CarAudioTurkey
Sayfa: [1] 2 3 ... 7   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: IASCA 2007 ardından...  (Okunma Sayısı 5002 defa)
GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« : Mayıs 07, 2007, 12:11:27 ÖÖ »

Öncelikle katılan tüm yarışmacılara teşekkür ederiz.Elimizden geldiğince kusursuz bir yarışma sunmaya çalıştık kadromuzla beraber.Türkiye ve dünya adına bir çok kategorilerde rekorlarımız çıktı.liste elime ulaşır ulaşmaz iasca-tr offical ve ca-tr.com da yayınlayacagım.Yaklaşık 45 aracın katıldıgı organizasyonumuz bu sene sponsor desteği olmadıgı için biraz yetim geçti diyebiliriz.Ancak şunuda belirtmek istiyorum ki sponsor olacak firma bulunamadı değil, geçen seneki söylemlere yer vermemek adında bir sponsor alınmadı.Tuning Türkiye kendi bütcesinden ödün vererek yarışmayı düzenledi.
1 sene öncesindeki sözümü tuttuk ince eledik sık dokuduk ve problemsiz tartışmasız bir gün geçirdik.
Tüm yarışan arkadaşlarımızı,montör ve bayileri tebrik eder başarılarının devamını dileriz.İlgili resimleri bu konu altında paylaşabilirsiniz.Çetin arkadaşımızın çektiği resimleri ise en kısa sürede yayınlayacagız.

Daha iyi bir yarışma için lütfen önerilerinizi bizler ile paylaşın.

CarAudioTurkey Adına Alper DALAR

Only Blaupunkt gamma Headunit

BooSTeR
Aktif Üye
**

« Yanıtla #1 : Mayıs 07, 2007, 12:14:49 ÖÖ »

guzel eglencelı  gecen bır gundu. en ufak bır sorun yasanmadan gecmesı hepımızı sevındırdı. teknık kontrollerdekı tıtızlık alaka ıcın ayrıyetten tesekkur etmeyı borc bılırım.sadece olumsuz olarak soyleyecegım cok gec baslaması ve ılerleyen saatlerde  sıcaktan bayılan bı arkadasa mudahale edecek bı ambulans bulunmaması ıle bırlıkte o arkadas baygınken yarısmanın bekletılmemesıydı. herkese kendı adıma tesekkur ederım guzel bı gundu
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2007, 12:45:21 ÖÖ Gönderen: BooSTeR » Logged

nurkan_09
Tiryaki Üye

« Yanıtla #2 : Mayıs 07, 2007, 12:58:59 ÖÖ »

anlaşılan güzel geçmiş...ayrıca nihat abiyi kutluyorum...en kısa zamanda fotoları bekliyoruz...

lovedancer
SELÇUK KILIÇ
Fanatik Üye

stormbringer

« Yanıtla #3 : Mayıs 07, 2007, 01:25:28 ÖÖ »

nihat abiyi kutluyorum .başarılarının  devamını beklioruz.
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2007, 01:32:56 ÖÖ Gönderen: lovedancer » Logged

everthing but the girl.
and i miss you like the deserts miss the rain.
bigbang
Tiryaki Üye

« Yanıtla #4 : Mayıs 07, 2007, 07:28:50 ÖÖ »

Nihat, tebrikler smile

"Each new hour holds new chances for new beginnings.The horizon moves forward offering you space  to take new steps of change." LTJ BUKEM

Rover 25
Alpine CDA-7998R
Alto Mobile UCS Pro + RM2 Programmer
Midbass: Dls Iridium 8"
Midrange: Dls Iridium 3"
Tweeter: Dls Iridium 1.1"
Mb Quart PCE-216 (Arka)
2x RF T112D2 (sealed 1,41cuft+1,41cuft)
Rockford Fosgate T4004
Rockford Fosgate T8004
Rockford Fosgate T20001BD
2x Rockford Fosgate CPCD10-03 Power Digital Cap.
Ana ve yedek akü: Delphi Freedom 72Ah 700CCA

Bülent Ergücü, Arkent / Artur
B16A2
Yeni Üye
*

« Yanıtla #5 : Mayıs 07, 2007, 08:33:41 ÖÖ »

ilk mesajımı bu konuda yazmak istemezdim ama iasca hakkında arama yaparken sadece bu site ve bu konuyu bulabildim.

organizasyon bence eksik yanları ile öne çıktı daha doğrusu yaşanan aksaklıkları ve amotörce hataları ile.

