Arama Tanıtım Menüm
DUYURU Tanıtım DUYURU
CarAudioTurkey.com on Facebook
İlanınızı vermeden önce "Pazar Yeri" Kullanım Koşullarını okuyunuz.Koşullar için Tıklayın
CA-TR Garajdan Rastgele Fotoğraflar
1) Garajda okumadığınız yorumlar var.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cadence bobin arızası nerde yaptırabilirim!  (Okunma Sayısı 591 defa)
fsert
Fatih Sert
Tiryaki Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Aralık 27, 2006, 01:41:29 ÖS »

Yanlış ohmda kullanımda bobin kaymış dediler sakaryadayım  nerde yaptırabilirm yardımcı olucak arkadaşlar bekleniyor!
fsert'n Sistemi
fsert.deviantart.com

__d_mode__
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Aralık 28, 2006, 01:41:47 ÖS »

yanlış ohmda nasıl kullanılıyor ? benim bildiğim yanlış ohmda kullanılınca amfiye zarar verir..

senin soruna gelince bence onu istanbulda yaptırabilirsin ancak..
BurakSPL
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Aralık 28, 2006, 03:42:22 ÖS »

Alıntı sahibi: "__d_mode__"
yanlış ohmda nasıl kullanılıyor ? benim bildiğim yanlış ohmda kullanılınca amfiye zarar verir..

arkadaşın subwooferı sadece 2ohm da çalışan bir model,kendisi wooferın rms gücüne bakıp,4ohmda sub. ile aynı güce sahip bir amfi kullanmış,fakat aynı amfi 2ohm da çok daha fazla güç verdiği için bobini kaydırmış..(benim tahminim böyle)
fsert
Fatih Sert
Tiryaki Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Aralık 28, 2006, 03:43:01 ÖS »

anfide sorun yok sorun yok başka kolonları öttürüyo hala (dls,jl audio denedik) kolon da bass vurunca içinde tel sallanıyomuş gibi ses çıkarıyo.istanbulda nerde yaptırabiliriz...adres var mı?
fsert'n Sistemi
fsert.deviantart.com
fsert
Fatih Sert
Tiryaki Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Aralık 28, 2006, 03:43:50 ÖS »

Alıntı sahibi: "BurakSPL"

arkadaşın subwooferı sadece 2ohm da çalışan bir model,kendisi wooferın rms gücüne bakıp,4ohmda sub. ile aynı güce sahip bir amfi kullanmış,fakat aynı amfi 2ohm da çok daha fazla güç verdiği için bobini kaydırmış..(benim tahminim böyle)

burak kardeş aynı anda mesaj yazdık yorumun doğru 2 ohmda daha fazla güçten bobin kaymış dendi bizede ...saygılar.

2 ohmda kullanılsa gerçekten etkiliyeci bir sesi var biz bunu sonradan farkettik ayrı mesele...
fsert'n Sistemi
fsert.deviantart.com
__d_mode__
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2006, 01:38:23 ÖS »

Alıntı sahibi: "BurakSPL"

hmm şimdi anladım olayı ,teşekkürler Burak kardeş
ENGean
Fanatik Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Aralık 29, 2006, 08:04:40 ÖS »

istanbul pazartekkede yaptırabılırsın..topkapı da dıyebılırz yanii..
ENGean'n Sistemi
Ana unıte  :   jvc kw-avx814 double dın
on midler   :  
arka midler : 
sub woofer:  
mid ampli   :  
bass ampli  :
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: