CarAudioTurkey CarAudioTurkey
CA-TR Garajdan Rastgele Resimler
Garaj'da okumadığınız yorumlar var(ayrıntılar aşağıda). Garaja gitmek için tıklayınız
1)Okumadığınız yorumlar var.
audison vrx6.420...  

Gösterim : 257 
Gönderen : GHOST 
Garaj : Müzik Kutum 

Big 3  

Gösterim : 238 
Gönderen : dj_haypha 
Garaj : Megane II Sedan Re Audio 

hyundai starex - digital designs 6  

Gösterim : 195 
Gönderen : xname 
Garaj : hyundai starex - digital 

2004 Fiat Palio  

Gösterim : 148 
Gönderen : SPL 
Garaj : HI-FI GARAGE 

Morel Supremo 6 Set...  

Gösterim : 147 
Gönderen : HS06 
Garaj : International psychopath. 

Classic  

Gösterim : 175 
Gönderen : ilkercom 
Garaj : Çıtır ses sistemim 

ANA ÜNİTE  

Gösterim : 77 
Gönderen : RC-SQ 
Garaj : RC&SQ GARAGE 

Sayfa: 1 ... 4 5 [6] 7   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: IASCA 2007 ardından...  (Okunma Sayısı 6678 defa)
GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

Üye Garajı

« Yanıtla #150 : Mayıs 10, 2007, 03:39:32 ÖS »

Tabiki hayır kasttetmek istediğim o değil.Sonuçta yıllardır yapılan yarışmada sürekli haşırneşir olan insanlar daha fazla uygulama yaptıgı için daha iyi değerlere ulaşabiliyorlar.üründen ziyade bu daha önemli.Forx sadece Türkiye pazarı için üretilmiş bir marka olabilir,sonuçta halen bir distribitörü varsa bu ürünün ne olursa olsun saygı duyulması gerekli.
Al yandan gitsin...

Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #151 : Mayıs 10, 2007, 04:20:57 ÖS »

Uzun lafın kısası bir sistem en zayıf parçası kadar iyi olabilir , bu kullanılan ürün de olabilir yapılan montaj da olabilir
Orda markadan ziyade tecrübe ve bilginin önemli oldugunu düşünüyorum ben.

Kanka  hiç yakışıramadım sana Very Happy

Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J
Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J
Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Very Happy
Tweeter : R29/7000
Mid : 12M
MidBass : 18W
Subwoofer : JL Audio 8w7
Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid
Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass  Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer
Kablo Shielding : 3M
Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari
Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth

www.roketoyun.com
husnu eris
Aktif Üye
**

« Yanıtla #152 : Mayıs 10, 2007, 07:37:32 ÖS »

Her markanın kendine göre fanatiği olabilir a marka b marka bu olayı büyütmenize anlam veremiyorum. Herşeyden önce forx markası o yarışmaya girme cesaretini göstermiştir. Ultimate 2 kategorisinde 166.2 db gibi bir rakkam çıkartarak kendilerini ıspatlamışlardır. Hangi marka olursa olsun o platforma gelip ölçüldüyse herkesin buna saygı göstermesi ve doğrudan piyasayı etkileyin bu yarışmaya destek verici sözler söylemesi gerekir. Biz her zaman takım tutar gibi marka tutarsak sadece kendi tuttuğumuz markayla ilgilenirsek rekabet yapamazsak o zaman nerde kaldı bunun yarışması nerde kaldı bunun rekabeti. Rekabette iyi kötü ayrımı yoktur, rekabet bir çok şeyi kapsar.Herşeyden önce bu yarışmaya katılarak bu cesaretlerini gösterdiklerini için ben forx katılımcı ve yetkililerini teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,

Hüsnü ERİŞ
TUNING TURKIYE
AUTO HIFI

TEAM TÜRKER
Yeni Üye
*

« Yanıtla #153 : Mayıs 10, 2007, 08:38:28 ÖS »

türker team olarak - TUNING  TURKIYE  -  ailesine  tşk     ben sadece  sizlere arkadaşlar şunu  söylemek isterim  bir işi aslında doğrudan  düzgün  ve  düşünerek yapsak her zaman  daha iyi yerlere mutlaka geliriz  bana  bir çok arkadaşlarım 3 tane ultimate  araçı  yaparken  bu 3 firmayla nasıl  anlaşacaksın demişti biz basit bir kural koyduk bunlara hep beraber uyarsak  sorun olmaz dedim  bu kararlarda çok basit  siz sadece beni  destekleyin sorunlarınız varsa firma olarak birbirinizle bunları lütfen yarışmaya taşımayın dedi ve herkezde bunlara uydu sonuçda güzel bir yarışma oldu beni eleştiren veya eleştirmeyen herkeze tşk burdan  ( cadence /kiçker  ve for-x   ailesine vede  bütün taraftarlara  tşk  lütfen eleştirirkende biraz milliyetci olalım   sonuçda bu kupalar türkiyede  kalıyor  -  VEYSEL   TÜRKER    -TÜRKER TEAM SPL GARAGE.  BAŞKA SÖZE GEREK VARMI ?

