CarAudioTurkey
CA-TR Garajdan Rastgele Resimler
2000 Fiat Tipo  

Gösterim : 20 
Gönderen : SPL 
Garaj : HI-FI GARAGE 

stinger expert  

Gösterim : 47 
Gönderen : GHOST 
Garaj : Müzik Kutum 

2007 VW Golf  

Gösterim : 17 

nazar değmesin  

Gösterim : 55 
Gönderen : dj_haypha 
Garaj : Megane II Sedan Re Audio 

2006 Fiat Tipo  

Gösterim : 20 

helix rs.6.3  

Gösterim : 21 
Gönderen : GHOST 
Garaj : Müzik Kutum 

megane logo  

Gösterim : 8 
Gönderen : dj_haypha 
Garaj : Megane II Sedan Re Audio 

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 7   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: IASCA 2007 ardından...  (Okunma Sayısı 6154 defa)
BooSTeR
Aktif Üye
**

« Yanıtla #30 : Mayıs 07, 2007, 01:36:33 ÖS »

eheheh guluyoruz yıne yenı uyelere ve yıne laf sokma yarısında olanlara.. yok sunucu kotuydu zamanı ayarlamadı felan. oradakı panıda 5 4 3 2  vs dıye gerı sayan  gosterge bosunamı koyulduda bazıları daha 4 te sesı acmaya baslayıp akulerını yedı? ayrıca tam ses dayadıkları halde 143 144 lu degerlerı aldılar sonrada sımdı camurmu yapıyolar aa erken actık felan dıye. o kategorılerde acık ara fark oleerken acmama ıle felan zaten olmuyor merak etmeyın... mıllete sen kımsın kac kez prof yarıstın ettın dıye hesap soranlara tek sozum ıcraatınızı gorduk hıs kasmaya gerek yok... o kısılerın grubunda dunya rekoru kırılmıs  hala onu gececeklerını sanıyolar sanırım zamanında acsalardı. hıfıman kımsın bılmıyorum ama ortalıga laf sokmak ıcın geldıgın zaten bellı ne adın ne sanın var Surprised dj bjblcıler ıcın ses acmısmıs etmısmıs.. komık seyler bunlar . bunlara takılcagınıza kendınızı nasıl gelıstırırsınız  bunları dusunmeye baslayın sımdıden...
herzaman heryerde  gırdıgı her kategorıde extreme sound ve team murtas rulez...

saygılar

MFP
Aktif Üye
**

« Yanıtla #31 : Mayıs 07, 2007, 01:40:32 ÖS »

murtaş a  tebrikler

MFP
Aktif Üye
**

« Yanıtla #32 : Mayıs 07, 2007, 01:45:22 ÖS »

kusura bakmayın arkadaşlar ben cem daha nick lerden tam olarak kimin kim olduğunu bilemiyorum İnşallah sizlerle birebir tanışma fırsatı bulucam ama yazıya bakılırsa (BooSTeR) ya stp selçuk yada cüneyt olması gerekir Surprised doğrumu  Very Happy

B16A2
Yeni Üye
*

« Yanıtla #33 : Mayıs 07, 2007, 02:23:55 ÖS »

burda buşekilde insanları tetikleyip kendini ön plana çıkarmaya çalışanların olduğunu bilmiyordum. burada yeni üyelikler alınmış doğru ve nedeni IASCA sonrası yorum yapılacak olan tek yer burası. (bunu anlamak neden zor anlayamadım? altı üstü 8 kelimelik bir cümle?) nereye geçerse oranın düdüğünü çalmak, kendinin değil sürekli başkalarının yaptıklarının yanında durarak kendi yapmış edalarını sergilemek ve sürekli olarak başkalarının gözünde hep en iyi oynamak kimlerin işidir …. ?! ( 3 ay öncesine kadar bu işlerde amatör olanlar nasılda 3 ay içerisinde profesyonel oldular anlayamadım)

Ödül alan arkdaşlarımı tebrik etmeyi ilk mesajımda atlamışım kusura bakmayın. Özellikle DÜNYA REKOR u kıran 1.2. ve 3. olan arkadaşlarımı bilhassa ve özellikle tebrik ediyorum.

Saygılarımla.
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2007, 02:25:51 ÖS Gönderen: B16A2 » Logged

hakaan
hakan
Yeni Üye
*

« Yanıtla #34 : Mayıs 07, 2007, 04:00:15 ÖS »

merhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım ben hakan  Artıları ve eksileriyle bir iasca'yı daha geride bıraktık tüm katılımcı arkadaşlara ve tüm ziyaretçi arkadaşlara teşekkür ediyorum tabiiki herkes eleştiri yapacaktır. Bizde bu eleştirileri dikkate alarak bu organizasyonu yapan firma olarak hatalarımızı göz önüne alıp en iyisini ve en güzelini yapmaya çalışacağız.

