CarAudioTurkey CarAudioTurkey
CA-TR Garajdan Rastgele Resimler
Garaj'da okumadığınız yorumlar var(ayrıntılar aşağıda). Garaja gitmek için tıklayınız
1)Okumadığınız yorumlar var.
DASHBOARD  

Gösterim : 113 
Gönderen : RC-SQ 
Garaj : RC&SQ GARAGE 

İZOLASYON  

Gösterim : 100 

Atlantis  

Gösterim : 104 
Gönderen : sezai ozan 
Garaj : karma karısık :mrg: 

Gösterim : 30 
Gönderen : emrah_06 
Garaj : EmraH_06 

EREN NEREYE GİDİYOR  

Gösterim : 91 

tn47 için...  

Gösterim : 262 
Gönderen : GHOST 
Garaj : Müzik Kutum 

2006 DD Z1  

Gösterim : 283 
Gönderen : SPL 
Garaj : HI-FI GARAGE 

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: IASCA 2007 ardından...  (Okunma Sayısı 6682 defa)
korayaycenk
SOUNDSTREAM
Fanatik Üye

(SS)TARANTULA TEAM

« Yanıtla #90 : Mayıs 08, 2007, 11:06:55 ÖS »

SS'ci olarak kendimden gurur duyuyorum bazı SS'ci arkadaşlarımız Başka markalara 1.cilik kazananlara yöneldi :smile ama bilmiyolarki Siz hiç bi zaman SS ci olmadınız olamazsınız Şimdi asıl konuya gelirsek yarışma öncesi Bnm aracımdaki 2xSPLX-15 ve XXX-10000D anfi 153,9 ları gördük

Bu araca bn cok emek verdim bazıları gibi konsiye mal koymadım Biz bu cihazları Cok denedik ve 152db nin aşağını görmedik  İşte gel gör ki yarışmada 147db lerde kaldık hiç bi neden aramıcam Cünkü orda olan insanlarda tanıdığım sewdiğim insanlar Bana karşı kasıtları yoktur ama SOUNDSTREAM Markasına varmı onu bilemem
Yazık verilen emeklere sırf Başka bi markanın 1.ci olmaları için olmaz ZAten onlar emeğinin karşılığını aldı sonuna kadar yürekten kutluyorum Bırakında bizde bişeyler yapalım Bu şekilde rekabet edemeyiz
Bu olaylar beni daha cok hırslandırıyo Yakında TR ye DB DRAG gelcek o zmn bakalım ne arayışlar içine girecekler

Bu arada sölediğim sözler gideceği yeri bilir ARtık yarışmalarda Tek bir marka olmıcak
Yarışmadan Önce SS'ciyim diye gecinenlerede yazıklar olsun gercek yüzleri ortaya cıktı
Neyse Sağlık olsun olan olmuş Yarışmada dereceye girenleri veya girmeyenleri yürekten kutluyorum

SOUNDSTREAM(SS)TARANTULA TEAM

Ana Ünite:....     Pioneer P-5000 Double/Din
Ön kapılar:....     SoundStream XTC-6(16cm)
Arkalar:.....        Cadence ZXC-6KIT(16cm)
Pandizot:....       Pioneer 6920(360watt)
Sub:....             2xSoundStream SPLX-15 (XXX-15 yolda)
Mono anfi:....     SoundStream XXX-10000D(10kw)
Mid Anfi:....       Crunch GP 1400.4
Eqo:....             Pioneer eq-6500
Alt yapı:....        DYNAMAT komple izolasyon
SS 0 awg kit,SS 500amp sigorta
Akü:....            OPTİMA RED,GroundZero BP3500
---------------------------------
SAtılık 10 Frad cap (pm yoluyla)

fery
Fanatik Üye

oda X buda X

« Yanıtla #91 : Mayıs 08, 2007, 11:18:20 ÖS »

geçmiş olsun koray Sad
peki 153,9 u hangi cihazla ölçtünüz.. aradaki fark fazla gibi..153-147