TÜRKER TEAM SPL GARAGE
BooSTeR
Aktif Üye
**

« Yanıtla #154 : Mayıs 10, 2007, 09:47:18 ÖS »

arabalar duzeltıdemı yarısa sokulduda bız goremedık ? neyse dedıgın gıbı olan oldu  ama soylenılen 175 178 dB ler, stock ıcın smartlar felan hersey puuff dıye havaya uctu Very Happy

p.s: BooSTeR = STP Surprised

smile SelÇuk'çum ne bizim takımdan biri ne de ben yarışmaya kadar dB hakkında hiç bişi sölemedik,Smart oLayını iLk defa senden duyuyorum Surprised Bi açıKlık getirirsen onada ii oLur Very Happy

Koraycım ben sızın takımınıza ıstınaden soylemedım zaten Surprised

zapo20
Yeni Üye
*

« Yanıtla #155 : Mayıs 11, 2007, 01:51:57 ÖÖ »

Senden ricam emeğe saygı göster laf yaptığın insanLAr(TUNING TÜRKİYE aiLEsi) oLmasaydı;yarışma fırsatını bırak sen bu yarışmayı anca internette ve yabancı dergilerden takip ederdin)

Yazmıyıcaktım çünkü bir yazdım nasıl bir ortam olduğunu geçte olsa anladım buranın.. Ancak görülüyorki siz şimdiden AİLE olmuşsunuz bile Surprised

Bu mafya vari, bu tekilcilik sezen konuşmalarla ne yarışmanız bir yere gelir.. NEDE SİZ!..

İlk önce herkes ayağını yorganına göre uzatıcak ve denk alıcak!..

Bayi veya distirbütör sonuca bakıyorsunuz her konuda o zaman sonuca bakalım!

Herkes katıldımı katılmadımı?
Sen oraya bir ışığı koymayıp böyle spekülasyonlara neden veriyorsan kusura bakma kardeşim sen yapamıyorsun bunu!

Bundan ötesi yokki sen burada büyük toplulukları arkanda taşıyor ve hayatın bu dalında gündem belirliyorsun..

Demezlermi sana hopp kardeşim dur diye..

O yüzden bende sana diyorum K-o-R-a-Y kardeşim..

O kadar bilgiliysen al organizatörlerden bu yarışmayı sen düzenle.. Düzenlede aile nasıl oluyormuş daha iyi öğrenelim!.. Surprised

Yahu gülüyorum ve çok merak ediyorum.. Başka yarışmalar gelince etekler tutuşacakmı tutuşmayacak mı Surprised

Nasola birçok tuning dergisi mevcut dimi Surprised?
Komşuda pişer bu aile meselesi (çok uzağız gerçi) ama bizede düşer dimi Surprised

Ne demişler kuralına göre oynamayacaksın..
Bu ülkede ne kuralına göre yapılmışki? Surprised

Hata bizde..

Buyrun meydan sizin hadi kalın sağlıcakla..

Dip not: Eski üyeliğim saçma sapan kesilmeler ve forum geçişi yüzünden giriş yapamıyorum.. Bu yüzdne merak etmeyin hani büyük korkunuz ve takıntınız var ya; "ESKİ ÜYE DEĞİLİM"

zapo20
Yeni Üye
*

« Yanıtla #156 : Mayıs 11, 2007, 02:00:19 ÖÖ »

Hüsnü bey pek muhterem konuşuyorsunuz ancak ortaya bir iddia atıp ,i sonra isim vermiyim diyerek buradaki bütün takımları zan altında bırakıyorsunuz..

Bunun ne kadar doğru birşey olduğunu tartışmassak yeri değil..

Montajcı bayici distribütörcü..

Araba sokuyoruz birçok katakülleye rağmen araba saolsun herşeye rağmen gerçek hak ettiğini alamazken; performansını gösteriyor..