1.açık konuşayım para pul küçük rakamalar gözümde değil 3'ün 5'in hesabınıda yapan bir kimse değilim ama yapılan çok çirkince bir uygulama ve autodroma yakışmayan hareketti. girişte atıl atılgan ağzında sigara, elinde otopark makbuzu amiyane tabirle deynekçiler gibi otopark yada organizasyonu izleme bedeli alması çok çirkindi. autodrom nasıl para kazanacak yada organizasyon bedelini nasıl çıkaracak derseniz onuda organizasyoncu firma düşünecek (mesajımdan sonra "5-YTL verecek paran yoksa oraya gelemseydin şeklinde futarsızca ve basitce mesaj yazacak kişilerin burada olduğunu sanmıyorum?)

2. yarışmanın saat 14.30 gibi geç bir saatte başlaması ve insanların yılın ilk sıcak gününde saatlerce kavurucu güneşin altında bekletilmesi son derece yanlıştı.

3.booster arkadaşımın dediği gibi ambulansın olmaması çok kötü bir eksiklikti. orda bayılan arkadaşa organizasyona izlemeye yada katılmaya gelenlerin müdahale etmemesi bu işi (vak'a bayılmada olsa) profesyonellerin yapması gerekliydi.

4.komitenin hataları; 5-4-3... geri sayım yapmak bu kadar zor mu? bu iş bu kadar önemsizmi? insanlar bu organizasyon için geceleri haftaları aylarını harcadırlar, bakın mali unsuru hiç önemsemiyıorum benm gözümde harcanan zaman ve emek maliyetin herzaman üzerindedir.
kaç kişiye yapıldı bu! araç geliyor başla deniyor kullanıcı kendince ses düzeyini ayarlıyor ve birden bire "kess kess!!!" bu ne? çocuk oyunu mu? oraya gelen yarışmacı zaten heyecanlı, birde komitenin bu saçma ve amotörce haataları nedeniyle 2.kez start alıyorsunuz. peki kullanılan akünün şarjını yemek, bitirmek komitenin hakkı mı? böyle bir yetkisi varmı? böyle basit ama sonuca etkide eden hatalar uluslararası statüdeki ve Türkiye genelinde yapılan bir yarışmada yapılmaması gereken, profesyonelliğe yakışmayan hatalar, eksiklikler ve haksızlıklardır!

bunlar benim nacizane düşüncelerim herkez objektif olarak kendi çıkarlarını düşünmeksizin yazdıkalrımı yorumlar ise çok sevinirim.

Saygılarımla.

dj_hayri_84
Yeni Üye
*

« Yanıtla #6 : Mayıs 07, 2007, 09:21:38 ÖÖ »

b16a2 arkadaşımın değerlendirmelerine katılıyorum.güzel bir gün geçirdik sonuçta ha bide yarış alanına engelleyici  bariyer konulursas iyi olur diyorum

ÖNCE CAN SONRA CANAN
predator
Aktif Üye
**

« Yanıtla #7 : Mayıs 07, 2007, 09:27:43 ÖÖ »

Nihat abi çok tebrik ederim seni farkını açık araile tüm herkeze gösterdin Cool

Ana ünite : Pioneer DEH-P7750MP
Component: infinty kappa
Component Amplifier:pioneer 424
Subwoofer: RF P3 12" ( 500rms,1000w peak,2+2) iki adet
Subwoofer Amplifier:jbl gtı1201.1
harunAY
Tiryaki Üye

« Yanıtla #8 : Mayıs 07, 2007, 09:42:28 ÖÖ »

Ben Murtaş ve ekibini üstün başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sanırım girdikleri her grupta 1.likleri var
tam liste gelsin görelim
Site ekibini de tebrik ediyorum canla başla çalıştılar.
Seneye daha çok araç katılımı olması dileğiyle..

Görünmez Düşman Öldürmekten Bıktım İşim Belli Mermi Sıktım Tıktım adım harunAY Çok Kolpa Saltanatlar Yıktım !!
volky
volkan keskin
Tiryaki Üye

« Yanıtla #9 : Mayıs 07, 2007, 10:33:21 ÖÖ »

IASCA 'yı ülkemizde düzenleyen, yardımcı olan, yarışmacı yada izleyici olarak katılan, emeği geçen herkeze kendi adıma teşekkür ediyorum.
İyisiyle kötüsüyle bi IASCA daha yaşadık. Polemik olmasın. Tartışma yaratacak birşey yok. Diyelim ki; "Umarım her sene bir öncekinden çok daha iyi olur. ."