Ferhat - BURSA
gp tjet
220 km/h
deh-p 8650^gzna 4350x^front cvl-6k^rear pulse 6^kicker k^stinger bullet^ 2 awg power^mt 23^soloX 12(40hz) ^sm 3200^kicker 300 A^
korayaycenk
SOUNDSTREAM
Fanatik Üye

(SS)TARANTULA TEAM

« Yanıtla #92 : Mayıs 08, 2007, 11:21:45 ÖS »

OLan olmuş AYnı Spl190 saoulsunlaR 3's grubunda ve cadencilerde aynı cihazlar var orda cok ölçtük dediğin gibi 153 nerde 147 nerde

ToRaMeN
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #93 : Mayıs 09, 2007, 12:00:18 ÖÖ »

cihazın aynı olması kalıbresininde aynı olmasını gerektırmez.ayrıca olcum yaptığınız yerın sıcaklık,basınç,nem,rakım gibi özelliklerinden dolayıda fark cıkması normal.
ama senin soledıklerıne 2 yerde tamamen katılıyorum.birincisi marka fanatikliği aynı futbola benzer.kaansanda kaybetsende değişmemesi gerekir:))gecen sene ve bu sene gorulduki eleştiriler hep devam edecek.sebebide herkese göre farklı.iascanın keinlikle bir rakibinin tr ye gelmesi lazım.bu db drag mı olur baskası mı bılemem....
bu arada cok kafana takma bence almış olduğun 147 bile iyi bir değer.sonucda iascada alınan dereceleri normal caddede dınleyebılenlerı ayırt edebilecek ınsanlar cok fazla var....yani dmek istediğim seninle aynı kategooride yarışan bir arac senden cok fazla db aldıysa (1-2 db den bahsetmıyorum)kuraallara uygun olsa dahı arac farkı vardır.yada yarışmadan sonra kutusunu cıkartıp arabasını normal sekılde kullanabılecek duruma getirmek zorundadır....sen gundelık kullanımda aracı aynen kullanabılıyorsanki bu tür arabalar bana göre 150 ydB geçmez.kucumsenecek bır rakamlar değiller.....

korayaycenk
SOUNDSTREAM
Fanatik Üye

(SS)TARANTULA TEAM

« Yanıtla #94 : Mayıs 09, 2007, 12:09:26 ÖÖ »

Tabi bizde bunu göze aldık zaten ama 147 nerde 153 nerde 6 db de farketmez bide o aractaki anfi
Türkiyede 1 tane bile eşi yok ben onu yurt dışından herşeyi göze alarak getirdim Yani anlıcağın normal caddede kullanılcak bi anfi değil Bn DB nin peşinde değilim SS icin yine yaparım ama emeğimizin karşılığını almak isteriz buna karşı çıkanlar utansın
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2007, 12:11:37 ÖÖ Gönderen: korayaycenk » Logged

KoRaY
Aktif Üye
**

« Yanıtla #95 : Mayıs 09, 2007, 01:02:01 ÖÖ »

YanLış anlamayında sanki laf atma gibi geldi.. anLamadığım için ve kime lafın gittiğini öğrenmek için soruorm. Koray'cım biraz daha açık konuşur musun?

crazycar
Crax
Aktif Üye
**

« Yanıtla #96 : Mayıs 09, 2007, 01:06:42 ÖÖ »

Soundstream ve for-x cilere bu sitede aşalamalar olduğu gözümden kaçmadı,yarışmaya girmeye cesaret edemeyen,okumuş cahilerin parmağı var bu işde