Ona rağmen bizde bir araç önce giren bizi kendilerine hırs edinmişler tekrar araçlarını sokuyorlar ve tekrar girmesine rağmen para alınmıyor.. Ama yine geçemiyorlar..

Kapaklar birtek coco colanın üzerlerinde bulunmuyor.. Hayatın her dalında mevcut hatırlatırım..

O yüzden bu insanları böyle aşşağılayıcı bir tavır yerine "Acaba onlar olmadan bu arabalar hazırlanırmıydı?" diye sormak ve bir düşünmek daha çok yeri Surprised
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2007, 02:02:21 ÖÖ Gönderen: zapo20 » Logged

Austin Powers
Sina Güran
Fanatik Üye

« Yanıtla #157 : Mayıs 11, 2007, 02:03:15 ÖÖ »

Senden ricam emeğe saygı göster laf yaptığın insanLAr(TUNING TÜRKİYE aiLEsi) oLmasaydı;yarışma fırsatını bırak sen bu yarışmayı anca internette ve yabancı dergilerden takip ederdin)

Yazmıyıcaktım çünkü bir yazdım nasıl bir ortam olduğunu geçte olsa anladım buranın.. Ancak görülüyorki siz şimdiden AİLE olmuşsunuz bile Surprised

Bu mafya vari, bu tekilcilik sezen konuşmalarla ne yarışmanız bir yere gelir.. NEDE SİZ!..

Sen oraya bir ışığı koymayıp böyle spekülasyonlara neden veriyorsan kusura bakma kardeşim sen yapamıyorsun bunu!

Bundan ötesi yokki sen burada büyük toplulukları arkanda taşıyor ve hayatın bu dalında gündem belirliyorsun..

O kadar bilgiliysen al organizatörlerden bu yarışmayı sen düzenle.. Düzenlede aile nasıl oluyormuş daha iyi öğrenelim!.. Surprised

Yahu gülüyorum ve çok merak ediyorum.. Başka yarışmalar gelince etekler tutuşacakmı tutuşmayacak mı Surprised

Komşuda pişer bu aile meselesi (çok uzağız gerçi) ama bizede düşer dimi Surprised

Hata bizde..

Dip not: Eski üyeliğim saçma sapan kesilmeler ve forum geçişi yüzünden giriş yapamıyorum.. Bu yüzdne merak etmeyin hani büyük korkunuz ve takıntınız var ya; "ESKİ ÜYE DEĞİLİM"

Yazmayacaktın da kim arkandan gazladı biz de onu anlamadık asıl, yazmasaydın da bize uyardı açıkcası, burda aklı selim olan herkes zaten IASCA sorası gelip yaygara koparan herkesle eğlenmekte, bilmem anlatabildim mi...

Hadi kolay gelsin...
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2007, 02:37:19 ÖÖ Gönderen: Austin Powers » Logged

Friedrich Nietzsche
Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #158 : Mayıs 11, 2007, 02:58:54 ÖÖ »

Hata bizde..

Yazmayacaktın da kim arkandan gazladı biz de onu anlamadık asıl, yazmasaydın da bize uyardı açıkcası, burda aklı selim olan herkes zaten IASCA sorası gelip yaygara koparan herkesle eğlenmekte, bilmem anlatabildim mi...

Hadi kolay gelsin...

Sina sana katılmakla  birlikte katıla katıla  gülüyorum Very Happy Bende bu sene çabuk pes ettiler sanmıştım  , neyse ki yanılmışım Very Happy Arkadaşım bak , hala kim olduğunu  bilmiyoruz  , kimsin kimlerdensin , ne yaparsın bi tanısak  ciddiye alma eğilimi göstericez , fakat sen kendini tanıtmadığın sürece ciddiye alınmıycaksın , sen önce kendini tanıtıcak medeni cesareti göster ki  bizde seninle o doğrultuda konuşalım . Bu arada en büyük isteğim dbdrag ın gelmesi benim çünkü izlerken zewk verecek  deathmatch olacak  orda Very Happy kısacası  sistem gücünün yanı sıra sistem dayanıklılığı da devreye girecek ve asıl orda kim daha başarılı ortaya daha zewkli bir şekilde çıkacak bana göre Very Happy Ayrıca iasca organizasyonunun üstünden de tek olma sorumluluğu kalkıcak . Fakat şuna eminim siz burda çevirdiğiniz bu karalama  muhabbetlerini orda da çevireceksiniz aynı sonuçları aldığınızda bakalım o zaman ne olacak ...

Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass  Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer

www.roketoyun.com
Austin Powers
Sina Güran
Fanatik Üye

« Yanıtla #159 : Mayıs 11, 2007, 03:04:08 ÖÖ »

Hata bizde..

Hadi kolay gelsin...

Sina sana katılmakla  birlikte katıla katıla  gülüyorum Very Happy Bende bu sene çabuk pes ettiler sanmıştım  , neyse ki yanılmışım Very Happy

Yok abi olur mu ya...
Daha sezon yeni açıldı, karpuz suya daha yeni düştü, dur sen hele bak hawalar daha biras da bi ısınsın o zmn gör. Very Happy Very Happy Very Happy

Friedrich Nietzsche
husnu eris
Aktif Üye
**

« Yanıtla #160 : Mayıs 11, 2007, 11:17:22 ÖÖ »

Zapo öncelikle ismini açıklayıp formu aydınlatırsan sevinirim. Herkes burda konuşurken şeffaf olmak zorunda çamur at izi kalsın modeliyle gidersek biryerlere varamayız. Kaldı ki ben sizin kim olduğunuzu sataşmalardan tahmin edebiliyorum. Satır aralarına dikkat ederseniz kendinizi ele veriyorsunuz. Sorduğunuz sorulara gelincede ;

1. Yarışma esnasında iki araç yeniden ölçülmüştür ve yarışma sonrası bunların ücretleri alınmıştır. Ben cingene değilim yarışma alanında o stresde para isteyecek kadar.
2. Biz Türkiyede tekel değiliz tabiki yarışmalar yapılacak. db drag yapılsın Emma yapılsın bu beni bağlamıyor ama nedense her sene ıascadan sonra  ortaya atılıyor ama  neden yapılamıyor hiç siz kendi kendinize sordunuzmu ?
3. Stock ve Stock pro kategorileri ile ilgili sorunuza gelincede evet bu doğru ama giren araç bizim koymuş olduğumuz kurallar doğrultusunda her iş yapmış bu saattensonra benim burda neyi açıklamam gerekiyor niye insanları sizin gibi zan altında bırakayım.
4. Evet yarışmaya giren herkesle biz aileyiz siz eğer kendinizi bu aileden görmek istemiyorsanız o zaman gider db dragmı yaparsınız Emmamı yaparsınız başka dergiylemi çalışırsınız o sizin özgür düşünceniz saygı duyarım.

MehmetSAMSA
Yeni Üye
*

« Yanıtla #161 : Mayıs 11, 2007, 02:06:06 ÖS »

Merhaba

06-Mayıs-2007 gününden bugüne kadar ilk defa sitenin forum bölümüne baktım ama baktığıma pişman oldum.

Siz değerli forum üyeleri ki bir çoğunuz bu ülkenin oto müzik sektöründe arkanızdan gelenlere yol gösterecek olan insanlarsınız ama...
     For-x ve bir kaç markanın baslarına anfilerine laf söylemek için çabalayıp duruyorsunuz ilk başta tartıştığınız bir kaç konuya maddeler halinde açıklık getirelim....
1. For-x basları farklı bir marka idi...
   Arkadaşlar yaşınız -firmanız - profosyenel -amatör olmanız hiç farketmez..Buyrun İstoç taki firmamıza gelin baslarımızı (özellikle yarışmada kullandığımız) görün inceleyin.bu konuda hiç bir sınırlamamız yok. Hatta ve hatta yarışma aracımız şirket önünde duruyor basları da içinde......
2. Kural ihlali
Böyle bir şey olsa idi. Biz astığı astık kestiği kestik insanlar değiliz TİCARET yapan ve bu ülkede vergi ödeyen bir firmayız. Eğer ki yarışmada diskalifiye edilse idik zaten orda bir sorun çıkartmak bizim Ticari ahlakımıza ve kişiliğimize yakışmazdı.
Sonuç:
BİZ FOR-X AİLESİ OLARAK 17YILDIR OTO MÜZİK SİSTEMLERİ İTHALAT VE İHRACATINI YAPIYORUZ.
(FOR-X * JAMESON* D-CAM MARKALARI) BU ÜRÜNLERLE YILLARDIR TÜRKİYE PAZARINDA BİZDE VARIZ DİYORUZ. VE VAR OLMAYA DA DEVAM EDECEĞİZ...SENEYE İASCA DA DA VARIZ.
2006 **** 157    DB
2007 **** 166,2 DB
2008 **** ------ TAHMİN ETMEK ZOR

HEPİNİZİ FOR -X AİLESİ OLARAK SEVİYOR VE KUCAKLIYORUZ.....HER ŞEY DÜNYA ÇAPINDAKİ BAŞARILAR İÇİN......