Ayrıca derece almış arkadaşlarımızı da kutluyorum. (bakın gaza getirmeyin seneye rakip olucam hee) Razz
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2007, 10:16:39 ÖÖ Gönderen: volky » Logged

Sony CDX-F5550
Sony XAV-C1 (beklemede)
Sony XVM-H65 x2
Sony XM-SD46 x 2
Sony GTR90001 x 2 (sipariş)
Sony XS-L152P5S x 2
Sony XS-HT170SN x 4
Stinger Alt Yapı (beklemede)
POWER ACOUSTIK PC20C CAPACITOR

--------------------------------------

Volkan KESKİN
Acıbadem-Pendik-Tuzla / İstanbul

--------------------------------------

Kükreyen Vitara smile

http://www.youtube.com/watch?v=jtskBTmwUx4

http://www.youtube.com/watch?v=rRwcPM0e-wQ

http://www.youtube.com/watch?v=c7P8ps_hwqo (NEW)
mikrop
Yeni Üye
*

« Yanıtla #10 : Mayıs 07, 2007, 10:53:35 ÖÖ »

Ya abicim bana sorucak olursanız bir organizasyon anca bu kadar kotu olabilirdi geçen seneki ne hava vardı ne tat vardı nede heyecan organizasyona saat 13:45de geldim ve saat 14:20de çıktım bi kere arabaların park edildiği alanı söylemiyorum bile çünkü bir alan anca bu kadar berbat olabilirdi oradaki bütün arabala modifiyeli ve hepsinde zaten her türlü ses tesisatı mevcut ama nedense bazı arkadaşlarımız sanki biz bundan bir haberdarmışız gibi son ses müzikler ve alanda arabaları ile yaptıkları hareketlerle gerçekten çok amatörce ve hava atarcasına bir tutum içindelerdi yanlış anlasılmasın tabiki orada herkes ses tesisatınıda göstericek ama bunuda göstermenin bir daha iyi bir yolu olduğunu düşünüyorum içeride sadece arabasının hava filitresi ötürmek için gelenler bile vardı drag pistinde bir aşağıya bir yukarıya turluyolardı otodromun yaptığı sadece girişte para toplayark yolunu bulmak sanırım ya bu arabaları içeri almayacaklardı dışarıda bırakacaklardı yada içeri aldılar kontrolünüde sağlayacaklardı içeride herkes kendi havasında ve ayrı idi ayrıca kimseninde organizasyon şemesından haberi yoktu bir sürü kişiye sordum saat kaç başlayacak diye bu sorduğum kişiler arasında yarışmaya katılan katılmacılarda dahil kimsenin saatten haberi yoktu yani bir organizasyon şemesı bile yapılmamış ve bilgilerinilmemiş ve benim şöyle bir izlamim oldu bu sadece bir ses yarışması olmamalı bunun yanında yarışma saattine kadar başka etkinliklerde olmalıydı tek kelime ile bu sne geçen seneye göre tabiri caizse çok mantar olmuştu umarım önümüzdeki sene çok  daha iyi bir organizasyon yapılır

Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #11 : Mayıs 07, 2007, 11:01:58 ÖÖ »

Ewt bi iasca daha bitti Very Happy  herkeze geçmiş olsun başarılı ve olaysız bi iasca oldu bu sene , bunda emeği geçen tüm forum üyelerimize teşekkürler . Ayrıca katılan ve dereceye giren herkeze de tebrikler smile

Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J
Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J
Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Very Happy
Tweeter : R29/7000
Mid : 12M
MidBass : 18M
Subwoofer : JL Audio 8w7
Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid
Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass  Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer
Kablo Shielding : 3M
Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari
Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth

www.roketoyun.com
Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #12 : Mayıs 07, 2007, 11:05:13 ÖÖ »

Foruma sadece iasca topic ine girip çamur atmak için üye olan  arkadaşlara da tebrikler ilk msglarını  buraya attıkları için !!!

Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass  Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer

www.roketoyun.com
punk
Tiryaki Üye

« Yanıtla #13 : Mayıs 07, 2007, 11:15:13 ÖÖ »

emek sarfeden herkezi tebrik ediyorum

MFP
Aktif Üye
**

« Yanıtla #14 : Mayıs 07, 2007, 11:17:48 ÖÖ »

Slm arkadaşlar b16a2 arkadaşımın söylediklerine harfiyen katılıyorum. Organizasyonun sponsorsuz olarak yapıldığından kendi bütçelerini kullandıklarından bahseediliyor yukarıda ama bende bu tarz organizasyonların hangi maliyetlerde ve neşekilde yapıldığını çok iyi biliyorum yani demek istediğim kimse kimseyi kandırmasın dün tuning türkiye kasasına kar yazmıştır bundan eminim smile    

