Acaba seni kim gazladı diyen arkadaşıda kim gazladıda bu kadar bazı şeyleri fanatiklik derecesinde korumaya alıyor, avukatlığa soyunuyor /diploması elinde olmadan

) ve tüy bile kondurtmuyor

Çookk düşündürücü..

Hüsnü Bey adımın açıklanması bu kadar önemliyse buyrun söyliyim.. Eski; Fotospordan, yeni 12. Adam gazetesinden Sarp..
Sizler gibi değilim..Yani buranın %90'ı gibi değil.. Aile durumları yani

Hiçbir takıma veya markaya bağlı değilim..
Hiçbir takımada veya markayada sempatim yok..
Söylenenler komik..
İlk yazımda belirttiğim gibi, ben genel bakıyorum olaya ve herkeside tebrik ettim..
Kimseyle alıp vermeediğim yok ama birçok şeyin döndüğüde hala iddia ediyorum ap açık ortada..
Bunları ilk ben söylemedim hatırlatırım..

İş durumlarımdan ötürüde sürekli yazamıyorum..
Zaten böyle laf yetiştirircesinede yazıcak halim yok ve böyle bir karakterede sahip değilim.. O yaşıda çoktan geçtik

Ama iddia ettiğim şeyler dışında yapılan konuşmaların dışında korayaycenk ve bunun gibi kardeşlerimize yapılan konuşmalar, alınan tavırlar ve AİLE felsefesinin kesinlikle burada ve bu siz denilen AİLE içerisinde ve etrafında çarptırılıp kullandıldığına; o kardeşlerimizin çok fazlasıyla rencide edildiklerine inanıyorum.. Buda foruma söylediklerimin neticesi!..
Yine iddia ediyorum geçen seneden bu seneye katılım ortada.. Şikayetler ortada (Olacaktırda). Ama demekki gerçekten ters giden şeyler fazlasıyla mevcutki her sene gittikçe şiddetleniyor bunlar..
Dimi sonuçta burada da büyük bir ekmek var

Genellikle pay paylaşılmaz direk miğdeye indirilir yenilir

Bu ülkede her zaman böyle olmuştur ki, bulunduğumuz ve yönetildiğimiz kişiler ile durumlar ortada

Bakış açısıda gayet ve gayet birebir örtüşüyor..
O yüzden burada yazdıklarım ismimle beraber imzamdır!
Birgün arşivden karıştırdığınızda (Bütün herkese söylüyorum) kendi kendine yapılmayan ve içlerinde saklanan öz eleştirinin aslında ne kadar önemli olduğunu görülecektir..
Bu tür konularla çok ilgilenen ve bulunduğum sektör veya çevre sayesinde birçok bilgi ve tebrübeye sahip olmamdan dolayı şunu belirtmek istiyorumki; o zaman geldiği zaman çok geç olacaktır..
Sezarın hakkı Sezar'a çoktan gitmiş olacaktır..
Bu arada ne hikmetse yazdığım cevaplar farklı kişilere aitken birçok kişi atlamış birde üstüne üstük çok komik bir şekilde şahsıma sazan veya v.b gibi türde yakıştırmalar yapılmış..
Peki soruyorum!!
Size yazılmayan birşeyi hangi kanunla karşıt olabiliyorsunuz? Hangi düşünceyle aksini iddia edip bu forumun çok kaliteli olduğunu dile getirirken kullandığınız üslübün nasıl üzerini örtebiliyorsunuz?
hüsnübey'e çok nacizane bir hatırlatmada daha bulunmak istiyorum..
Bundan önce yazdığım mesajdakilere hiçbir cevap alamadım..
Yazdığın cevap birçok noktada bana hitaben olmasına rağmen hep geçiştirici ve konu üzerinden çıkan ancak hemen başka yerlere dönen şeylerdi..
Buda çok şaşırtıcı ve düşündürücü

Bir iki ne idiü belirsiz suçlamalar olmuş..
İşte buradaki forumu kalitesi bundna düşük. Ben kimseden değilim ama "Senin kim olduğunu biliyoruz v.s v.s" türünde suçlamalar gelmiş..
Yahu kardeşim ben burada yazarım yazmam tanımadığım insanları niye karıştırıyorsunuz. Belkide karıştırdığınız ve farkında olmadığınız o sizin muhteşem kendi AİLENİZDİR

Yazık günah emek var. Herkesin hakkı var.. Leke (Bir diğer imsini söyleyip seviyeyi düşürmek hiç alışkanlığım değildir) atmak yerine mantıklı düşünmeyi seçin..
Kalın Sağlıcakla..