İÇİNDEKİ SESİ HERKES DUYSUN.....

Saygılarımla...
Mehmet SAMSA
İstoç 18.Ada No:50 Mahmutbey/İstanbul
0212 659 70 06
0212 659 70 26 faks

For-x Oto Müzik Sistemleri
Jameson Oto Müzik Sistemleri
bigbang
Tiryaki Üye

« Yanıtla #162 : Mayıs 11, 2007, 02:41:23 ÖS »

"Gücünü Tescille" sloganını ben bulmuştum ama anlaşılmadı mı nedir ?  hala tartışmalar sürüp gidiyor Very Happy Very Happy

"Each new hour holds new chances for new beginnings.The horizon moves forward offering you space  to take new steps of change." LTJ BUKEM

Rover 25
Alpine CDA-7998R
Alto Mobile UCS Pro + RM2 Programmer
Midbass: Dls Iridium 8"
Midrange: Dls Iridium 3"
Tweeter: Dls Iridium 1.1"
Mb Quart PCE-216 (Arka)
2x RF T112D2 (sealed 1,41cuft+1,41cuft)
Rockford Fosgate T4004
Rockford Fosgate T8004
Rockford Fosgate T20001BD
2x Rockford Fosgate CPCD10-03 Power Digital Cap.
Ana ve yedek akü: Delphi Freedom 72Ah 700CCA

Bülent Ergücü, Arkent / Artur
ÖMERKALAY
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #163 : Mayıs 12, 2007, 02:56:25 ÖÖ »

Guzel bır yarısma olmus herseyde oldugu gıbı bu tur organızasyonlarda zamanla olgunlasacak ve daha mukemmel hale gelecektır kanısındayım. emegı gecen herkeze tesekkur ederım Türkiyenin tanıtımına destek oldukları ıcın asıl konunda bu olması gerekmekte bence. alınan yuksek dereceler, yurt dısında sahıs ısımlerınden cok nerede alındıgı onemlıdır. sonucta butun dunya benzer markaları kullanmakta ama kımın daha ıyı montaj yaptıgı kımın daha becerıklı oldugu onemlı.
Türkiye bu konuda olacagı gibi ins pek cok konuda dunyada soz sahıbı bır yere gelır.

tartısmalar hakkında ufak bır sey yazmakta ıstıyorum. bence bızım hatamız ınsanları cok cabuk yargılamamız ve sonuca varmamız, daha tarafsız bakıldıgında olayların daha farklı oldugunu gormemız ıcten bıle degıl. arkadasımız dıye ortagımız dıye dıst dıye bu bızım montajcımız dıye kımse haksız yere bır bırını korumasa cok daha fazla yol alırız. cok cabuk dost oluyoruz yada dusman ortası pek olmuyor ne yazıkkı smile

tekrardan emegı gecen herkeze tesekkurler....

zapo20
Yeni Üye
*

« Yanıtla #164 : Mayıs 12, 2007, 10:57:05 ÖS »

Acaba seni kim gazladı diyen arkadaşıda kim gazladıda bu kadar bazı şeyleri fanatiklik derecesinde korumaya alıyor, avukatlığa soyunuyor /diploması elinde olmadan smile ) ve tüy bile kondurtmuyor Surprised

Çookk düşündürücü.. smile

Hüsnü Bey adımın açıklanması bu kadar önemliyse buyrun söyliyim.. Eski; Fotospordan, yeni 12. Adam gazetesinden Sarp..

Sizler gibi değilim..Yani buranın %90'ı gibi değil.. Aile durumları yani Surprised
Hiçbir takıma veya markaya bağlı değilim..
Hiçbir takımada veya markayada sempatim yok..

Söylenenler komik..
İlk yazımda belirttiğim gibi, ben genel bakıyorum olaya ve herkeside tebrik ettim..

Kimseyle alıp vermeediğim yok ama birçok şeyin döndüğüde hala iddia ediyorum ap açık ortada..

Bunları ilk ben söylemedim hatırlatırım.. Surprised

İş durumlarımdan ötürüde sürekli yazamıyorum..
Zaten böyle laf yetiştirircesinede yazıcak halim yok ve böyle bir karakterede sahip değilim.. O yaşıda çoktan geçtik Surprised

Ama iddia ettiğim şeyler dışında yapılan konuşmaların dışında korayaycenk ve bunun gibi kardeşlerimize yapılan konuşmalar, alınan tavırlar ve AİLE felsefesinin kesinlikle burada ve bu siz denilen AİLE içerisinde ve etrafında çarptırılıp kullandıldığına; o kardeşlerimizin çok fazlasıyla rencide edildiklerine inanıyorum.. Buda foruma söylediklerimin neticesi!..

Yine iddia ediyorum geçen seneden bu seneye katılım ortada.. Şikayetler ortada (Olacaktırda). Ama demekki gerçekten ters giden şeyler fazlasıyla mevcutki her sene gittikçe şiddetleniyor bunlar..

Dimi sonuçta burada da büyük bir ekmek var Surprised
Genellikle pay paylaşılmaz direk miğdeye indirilir yenilir Surprised Bu ülkede her zaman böyle olmuştur ki, bulunduğumuz ve yönetildiğimiz kişiler ile durumlar ortada Surprised

Bakış açısıda gayet ve gayet birebir örtüşüyor..

O yüzden burada yazdıklarım ismimle beraber imzamdır!

Birgün arşivden karıştırdığınızda (Bütün herkese söylüyorum) kendi kendine yapılmayan ve içlerinde saklanan öz eleştirinin aslında ne kadar önemli olduğunu görülecektir..

Bu tür konularla çok ilgilenen ve bulunduğum sektör veya çevre sayesinde birçok bilgi ve tebrübeye sahip olmamdan dolayı şunu belirtmek istiyorumki; o zaman geldiği zaman çok geç olacaktır..

Sezarın hakkı Sezar'a çoktan gitmiş olacaktır..
Bu arada ne hikmetse yazdığım cevaplar farklı kişilere aitken birçok kişi atlamış birde üstüne üstük çok komik bir şekilde şahsıma sazan veya v.b gibi türde yakıştırmalar yapılmış..

Peki soruyorum!!
Size yazılmayan birşeyi hangi kanunla karşıt olabiliyorsunuz? Hangi düşünceyle aksini iddia edip bu forumun çok kaliteli olduğunu dile getirirken kullandığınız üslübün nasıl üzerini örtebiliyorsunuz?

hüsnübey'e çok nacizane bir hatırlatmada daha bulunmak istiyorum..

Bundan önce yazdığım mesajdakilere hiçbir cevap alamadım..
Yazdığın cevap birçok noktada bana hitaben olmasına rağmen hep geçiştirici ve konu üzerinden çıkan ancak hemen başka yerlere dönen şeylerdi..

Buda çok şaşırtıcı ve düşündürücü Surprised

Bir iki ne idiü belirsiz suçlamalar olmuş..
İşte buradaki forumu kalitesi bundna düşük. Ben kimseden değilim ama "Senin kim olduğunu biliyoruz v.s v.s" türünde suçlamalar gelmiş..

Yahu kardeşim ben burada yazarım yazmam tanımadığım insanları niye karıştırıyorsunuz. Belkide karıştırdığınız ve farkında olmadığınız o sizin muhteşem kendi AİLENİZDİR Surprised Yazık günah emek var. Herkesin hakkı var.. Leke (Bir diğer imsini söyleyip seviyeyi düşürmek hiç alışkanlığım değildir) atmak yerine mantıklı düşünmeyi seçin..

Kalın Sağlıcakla..
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2007, 11:18:59 ÖS Gönderen: zapo20 » Logged

Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #165 : Mayıs 13, 2007, 04:07:37 ÖÖ »

Zapo20 , sarp

Çok basit bir şekilde sana , kendini tanıtman halinde daha düzgün  cevaplar veriliceğini fakat kendini tanıtmaz isen önemsenmiyceğini dile getirdim , ki bu forumun üslubu böyle ; öncelikle bir üyenin kendini tanıtması beklenir ki bu forum kurallarına göstermen gereken saygıdır , sen zaten saygısızca buraya gelip bıdı bıdı ederken bizim sana saygı göstermemizi mi bekliyosun  !!!

Bunun yanı sıra emin ol ben , sen ve senin gibi sadece IASCA konusunda yaygara çıkartmak için foruma üye olmuş olan  herkezden daha tarafsız bir şahsiyetim , ne IASCA  idbl ligiyle , ne spl ile , ne de orda dereceye giren her hangi bir firmayla , spl ürünleri konusunda bir alış-verişim war , hatta Murtaştan vida almışlığım yok , ki kendilerini eleştirmişliğim oldukça vardır , istediğin firmayla da görüşebilirsin benim  tarafsız oluşum hakkında çok istiyorsan .

