maykıl çok haklı konuşmuş bence iasca ya katılımın düşük olmasının en büyük sebebi maddi sıkıntılar geçmiş senelerden dışardan araç yapıp gelenlerin bi çogu gelememiştir çünkü insanlarda para yok ,burak sende haklısın tabii bazı kesimin işi ii olacak zaten bu tarz gizli kriz ortamlarında batan çok oldugu gibi bu durumdan faydalanıp zengin olanda çoktur bu güç meselesi.bu arada nihat beyin insanları aşagılar tarzda cvplar vermesi hiç hoş değil orda adam bişeyler açıklıyor sizin verdiğiniz cvb a bak!
çok iyi bi değer çıkartılmış gerçekten gurur duydum daha iilerini yaparlar inşallah..
Genel olarak konuya hakim olmadığını düşüyorum. Sonrasında ben kimseyi aşağıladığımı düşünümüyorum, benim ki sadece bir sitem ve bende işçi oğlu işçiyim bi kerede bi senede hiç bişiy ne yapabildik nede alabidik. Yok senin bahsettiğin gibi algılandım ise peşin peşin özür dilerim hiç sorun değil.
Bakalım işin aslına, ben biliyorum cadde'de hatta buna bir kısıım forum üyelerimizde dahil edebiliriz, onlarca hatta yüzlerce setup var gerekli şartlar oluşturuşduğunda (ki bu şartlar genel olarak sadece kutudan ibaret biraz daha iddalı hazırlanacaklar için akü ve kablo'dan sözedebiliriz) Iasca'da iş yapacak boyutta.
Neden katılmazlar ? ki bir çoğuda çok'ta meraklıdır.
Sorun kutu dizayn ise her türlü data hemde türkçe olarak mevcut net'te. Hatta bi çoğu burada Ca-Tr'da.
Spl metre sorunu elbette var ama eskisi kadar değil eskiden 3 adet metre vardı koca ülkede şu an belki en az 10 adet var ve bunun yanında Dbm-2 olsun veya özelikle benim'de kulandığım ve tecrübelerimi burada paylaştığım Epic 160 olsun özelikle bu cihaz 160 db'ye kadar ölçebiliyor ve ultra pahalı bişiy'de değil ağabeyi SA 3055 kadar. Eh tüm bunnardan sonra neden ? eğer varsa sadece kriz mi ?
Tüm bunnarı geçtik daha öncede yazdığım üzre hiç bişiy koymaslar bile sensör'e üff bile yapsalar

sırasıyla Rokie 1,2 ve 3 peşinden Stock 2, advanced no wall, Advanced 1 ve Ultimate 1 toplamda tam tam tamına 7 ketegori x 3 = 21 adet kupa alma şansı vardı bu kategorilere iştirak edenler.
Bir sonraki yıllarca üstünde durduğum ve çok önem verdiğim konu 170 Db ve üstü olayı. Bu kesinkle büyük bi prestijdir hem bunu üreten için ülke içersindeki prestiji ve reklamı açısından hemde dışarda ülkemizin prestiji ve reklamı açısından. Birazda haddimiz nispetinde kabaca işin teknk ve maddi kısmına bakarsak 170 Db gerçekleştirme olayına. İnanın günümüzde internet sayesinde pek saklı gizli bişiy kalmadı.
Öyleki herhangi bir potansiyel araç seçiniz mutlaka kısa bir araştırma ile net'te 170 veya biraz üzerinde bi çok setup fotosu bulmak mümkün.
Dolayısıyla hiç bir ar-ge çalışması olmadan bile sadece ve sadeve ciddi düzeyde hazırlanmış bi demo car veya orta düzeyde hazırlanmış iki demo/fuar car fiyatına icra etmek mümkün 170 Db civarı bi sonucu.
Sonuç itibariyle kriz vardır yoktur ben orasını bilmem ekonomist değilim, konu bu değil zaten benim derdim Db ve yukarda elimizden geldiğince açtığım sebeplerden dolayı bu az katılımı sadece ve sadece tekrar ediyorum varsa kriz'e bağlamak ne kadar doğru bir tespit olur ? Haade Hörmetler herkese