Head Unit.......: Pıoneer DEH-P6050UB
Subwoofers.... : Nilestrem NSX-12D2 PRO (350W RMS) 2 Adet
Comp Amplifier : Digiline DG-804 (4X80W RMS)
Sub Amplifier...: Digiline DG-1001(1000W RMS)
Components....: Morel dotec MKII - Digiline  DG-1608
Capasitors.......: 2 Farad For-X X-89
Battery...........: Sunway Kuru 100 amp.
GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

Üye Garajı

« Yanıtla #97 : Mayıs 09, 2007, 01:10:44 ÖÖ »

Korayım iyimisin ? kim neye karşı çıkmış ?

sanal_ortam_baydi_artik
Aktif Üye
**

« Yanıtla #98 : Mayıs 09, 2007, 01:38:34 ÖÖ »

koraycım tebrik ediyorum istanbulda olup destek verememiş olsamda harcadığın emekleri iyi kötü biliyorum o kadar özenmene rağmen olsun sağlık olsun abi bi şeklde bi terslik olmuştur yarışmdan önce sistemde bi sorun olmuştur sağlık olun de sonuçta sen aracındaki sesi biliyorsun ahrcadığın emeği biliyorsun tamam belki orda bunu tam anlamıyla kanıtlıyamamış olabilirsin ama önemli olan illaki oraya gelip kazanmak değil tesisatım vardeyip yok şu var bu var diyip yarışmaya katılmıyan arkdaşlar düşünsünler sen 147db bile olsa aracındaki sesi tescilledin smile artık hedef bun unda üstüne çıkmak belki böylesi daha hayırlı olur daha çok hırs yapar bi dahaki sene bi dünya rekoruda sen kırarsın bellimi olur smile

Bu Arada Arkadaşlar Tekrar Rice Ediyorum Birileri Şu Yarışma Sonuçlarını Yazsın Lütfen smile

Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #99 : Mayıs 09, 2007, 01:52:05 ÖÖ »

Soundstream ve for-x cilere bu sitede aşalamalar olduğu gözümden kaçmadı,yarışmaya girmeye cesaret edemeyen,okumuş cahilerin parmağı var bu işde

Kim nasıl aşağılıyo bi açıklar mısın ?

Bunun yanı sıra doğru kalibre edilmiş 3055 de  6 db fark çıkması  olanaksız  , bildiğim kadarıyla nihat ın arabada 0.2 oynamış ,yanlış bilmiyorsam tabi .

Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J
Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J
Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Very Happy
Tweeter : R29/7000
Mid : 12M
MidBass : 18W
Subwoofer : JL Audio 8w7
Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid
Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass  Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer
Kablo Shielding : 3M
Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari
Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth

www.roketoyun.com
crazycar
Crax
Aktif Üye
**

« Yanıtla #100 : Mayıs 09, 2007, 02:00:55 ÖÖ »

site içinde biraz gezin hatta o kadar uğraşma,biraz üst satırları oku çamurlar buradan başlıyor,bir kaç markanın dışına çıkıldımı hemen pok atmalara tanık olucaksın.

Head Unit.......: Pıoneer DEH-P6050UB
Subwoofers.... : Nilestrem NSX-12D2 PRO (350W RMS) 2 Adet
Comp Amplifier : Digiline DG-804 (4X80W RMS)
Sub Amplifier...: Digiline DG-1001(1000W RMS)
Components....: Morel dotec MKII - Digiline  DG-1608
Capasitors.......: 2 Farad For-X X-89
Battery...........: Sunway Kuru 100 amp.
ToRaMeN
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #101 : Mayıs 09, 2007, 02:07:10 ÖÖ »