HAKAN ARAL
Cün EIGHT
Yeni Üye
*

« Yanıtla #35 : Mayıs 07, 2007, 04:01:12 ÖS »

Merhabalar,
Öncelikle aylardır IASCA için yarışmaya hazırlanıp dereceye giren giremeyen emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ve o sıcakta bizleri yanlız bırakmayan seyircilerimizi de çok teşekkür ederiz. Bazı arkadaşlarımız eleştiri yapmış, buna saygı duyuyorum bir elestiri dikkatimi çekti denilmiş ki, tam desibel sayım esnasında akülerimiz boşaldı ve tekrar star verildi gibi cümle kullanılmış. Eleştiri yapan arkadaslarıma şunu izah etmek istiyorum. Yarışma Başlamadan önce eğer dikkat ettiyseniz Yarışmacı arkadaşımın yanına gidip bazı seyler söylüyorum bu söyledigim cümlelerden bir taneside sen hazır olduğunda bana isaret ver bende yarışmayı baslatacagımı söyledim. Fakat ne yazıkkı bazı yarışmacı arkadaşlarımız heycan da olsa gerek ben geri sayım saymadan yarışmaya baslamaya calistilar, farkındaysanız buda cok nadir oldu ve geçen seneden yarışmacı arkadaşlarımız bu konuda tecrübeli oldukları için gerçekten bize çok yardımcı oldular. Fakat olabilir yeni katılımcı arkadaslarımız da var heycanlanmak son derece normal. Benimde en az sizin kadar heycanlandığımı söylemek istiyorum. Birde olaya burdan bakarsak sevinirim. Çünkü her yarışma esnasında arkadaşlarımıza gerekeni söyledik. Gözlerinin bende olması gerektiğini isaret verdikleri takdirde yarışmayı başlatacağımı her yarışmacıya söyledim. Birde söyle bir durum var yarışmacı arkadaşımız ben hazırım dedikten sonra kendi ekibindeki arkadaşlar dur dur deyince mecburuz kesmeye (dısarıdan aracı destekleyenlerden bahsediyorum) çunku öyle bir dur diyorlar ki teknik hata oldugunu nerdese hissediyoruz ve kesmek zorunda kalıyoruz. Halbuki dısarıdaki arkadasların görevi belli sadece aracın camlarına destek verecekler ama kendi ekibindeki arkadası yarısmayı baslatabilirsin dedikten sonra dısarıdaki arkadası bidakk dur dur derse sorarım size benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ? Oyüzden arkadaslar birde olaya bu taraftan bakalım. Bu sene bence cok daha güzel oldu, Oraya yarışmacı olarak gelen gelmeyen, Seyircilerimizden tutun da güvenliğe kadar herkese sonsuz teşekkür ederim.

Saygı ve Sevgilerimle
Cün EIGHT
Tuning Türkiye

C.Mert
KoRaY
Aktif Üye
**

« Yanıtla #36 : Mayıs 07, 2007, 05:16:14 ÖS »

Organizasyonda we yarışmada emeği geçen herkese teşekkür eder, yarışmada dereceye giren arkadaşLarı tebrik ederim..

husnu eris
Aktif Üye
**

« Yanıtla #37 : Mayıs 07, 2007, 05:59:59 ÖS »

Görünen o ki yine biri fitili ateşlemiş ama o fitili ateşleyenler dikkat etsin o fitil veya fitiller 3 yıldır ellerinde patlıyor. Yarışmadan yarışmaya buraya giripte gerek ben ve arkadaşlarım gerek alper ve erhan arkadaşımı burda zor duruma düşürmek için ellerinden geleni yapanlar burda değil o alanda konuşacaklar. Dilleri değil db konuşacak. Herkes konuşurken haddini bilecek herkes konuşurken kim olduğunu söyleyecek kim olursa olsun yılda 1 defa yarışmadan yarışmaya burda insanları karalamayacak. Bizim ekipten veya caraudioturkey ekibinden bahsederkende lütfen daha kibar ve efendi olsunlar.

Saygılarımla,

Hüsnü ERİŞ
TUNING TURKIYE
AUTO HIFI

Austin Powers
Sina Güran
Fanatik Üye

« Yanıtla #38 : Mayıs 07, 2007, 06:05:54 ÖS »

Yaw ne sidik yarışıdır ne mantıktır ben anlayamıorm hakkaten, bilip bilmeden birileri hakkında yok amatör yok prof die atıp tutmak kolay. Kain arkadaşımız için de standart fln diyen arkadaş yılın sonunda yılın esprisini patlattığına inanıyorum. Ben yarışmanın taraflıydı vs olduğuna inanmıyorum ve site ekibininde elinden gelen ne warsa ardına koymadığına eminim. Buraya üye olup insanları karalamak için uraşanlar, önce kendinizi eleştirin ondan sora dier insanları eleştirin çnk size kalsa kahinat rekoru kırıcaktınız da önünüze taş koydular gb konuşmalar yapıp hepimizi güldürmeyin.

