CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: kıcker comp 15 basıma kac tane kompenat orta hallı  (Okunma Sayısı 285 defa)
can54
Yeni Üye
*

« : Mayıs 16, 2008, 01:32:30 ÖÖ »

merhaba arkadaslar elımde              kıcker comp 15
                                                 601.1 jbl
                                                 6950ıb teyp
ben bu sısteme ılave olarak ne kullanıım  arabam tofas   onde kapılarda  1 kapıda bı cıft olmak uzere kapılar ıkı takım alıo  ılerde bı comp 15 daha takıcam  bana compenat bıde compenat amplısı  caox da kullana bılırım arka cam altına elımde var ıkı takım pıoneer 460 wattlık bana ses duzenınını kalıtelı bı sekılde nasıl saglarım       ben bı basa 1takım kompenat bı takımda oval koyım dıom ama nasıl olur sızce amplıde ed 505 a olur 5 kanallı hem ılerı donukte lolur

barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe

« Yanıtla #1 : Mayıs 16, 2008, 04:31:47 ÖÖ »

önde bir takım comp yeter artar hatta fazla da gelir alacağınız ürüne göre değişir

bana göre jbl in giriş seviyesinde GTO serisi comp ları bir takım ile o bassa yetecektir .....

Dream Car Project START

W123 280CE (1980)

Değişimler oldu sürpriz  

pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
can54
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2008, 11:21:41 ÖÖ »

pekı arka cam altına oval da atsak sesı bozarmı

burak demirci
mix**car audıo :)
Fanatik Üye

izmir--spl team-

« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2008, 02:05:27 ÖS »

altını kapatmassan sesi bozar. hoparlorün altını kapatman gerekir  ( ufak kutu weya polyesterle felan) ilaada koymak istiosan wooferdan etkilenip saçmasapan ses çıkarmaması için bu şart.. önede 1 çift comp  seni fazla fazla idare eder complar infity weya hertz bak 150 ytl civarında güsel ürünleri war..

can54
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : Mayıs 18, 2008, 01:22:34 ÖÖ »

sole bıse yapsam ıkı takım 16 cm jbl gto6507 70 rms on kapı bıtakım arkayada bıtakım olsa nasıl olur
bırde ben basları ılerde enkısa zamanda cıftlıcem  ıkı basa desekde dogru olurrrrr

burak demirci
mix**car audıo :)
Fanatik Üye

izmir--spl team-

« Yanıtla #5 : Mayıs 18, 2008, 01:24:47 ÖÖ »

compda kararkıldın madem 110 civarı jbl gto serisine wereceğine 40 felan daha wer uzun ömürlü we kaliteli bişe olsun şahsen gto serisi comp kullanmış biri olarak hiç memnun deildim..

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.