henuz kalibre edildiği yonunde bir bilgi solemedi..kalıbrasyon ve dığer unsurlar 6 veya d<aha fazlasını cıkarır diye dusunuyorum....
benim anlamadığım alamaadığı dB ye mi,verdiğe emeğe mi maddi manevi,yoksa yarışmada taraf olduğunumu soylemeye calıştığı...ama forumda aklıselım yazılar yazan bır kac kısden bırı olduğunu dusunuyorum.zaten alışdık her yarışmada herkes yenıde eskıde konusucak.ama bu yarışma için bu kadar cok sey konuşuluyorsa
konuşulması engellensın.böylece herkesde rahatlasın.altı üstü yarışma.amaç eğlenmek olmalı.ben kazandım su kazandı kimseye yarar sağlamaz.
fakat bir de şu varki eğerki bir kural kitapçığı varsa ki var...o kitapçığa uymayan araçlar yarıştırılmamalı.bu tamamen yarışmayı düzenleyenlerin yanlışıdır.neden yanlış olduğuda işde bu yazılanlardır . sen kurallara uymayarak araç hazırlayanları eğer yarışmaya sokacaksan kural kitapcığı neden var.eğerki bir kaç araba sız kurallara uymadınız dıye diskalıfıye edılseydi işde bu ve başka forumlarda bu tür yazılar yazılmazdı.....
bu arada ben kımsenın aracı kural dısı da demıyorum yazılanlardan yola cıkarak konusuyorum....bu sene iasca ile ilgili yazılarımda yapıcı eleştiri yapmak ıstıyorum.sonucda başka bır yarışmamız malesef yok..
iasca yı duzenleyenlerın kurallara uymayan araçları yarışmaya sokmadıkları takdırde hiç bir firma hiçbir sahıs hiç bir yarışmacı taraf tuttu ,su marka kayırıldı vs.gibi tenkıtlerini,suçlamalarını yapamayacaktır.Böylece insanlarda bu forumda yazılanlarıda okuyup arkamızdan gülmeyeceklerdır....
 Mad

KoRaY
Aktif Üye
**

« Yanıtla #102 : Mayıs 09, 2007, 02:12:57 ÖÖ »

ToRaMeN kardeşim sen okumadın gaLiba Hüsnü bey'in yazdıklarını.. KuraLlar son bir ay kaLa bi daha deişti.. Bu yüzden diskalifiyelik hiç bir araç yoktu anladın ?

ToRaMeN
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #103 : Mayıs 09, 2007, 02:19:57 ÖÖ »

okudum kardeşim yazılanları....ıkı kural kıtabınıda okudum forumun sayesınde. ;)angi bir araca kural dışı demiyorum.
sen benim yazdıklarımı okumamışsın galiba.ben varsa öyle bir şey gereken yapılsınkı kımse konuşmasın yarışmadan sonra diyorum...
bu bir spordur..nasıl spor musabakalarında dopıng yapıldığında  ceza veya uzaklaştırma yapılıyorsa.Belli kuralları olan yarışmalarda da o kurallara uyulmalıdır.Benim demek istediğim çok net.hem ben harunay nickli arkadaşın bahsettiği arabaları kastetmiyorum.genel konusuyorum ;)olması gerekeni söylüyorum

Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #104 : Mayıs 09, 2007, 02:41:47 ÖÖ »

Arkadaşlar Moe gerekli açıklamayı yapmış  bence fazla bi tartışmanın gereği yok  diskalifiye edilmeli mi edilmemeli mi üzerine . Burda asıl önemli olan şey  bazı kişilerin yarışmada 3055 ile oynanarak ölçümde usulsüzlük yapıldı ve bazı firmalar kayrıldı  şeklinde  yorumlarıdır , bunun dışında organizasyon eksiklikleri gibi mesela gerektiğinde müdahale etmek için bir sağlık ekibinin bulunmaması , dj in kötü olması  vs gibi  şeyler bir daha ki seneye  daha çok sponsor desteği ve çalışma ile düzeltilebilicek şeylerdir ki 2004 ten beri organizasyon bu konularda ilerleme  kaydetmekte yavaş yavaş  ,  2004 e katılmış olan arkadaşlar demek istediğimi  çok ii şekilde  anlıycaklardır . Bu arada  umarım dbdrag gelir de biraz deathmatch izleriz artık , o zaman baya bi zewkli olacak  çünkü Very Happy

Bu arada  koray araban hyrlı olsun kardeş  smile
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2007, 02:47:51 ÖÖ Gönderen: Kain » Logged

Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J
Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J
Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Very Happy
Tweeter : R29/7000
Mid : 12M
MidBass : 18W
Subwoofer : JL Audio 8w7
Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid
Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass  Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer
Kablo Shielding : 3M
Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari
Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth

www.roketoyun.com
Austin Powers
Sina Güran
Fanatik Üye

« Yanıtla #105 : Mayıs 09, 2007, 03:17:20 ÖÖ »

Bişi yazmim dedim ama fanatizm artık öyle bir boyuta ulaşmış ki tarikatlar neredeyse yanında devede kulak halini almş, arkadaşlar noluyor? şu markayı taşıyarak alnım açık, göğsüm dik, gururluyum vs. Şu markacı olunmaz şu markacı doğulur, damarlarımda dolaşan kan bu markanın kanıdır olaylarına geldiniz geleceksiniz bir basamak kaldı.
Yarışma oldu ve bitti ben yarışmanın gayet adilce yapıldığına inanıyorum ve kimseninde tekelleşmeye göz yumduğunu zannetmiyorum. Yarışma ortamında hesapta olmayan, gözden kaçmış şeyler olabilir, herkesi daha sakin ve aklı selim olmaya davet ediorm.

Friedrich Nietzsche
musti
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #106 : Mayıs 09, 2007, 08:01:53 ÖÖ »

yarışmaya katılan kazanan kazanamayan herkesi tebrik ederim. eleştiren arkadaşlara tavsiyem dünyada yapılan diğer yarışmalara da katılmalı.o insanlarında sizin eleştirilerinize ihtiyacı vardır. adamlar bilip bilmeden yarışmaya yapıyolardır belki  olaya müdahale etmeniz lazım ;D

Mustafa-----İstanbul
harunAY
Tiryaki Üye

« Yanıtla #107 : Mayıs 09, 2007, 09:43:00 ÖÖ »

cihazın aynı olması kalıbresininde aynı olmasını gerektırmez.ayrıca olcum yaptığınız yerın sıcaklık,basınç,nem,rakım gibi özelliklerinden dolayıda fark cıkması normal.
ama senin soledıklerıne 2 yerde tamamen katılıyorum.birincisi marka fanatikliği aynı futbola benzer.kaansanda kaybetsende değişmemesi gerekir:))gecen sene ve bu sene gorulduki eleştiriler hep devam edecek.sebebide herkese göre farklı.iascanın keinlikle bir rakibinin tr ye gelmesi lazım.bu db drag mı olur baskası mı bılemem....
bu arada cok kafana takma bence almış olduğun 147 bile iyi bir değer.sonucda iascada alınan dereceleri normal caddede dınleyebılenlerı ayırt edebilecek ınsanlar cok fazla var....yani dmek istediğim seninle aynı kategooride yarışan bir arac senden cok fazla db aldıysa (1-2 db den bahsetmıyorum)kuraallara uygun olsa dahı arac farkı vardır.yada yarışmadan sonra kutusunu cıkartıp arabasını normal sekılde kullanabılecek duruma getirmek zorundadır....sen gundelık kullanımda aracı aynen kullanabılıyorsanki bu tür arabalar bana göre 150 ydB geçmez.kucumsenecek bır rakamlar değiller.....

Malesef yanlış biliyorsunuz sa3055 de eskisi gibi mikrofon değil SENSÖR vardır rakımdan sıcaktan bilmem neyden etkilenmez..Sadece sıcak havada frekans değişir buda metre ile alakalı birşey değildir..

Ayrıca kalibresiz bir metrede 150 db ye kadar öyle 6 db ler falan oynamaz dbm2 de bile bukadar fark göremezsiniz
kalibresiz bir metrede 160 ve daha sonrasında büyük farklar çıkar..

Hüsnü Bey açıklama için teşekkürler..
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2007, 09:48:47 ÖÖ Gönderen: harunAY » Logged

Görünmez Düşman Öldürmekten Bıktım İşim Belli Mermi Sıktım Tıktım adım harunAY Çok Kolpa Saltanatlar Yıktım !!
elektrom
Fanatik Üye

« Yanıtla #108 : Mayıs 09, 2007, 10:56:34 ÖÖ »

Ayhan o taxi hep öLe mi çıkıo işe smile HElal waLLa Very Happy

efet Very Happy

ERCAN AKTAŞ seni unutmıycaz...
http://www.i-hannsteam.com

AyHaN YILDIRIM
elektrom
Fanatik Üye

« Yanıtla #109 : Mayıs 09, 2007, 11:08:40 ÖÖ »

ya arkadaşlar niye tartışıyorsunuzki bu tartışmaları geçen sene ben yaptım elime bişe geçmedi olan oldu busene neyaptım gittim aslanlar gibi izledim emeğimde boşa cıkmadı burası turkıye olucak böyle ufak tefek şeyler ,siz stockdan bahsediyorsunuz ben ultımateye arac yaptım arac suan curumeye yüz tutdu smile boşverim gereksiz tartışmalara hiiç gerek yok gülü seven dikenine katlanır ben sunu görüyorumki 1 olanlarda cıt yok hep 2-3 yada derece alamıyanlar yazıyo boşverin yapıcak bişe yok olan oldu Sad

merak ettiğim birkonu n-cavus abinin olayı sakın yanlış anlaşılmasın kesinlikle bi art niyetle sormuyorum sadece tamamen bilgi için ayrıca tekrar tebrik ediyorum merak ettiğim konu şu
arac ilk ölçümde 154 küsürken ikinci ölçümde nasıl 155 küsür aldı onu merak ediyorum normalde dahada düşmesi gerekmiyormuydu ? çünkü araç stock akü tek ve boşalan akü nasıl okadar zamanda doldu ? veya ısınan bi woofer nasıl okadar cabuk soğudu ? veyahut bilmediğim şeyne =?

ERCAN AKTAŞ seni unutmıycaz...
http://www.i-hannsteam.com

AyHaN YILDIRIM
BooSTeR
Aktif Üye
**

« Yanıtla #110 : Mayıs 09, 2007, 11:09:48 ÖÖ »

hersey guzel hos ama yıne laf sokma ve turevı cabalar var.ayrıca 153 cıkan bı araba 147 nasıl cıkar? ızledıgım kadarıyla olcumde guzel gectı erken acma  kapama yenıden olcme ıle gerceklesmedı.  zaten koray arkadasımız bu ısın ıcınde profesyonelce hareket eden bır arkadasımız. yanlıslık yapma ıhtımalı yok denecek kadar az.stock 2 de 1. olan ıbızamız 3055 ıle 150.3 cıkarmıstı sıcaklık ıle frekansın degısmesı yuzunden 149.1 vurdu ve acma olayı sorunsuzdu akulerı tamdı. stock3 te 1. olan corsamız 151.8 vurmustu onunda acmasında sorun yoktu akulerı tamdı 151.2 vurdu ondada olan sıcaklıktan dolayı frekans degısmesı nedenı ıle. nıhat abı 156 tam deger vurmustu oda 155.4 vurdu. gorundugu gıbı olculen deger ıle yarısma degerı arasında max 1 dB deger farkı var.sanırım artık neyın ne oldugu sanırım daha net anlasılır...

saygılar

hakaan
hakan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #111 : Mayıs 09, 2007, 11:11:05 ÖÖ »

Koray Bey Merhaba,

Sanırım bu konuşmayı yaparken 2 gün bekleyip birileriyle karar verip öyle yaptınız. Çünkü bu konuşmalarda distribütör kokuları seziyorum. Madem aracınız düşük db çıkarttı neden yarışma anında ihtiraz edip ikinci kez ölçtürmediniz. Peki sormazlarmı cadence'nin 9 aracı girdi onlar 8 araçta ihtiraz etmediler ve bizim cihazla aynı rakam dediler. 1 araçda iste hata olduğunu söyleyip ikinci kez ölçtürdüler ve db artırdılar. Ne benim ne arkadaşlarımın böyle bir hata yapmasına izin veremem. Biz bir dergiyiz ve herkesle çalışıyoruz eğer ben veya arkadaşlarım böyle bir hata yaparsak o zaman o firmayı kaybetmiş oluruz. O zaman soruyorum sizlere biz aptalmıyız marka ve markalar fanatiği olup, ekmeğimizden olalım. Lütfen konuşmalar yapılırken insanları suçlayıcı değil daha adil ve yapıcı yorum yapınız.

Bu bir fuar değil arkadaşlar görsele veya show'a bakmıyorlar, bu bir yarışma ve bu işte maddi ve manevi olarak bir çok değer var eğer siz bu değerlere saygı göstermiyorsanız demek ki kendi yaptığınız işe de değer vermiyorsunuz.

Yapılanı değil, yaptıklarınızı eleştirin.

Saygılarımla,

Hüsnü ERİŞ
TUNING TURKIYE
AUTO HIFI

HAKAN ARAL
BooSTeR
Aktif Üye
**

« Yanıtla #112 : Mayıs 09, 2007, 11:15:13 ÖÖ »

ya arkadaşlar niye tartışıyorsunuzki bu tartışmaları geçen sene ben yaptım elime bişe geçmedi olan oldu busene neyaptım gittim aslanlar gibi izledim emeğimde boşa cıkmadı burası turkıye olucak böyle ufak tefek şeyler ,siz stockdan bahsediyorsunuz ben ultımateye arac yaptım arac suan curumeye yüz tutdu smile boşverim gereksiz tartışmalara hiiç gerek yok gülü seven dikenine katlanır ben sunu görüyorumki 1 olanlarda cıt yok hep 2-3 yada derece alamıyanlar yazıyo boşverin yapıcak bişe yok olan oldu Sad

merak ettiğim birkonu n-cavus abinin olayı sakın yanlış anlaşılmasın kesinlikle bi art niyetle sormuyorum sadece tamamen bilgi için ayrıca tekrar tebrik ediyorum merak ettiğim konu şu
arac ilk ölçümde 154 küsürken ikinci ölçümde nasıl 155 küsür aldı onu merak ediyorum normalde dahada düşmesi gerekmiyormuydu ? çünkü araç stock akü tek ve boşalan akü nasıl okadar zamanda doldu ? veya ısınan bi woofer nasıl okadar cabuk soğudu ? veyahut bilmediğim şeyne =?

stock kategorıde tek akumu? tek aku oldugunu kım soyledıkı? ultımate e arac hazırladıgınız ıcın sanırım stock kurallarını es gecmıssınız.orjınal aku +1 aku serbest stocklarda. ılk olculen 154 lu degerde nıhat abı dugmeyı tam anlamıyle cevıremeyıp eksık deger aldı. sonrasındada tekrar olcum ıcın gıderek arabasını calıstırarak sarj ederek tekrar olcume gırdı. bu sefer tam verımle dugmeyı acarak vurabılecegı en ust degerı vurdu. ve ısınan basslar nasıl sogudu demıssınız ayrıca. DD ler sagolsunlar tek olcumle ısınan bass hoparlorler degıller...

saygılar...
« Son Düzenleme: Mayıs 09, 2007, 11:18:08 ÖÖ Gönderen: BooSTeR » Logged

elektrom
Fanatik Üye

« Yanıtla #113 : Mayıs 09, 2007, 11:32:19 ÖÖ »