CarAudioTurkey CarAudioTurkey
CA-TR Garajdan Rastgele Resimler
Garaj'da okumadığınız yorumlar var(ayrıntılar aşağıda). Garaja gitmek için tıklayınız
1)Okumadığınız yorumlar var.
Stinger 35 Farad iç yapısı 3  

Gösterim : 216 
Gönderen : djzonk 
Garaj : Düldül 

MİD VE TİZ  

Gösterim : 32 
Gönderen : TSi-SQ 
Garaj : TSI-SQ GARAGE 

kia..  

Gösterim : 183 
Gönderen : erci 
Garaj : saundprejır 

DASHBOARD UYGULAMA  

Gösterim : 94 
Gönderen : RC-SQ 
Garaj : RC&SQ GARAGE 

Carbon Kevlar sever kızlar  

Gösterim : 310 
Gönderen : tipo16v 
Garaj : tipo16v 

DASHBOARD UYGULAMA  

Gösterim : 122 
Gönderen : RC-SQ 
Garaj : RC&SQ GARAGE 

Bagaj  

Gösterim : 424 
Gönderen : TaNs 
Garaj : FoCuS RS Wagon 

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 177.9 db Bizim(Video)  (Okunma Sayısı 1629 defa)
TaNs
Tansel Yavuz
Fanatik Üye

Üye Garajı

« : Nisan 07, 2008, 10:04:54 ÖS »

http://rapidshare.com/files/105652121/MOV01350.MPG.html

O Şimdi Yırttıpray
Ana Ünite  :Alpine cda-9853R(SATILIK)
Tweeter    :Morel Supremo Competition(Aktif)
Midbass    :- - -
Crossfire vr602(SATILIK)
Subwoofer:Crossfire BMF XT215(1500 RMS)(SATILIK)
Mono Amp:Sierra sra 9600(SATILIK)
Stinger Expert RCA
Stinger scsk1 nos cap.(Satılık:170 ytl)
Stinger SP1000 Akü(SATILIK)
Stinger Expert sigortalık
Stinger Pro 0GA Güç kablolar

HS06
Elbet bir gün...
Global Moderator
Tiryaki Üye

International psychopath

Üye Garajı

« Yanıtla #1 : Nisan 07, 2008, 10:43:10 ÖS »

Eline sağlık abi güzel derece helal olsun

Forum sakinlerine önemli duyuru mutlaka okuyunuz
Cin olmadan Adam çarpmaya çalışma, İlk önce ADAM ol!!!
Geçici sistemim:
Ana Ünite      : .....  (Yarın geliyor inşallah)
Component   : Focal Utopia 165w3 & TLR Tweeter
Amplifikator : Audison VRX 4.300.EX.2
Woofer           : Hertz Hs 200 x 2
R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #2 : Nisan 07, 2008, 11:05:11 ÖS »

turkiye için gurur verici bi araç umarım ilerleyen yıllarda tüm firmaların bu tarz araç sayısı cogalır smile

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
erdem_vrx
erdem mutlu
Global Moderator
Tiryaki Üye

Hayattaki en degerli şeyler satın alınamayanlardır

« Yanıtla #3 : Nisan 07, 2008, 11:14:38 ÖS »

wwoooww süper bir değer..başarılarınızın devamını diliyorum..

araç.................:2004 Connect
ana ünite..........:Jvc KD SHX 851
işlemci..............:ucs pro (alto mobile)
Mid..................:Morel Elate 6.3 
Mid..................:Morel Elate 6.2
Mid Amp...........:Audison lrx 4.1 k
Bass Amp.........:2 x for-x 6000.1
Subwoofer.........:2 X DD 9515 g
rca kablo...........:4 x Audison BT2-500
Capasitör..........:2 x Stinger shdh 35 f.
altyapı..............:stinger 2 awg
sigortalık...........:stinger 250 amp.
akü..................:BB. BPL 150-12
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !

« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2008, 12:18:31 ÖÖ »

Bu piyasa bu aracı hak etmiyor, etseydi bu araç çoktan All Time rekoru yapardı hem ne gülünç ve acınacak bi durum ki hala Türkiyemiz'de bir adet aracımız var 170 Db'yi geçen peahhhhh..

Attention !  Club_Stock 155+ Mr. Green

CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR

2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db
2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db
2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db

The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer !

HS06
Elbet bir gün...
Global Moderator
Tiryaki Üye

International psychopath

Üye Garajı

« Yanıtla #5 : Nisan 08, 2008, 12:40:18 ÖÖ »

Nihat abi çok haklısınız siz bizlerden daha iyi biliyorsunuz sıkıntıları zorlukları...Dost acı söyler misali güzel bir cevap olmuş smile

Geçici sistemim:
ccc_hifi
Remzi ÖZARSLAN
Tiryaki Üye

« Yanıtla #6 : Nisan 08, 2008, 09:01:55 ÖÖ »

db metrede 177.9 u gördüggümüz an koptugumuz andı.smile

Siz Yapın Bize Yasak...!!!
GHOST
Alper Dalar
Kurucu / Yönetici
Tiryaki Üye

Üye Garajı

« Yanıtla #7 : Nisan 08, 2008, 09:04:29 ÖÖ »

insanları nasıl teşvik etmek lazım bilmiyorum.
Ancak insanlar az zamanda çok kazanç sağlamayı düşündüğü için bence çavuşun dediği konu gündeme geliyor.

maykıl
Aktif Üye
**

« Yanıtla #8 : Nisan 08, 2008, 01:35:34 ÖS »

nihat çavuş bence haksızlık yapıyorsun.
ve ghost kardeşim teşvik gerekmiyor aslında
------------------------------------------------------------------------------------------------------
bizim elemanın izmir çankayada bi işyeri var ses sistemleri üzerine.ne ararsan bulursun.fiyatlarda çankayada aşağı yukarı aynıdır.ve uygundur.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
15 gün önce yanına gitmiştim.konu piyasaya gelince.yeminle 1 haftadır siftah etmedik maykıl.piyasa çok kötü adamı g..türür.deyince şok oldum.çankaya gibi bi yerde iyi bi esnaf 1 hafta siftah yapmazsa bu işler hepten bitiktir.esnaf çekini senedini zor öderken nasıl fuara gidecek nasıl yarışmaya girecek.zevk para ile oluyor.
ben bu sene iascaya girecektim.sizede bahsetmiştim.anfiler kablolar kutular hazırdı.tek iş wooferlara kalmıştı.
----------------------------------------------------------------------------------------------
iş yeri sahibi arkadaşımın işleri gerçekten bozuk diğer tüm esnaflar gibi.
o bazı gelen malların parasını ödeyemeyince iade etmiş.banada maykıl 3-4 ay mal almıycam.o yüzden senin wooferları getiremeyecem deyince benim iş yattı.
ben ondan taksitle alacaktım .başka taksitle alacak tanıdığım yoktu.elden taksit yapacaktı.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
benim cebimde param olursa ilgili hobime harcarım.olmazsa evden dışarı çıkmam.bence biraz etrafa bakmak lazım.ülkenin gidişatına bakmak lazım.bir çok kişi kart borçlarını ödeyemezken zevke nasıl para harcar.

burak demirci
mix**car audıo :)
Tiryaki Üye

izmir--spl team-

« Yanıtla #9 : Nisan 08, 2008, 04:41:12 ÖS »

helal be maykıl anlatmışın ne gsel piyasanın ne drmda oldğnu bu  iktidar piyasanın içine s.çtı yane resmen birde gdişhatımız çok iyi dio utnmadan tv lerde çıkıp solüolar. allah sonumuzu hayır etsin ne diim bu ülkeyi bu hala getirenler utnsın Sad gerçektende bu tesisat işi zewk meselesi we acayip bir şekilde bütce durumuna bakıor çnki yarışmaa grmek için  yksek bir mevlaa para gerekior oda kimi ardaşları yarışmalardan  we aktiwitelerden uzak tutuor herşey birbiriyle orantılı aslında bu bir döngü. piyasa azzda olsa canlı olsaydı yarışmaa daha çok araba çıkacaktı hm katılımdaki gelir artacaktı hmde oraya gdip tesisat gören arkadaşlar bir şekilde fikir sahibi olup woofer ampli feln alcaktı oda satıcıya yansıcaktı snra piyasada para ole yada bole dnecekti bu  piyasa daralmasıda bu druma gelmicek ws ws ülkemize yansıcaktı.. ... amma welakin tebrik ederim çok iyi değer  acaba hngi ürnleri kullndız bu dbi almak için imzanzdaki ürnlermi wardı ??
« Son Düzenleme: Nisan 08, 2008, 04:45:37 ÖS Gönderen: burak demirci » Logged