Friedrich Nietzsche
arkin1453
ScRaM Go-KaRt ( New name : BY KARTİNG )
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #39 : Mayıs 07, 2007, 06:58:12 ÖS »

kusura bakmayın arkadaşlar ben cem daha nick lerden tam olarak kimin kim olduğunu bilemiyorum İnşallah sizlerle birebir tanışma fırsatı bulucam ama yazıya bakılırsa (BooSTeR) ya stp selçuk yada cüneyt olması gerekir Surprised doğrumu  Very Happy
extreme sound tan selcuk abiii

HADE HAYIRLISI Bİ İŞE KALKIŞTIK ALTINDAN KALKARIZ İNŞALLAH AHH İASCA YAKTIN BENİ ...
arkin1453
ScRaM Go-KaRt ( New name : BY KARTİNG )
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #40 : Mayıs 07, 2007, 07:04:27 ÖS »

arkadaslar artık yapılıcak bısey yok busene ıcın o nedenle seneye odaklanalım madem bu kadar eksık var bıde bub yarısma hıc olmasaydı dıe dusunun bu organızasyonu yapmak ıcın en az yarısmacılar kadar sabah aksam calısan ınsanlarda var emın olun onların emegıne bırazda olsa saygı duyun herkes dogruları ve yanlısları soyluyor fakat kımse bu ıse kalkısmıo cunku emek gerektırıo bence gayet ıyıydı bu kadar aksılıge ragmen. Derecesı ıcın nıhat abıyı ve dıger butun katılımcı arkadasları kutluorum inşallah seneye daha cok katılımcı ve daha ıyı bir organizasyonla daha ıyısı olur

sagılarımla

HADE HAYIRLISI Bİ İŞE KALKIŞTIK ALTINDAN KALKARIZ İNŞALLAH AHH İASCA YAKTIN BENİ ...
baron58
Yeni Üye
*

-BARON58-

« Yanıtla #41 : Mayıs 07, 2007, 08:34:45 ÖS »

Yarışmada dereceye girenleri kutlarım.

blue19
Zafer Yalçın
Tiryaki Üye

« Yanıtla #42 : Mayıs 07, 2007, 08:50:03 ÖS »

yarışmada derece giren yada girmeyen emegi gecen herkesi kutlarım. Başarılarınızın devamını dilerim.

Satılık Sıfır: Re audio Se 12 Se 15
TANEROZCAN48
CADENCE DAYTONA
Tiryaki Üye

« Yanıtla #43 : Mayıs 07, 2007, 08:52:34 ÖS »

sizlerden mesafe olarak uzakta olduğumuzdan ve iş dolayısıyla gelmeye imkanımız olmadığından ıasca 2007ye katılamadık. derece alan ve başarılı olan arkadaşları kutlarım. bu organizasyonda emeği geçen başta alper arkadaşımıza ve diğer ekibe çok teşekkürederiz. sonuçta sponsorsuz bir çalışmada mutlaka hatalar ve eksiklikler olacaktır. bunlar gayet normaldir. ancak bazı yeni üye olan arkadaşlar ve sırf bunun için üye oldukları gözüküyor yapıcı yorumlar yapılmayışı bizi üzdü. sorunları ve eksiklikleri paylaşmak çok güzeldir ve bu hataları görmek için büyük bir şanstır. ama bu yorumlar yapıcı eleştiri şeklinde kişileri hedef almayacak şekilde ve emeği geçen kişilerin hakkı yenmeden yapılmalıdır. ayrıca forum gereği ilk mesaj üyelerimizi tanıyalım bölümüne yapılmalıdır. bu forum türkiyede eniyi en seviyeli ve en yardımcı olan forumdur. herkes birbirlerine saygılı olmalıdır. tekrar ıasca 2007 de emeği geçen herkesi kutluyorum. inşallah seneye daha iyi olacaktır. teşekkürler

anaünite: pioneer avh-p5950dvd
sinyal işlemcisi: cadence ceq:650
subwoofer:cadence daytona dcw-15c (1500watt rms)
subwoofer amfi: cadence daytona dca-1600,1(1600watt rms)
stereo amfi: cadence txa-6004(4x150watt rms 4ohm)
compenant:2x cadence cvl-6k(200watt rms)
coaxial: 2x for-x  x69(180watt rms)
capasitör: 2x cadence 1,2 farad
rca kablo: 3x cadence
power kablo:audiopipe 0ga power kablo
sigortalar:audiopipe 300ah sigorta
stinger kablo dağıtıcı
akü:delphi 72ah
sanal_ortam_baydi_artik
Aktif Üye
**

« Yanıtla #44 : Mayıs 07, 2007, 08:55:59 ÖS »

Yarışmada dereceye giren herkezi tebrik ederim. Ve lütfen arkadaşlar yarışma sonuçlarını yazın artık kim ne yapmış görelim istanbula gelemedik bari burdan öğrenelim sonuçları

zapo20
Yeni Üye
*

« Yanıtla #45 : Mayıs 07, 2007, 11:54:43 ÖS »

Açıkçası bu kadar ilgi gören ve kategorizel olarak çok farklı bir yerde bulunan bir organizasyon için çıkmış herhangi bir dedikodu o organizasyonun tamamiyle başarısız olduğunu gösterir!