öbür yandan organizasyonu sunan arkadaşımızın amatörlüğünden bir çok insan hakettiği dereceyi alamamıştır okadar tecrübesiz birinin bukadar ciddi bir organizasyonu sunamamsı birçok kişinin hakkettiğini alamamasına sebep olmuştur. a16b2 nin dediği gibi bu araçların hazırlanması çok büyük uğraş ve emek gerektiriyor önemli unsurlardan biri olan aküler güç verildikten hemen sonra düşüşe geçiyor işte bu arada devreye jüri ve sunum yapan giriyor.

İŞTE ARKADAŞLAR  :smile KADER ONLARA BAĞLI EĞER DÜZGÜN SAYABİLİRLERSE GERÇEK DEĞERE ULAŞIYORSUNUZ AMA SAYAMAMA İHTİMALLERİDE YÜKSEK OLDUĞUNDAN ULAŞAMAMAKTA MÜMKÜN smile  bunun neticesinde teşkilatlanma düşüncesi ortayaçıkabilir smile otopark ve genel yapılanmaya birşey demeye gerek bile yok smile direk facia.

14:30 değil ertesi güne kadar o insanlar emeklerinin karşılığını görmek için beklerdi bundan hepimiz eminiz  Surprised

SAYGILARMLA

B16A2
Yeni Üye
*

« Yanıtla #15 : Mayıs 07, 2007, 11:29:47 ÖÖ »

ben ilk mesajımda gerekli açıklamayı yaptığımı sanıyorum anlamamak için gayret etmeyin lütfen. ben buraya niye üye oldum? iasca ile ilgili yorum yazılacak tek platform burası! ayrıca çamur atmak sizin görüşünüz ben burda düşüncelerimi yazdım.  siz burada yorumlarını yazan herkeze "çamur atmak" şeklinde bir ithamda bulunuyorsunuz. herşey iyidi güzeldi demek olumsuz yanlarını söylememek demokratik bir eylem değildir. insanların düşüncelerine lütfen saygı gösterin.

ben olumsuz yanlarını söylemeyi tercih ettim diğer arkadaşlarda kendi görüşlerini ve iyi olan yanlarını "PAYLAŞSINLAR" !

saygılarımla.

R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #16 : Mayıs 07, 2007, 11:43:51 ÖÖ »

yapıcı eleştiri her zaman iyidir herkes gördügü eksikleri sölerse her sene daha iyisinin yapılma ihtimali artar.
önceki yıl tribun yoktu herkes öne hücum ediodu göremeyenler vs.. bu sene tribun olayı güzel oldu fakat güvenlik şeridinin banttan olması yeterli bi çözüm olmadıgı görüldü. yarısma alanı cok yogundu herkes iyi niyetli olarak foto video cekmek istesede karmasa yaşanıodu o alanda. yarısma bölgesindeki araçların giriş cıkış yaptıgı yolun plastik şeritle degil metal şeritle cekilmesi gerekildigini sanırım farketmişlerdir ve dikkate alıcaklardır. emegi geçen herkese teşekkürler iyisiyle kötüsüyle bi iasca daha bitmiş oldu.

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #17 : Mayıs 07, 2007, 11:47:59 ÖÖ »

Arkadaşım forum kurallarını okumadan gelip buraya msg atıyorsun , önce forum kurallarını oku , göndermen gereken ilk msg ı göndermen gereken  yere yolla sonra gel burda yaz . Yapıcı eleştiri ve saldırı farklı şeylerdir , iasca topic i zaten aylardır var , aylardır gelip yazmadın anca şimdi mi gelip yazıyorsun , senin yaptığın eleştiri değil saldırı , adam gibi üyelik kurallarını  yerine getir  sonra konuşalım.

www.roketoyun.com
djdeeles
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #18 : Mayıs 07, 2007, 11:50:57 ÖÖ »

fotoları topic actim ordabulabilirsiniz ayrica burdada veriyorum
http://rapidshare.com/files/29926364/2007iascacatrdjdeeles.rar

Ana Ünite: Pioneer 7900UB
Subwoofer ampli: JBL 1201.1 (2 ohm@1200W RMS)
Component ampli: Lightnin Audio 300.2 (4 ohm@2*100W RMS)
Componentler: *morel 6/2 x 2
Subwoofer: T115D4 @ 38 hz 140 LT
Capasitor: ASS 1F
Cable: Ass RCA , Ass  power cables

34TH7604 Her'AN heryerden çıkabilir! sMokeD DeviL R19
tutkunun anlamını bilenlere..