Süpriz olsun şimdilik sistemi söylemeyelim smile   
occa  pidu
esbil
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #10 : Nisan 08, 2008, 05:58:39 ÖS »

onu bunu anlamam öyle böyle en baba db yı cıkarmışlar işte emeklerıne sağlık bana tebrik etmekden bir şey demek düşmez ne diyelim darısı o db yi  cıkaramayanların başına

clio_jbl_39
sound pressure level !
Tiryaki Üye

« Yanıtla #11 : Nisan 08, 2008, 06:17:16 ÖS »

yaw iasca kanımca cok zevksiz geçti cogunlukla hep murtaş ın ağırlıklı oldugu araçlar vardı ne cogu takım yoktu murtaş team haricinde bu da üzüntü verici bi durum
ama sağlık olsun inş. seneye daha iyi olur iasca

___________EmRE CaN____________UN u FUCK
ana ünite : jvc shx 701 ( ok )
comp :sattım
comp amfi : xetec 200.4
sub amfi:ground zero gzra2200x
sub:DD 1015
RCA : 3* audison connection (ok)
power cable ASS 4 awg
cap : uzun bi süre almıycam
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !

« Yanıtla #12 : Nisan 09, 2008, 12:29:29 ÖÖ »

nihat çavuş bence haksızlık yapıyorsun.
ve ghost kardeşim teşvik gerekmiyor aslında
------------------------------------------------------------------------------------------------------
bizim elemanın izmir çankayada bi işyeri var ses sistemleri üzerine.ne ararsan bulursun.fiyatlarda çankayada aşağı yukarı aynıdır.ve uygundur.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
15 gün önce yanına gitmiştim.konu piyasaya gelince.yeminle 1 haftadır siftah etmedik maykıl.piyasa çok kötü adamı g..türür.deyince şok oldum.çankaya gibi bi yerde iyi bi esnaf 1 hafta siftah yapmazsa bu işler hepten bitiktir.esnaf çekini senedini zor öderken nasıl fuara gidecek nasıl yarışmaya girecek.zevk para ile oluyor.
ben bu sene iascaya girecektim.sizede bahsetmiştim.anfiler kablolar kutular hazırdı.tek iş wooferlara kalmıştı.
----------------------------------------------------------------------------------------------
iş yeri sahibi arkadaşımın işleri gerçekten bozuk diğer tüm esnaflar gibi.
o bazı gelen malların parasını ödeyemeyince iade etmiş.banada maykıl 3-4 ay mal almıycam.o yüzden senin wooferları getiremeyecem deyince benim iş yattı.
ben ondan taksitle alacaktım .başka taksitle alacak tanıdığım yoktu.elden taksit yapacaktı.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
benim cebimde param olursa ilgili hobime harcarım.olmazsa evden dışarı çıkmam.bence biraz etrafa bakmak lazım.ülkenin gidişatına bakmak lazım.bir çok kişi kart borçlarını ödeyemezken zevke nasıl para harcar.

Yahu dama çıkmış benimi bekliyorsun Mr. Green

Öncelikle yazdıklarında kısmen kendi açından haklısın, fakat konu muhattab sırasının en sonlarındasın hem Güzün abla köşesi değil ki bu topic ne öle daldın gidiyorsun kendi otobiografine.
Açık yazacağım seninki tamamen cesaret edememe durumuydu ki elimizden geldiğnce cevaplamıştık sorularını bu konuyla ilgili.
Bak millet 400 liralık sub ve amp'la 143 db'ler elde etti ve tecrübe kazandı.
Sonra piyasa sen ve motajcından ibaret değil emin ol işi tıkırında olan bi dünya montajcı'da var Surprised

he unutmadan 5 paralık sub ve amp'la bile Rokie 1,2 ve 3'e girseydin Türkiye şampiyonuydun sonra stock 2'ye girsen şampiyondun yine sonra advanced no wall'a girseydin şampiyondun ve yine yine sonra vs.. katılım olmayan kategorilere girseydin yine şampiyondun. Tablo maalesef acı ama bundan ibaret.
Konu konuyu açtı madem ileriye dair bakarsak, anlaşaılan Sponsor'lu rokie işi tutacak hatta muhtemelen bi sonraki sene her üç kategoride düşünülebilir rokie 1,rokie 2 ve rokie 3 eh bizlerde onnarın yanında üç beş araç ülkemizi uluslar arası arena ve listelerde elimizden geldiğince temsil etmeye devam edeceğiz sorun değil bize uyar..

« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 01:04:11 ÖÖ Gönderen: NCavuS » Logged

burak demirci
mix**car audıo :)
Tiryaki Üye

izmir--spl team-

« Yanıtla #13 : Nisan 09, 2008, 02:43:03 ÖÖ »

şimdi nihat beyefndi  bn 2 tane 306 c we edison 1000a ile grseydim iascaya derece alrmıdık ole mi diosn çoğu kategori sanrm  boştu km grse 1. sayılcaktı ama  bu rokıe feln anlamam fazla bn onun için cesaret edemedik blndğmuz yerde uzak lnca ole çekingen kldık ama şu rokıe feln bir anlıamadım gtti kurallar  gereği arabalarda feln bu olcak bu olmcak die bir şart warmı katı kurallar neler acaba ?*
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 02:46:41 ÖÖ Gönderen: burak demirci » Logged

Süpriz olsun şimdilik sistemi söylemeyelim smile   
occa  pidu
punk
erhan
Tiryaki Üye

« Yanıtla #14 : Nisan 09, 2008, 01:10:09 ÖS »

tebrik ediyorum süper bir derece gurur verici..elinize sağlık

elgato
Yeni Üye
*

« Yanıtla #15 : Nisan 09, 2008, 03:19:57 ÖS »

helal olsun söylenecek bir şey yok geçen sene fuarda görmüştüm aracın saç kalınlığı çok fazlaydı kaç to olduğunu düşünemiyorum. inş. Türkiyedeki araçları daha iyi dereceler alırken görmeye devam ederiz.

ana ünite: Pıoneer DEH5600
amfi: Pıoneer GM-X924
woofer: 30 cm pıoneer
HS06
Elbet bir gün...
Global Moderator
Tiryaki Üye

International psychopath

Üye Garajı

« Yanıtla #16 : Nisan 09, 2008, 04:05:19 ÖS »

Burak demirci kardeşim kurallar konusunda bir topic açılmıştı. Orada sorduğun soruların cevabını öğrenebilirsin.Bir diğer hususda şu yazı şeklinizi bir zahmet değiştirirseniz iyi olur okumaya çalışırken işkence çekiyoruz burda Surprised

@Maykıl bu sektörde herkes senin anlatdığın gibi değil.Millete dandik markaları bile ne fiyatlara satıp arkasından konuşan ensesi kalın esnaflar gördük.Diğer tarafdan aracına 20-30000 dolar harcayıp modifiye edenleride gördük.Her kesimin finansal durumu farklıdır.Onun için bu konuya değindikmi ortalık karışır anlıyacağın Surprised

Tekrar belirteyim gerçektende bu değerlere ulaşmak bu dereceleri elimizde tutmak kolay değil.İnşallah ilerleyen zamanlarda bu dereceler artar tek temennimiz bu.Tekrar tebrik ederim..

Geçici sistemim:
mehmetzengi
m.ZENGİ
Fanatik Üye

« Yanıtla #17 : Nisan 10, 2008, 10:47:29 ÖÖ »

maykıl çok haklı konuşmuş bence iasca ya katılımın düşük olmasının en büyük sebebi maddi sıkıntılar geçmiş senelerden dışardan araç yapıp gelenlerin bi çogu gelememiştir çünkü insanlarda para yok ,burak sende haklısın tabii bazı kesimin işi ii olacak zaten bu tarz gizli kriz ortamlarında batan çok oldugu gibi bu durumdan faydalanıp zengin olanda çoktur bu güç meselesi.bu arada nihat beyin insanları aşagılar tarzda cvplar vermesi hiç hoş değil orda adam bişeyler açıklıyor sizin verdiğiniz cvb a bak!
çok iyi bi değer çıkartılmış gerçekten gurur duydum daha iilerini yaparlar inşallah..

yok ağam tesko kalmadı satıyorum smile

JBL GT-4 15'' ÇOK TEMİZ 110 YTL
Bass Killer
Aktif Üye
**

Rockford Fosgate RULEZ...

« Yanıtla #18 : Nisan 10, 2008, 10:06:53 ÖS »

harbiden tebrikler çok gurur verici bi rekor...

ana ünite=?
comp. anfi=?
comp.=16cm KENWOOD mid tiz takımı(rms150w)
coax=Kenwood KFC-HQ690(rms 50 watt)
sub anfi=özel yapım mono full mosfet by Rockford Fosgate(1xrms 1500w 2ohm)
subwoofer=Rockford Fosgate Hx-2 Power 38 cm(3115)2+2 ohm(rms 1000w)
subwoofer=2x30cm pioneer ts-1200f(2xrms 300w 4ohm) satıldı...
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !

« Yanıtla #19 : Nisan 10, 2008, 11:17:00 ÖS »

maykıl çok haklı konuşmuş bence iasca ya katılımın düşük olmasının en büyük sebebi maddi sıkıntılar geçmiş senelerden dışardan araç yapıp gelenlerin bi çogu gelememiştir çünkü insanlarda para yok ,burak sende haklısın tabii bazı kesimin işi ii olacak zaten bu tarz gizli kriz ortamlarında batan çok oldugu gibi bu durumdan faydalanıp zengin olanda çoktur bu güç meselesi.bu arada nihat beyin insanları aşagılar tarzda cvplar vermesi hiç hoş değil orda adam bişeyler açıklıyor sizin verdiğiniz cvb a bak!
çok iyi bi değer çıkartılmış gerçekten gurur duydum daha iilerini yaparlar inşallah..

Genel olarak konuya hakim olmadığını düşüyorum. Sonrasında ben kimseyi aşağıladığımı düşünümüyorum, benim ki sadece bir sitem ve bende işçi oğlu işçiyim bi kerede bi senede hiç bişiy ne yapabildik nede alabidik. Yok senin bahsettiğin gibi algılandım ise  peşin peşin özür dilerim hiç sorun değil.

Bakalım işin aslına, ben biliyorum cadde'de hatta buna bir kısıım forum üyelerimizde dahil edebiliriz, onlarca hatta yüzlerce setup var gerekli şartlar oluşturuşduğunda (ki bu şartlar genel olarak sadece kutudan ibaret biraz daha iddalı hazırlanacaklar için akü ve kablo'dan sözedebiliriz)  Iasca'da iş yapacak boyutta.
Neden katılmazlar ? ki bir çoğuda çok'ta meraklıdır.
Sorun kutu dizayn ise her türlü data hemde türkçe olarak mevcut net'te. Hatta bi çoğu burada Ca-Tr'da.
Spl metre sorunu elbette var ama eskisi kadar değil eskiden 3 adet metre vardı koca ülkede şu an belki en az 10 adet var ve bunun yanında Dbm-2 olsun veya özelikle benim'de kulandığım ve tecrübelerimi burada paylaştığım Epic 160 olsun özelikle bu cihaz 160 db'ye kadar ölçebiliyor ve ultra pahalı bişiy'de değil ağabeyi SA 3055 kadar. Eh tüm bunnardan sonra neden ? eğer varsa sadece kriz mi ?

Tüm bunnarı geçtik daha öncede yazdığım üzre hiç bişiy koymaslar bile sensör'e üff bile yapsalar Mr. Green sırasıyla Rokie 1,2 ve 3 peşinden Stock 2, advanced no wall, Advanced 1 ve Ultimate 1 toplamda tam tam tamına 7 ketegori x 3 = 21 adet kupa alma şansı vardı bu kategorilere iştirak edenler.

Bir sonraki yıllarca üstünde durduğum ve çok önem verdiğim konu 170 Db ve üstü olayı. Bu kesinkle büyük bi prestijdir hem bunu üreten için ülke içersindeki prestiji ve reklamı açısından hemde dışarda ülkemizin prestiji ve reklamı açısından.  Birazda haddimiz nispetinde kabaca işin teknk ve maddi kısmına bakarsak 170 Db gerçekleştirme  olayına. İnanın günümüzde internet sayesinde pek saklı gizli bişiy kalmadı.
Öyleki herhangi bir potansiyel araç seçiniz mutlaka kısa bir araştırma ile net'te 170 veya biraz üzerinde bi çok setup fotosu bulmak mümkün.
Dolayısıyla hiç bir ar-ge çalışması olmadan bile sadece ve sadeve ciddi düzeyde hazırlanmış bi demo car veya orta düzeyde hazırlanmış iki demo/fuar car fiyatına icra etmek mümkün 170 Db  civarı bi sonucu.

Sonuç itibariyle kriz vardır yoktur ben orasını bilmem ekonomist değilim, konu bu değil zaten benim derdim Db ve yukarda elimizden geldiğince açtığım sebeplerden dolayı bu az katılımı sadece ve sadece tekrar ediyorum varsa kriz'e bağlamak ne kadar doğru bir tespit olur ? Haade Hörmetler herkese smile

« Son Düzenleme: Nisan 10, 2008, 11:21:30 ÖS Gönderen: NCavuS » Logged

arlanmazz
Yeni Üye
*

« Yanıtla #20 : Nisan 25, 2008, 09:58:58 ÖÖ »

cok guzel bi derece allah daha fazlasını versin Razz

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.