|
performans
|
 |
« : Ocak 15, 2006, 11:45:13 ÖÖ » |
|
arkadaşlar t4 var bende tavandaki sesi nası keseriz yanları hallettim ama tavan çok kötü ya pestil diye bişey var ondan mı yapmak lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TheProdigy
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2006, 10:44:04 ÖÖ » |
|
Başlıkları açtığımız yere dikkat edelim.
|
|
|
|
|
|
Şems AKÇA İSTANBUL-BALIKESİR Herhangi birşey hakkında bilgi edinmek için Arama bölüne bakabilirsiniz.
|
|
|
|
|
performans
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 16, 2006, 10:53:02 ÖÖ » |
|
ya ben sohbet yerine açmıştım konuyu nası olyo anlamıom mesajlarımda silinio bazen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 16, 2006, 02:24:38 ÖS » |
|
Mesajlarınız silinmez.Toplu temizlik yapıldıysa kaldırılmıştır. T4 ün tavan alanı malum çok geniş.Buda rezonansı attırır...Kaliteli izolasyon malzemeleri kullansan bir nebze işe yarar sanırım.
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit  
|
|
|
|
|
performans
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2006, 04:26:47 ÖS » |
|
Mesajlarınız silinmez.Toplu temizlik yapıldıysa kaldırılmıştır. T4 ün tavan alanı malum çok geniş.Buda rezonansı attırır...Kaliteli izolasyon malzemeleri kullansan bir nebze işe yarar sanırım. ghost saol mesajım silnmişti daha önce ama izalasyon içnde ne türlü bişey kullanmam lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poseidon
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2006, 06:35:10 ÖÖ » |
|
böyle birsey kullanabilirsin.
|
|
|
|
|
|
jvc LHX 502 jvc CHX 1500 cd changer audison srx3 rainbow CS 265 X-plain rainbow SL 130 mb quart DWG 254 (siparis asamasinda)
cevabin yoksa konusma!
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 17, 2006, 07:56:11 ÖÖ » |
|
ben yazana kadar mesajda editmi olmuş noolmuş link vardı mesajında poseidon hocam almanlar bu işleri gerçekten ii yapıyolar. bi dönem uzun debelenmelerim sonunda intertechnik firmasının ürünlerine ulaşmıştım bi kaç istedigim şeyi temin edebilsemde almanların almanca haricinde diger dillerde yazılan maillere cevap vermemesi sonucunda illallah etmiştim sonunda. ki halen eksik bi kaç malzeme  almanyaya gidip basıcam yakında dükkanlarını  yalıtım için türkiyede izocam ın bu tip bi projesi vardı hatta izocam halkla ilişkiler ve reklam bölümünün müdürüyle konuştugumda forum olarak test için demo paket gönderebiliceklerini söylemişti.. soradan ses cıkmadı gerçi  yinede bu tip bi malzeme üretip üretmediklerini araştırmak lazım. yalıtım muhabbeti uzar gider.. hondanmı var derdin var 
|
|
|
|
|
|
 Onur ÖZER /Ankara-İzmit capon foreva 
|
|
|
|
|
performans
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 17, 2006, 09:22:22 ÖÖ » |
|
elyaf falan kurtarırımı mı ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 17, 2006, 09:32:08 ÖÖ » |
|
elyaf ı pek bilmiorumda bu tekstil atıgı şeklinde olanlar ı oldukca begeniyolar
|
|
|
|
|
|
 Onur ÖZER /Ankara-İzmit capon foreva 
|
|
|
|
|
performans
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 17, 2006, 10:30:54 ÖÖ » |
|
pestil die bişey var genellikle arabaların tabanlarına kullanlıo yapışkanlı bişey ondan yapıyım diorum biraz pahalı bişey daha önce kullanan varmı aranızda acaba tek aweste böle oluo 2. awese hazırlık yapamk lazzım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
performans
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 17, 2006, 04:01:00 ÖS » |
|
yaa arada kaynıo konuyuda sohbete falan taşıyverin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 17, 2006, 04:40:07 ÖS » |
|
Kaynadıgı filan yook izocamındaki aplanın emailini iztiyoruz test ürünleri için... Eğer maddi imkanın varsa dynamat kullan...Yoksa çatı izolayonu yapan yerlere gidip benim bagajımda kullandıgım üründen kullan...
