|
SPL
|
 |
« Yanıtla #60 : Ocak 21, 2006, 02:35:39 ÖS » |
|
Bu Forumda destek çıkacak eleman olmadığından ;
Sayın Admin ;
Derim ki;
KİLİT
Yarışmaya katılacak tüm Forum üyelerine başarılar...
|
|
|
|
|
|
Araç 1 : 2006 Fiat Palio 1.3 Multijet Anaünite: Pioneer P80RS (P88RS diğer adıyla) Amfi : Audison LRX 5.1K 50x2+160x2+1x750 4ohm Subamfi: Crossfire VR4000D 4kw 2ohm 12.5v Midbass: Hertz Space 20cm Tiz: Hertz Space 1 TorpidoSub: Kicker L7 20cm audison a bağli BagajSub: Re Audio Sx12 1000RMS 2tane İzolasyon: Würth
Araç 2 : 2004 GOLF MK IV 1.6 16V PASIFIC Ana Ünite : Pioneer AVIC HD-3 BT DVD-NAVIGASYON Compenent : Orjinal
|
|
|
|
|
|
|
Demonaz
|
 |
« Yanıtla #61 : Ocak 21, 2006, 02:46:11 ÖS » |
|
arkadaşlar kaç kişi db meter ile bu işe zaman harcıyo ki bu konuda konuşan arkadaşların yok kutu hacmi şekli izalasyonu portun yeri uzunlugu basın konumu amfinin ayarları elektriktesisatı vb. bir çok şeyi deneyerek bulan kişilerle tartışalım aramızda böyle kişiler fikir versin millet benimgibi 140 almış 150 olmaz diyo kaçke updatye gittinki böyle konuşuyon ne yaptın neleri denedin db kaybı nelerden oluyo biraz daha prof yaklaşalım olaya bu foruma katılmadan önce ankaradaki bütün montajcılarla shohbet etmişliğim var hepsini deneyimlerinden yararlanıyorum kesim bilmediğim konularda yazmıyorum
lütfen iyi şeyle yapmaya çalışalım yapan arkadaşlara yardımcı olalım yok aküsüydü yok db metresiydi falan
benim görüşüm yanlışsam lütfen..... Ankarada montajcı deme bana =) hepsini gezmişliğim yok gerçi ama birçoğunun anfi ayarından anladığı ne kadar düğme varsa sonuna kadar çevirmek.... İsmi lazım değil bir firma anfiyi battaniyeye sarmıştı!!! Birsürü bağaşağı montajlanan anfi gördüm... Her türlü 30luk woofer için tek 1 kutu kullananların sayısı hiçte az değilrms sorduğunda onlar önemli değil önemli olan kalite fln gibi laflar edebilenlkerin sayısıda azımsanmıyacak kadar çok... Bana Ankara deme bana montajcı deme buz gibi soğurum walla... Sırf o herifler para kazanmasın diye 3 günüm elimde tornavidayla arabada geçti... Bu arada ankarada düzgün, işini bilen 1 montajcı buldum oda sağlam rakamlara çalışıyor =)
|
|
|
|
|
|
O kadar baktın okudunda noldu? Head Unit: Alpine 9847R Active Crossover: MA Audio HK3X Component (Front): MA Audio HK60C 6" X 9" Coaxial (Rear): MA Audio HK69 Class AB Amplifier: MA Audio HK598 Subwoofer: MA Audio MA121XQ (x2) Class D Amplifier: Edison Ed1000D Cabling: MA Audio MAR 15 RCA (x2) Jameson RCA ASS 4 AWG Power Cable ASS 8 AWG Power Cable Wishlist: Component (Front): Focal 165 K2P Subwoofer: MA Audio 12D4 (x2) Subwoofer Amplifier: MA Audio HK2000D
Adil Hüsrev TEPE Ankara
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #62 : Ocak 21, 2006, 02:50:34 ÖS » |
|
Bizim onayımız olmadan destek çıkılsa ne olurki SPL ? Baştan böyle bir oluşumun şuan için erken oldugunu belirttim.
Hatta bu örnek davranışın için yine teşekkür ediyorum..