Hatırlatıyorum dedikodu ve eleştiri arasında dağlar kadar fark vardır!

Tamam iyi güzel, bazı şeyler imkansızlıklarla meydana getiriliyor. En azından bu yarışmayı burada düzenleme cesaretini böyle bile olsa gösteren kişi ve kurumlara teşekkür ederim. Ancak söylemek istediğim gibi; birşeyler denenir. Birşeyler zorlanır. Ancak araya fesat, dedikodu girdiği zaman işin şekli ve rengi fazlasıyla değişir..

Nedenide şu (Fütürsuzca konuşmalara karşı uyarı niteliği yaşısın bu anti parantezim) denersin olur olmaz.. Öyle yada böyle gider.. Ancak araya fesat, dedikodu girdiği zaman hele hele böyle yarışmalarda toplum galliyana gelir. Hem fikir olucaksınızdırki; şu dünya üzerinde en mantıksızca şey, en kötü sonuç veren ve dini bağlamda da basit tabirle en günah şey birilerinin yada birinin emeğini yemektir.. Ki yarışmada birçok takım yarışıyor.. ORaya birçok taraftarları geliyor.. Hepsi bir emek harcıyor. Bırakın taraftaları, o insanlar günlerce uyumuyor.. Bin bir türlü sıkıntı içinde (maddi&manevi) işlerini güçlerini bir kenara atıyorlar.. Firmalarını gerekirse 1 ay araba almıyorlar.. Gerekirse 2 hafta evlerine gidip uyumuyorlar.. Bırakın evlerine gidip uyumayı, 'HİÇ UYUMUYORLAR'!

Ee durum ve netice bu tür dedikoduları gösterincede haklı yada haksız insanları galiyana getirebilecek olumsuzlukları yada olumlulukları (Çünkü gerçekten haklı olma payları var, vardırda) ortaya çıkarabiliyor..

Açıkçası organizasyon bu tür geniş ve şov kitlesine hitap eden bir organizasyon olarak çok ama çok eksik..

Sınırlama yok.. Eywallah olmasıda mantıklı olmazdı ama bazı donelere dikkat edilmesi gerekiyor. Huzuru bozan yada yarışma kalitesini ve ismini yerlere düşüren noktalar için önlem alınmamış olması çok üzücüydü..

Sağlık konusu insan hayatında çok önemli bir yerdir sizlerinde katılacağı gibi. İlk başta o inanılmaz koku ve show carların bulunduğu bölüm ile yarışmanın yapıldığı bölüm arasındaki çimlikte açılmış olan lağam çukurları, insanların oralardan sürekli geçmesi (Ki başka bir geçiş yolu yok) iğrenç bir durumdu. Kokunun o sıcağın etkisiyle birlikte ortaya çıkardığı sinekler ve birçok olumsuzlukları gerçekten ayrı bir berbatlıktı. Bu basit birşey hadi diyelim geçelim bunu..

Bir arkadaşımızın dediği gibi acil durumlar için ambülansın bulunmaması ise belkide yasayada aykırı bir durum söz konusu olabilir..

Ki kalkılıp ne idiü belirsiz bir şekilde ölçüm aleti arızalndı deniliyor ve ne idiü belirsiz kişilerce müdahale ediliyor. Üstüne üstük anlayamadığım bir konu varki.. Yurtdışından gelen IASCA'nın görevlisinin göz önünde.. O gelen adam hiç bunu bilmiyormu yada ubnun önlemini buraya organizasyon hakkını verirken düşünmemişmi çok merak ediyorum?

Bunların hepsi ortaya çıkıyor bunada okey.. Ancak bu yarışmanın bırakın 14:00'ı yaklaşık 15:00'da başlamasına yol açıyor.. Hatırlatıyorum HİSSEDİLEN SICAKLIK 48 dereceydi!

Kimse mecburda değildi.. En azındna seyirciler.. Eğer onlar gitseydi çok merak ediyorum o köfteler kolalar sular kimlere nerelere satılacak ve birileri bundna para kazanıcaktı?

Şuda ap ayrı bir konu!
Girişte otopark gibi para kesilmesi saçmalığın daniskası.. Kapğıdakinden içeri alan görevlilere kadar birçok sorumlunun takıldığı hal ve tavırlar bende çok büyük şüpheler uyandırdı..

Acaba bu iş yapılmak içinmi yapılıyor. (Eğer böyleyse iş demek yanlış) yada Türkiye'nin adını duyurmak, şikesiz şaibesiz tertemiz herkesin hak ettiği ortamda yarışıp kendini kanıtlaması için ve kurumların yüvelmesi içinmi yapılıyor?

sunucu arkadaşın ve Alper arkadaşımızın, takımlar ve insanlar arasında gösterdikleri hal ve tavırlar ile kupa merasiminde (Ki o ne kadar saçma bir kupa merasimidir? Herkes şikayetçi. Daha bir tane 'KIRMIZI-YEŞİL' yanan lamba koyamıyorsun! Eywallah pahalıdır odur budur şudur elektronik cihazdır. Peki Birtanecik 3 basamaklı basit suntadan yapılmış bir kürsü yaptıramıyorsun?) işlerini çok ciddiye almayıp bulundukları hal ve hareketler gerçekten rahatsız ediciydi..

