiraz etmediler ve bizim cihazla aynı rakam dediler. 1 araçda iste hata olduğunu söyleyip ikinci kez ölçtürdüler ve db artırdılar. Ne benim ne arkadaşlarımın böyle bir hata yapmasına izin veremem. Biz bir dergiyiz ve herkesle çalışıyoruz eğer ben veya arkadaşlarım böyle bir hata yaparsak o zaman o firmayı kaybetmiş oluruz. O zaman soruyorum sizlere biz aptalmıyız marka ve markalar fanatiği olup, ekmeğimizden olalım. Lütfen konuşmalar yapılırken insanları suçlayıcı değil daha adil ve yapıcı yorum yapınız.
Bu bir fuar değil arkadaşlar görsele veya show'a bakmıyorlar, bu bir yarışma ve bu işte maddi ve manevi olarak bir çok değer var eğer siz bu değerlere saygı göstermiyorsanız demek ki kendi yaptığınız işe de değer vermiyorsunuz.
Yapılanı değil, yaptıklarınızı eleştirin.
Saygılarımla,
Hüsnü Bey bizim kimseyle sorunumuz yok;Bn kimseyle konuşup bu yazıları yazmadım bni tanıyanlarda bilir Öle bi insan değilim Bizim hatamız oraya Şarj cihazı getiremedik Cadencilerin aracları da 2 kere tekrar ölçüm yapıldı ama onlar bunu galiba hissetmiş sanırım Şarj cihazı getirmiş Ama siz Niye distribütör diyorsunuz yoksa bi sorununuzmu var Ve TUNİNG TÜRKİYE dergisinde SS'in reklamı yok ama bütün dergilerde var Saygılar Kardeşim şaka mısın sen? Seni ne iLgilendirir dergidekiLerle sorunu oLup oLmadığı distiribitör firmanın? Bu işi takip ediorm diosun o zaman acemi oLmıcaksın... Herşeyhi göz önünde bulundurup ona göre hareket ediceksin.OLdu ki sen kendi katagorinde dünya birincisi oLdun ve bass'ların yandı.2. ölçümde yok ben yanımda ne bass getirmedim ölçüm yapılmasın mı diceksin,dünya rekorum geçerli oLmasın mı diceksin... HEr zaman herşeyh oLacak gibi tedarikli geliceksin.. Senden ricam emeğe saygı göster laf yaptığın insanLAr(TUNING TÜRKİYE aiLEsi) oLmasaydı;yarışma fırsatını bırak sen bu yarışmayı anca internette ve yabancı dergilerden takip ederdin) Bak kardeşim tanımadan etmeden böle rahat konuşamazsın Biz aramızda konuştuk hallettik Merak etme kardeşim yurt dışında cok bulundum orda cok takip etmişliğim vardır Bnm nsl hareket edeceğimi hiç bi ALLAH'ın kulu gösteremez Ha bu arada yarışmaya girdiğim cihazları ay-er'inde elinden geçmiştir kontrol etmiştir 
|
|
|
|
|
|
Ana Ünite:.... Pioneer P-5000 Double/Din Ön kapılar:.... SoundStream XTC-6(16cm) Arkalar:..... Cadence ZXC-6KIT(16cm) Pandizot:.... Pioneer 6920(360watt) Sub:.... 2xSoundStream SPLX-15 (XXX-15 yolda) Mono anfi:.... SoundStream XXX-10000D(10kw) Mid Anfi:.... Crunch GP 1400.4 Eqo:.... Pioneer eq-6500 Alt yapı:.... DYNAMAT komple izolasyon SS 0 awg kit,SS 500amp sigorta Akü:.... OPTİMA RED,GroundZero BP3500 --------------------------------- SAtılık 10 Frad cap (pm yoluyla)
|
|
|
|
Fearless
$ü|<|2ü
Fanatik Üye

Sean PeNN.. BeN AFFLeCK..Pekİ KiM BESiNGER ?
|
 |
« Yanıtla #138 : Mayıs 10, 2007, 05:42:48 ÖÖ » |
|
IASCA 'yı ülkemizde düzenleyen, yardımcı olan, yarışmacı yada izleyici olarak katılan, emeği geçen herkeze kendi adıma teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
|
TRANSPORTER T5 anaunite:KENWOOD DDX 7037 DOUBLE comp: TS -2088 X T595 Companfi:gmx 904 sub :2X JBL P1520 POWER SERIES SUB: KİcKeR S15 L7 KORUMA DEMIRLI SPL KABIN TEMIZ 470 YTL sub anfi: 2XSIERRA 2400 D cAPS : G/ZERo 20 fAraD dİgİtAL Power Kabloları ; Stinger SWKH0 (0 Awg Kablo Kiti) 3xRCA Kabloları ; Stinger Helix Ön Sigortalık ; Stinger SANLFHOWPT (250 Amper) Arka Sigortalık ; Stinger SHD2ANL (200A+100A 
Coming sooN  [IMG]http://img339.imageshac
|
|
|
|
|
|
|
KoRaY
|
 |
« Yanıtla #140 : Mayıs 10, 2007, 10:39:26 ÖÖ » |
|
Kurallara göre yaptınız diyemi size kural ihlalli arabanızı düzeltin diye uyarı geldi?
Booster uyarı geLdi diosun peki ne deişti sen onu bi söLe bana? Eğer uyarı gelip Türker o arabaLarı düzeltmeden yarışa soksaydı herkes yapardı zaten bi çirkeflik  Hüsnü Eriş'te yukarda açıkLadı zaten bu konuyu senin anLıyacağın oLanLa öLmüşe çare yok ondan burda boşu boşuna parmakLArını yorma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BooSTeR
|
 |
« Yanıtla #141 : Mayıs 10, 2007, 10:59:30 ÖÖ » |
|
arabalar duzeltıdemı yarısa sokulduda bız goremedık ? neyse dedıgın gıbı olan oldu ama soylenılen 175 178 dB ler, stock ıcın smartlar felan hersey puuff dıye havaya uctu  p.s: BooSTeR = STP 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
korayaycenk
|
 |
« Yanıtla #142 : Mayıs 10, 2007, 11:01:25 ÖÖ » |
|
 Koray cihazLarını AY-ER kontrol etti die hiç bişi oLmıcak mı diosun yane  hhahhahha KArdeşim sen dinLe beni her zaman herşeyh oLacakmış gibi düşün,en kötüsünü düşün iisi çıkarsa süpriz oLsun   ah be kardeşim Sadece cihazlarda hata yapılmadığını sölüyorum boşver olan olmuş artık yani siki...ş gtun davası olmaz:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #143 : Mayıs 10, 2007, 11:17:27 ÖÖ » |
|
ortamı daha fazla germeyin lütfen
|