CarAudioTurkey
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Parazit Sorunu  (Okunma Sayısı 1160 defa)
TUĞRA
TÜRK
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #60 : Kasım 02, 2007, 06:09:26 ÖS »

Distribitör kablolarınıda check et istersen son çağre olarak diğer çözümleri denediysen.
ya kusura bakma anlamadım hangi kablolar oluyor onlar?

TÜRK'ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR!

BMW ///M-POWER

yakup_alt
Yakup ALTINER
Tiryaki Üye

« Yanıtla #61 : Kasım 03, 2007, 04:55:40 ÖS »

Tugra arabayıda sistemide kaldır cope at bence smile Saka bi yana uzman bi lpg montajcısına git bence sistem montajcısından once .... ciddi bi problemde olabilir LPG isi sakat biliyosun

Ana unite  : Clarion DRZ9255 (HX-D2)
İşlemci      : Zapco DSP6-SL 6kanal aktif işlemci(SATILIK)
Tweeter     : Morel Supremo Piccolo
Midrange   : Helix RS802 Competition
Woofer      : Focal Utopia BE
Comp. Amp1: Helix A6 Competition
Sub Amp   : Sony XM-SD51X
Subwoofer : RE Audio SE12 (Bandbass)
Kablolama : Stinger 0 AWG,4 AWG Pover kablosu
                  Stinger Expert hoparlör kabloları,
                  Stinger Bullet Rca(sub amfisi),
                  Stinger expert Dağıtım paneli,
                  Stinger sigorta,
                  Symblink balanced rca.
ccc_hifi
Tiryaki Üye

« Yanıtla #62 : Kasım 04, 2007, 01:20:48 ÖÖ »

Tugra arabayıda sistemide kaldır cope at bence smile Saka bi yana uzman bi lpg montajcısına git bence sistem montajcısından once .... ciddi bi problemde olabilir LPG isi sakat biliyosun
araba+sistem cöpe smile cöpe atacagınıza bana verina yaw   smile

pioneer p800prs
audison VRx 6.420
kicker kx 2500.1
re audio mt-15
jl 10w3v3-4*2(satılık)
hertz dcx 6*9 *2(satılık)
stinger 35 farad (loading)
morel mt 23 (loading)
morel cdm 88 (loading)
morel elate 9 (loading)
TUĞRA
TÜRK
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #63 : Kasım 04, 2007, 11:19:45 ÖÖ »

evet haklısın!

BMW ///M-POWER
TUĞRA
TÜRK
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #64 : Kasım 18, 2007, 05:31:01 ÖS »

Arkadaşlar yeni bi gelişme!
Geçen gün arabayı bakıma sokturdum, en son motor test yapan bi yerde gaz ayarına soktum!
Orda bu sorunumdan bahsettim ve bi kaç öneri sundu onları yaptığımı ve çözülmediğini söyledim!
Usta da ateşleme bobininden bujilere giden bi kablonun üzerine sarılı olan kabloyu (ucu soyuk deil sadece halka halka sarılmış olan bi kablo) direk bi yere bağladı ve ses kayboldu!!!

ben lpg ile ilgili bi sorun diyordum diyordum ama kimse inanmıyordu! Very Happy Very Happy Very Happy

BMW ///M-POWER
byx
Aktif Üye
**

« Yanıtla #65 : Kasım 18, 2007, 09:33:14 ÖS »

bende de aynı sorun var. blapunk amfim vardı değiştirdim sierra anfi aldım hala parazit sesi var. bence boşu boşuna anfinizi yada teyibinizi değiştiripte masraf yapmayın. bu parazit olayının gerçek bir çözümü varsa bu işten anlayan teknik bir arkadaşımız bizi aydınlatırsa memnun oluruz. lütfen tam bilgisi olmayan cevap yazmasın.