Ewt gelemim bomba konuya.. Esas beni şüphelendiren ve birçok kişi ve kurumuda (Bu neredeyse %90'ına kadar varıyor) çok rahatsız eden şu "Başla başlama" gibi saçma sapan bir konuya..

Ya çok merak ediyorum oraya yatay düzenekte kırmızı yeşil sırasıyla yanan bir bırakın özel ışıkları vçsleri lamba bile konulamıyormu? Yahu isterseniz seneye ben düzeneği direk koyup getiriyim. 2 düğme olucak bastığın zaman kırmızı bastığın zaman yeşil yanacak. O kadar insan SALAK değil ya Surprised

Deniliyorki 5 snye bekle ondan sonra yarışmaya başla.. Böyle birşey kabu ledilemez.. Yarışma başladığı anda BAŞLAR! Böyle saçma şey yapmayın allah aşkına olur mu? O kişi yada kuruluş 5 snyelik şansı neden değerlendirmesin? Neden bu hakkını boşa atsın? o zaman verin 5 saniye neden 15 saniye? Vursun bası çıksın gitsin adam!

Demekkiii bu zaman aralığını koyan bu formatı hazırlayanında bir düşüncesi var değilmi arkadaşlar?

Şu çok iyi ortadaki geçen sene sponsor olan ve yurt dışındaki birçok IASCA yarışmalarınında sponsoru olan kurum hiç sanmıyorumki böyle bir reklam payını sponsor olmuyoruz diye bıraksın!

Yada organizatör böyle bir şansı neden kaçırsın?
Çok saçma smile

Umarım aranızda Reklam veya Halkla İlişkiler okuyan vardır Surprised

Bir arkadaş demişki.. IASCA sonrası bir iki reply yazmak için üyelikler çaılmaya başlanmış okumuyormusun kuralları diye.. Ya kusura bakmayın ama burası tek platformsa karşı tarafı rencide edici veya küfür rahatsız edici bir söz konusu bağlam bulunmuyorsa ve Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına ters gelen herhangi bir durum söz konusu değilse, bu yarışma hakkında burada herkes konuşabilir..

Her türlü eleştirisinide yapabilir.. Her türlü öz eleştiride de bulunabilir.. Bu o kişinin kendi sorumluluğu ve niyetidir! Buna allahın kulu karışamaz..

Aksi durumda ise burada birşeylerin yazmanın veya paylaşmanın hiç bir anlamı olmaz!

Unutmayalımki hür, bağımsız, fikir ve düşüncelerini kesinlikle paylaşabilen bir ülkede yaşıyor ve o zihniyetle kavruluyoruz!..

Aslında birçok şey daha var eleştirisel bakabileceğim. Ancak darbe vurmak hiçbir zaman çözüm değildir. Uyarmak en büyük çözümdür mantığıyla yola çıktığımız zaman, en son söylemek istediğim şey geçen seneye nazaran katılımın gözle fazlasıyla görülür bir şekilde az olmasıydı. Sanırı mbuda birçok şeyin faturasının ödenmesi veya öden'EMEMESİNDEN kaynaklanıyor..

Yeri geldiği zaman hedef kitle seni vezirde yapar rezilde unutulmamalı kesinlikle Surprised

Yarışmaya katılan bütün kişi ve kurumları tebrik ederim. Derece almayınından alanına kadar.. En azından o sıcakta birşeyler yapmayı denediler.. Orada bulunarak varlıklarını gösterdiler..Önemli bir özveride bulundular..

Herşeye rağmen ve en azından bu yarışmayı iyi yada kötü organize etme cesaretini hala gösterebilen kişi ve kurumlara teşekkürler..

Unutmayalım bu yarışmayla birşeyler farklı boyutlar kazanıyor, ancak herkes ve her kurum yaşamaya bu yarışma olmadanda devam ediyordu ve ediyor Surprised Yarışma eğlence için düzenlenebilir.. Ancak kimsenin şahsiyetine yada kurumunun ismini aşşağılayıcı, yere düşürücü en ufak bir zarar verici, geleceğini engelleyici geçmişine gölge düşürücü hakkı yoktur olamaz..

Çünkü seni yada kurumunu oraya çıkartanlar indirmesinide bilirler..

Aynı futbol takımı taftar mantığı, aynı gazete mantığı.. Alan okur sonra çöpe atar.. Eğer istediğini vermezsen başarılı olamassın ikinci defa almaz. İStersen resmini yayınla, istersen onun haberini yayınla!

Gazeteci olduğum için "bu kaliteden ödün vermez, işini en iyi yapmak için elinden gelenin fazlasını veren" bir düşünce tarzı ortaya çıkıyor. Ki birçok Avrupa ülkesininde bir yerlerde başarılı olması bu kavramdan geliyor..

Şunuda unutmamalıyızki bu yarışmayı biz yaratmadık onlar yarattı Surprised
Bu kaliteye ve seviyeye ulaşamassak, bu yarışmada kısa süre içerisinde tarihe karışabilir Surprised

Bir dahaki seneye rekor derecede katılımlı, KUSURSUZ organizasyon içeren ve kesinlikle adalet dağıtan bir IASCA yarışmasında bulunabilmek dileğiyle..

Bu yarışmayı bize yaşatan herkese teşekkürler..

Kalın sağlıcakla..

« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2007, 12:06:33 ÖÖ Gönderen: zapo20 » Logged

BooSTeR
Aktif Üye
**

« Yanıtla #46 : Mayıs 08, 2007, 12:08:56 ÖÖ »

Açıkçası bu kadar ilgi gören ve kategorizel olarak çok farklı bir yerde bulunan bir organizasyon için çıkmış herhangi bir dedikodu o organizasyonun tamamiyle başarısız olduğunu gösterir!

Hatırlatıyorum dedikodu ve eleştiri arasında dağlar kadar fark vardır!

Tamam iyi güzel, bazı şeyler imkansızlıklarla meydana getiriliyor. En azından bu yarışmayı burada düzenleme cesaretini böyle bile olsa gösteren kişi ve kurumlara teşekkür ederim. Ancak söylemek istediğim gibi; birşeyler denenir. Birşeyler zorlanır. Ancak araya fesat, dedikodu girdiği zaman işin şekli ve rengi fazlasıyla değişir..

Nedenide şu (Fütürsuzca konuşmalara karşı uyarı niteliği yaşısın bu anti parantezim) denersin olur olmaz.. Öyle yada böyle gider.. Ancak araya fesat, dedikodu girdiği zaman hele hele böyle yarışmalarda toplum galliyana gelir. Hem fikir olucaksınızdırki; şu dünya üzerinde en mantıksızca şey, en kötü sonuç veren ve dini bağlamda da basit tabirle en günah şey birilerinin yada birinin emeğini yemektir.. Ki yarışmada birçok takım yarışıyor.. ORaya birçok taraftarları geliyor.. Hepsi bir emek harcıyor. Bırakın taraftaları, o insanlar günlerce uyumuyor.. Bin bir türlü sıkıntı içinde (maddi&manevi) işlerini güçlerini bir kenara atıyorlar.. Firmalarını gerekirse 1 ay araba almıyorlar.. Gerekirse 2 hafta evlerine gidip uyumuyorlar.. Bırakın evlerine gidip uyumayı, 'HİÇ UYUMUYORLAR'!

Ee durum ve netice bu tür dedikoduları gösterincede haklı yada haksız insanları galiyana getirebilecek olumsuzlukları yada olumlulukları (Çünkü gerçekten haklı olma payları var, vardırda) ortaya çıkarabiliyor..

Açıkçası organizasyon bu tür geniş ve şov kitlesine hitap eden bir organizasyon olarak çok ama çok eksik..

Sınırlama yok.. Eywallah olmasıda mantıklı olmazdı ama bazı donelere dikkat edilmesi gerekiyor. Huzuru bozan yada yarışma kalitesini ve ismini yerlere düşüren noktalar için önlem alınmamış olması çok üzücüydü..

Sağlık konusu insan hayatında çok önemli bir yerdir sizlerinde katılacağı gibi. İlk başta o inanılmaz koku ve show carların bulunduğu bölüm ile yarışmanın yapıldığı bölüm arasındaki çimlikte açılmış olan lağam çukurları, insanların oralardan sürekli geçmesi (Ki başka bir geçiş yolu yok) iğrenç bir durumdu. Kokunun o sıcağın etkisiyle birlikte ortaya çıkardığı sinekler ve birçok olumsuzlukları gerçekten ayrı bir berbatlıktı. Bu basit birşey hadi diyelim geçelim bunu..

Bir arkadaşımızın dediği gibi acil durumlar için ambülansın bulunmaması ise belkide yasayada aykırı bir durum söz konusu olabilir..

Ki kalkılıp ne idiü belirsiz bir şekilde ölçüm aleti arızalndı deniliyor ve ne idiü belirsiz kişilerce müdahale ediliyor. Üstüne üstük anlayamadığım bir konu varki.. Yurtdışından gelen IASCA'nın görevlisinin göz önünde.. O gelen adam hiç bunu bilmiyormu yada ubnun önlemini buraya organizasyon hakkını verirken düşünmemişmi çok merak ediyorum?

Bunların hepsi ortaya çıkıyor bunada okey.. Ancak bu yarışmanın bırakın 14:00'ı yaklaşık 15:00'da başlamasına yol açıyor.. Hatırlatıyorum HİSSEDİLEN SICAKLIK 48 dereceydi!

Kimse mecburda değildi.. En azındna seyirciler.. Eğer onlar gitseydi çok merak ediyorum o köfteler kolalar sular kimlere nerelere satılacak ve birileri bundna para kazanıcaktı?