Şimdi gerçeklere gelelim , ki sana en basite indirgenmiş haliyle anlatıcam , IASCA sonucu yarışmaya girmeden belli olan bir yarışmadır , elinizde yada montajcınızda yada montajcınızın bağlı olduğu dist firmada nacizane bir  Spl190 sensörüne göre Audiocontrol tarafından kalibre edilmiş  3055 war ise zaten ,yarışmaya girmeden alıcağınız değer bellidir ki ,benim yada arkadaşlarımın ,yarışma öncesi 3055 ile ölçülen araçların db değeri konusunda ki duyumlar  en köü (+-)0.5 db  değerle yakın çıkmıştır  artık her neden ise !!!

Kıscası eğer ki ,biz Spl190 lı ve doğru kalibre edilmiş bir 3055 ile araçlarımızı ölçtük  ve 2-3 db az aldık diyebilicek olsa idi zaten yarışma sırasında  cihazlarını getirmiş  ve duruma itiraz etmiş olurlardı , fakat  gözüken o ki böyle birşey  yok , uzun lafın kısası 3055 ile oynandı şike yapılarak db lerimiz düşürüldü gibi iddaları  bırakın... ki bu iddalar cihazı tanımıyan ve kullanmayan kişiler tarafından söylenen şeyler  ve sadece yarışmada görev almış olan forum üyelerimizi aşağılamak için kullanılabilicek kelimeler !!!

Senin burda yapabiliceğin tek doğru ve tarafsız eleştiriler organizasyonda ki yetersizlikler ; ambulans ve sağlık ekibinin olmaması , kötü çevre düzeni , herhangi bir aktivite yapılmış olmaması  ve sunucu hataları hakkında olabilir ki , organizasyonun yetersizliği konusunun zaten herkez farkında , sponsor yetersizlği yüzünden gerçekleşen bir konu olduğundan  sadece mali durumla ilişkilendirilebilicek şeyler  , eğer ki yeterli sponsor olsa  ve o halde çok kötü bir organizasyon yapılsa o konuda da sonun kadar eliştirme hakkına sahip olurdun .

Bu nedenlerden dolayı foruma ve bütünlüğüne  boşu boşuna laf atmayı bırak , bu forum bu hale ve kendi içinde bu hoş görü seviyesine ulaşmak için birçok badireler zaten atlattı , sen ve senin gibi birkaç kişinin boş ve saçma suçlamalarıyla da bu hal mağlesef bozulmuycaktır , o nedenle kendine boşu boşuna üzüp yorma ....
« Son Düzenleme: Mayıs 13, 2007, 04:09:30 ÖÖ Gönderen: Kain » Logged

www.roketoyun.com
erci
Tiryaki Üye

« Yanıtla #166 : Mayıs 13, 2007, 01:14:54 ÖS »

Acaba seni kim gazladı diyen arkadaşıda kim gazladıda bu kadar bazı şeyleri fanatiklik derecesinde korumaya alıyor, avukatlığa soyunuyor /diploması elinde olmadan smile ) ve tüy bile kondurtmuyor Surprised

Çookk düşündürücü.. smile

Hüsnü Bey adımın açıklanması bu kadar önemliyse buyrun söyliyim.. Eski; Fotospordan, yeni 12. Adam gazetesinden Sarp..

Sizler gibi değilim..Yani buranın %90'ı gibi değil.. Aile durumları yani Surprised
Hiçbir takıma veya markaya bağlı değilim..
Hiçbir takımada veya markayada sempatim yok..

Söylenenler komik..
İlk yazımda belirttiğim gibi, ben genel bakıyorum olaya ve herkeside tebrik ettim..

Kimseyle alıp vermeediğim yok ama birçok şeyin döndüğüde hala iddia ediyorum ap açık ortada..

Bunları ilk ben söylemedim hatırlatırım.. Surprised

İş durumlarımdan ötürüde sürekli yazamıyorum..
Zaten böyle laf yetiştirircesinede yazıcak halim yok ve böyle bir karakterede sahip değilim.. O yaşıda çoktan geçtik Surprised

Ama iddia ettiğim şeyler dışında yapılan konuşmaların dışında korayaycenk ve bunun gibi kardeşlerimize yapılan konuşmalar, alınan tavırlar ve AİLE felsefesinin kesinlikle burada ve bu siz denilen AİLE içerisinde ve etrafında çarptırılıp kullandıldığına; o kardeşlerimizin çok fazlasıyla rencide edildiklerine inanıyorum.. Buda foruma söylediklerimin neticesi!..