ser77
Aktif Üye
**

serkan

« Yanıtla #66 : Kasım 18, 2007, 10:03:49 ÖS »

arkadaşlar sarj dinamosunun kömürleri azaldığı zaman yapıyo, özellikle yerli arabalarda oluyo bilgilerinize.
Ayrıca bobin çıkış kablosunun üzerinde sarılı olan kablo lpg anahtar seçice kutunun araba kontağı açık kalırsa  araca gaz vermeyi durduruyo onu sökmek tehlike niye dersen kontağı açoık bırakırsan gaz akışı dewam edeceğinden patlama oabilir onu muhakkak kontrol ettir

ana ünite:sony cdx-gt414u
sub:kicker es-124
sub:kicker l7
sub:sierra srp15
sub anfi:audio system f2 - 500 mk3
coax: ts-6921
kompenant anfi:edison ed-505a
alt yapı:4 awg 8awg vs
TUĞRA
TÜRK
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #67 : Kasım 18, 2007, 10:14:28 ÖS »

arkadaşlar sarj dinamosunun kömürleri azaldığı zaman yapıyo, özellikle yerli arabalarda oluyo bilgilerinize.
Ayrıca bobin çıkış kablosunun üzerinde sarılı olan kablo lpg anahtar seçice kutunun araba kontağı açık kalırsa  araca gaz vermeyi durduruyo onu sökmek tehlike niye dersen kontağı açoık bırakırsan gaz akışı dewam edeceğinden patlama oabilir onu muhakkak kontrol ettir
hmm. bilemiyorum walla! ama usta yaptı die içim rahat!

BMW ///M-POWER
TUĞRA
TÜRK
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #68 : Kasım 18, 2007, 10:26:39 ÖS »

bende de aynı sorun var. blapunk amfim vardı değiştirdim sierra anfi aldım hala parazit sesi var. bence boşu boşuna anfinizi yada teyibinizi değiştiripte masraf yapmayın. bu parazit olayının gerçek bir çözümü varsa bu işten anlayan teknik bir arkadaşımız bizi aydınlatırsa memnun oluruz. lütfen tam bilgisi olmayan cevap yazmasın.
+bi trilyon! walla bazı arkadaşlarımız çok ön yargılı davranıyor ve cihazlarda kusuru buluyor şu son zamanlarda açılan yorumlara bakıyorum da öneriler hep aynı ama sorun hep farklı!!!

BMW ///M-POWER
eirdem
erdem
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #69 : Kasım 23, 2007, 09:09:46 ÖS »

bende megane 2 var beyler ve parazit yüzüznden 1 anfi değiştirmiştim anfide düşük kalitesiz birşeydi ama sorunun anfi ile hiçbir alakası yokmuş mutlaka kabloları arabada herhangi biryere sokmadan koltukların üstünden geçirip bi deneyin. Eğerki parazit giderse bilinki arabada kabloları çektiğiniz bir yerden manyetik parazit alıyor kabloyu sistem çalışırken çekeceğiniz yere yaklaştırarak manyetik alanın nerede olduğunu anlayabilirsiniz megane 2 lerde torpido altında airbag güçlü bir manyetik alan yaratıyor ve bundan ötürü parazit oluşuyor eğerki kabloları torpidonun altından geçirirseniz ses düzeliyor....

PNR05
FireRider
Tiryaki Üye

Kimler Geldi , Kimler Geçti ...

« Yanıtla #70 : Kasım 23, 2007, 11:12:57 ÖS »

geçmiş olsun tuğra hocam çözüldüğüne sevindim ama çok merak ettim sorunun teknik olayını

Bahadır
Yürümeden Koşanın Yatak Sardığı YALAN
TUĞRA
TÜRK
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #71 : Kasım 27, 2007, 06:09:21 ÖS »

geçmiş olsun tuğra hocam çözüldüğüne sevindim ama çok merak ettim sorunun teknik olayını
saol... walla sorun çözüldü ama sorunun nedenini çözmüş deilim bnde! o kablo neden etki ediyordu bu zamana kadar anlamış deilim!

BMW ///M-POWER
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.