Çetin Çöne
www.cetincone.com
www.cetincone.com/galeri
www.cetincone.com/forum
fsert
Fatih Sert
Tiryaki Üye

« Yanıtla #19 : Mayıs 07, 2007, 12:10:54 ÖS »

Kain katılıyorum ama bir açıklama lazım..
B16A2 nin yaptığı yorumla Alperin ilk mesajı çelişkili ...
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2007, 12:15:01 ÖS Gönderen: fsert » Logged

fsert.deviantart.com
Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #20 : Mayıs 07, 2007, 12:12:17 ÖS »

Yarışmaya katılan takımlar ,kendi acemilikleri  yüzünden  kaybettikleri db lerin suçunu  sunucuya atmasın lütfen ,  sunucu kötü olabilir ki kötüydü ,esprileri de fazlasıyla bayattı , fakat siz eğer ki kaç hz le yarışıcağınızı bilmiyorsanız , sadece ilk 1 saniyelik vuruşun size asıl peak i vericeğini de bilmiyorsanız  neden yarışıyosunuz ki , hadi bunu da bıraktım  15 saniyeniz war başla dendikten sonra  ki size 1-1.5 saniye  lazım  başlandığından emin mi olamadınız  bekleyin 5 saniye sonra sesi açıp vurun değeri  çıkın ,bu kadar basit , kendi acemiliğiniz yüzünden sunucuyu ki cidden kötüydü sunucu , boşu boşuna suçlamayın .

www.roketoyun.com
B16A2
Yeni Üye
*

« Yanıtla #21 : Mayıs 07, 2007, 12:21:24 ÖS »

resimler için teşekkürler, ellerine sağlık.

fsert
Fatih Sert
Tiryaki Üye

« Yanıtla #22 : Mayıs 07, 2007, 12:23:43 ÖS »

Eline Sağlık...
Hocam fotolar size mi ait?
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2007, 12:34:20 ÖS Gönderen: fsert » Logged

fsert.deviantart.com
halkav74
Yeni Üye
*

« Yanıtla #23 : Mayıs 07, 2007, 12:25:26 ÖS »

katılan ve emek veren aynı zamanda dereceye giren herkesi kutluyorum.ama özellikle forx cileri ayrı bir yere koyuyorum gecen sene tek bass la 157 dsbl almışlardı ve herkesi şok etmişlerdi ve şok etmeye devam ediyorlar 166.4 dsbl aldılar bir sene içinde 10 dsbl yakın bir çıkış yapmak kolay değil ben forx in seneye ne yapacağını çok merak ediyorum ve şimdiden başarılar diliyorum yürekten tebrikler forx team e...

herşey gönlünüzce olsun bütün tuningçilere selamlar ne olursa olsun db niz bol olsun:)
hifiman
Yeni Üye
*

« Yanıtla #24 : Mayıs 07, 2007, 12:53:43 ÖS »

aslında geçen seneden güzel olduğunu sölemek haksızlık olur bunu katılan katılımcı sayısından ve seyircilerdende anlayabilrisiniz.. Ancak şu vardıki geçen sene ana sponsor olan firmanın bu senede sanki sponsormuş gibi etkili olmasıydı. Ör. yarışma başlamadan önce db metre de arıza oluştu neden Murat Kurt oradaydı ve cihazla uğraştı bu herkeste farklı düşünceler doğmasına sebep oldu diyebilrim.. Ayrıca bişi dikkatimi çekti sunucu cüneyt sanki jbl taraftarı gibi davrandı ve dj de ne zaman jbl veya dd arabası çıksa müziği son ses açıyodu neden? Tabii bütün bunlara rağmen ben jbl takımını ve sn murat kurtu tebrik ediyorum...

MFP
Aktif Üye
**

« Yanıtla #25 : Mayıs 07, 2007, 01:14:55 ÖS »

kain seni tanımıyorum ama daha önce kaç araba yaptın bu tarz yarışmalar için ve o platformda kaçsefer bir aracın içerisinde bulunarak yarıştın yarışırken neler hissettin bunları çok merak ediyorum.

;Dyada sen sadece standart kullanıcımısın.?   

yanlış anlaşılmasın murtaşı ve dereceye giren tüm arkadaşları gönülden kutluyorum önümüzdeki senelerde hep daha iyi derecelere ve güzel organizasyonlara TÜRK İMZASI atılması dileğiyle.

GHOST
Administrator
Tiryaki Üye
*