Yine iddia ediyorum geçen seneden bu seneye katılım ortada.. Şikayetler ortada (Olacaktırda). Ama demekki gerçekten ters giden şeyler fazlasıyla mevcutki her sene gittikçe şiddetleniyor bunlar..

Dimi sonuçta burada da büyük bir ekmek var Surprised
Genellikle pay paylaşılmaz direk miğdeye indirilir yenilir Surprised Bu ülkede her zaman böyle olmuştur ki, bulunduğumuz ve yönetildiğimiz kişiler ile durumlar ortada Surprised

Bakış açısıda gayet ve gayet birebir örtüşüyor..

O yüzden burada yazdıklarım ismimle beraber imzamdır!

Birgün arşivden karıştırdığınızda (Bütün herkese söylüyorum) kendi kendine yapılmayan ve içlerinde saklanan öz eleştirinin aslında ne kadar önemli olduğunu görülecektir..

Bu tür konularla çok ilgilenen ve bulunduğum sektör veya çevre sayesinde birçok bilgi ve tebrübeye sahip olmamdan dolayı şunu belirtmek istiyorumki; o zaman geldiği zaman çok geç olacaktır..

Sezarın hakkı Sezar'a çoktan gitmiş olacaktır..
Bu arada ne hikmetse yazdığım cevaplar farklı kişilere aitken birçok kişi atlamış birde üstüne üstük çok komik bir şekilde şahsıma sazan veya v.b gibi türde yakıştırmalar yapılmış..

Peki soruyorum!!
Size yazılmayan birşeyi hangi kanunla karşıt olabiliyorsunuz? Hangi düşünceyle aksini iddia edip bu forumun çok kaliteli olduğunu dile getirirken kullandığınız üslübün nasıl üzerini örtebiliyorsunuz?

hüsnübey'e çok nacizane bir hatırlatmada daha bulunmak istiyorum..

Bundan önce yazdığım mesajdakilere hiçbir cevap alamadım..
Yazdığın cevap birçok noktada bana hitaben olmasına rağmen hep geçiştirici ve konu üzerinden çıkan ancak hemen başka yerlere dönen şeylerdi..

Buda çok şaşırtıcı ve düşündürücü Surprised

Bir iki ne idiü belirsiz suçlamalar olmuş..
İşte buradaki forumu kalitesi bundna düşük. Ben kimseden değilim ama "Senin kim olduğunu biliyoruz v.s v.s" türünde suçlamalar gelmiş..

Yahu kardeşim ben burada yazarım yazmam tanımadığım insanları niye karıştırıyorsunuz. Belkide karıştırdığınız ve farkında olmadığınız o sizin muhteşem kendi AİLENİZDİR Surprised Yazık günah emek var. Herkesin hakkı var.. Leke (Bir diğer imsini söyleyip seviyeyi düşürmek hiç alışkanlığım değildir) atmak yerine mantıklı düşünmeyi seçin..

Kalın Sağlıcakla..
bilader bırak sosyal messaj vermeyi... forumdakilerin buna ihtiyacı yok. elindekilerle gel eger bişeyin varsa...

biraz kadın, biraz vodka, biraz bass ve bir mercedes hayat budur...
набор звук давление...
sezai ozan
Sezai Ozan
Fanatik Üye

« Yanıtla #167 : Mayıs 13, 2007, 04:11:43 ÖS »

bilader bırak sosyal messaj vermeyi... forumdakilerin buna ihtiyacı yok. elindekilerle gel eger bişeyin varsa...
Very Happy Very Happy

Sezai Ozan BİNGÜL
                             İstAnbUL/ÇaNkIrI/aLaNyA
OzZzi_@hackermail.com
www.Bass-Test.com
http://img100.imageshack.us/img100/4121/untitled20rq.gif
Ana Ünite.......Alpine cda-7893rr(Satılık)
Mid............... Helix Rs 6.3
Mid amfisi.......Audıson Lrx 2.500(Araniyor)
Bass Amfisi.....JL audio Slash 1000.1(aranıyor)
Sub Woofer.....JL audio 13w7
                                        &nbs