Şuda ap ayrı bir konu!
Girişte otopark gibi para kesilmesi saçmalığın daniskası.. Kapğıdakinden içeri alan görevlilere kadar birçok sorumlunun takıldığı hal ve tavırlar bende çok büyük şüpheler uyandırdı..

Acaba bu iş yapılmak içinmi yapılıyor. (Eğer böyleyse iş demek yanlış) yada Türkiye'nin adını duyurmak, şikesiz şaibesiz tertemiz herkesin hak ettiği ortamda yarışıp kendini kanıtlaması için ve kurumların yüvelmesi içinmi yapılıyor?

sunucu arkadaşın ve Alper arkadaşımızın, takımlar ve insanlar arasında gösterdikleri hal ve tavırlar ile kupa merasiminde (Ki o ne kadar saçma bir kupa merasimidir? Herkes şikayetçi. Daha bir tane 'KIRMIZI-YEŞİL' yanan lamba koyamıyorsun! Eywallah pahalıdır odur budur şudur elektronik cihazdır. Peki Birtanecik 3 basamaklı basit suntadan yapılmış bir kürsü yaptıramıyorsun?) işlerini çok ciddiye almayıp bulundukları hal ve hareketler gerçekten rahatsız ediciydi..

Ewt gelemim bomba konuya.. Esas beni şüphelendiren ve birçok kişi ve kurumuda (Bu neredeyse %90'ına kadar varıyor) çok rahatsız eden şu "Başla başlama" gibi saçma sapan bir konuya..

Ya çok merak ediyorum oraya yatay düzenekte kırmızı yeşil sırasıyla yanan bir bırakın özel ışıkları vçsleri lamba bile konulamıyormu? Yahu isterseniz seneye ben düzeneği direk koyup getiriyim. 2 düğme olucak bastığın zaman kırmızı bastığın zaman yeşil yanacak. O kadar insan SALAK değil ya Surprised

Deniliyorki 5 snye bekle ondan sonra yarışmaya başla.. Böyle birşey kabu ledilemez.. Yarışma başladığı anda BAŞLAR! Böyle saçma şey yapmayın allah aşkına olur mu? O kişi yada kuruluş 5 snyelik şansı neden değerlendirmesin? Neden bu hakkını boşa atsın? o zaman verin 5 saniye neden 15 saniye? Vursun bası çıksın gitsin adam!

Demekkiii bu zaman aralığını koyan bu formatı hazırlayanında bir düşüncesi var değilmi arkadaşlar?

Şu çok iyi ortadaki geçen sene sponsor olan ve yurt dışındaki birçok IASCA yarışmalarınında sponsoru olan kurum hiç sanmıyorumki böyle bir reklam payını sponsor olmuyoruz diye bıraksın!

Yada organizatör böyle bir şansı neden kaçırsın?
Çok saçma smile

Umarım aranızda Reklam veya Halkla İlişkiler okuyan vardır Surprised

Bir arkadaş demişki.. IASCA sonrası bir iki reply yazmak için üyelikler çaılmaya başlanmış okumuyormusun kuralları diye.. Ya kusura bakmayın ama burası tek platformsa karşı tarafı rencide edici veya küfür rahatsız edici bir söz konusu bağlam bulunmuyorsa ve Türkiye Cumhuriyeti Yasalarına ters gelen herhangi bir durum söz konusu değilse, bu yarışma hakkında burada herkes konuşabilir..

Her türlü eleştirisinide yapabilir.. Her türlü öz eleştiride de bulunabilir.. Bu o kişinin kendi sorumluluğu ve niyetidir! Buna allahın kulu karışamaz..

Aksi durumda ise burada birşeylerin yazmanın veya paylaşmanın hiç bir anlamı olmaz!

Unutmayalımki hür, bağımsız, fikir ve düşüncelerini kesinlikle paylaşabilen bir ülkede yaşıyor ve o zihniyetle kavruluyoruz!..

Aslında birçok şey daha var eleştirisel bakabileceğim. Ancak darbe vurmak hiçbir zaman çözüm değildir. Uyarmak en büyük çözümdür mantığıyla yola çıktığımız zaman, en son söylemek istediğim şey geçen seneye nazaran katılımın gözle fazlasıyla görülür bir şekilde az olmasıydı. Sanırı mbuda birçok şeyin faturasının ödenmesi veya öden'EMEMESİNDEN kaynaklanıyor..

Yeri geldiği zaman hedef kitle seni vezirde yapar rezilde unutulmamalı kesinlikle Surprised

Yarışmaya katılan bütün kişi ve kurumları tebrik ederim. Derece almayınından alanına kadar.. En azından o sıcakta birşeyler yapmayı denediler.. Orada bulunarak varlıklarını gösterdiler..Önemli bir özveride bulundular..

Herşeye rağmen ve en azından bu yarışmayı iyi yada kötü organize etme cesaretini hala gösterebilen kişi ve kurumlara teşekkürler..