Gelecek ile ilgili fikirlerinizi paylaşabilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit  
|
|
|
|
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !
|
 |
« Yanıtla #63 : Ocak 21, 2006, 05:21:46 ÖS » |
|
Bu Forumda destek çıkacak eleman olmadığından ;
Sayın Admin ;
Derim ki;
KİLİT
Yarışmaya katılacak tüm Forum üyelerine başarılar... Yaffff du hele hemen kzıyosun mızıyosun yafff sakin  keşke olma ihtimali olsa ama çok zor hele ülkemiz şartları göz önünde bulundurursak falla ucu ucuna geçiniyoz zaten yafff hatta ben ki eminim sende'de bi nebze öledir bi dünya şeyden fedakarlıklığı bırak vazgeçtik bu meret yüzünden dediğim gibi gönüller bir olursun yeter şimdilik 
|
|
|
|
|
|
Attention ! Club_Stock 155+ CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR 2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db 2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db 2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer ! 
|
|
|
|
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !
|
 |
« Yanıtla #64 : Ocak 21, 2006, 05:42:12 ÖS » |
|
arkadaşlar kaç kişi db meter ile bu işe zaman harcıyo ki bu konuda konuşan arkadaşların yok kutu hacmi şekli izalasyonu portun yeri uzunlugu basın konumu amfinin ayarları elektriktesisatı vb. bir çok şeyi deneyerek bulan kişilerle tartışalım aramızda böyle kişiler fikir versin millet benimgibi 140 almış 150 olmaz diyo kaçke updatye gittinki böyle konuşuyon ne yaptın neleri denedin db kaybı nelerden oluyo biraz daha prof yaklaşalım olaya bu foruma katılmadan önce ankaradaki bütün montajcılarla shohbet etmişliğim var hepsini deneyimlerinden yararlanıyorum kesim bilmediğim konularda yazmıyorum
lütfen iyi şeyle yapmaya çalışalım yapan arkadaşlara yardımcı olalım yok aküsüydü yok db metresiydi falan
benim görüşüm yanlışsam lütfen..... Kardişşş  tam çakamdım ben köfteyi bu yazından aç bakalım biraz daha mevzuyu hatta çekinme isim fer yafff kimleri kastediyon yada profillerini eyice bi tarif et isim vermeyeceksen ben annamdım terbiyesiz olayım yazından doğru dürüst bişiy 
|
|
|
|
|
|
Attention ! Club_Stock 155+ CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR 2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db 2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db 2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer ! 
|
|
|
|
|
MissinG
|
 |
« Yanıtla #65 : Ocak 21, 2006, 06:26:57 ÖS » |
|
benim görüşüm yanlışsam lütfen..... orda millet dediğin kim bi açıklarsan ona göre cvp alırsın arkadaşım. 150 alamam diyen benim ama senin gibi 140 fln almadım. ama yinede bana sölemişsen evet sana dedim de de bende cvp veriyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ni_TR_o
|
 |
« Yanıtla #66 : Ocak 21, 2006, 10:31:33 ÖS » |
|
arkadaşım isime ne gerek var forumdaki başlık altındaki yazıları okuyalım yani herkes bir baksın ben bu işe gireli 1-2 sene oldu ama daha prof sistemlerle milletteki bu kararsızlık neden birde bu imzalar ne kadar dogru oda var ben onlara göre konuşuyum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #67 : Ocak 21, 2006, 11:06:04 ÖS » |
|
İmzaya inanmıyorsan girersin üyenin sistem topigine resimleriyle görürsün... Paranoya yapmanın anlamı yok... Prof ürünlerin olması prof bir sistemin oldugu anlamına gelmez bu.Bu yüzden insanlar halen uğraş içerisindeler.Bu bir ruh,yaşam tarzı.... Millet rüyasında kız kovalarken biz amfi sub davasını düşünüyorduk...Ki halen öyle...
Bu yüzden daha farklı bir açıyla olaya bakman gerekiyor diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !
|
 |
« Yanıtla #68 : Ocak 21, 2006, 11:53:59 ÖS » |
|
arkadaşım isime ne gerek var forumdaki başlık altındaki yazıları okuyalım yani herkes bir baksın ben bu işe gireli 1-2 sene oldu ama daha prof sistemlerle milletteki bu kararsızlık neden birde bu imzalar ne kadar dogru oda var ben onlara göre konuşuyum İsim vermediğin için dedikoduvari bişekilde tutturmuşun bi imza imza diyip duruyosun söle yaff kimin imzasını veya imzalarını kastediyosun hazır konu açılmışken kendi imzaını'da bi incelemende fayda far  o attığın imza ki ürün ve marka'lardan bahsetmiyorum yanlış kurulum ve tanıtımdan bahsediyorum dolayısıyla bu imzan'la başkalarının imzasını tekrar ediyorum dedikoduvari bi uslupla eleştirmen pek haddin değil gibime geliyo, bilmiyorum diğer forum üyeleri bana katlırmı ama benim şu durumdaki olayı değerlendirme biçimim bu şekilde........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bigbang
|
 |
« Yanıtla #69 : Ocak 22, 2006, 12:04:35 ÖÖ » |
|
Alper ve Nihat a katılmamak mümkün değil... Özellikle Alper'in "Millet rüyasında kız kovalarken biz amfi sub davasını düşünüyorduk...Ki halen öyle" cümlesi 
|
|
|
|
|
|
"Each new hour holds new chances for new beginnings.The horizon moves forward offering you space to take new steps of change." LTJ BUKEM Rover 25 Alpine CDA-7998R Alto Mobile UCS Pro + RM2 Programmer Midbass: Dls Iridium 8" Midrange: Dls Iridium 3" Tweeter: Dls Iridium 1.1" Mb Quart PCE-216 (Arka) 2x RF T112D2 (sealed 1,41cuft+1,41cuft) Rockford Fosgate T4004 Rockford Fosgate T8004 Rockford Fosgate T20001BD 2x Rockford Fosgate CPCD10-03 Power Digital Cap. Ana ve yedek akü: Delphi Freedom 72Ah 700CCA  Bülent Ergücü, Arkent / Artur
|
|
|
|
|
ni_TR_o
|
 |
« Yanıtla #70 : Ocak 22, 2006, 09:57:54 ÖS » |
|
byler daha fazla tartışmadan ne ben ne siz faydaklı birşey çıkmayacak ben imzaamdaki herşeyle kızılayda f. çakmak sokaktayım görmek ölçtürmek isteyene açık 0535 669 08 71
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
conqueror_07
|
 |
« Yanıtla #71 : Ocak 22, 2006, 10:24:20 ÖS » |
|
valla ben eskiden görüyodum anfi subu şimdi gözümü kapatıyom olay bitiyo şimdi bide iasca için kasmama kendimi zamanı gelince müsait olursam istanbuldayım bi buluşma düzenlebilir belki caraudio camiası olarak fakat bunu yarış bazında yapmak zor
|
|
|
|
|
|
head ünit:pioneer deh-p9650mp amplifiber:soundstorm vanquish x1 sub amp: HELİX DARK BLUE 1000.2 (1x2276rms 2 om mono) 6*9 arka oval hop:6990s 1 çift ön comp: dls ms5 magnezyum koni tiwitir:pioneer ts-s250s x1takim capasitör:pohenex digital 1,5 farad sub:audiobahn AWİS15p (2250 rms) --------------------------------------- fatih/antalya
|
|
|
|
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !
|
 |
« Yanıtla #72 : Ocak 22, 2006, 10:38:33 ÖS » |
|
byler daha fazla tartışmadan ne ben ne siz faydaklı birşey çıkmayacak ben imzaamdaki herşeyle kızılayda f. çakmak sokaktayım görmek ölçtürmek isteyene açık 0535 669 08 71 Fayyyyyyyy helal emmi yakıcan ortalığı yani  yaff kardeş sana kim Db ölçelim filan dedi ? hem ne demek faydalı bişiyler çıkmayacak bizden ? sen kendinle karıştırıyosun galiba herkesi, sen bişeylere şartlamaşın kendini okumadan anlamadan popülist bi yaklaşım sergiliyosun icraatta bulunmadan ve bizde bu popülist yaklaşımına yardımcı oluyoz kısaca kolay yoldan aklınca şöhret olcan kaset filanmı far ufukta hey ? (büyük olay ya) maalesef bunu yeni annadım sen get 40 fırın daha ekmek ye ondan sonra çık piyasaya böle makara mevzusu oluyosun farkında değilsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ramiz
|
 |
« Yanıtla #73 : Ocak 22, 2006, 10:53:23 ÖS » |
|
Alper ve Nihat a katılmamak mümkün değil... Özellikle Alper'in "Millet rüyasında kız kovalarken biz amfi sub davasını düşünüyorduk...Ki halen öyle" cümlesi  Aynen bende evde kaldık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SPL
|
 |
« Yanıtla #74 : Ocak 22, 2006, 11:17:10 ÖS » |
|
Yav net'e girmeyeli topiği ne hale getirmişsiniz!!
Kimi karı,kız derdinde kimi de kanıt peşinde olmuyo sayın gençlik...
Konu --IASCA--
|
|
|
|
|
|
Araç 1 : 2006 Fiat Palio 1.3 Multijet Anaünite: Pioneer P80RS (P88RS diğer adıyla) Amfi : Audison LRX 5.1K 50x2+160x2+1x750 4ohm Subamfi: Crossfire VR4000D 4kw 2ohm 12.5v Midbass: Hertz Space 20cm Tiz: Hertz Space 1 TorpidoSub: Kicker L7 20cm audison a bağli BagajSub: Re Audio Sx12 1000RMS 2tane İzolasyon: Würth
Araç 2 : 2004 GOLF MK IV 1.6 16V PASIFIC Ana Ünite : Pioneer AVIC HD-3 BT DVD-NAVIGASYON Compenent : Orjinal
|
|
|
|
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !
|
 |
« Yanıtla #75 : Ocak 22, 2006, 11:37:04 ÖS » |
|
Konu --IASCA-- Kanıt'la ilgili bi sorunun mu far ? benim farda  bi halt'tan çakmayıpta biliyomuş ayaklarına yatanlar çıkıpta böle ne dediği belli olmayan şeylerden konuşur dedikodu yaparsa bizde kesin kanıt isteriz kimi kasıtettiğine dair ki o malum imzalı şahıs veya şahıslarada cevap hakkı doğsun.... İasca'ya gelince amaç değildir o araç'tır araç fazla kasma o kadar.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onuralp
|
 |
« Yanıtla #76 : Ocak 22, 2006, 11:59:18 ÖS » |
|
Konu --IASCA-- Arkadasim, senden isim ve imza konusunda iki kez ricaci oldum. Ne cevap alabildim, ne de imzani koydum. Bunda cekinecek ne gibi noktan var, bir aciklamani rica ediyorum. IASCA meselesini kimle tartistigimizi bir bilelim, sonra da tartismaya devam ederiz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SPL
|
 |
« Yanıtla #77 : Ocak 24, 2006, 12:40:17 ÖÖ » |
|
Konu --IASCA-- Arkadasim, senden isim ve imza konusunda iki kez ricaci oldum. Ne cevap alabildim, ne de imzani koydum. Bunda cekinecek ne gibi noktan var, bir aciklamani rica ediyorum. IASCA meselesini kimle tartistigimizi bir bilelim, sonra da tartismaya devam ederiz... Al Bakalım İsim ve imza....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SPL
|
 |
« Yanıtla #78 : Ocak 24, 2006, 12:42:04 ÖÖ » |
|
Konu --IASCA-- Kanıt'la ilgili bi sorunun mu far ? benim farda  bi halt'tan çakmayıpta biliyomuş ayaklarına yatanlar çıkıpta böle ne dediği belli olmayan şeylerden konuşur dedikodu yaparsa bizde kesin kanıt isteriz kimi kasıtettiğine dair ki o malum imzalı şahıs veya şahıslarada cevap hakkı doğsun.... İasca'ya gelince amaç değildir o araç'tır araç fazla kasma o kadar......... Valla kanıtla ilgili sorunum olmadığından takmıyorum böyle durumları. IASCA'da çok önemli değil sadece bir Heyecan...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neonpety
|
 |
« Yanıtla #79 : Mart 10, 2006, 10:33:19 ÖS » |
|
db cikarmak cihazdan onemlisi montaj cinin isi bilmesidir ve kabinin litresi. 1994 yilinin 1. 25 cm 1 bas la 173.9 db 4 de anfiyle..
saygilarimla.
|
|
|
|
|
|
ONER ARDAL ISTANBUL..
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #80 : Mart 10, 2006, 10:51:59 ÖS » |
|
Kimmiş bu amcalar ? 12 sene evel 173.9 yapan eleman şimdi 300db alamadıysa boşuna yaşamış 12 sene.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neonpety
|
 |
« Yanıtla #81 : Mart 11, 2006, 10:07:35 ÖÖ » |
|
yapan adam americada arastirip bulabilirsin.. . veya iki uc kun sonra sertifika resmini bulabilirim.. usac world champion.. markada cadence..
|
|
|
|
|
|
ONER ARDAL ISTANBUL..
|
|
|
|
|