Unutmayalım bu yarışmayla birşeyler farklı boyutlar kazanıyor, ancak herkes ve her kurum yaşamaya bu yarışma olmadanda devam ediyordu ve ediyor Surprised Yarışma eğlence için düzenlenebilir.. Ancak kimsenin şahsiyetine yada kurumunun ismini aşşağılayıcı, yere düşürücü en ufak bir zarar verici, geleceğini engelleyici geçmişine gölge düşürücü hakkı yoktur olamaz..

Çünkü seni yada kurumunu oraya çıkartanlar indirmesinide bilirler..

Aynı futbol takımı taftar mantığı, aynı gazete mantığı.. Alan okur sonra çöpe atar.. Eğer istediğini vermezsen başarılı olamassın ikinci defa almaz. İStersen resmini yayınla, istersen onun haberini yayınla!

Gazeteci olduğum için "bu kaliteden ödün vermez, işini en iyi yapmak için elinden gelenin fazlasını veren" bir düşünce tarzı ortaya çıkıyor. Ki birçok Avrupa ülkesininde bir yerlerde başarılı olması bu kavramdan geliyor..

Şunuda unutmamalıyızki bu yarışmayı biz yaratmadık onlar yarattı Surprised
Bu kaliteye ve seviyeye ulaşamassak, bu yarışmada kısa süre içerisinde tarihe karışabilir Surprised

Bir dahaki seneye rekor derecede katılımlı, KUSURSUZ organizasyon içeren ve kesinlikle adalet dağıtan bir IASCA yarışmasında bulunabilmek dileğiyle..

Bu yarışmayı bize yaşatan herkese teşekkürler..

Kalın sağlıcakla..

ne idüğü belirsiz bir kişi tarafındanmı onarıldı? MURAT KURT için ne idüğü belirsiz kişi sıfatı ne zamandan beri  kullanılıyor pardon? o orada olmasaydı acaba o alet tamir edilip yarışmaya başlanacakmıydı. komıslklesıyorsunuz ya cıdden komıksınız

BooSTeR
Aktif Üye
**

« Yanıtla #47 : Mayıs 08, 2007, 12:10:40 ÖÖ »

onarıldıda ne oldu hem? herkesınkı aynı cıhazla olculmedımı smile komıksınız komık smile

ToRaMeN
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #48 : Mayıs 08, 2007, 12:23:04 ÖÖ »

boyle 1 yarışmaya iascanın hakemi 1 tane cihazlamı gelmiş.Her ihtimale karşılık bozulu çalınır iye bir 2.cisini yanında bulunduramıyor mu bu iasca:)
yarışmada derece kazanan veya kazanmayan herkesi tebrik ederim.resimlerden gördüğüm kadarı ile gecen seneki kadar senlıklı gecmemiş.

BooSTeR
Aktif Üye
**

« Yanıtla #49 : Mayıs 08, 2007, 12:25:46 ÖÖ »

sorun usa aletının 110 tr nın 220v elekytrık ıle calısması. sorunu hallettıler yarısma basladı nedne bu kadar buyuttunuz anlamadım. herkesınkı aynı aletle olculmedımı?

hifiman
Yeni Üye
*

« Yanıtla #50 : Mayıs 08, 2007, 12:36:13 ÖÖ »

Aynı şeyi bana cüneigt te yazmış onada özel mesajla cvp verdim bak kardeşim bu bir yarışma ve bu yarışmayada herkes bilgisi ve maddiyatı ölçüsünde bi şekilde katılıyor burada jbl yada her jangi bir marka ya karşı antipatiklik  yapmıyoruz eğer ben düşüncelerimi burada söyleyemeceksem nerede söyleyeceğim.Murat Kurta gelince onu tanıyorm konusunda ne kadar bilgili ve efendi insan olduğunu biliyorum ve takdir-tebrik ediyorum.Ama burası Türkiye burada herşeyin altından bişiler aranır ki bu yarışmada bu tür şeylere gayet müsait. Madem bir cihaz bozuk bu nasıl bi yarışmadır ki teknik olarak bu işlerden anlayan birisi yok ta Murat Beyemi bırakıld iş? Ayrıca komik dediğin şeyler seyirciyi olumlu yönde etkileyen faktörler. (dj olayı) Şunu anlayabilirdim eskiden olduğu gibi yarışma sizin tarafınızdan yapılsaydı eywallah deil Murat Kurt bütün ekibiniz başında olsaydı hi kimsenin aklına bişi gelmezdi. Sponsorluktan neden çekildiğini az çok biliyoruz ama inan bana bu tür şeyler daha çok soru işareti bırakıyor. Diğer sözlerimde Hüsnü Beye ne demek kardeşim yok kimliğini açıklasın efendi gibi konuşulsun hayırdır bu sinir bu agresiflik niye bişilermi dokunuyo bu yazılan yazılardan eğer bu eleştiriler olmasa sert veya yumuşak sen nasıl hatalarını eksiklerini görebilirsin? Biraz daha üslubun yumuşak olmalı....

MFP
Aktif Üye
**

« Yanıtla #51 : Mayıs 08, 2007, 12:37:40 ÖÖ »