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit  
|
|
|
|
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 17, 2006, 04:56:32 ÖS » |
|
ben yazana kadar mesajda editmi olmuş noolmuş link vardı mesajında poseidon hocam almanlar bu işleri gerçekten ii yapıyolar. bi dönem uzun debelenmelerim sonunda intertechnik firmasının ürünlerine ulaşmıştım bi kaç istedigim şeyi temin edebilsemde almanların almanca haricinde diger dillerde yazılan maillere cevap vermemesi sonucunda illallah etmiştim sonunda. ki halen eksik bi kaç malzeme  almanyaya gidip basıcam yakında dükkanlarını  yalıtım için türkiyede izocam ın bu tip bi projesi vardı hatta izocam halkla ilişkiler ve reklam bölümünün müdürüyle konuştugumda forum olarak test için demo paket gönderebiliceklerini söylemişti.. soradan ses cıkmadı gerçi  yinede bu tip bi malzeme üretip üretmediklerini araştırmak lazım. yalıtım muhabbeti uzar gider.. hondanmı var derdin var  Far far Dizayn'da gördüm Poseidon'un resmini koyduğu üründen onnarda çok kullanıyo, hatta resim'deki üründen daha dolgun ve işgörür bi ürüne benziyodu malumunuzdur onnar bu konuda özelikle t4,vito vs .. gibi araçlarda çok tecrübeliler ayrıca tam maanasıyla işe yaraması için bence bi şekilde tavan desteklenmeli diye düşünüyorum baya geniş bi alan sözkonusu çünkü.....
|
|
|
|
|
|
Attention ! Club_Stock 155+ CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR 2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db 2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db 2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer ! 
|
|
|
|
|
performans
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 18, 2006, 09:19:09 ÖÖ » |
|
Kaynadıgı filan yook izocamındaki aplanın emailini iztiyoruz test ürünleri için... Eğer maddi imkanın varsa dynamat kullan...Yoksa çatı izolayonu yapan yerlere gidip benim bagajımda kullandıgım üründen kullan... yanlara bastık izocamı kurtardıkta o izocamı da basmak ölümlerden ölümdü bası bi açıom heryer izocam uçuşuyo bende yan kapıyla arka kapıyı bi açtım arabayla biraz öle gezince temizlendi izocamdan izocam kullanmak istemiom artık sen bagajında ne kullandın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poseidon
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 19, 2006, 08:23:11 ÖÖ » |
|
ben yazana kadar mesajda editmi olmuş noolmuş link vardı mesajında poseidon hocam almanlar bu işleri gerçekten ii yapıyolar. bi dönem uzun debelenmelerim sonunda intertechnik firmasının ürünlerine ulaşmıştım bi kaç istedigim şeyi temin edebilsemde almanların almanca haricinde diger dillerde yazılan maillere cevap vermemesi sonucunda illallah etmiştim sonunda. ki halen eksik bi kaç malzeme  almanyaya gidip basıcam yakında dükkanlarını  yalıtım için türkiyede izocam ın bu tip bi projesi vardı hatta izocam halkla ilişkiler ve reklam bölümünün müdürüyle konuştugumda forum olarak test için demo paket gönderebiliceklerini söylemişti.. soradan ses cıkmadı gerçi  yinede bu tip bi malzeme üretip üretmediklerini araştırmak lazım. yalıtım muhabbeti uzar gider.. hondanmı var derdin var  arkadaslar kusura bakmayin, ben böyle damdan atlar gibi atliyorum!?resmi koyup cikmisim.nedeni ise;ben türkiyede neler var neler yok cokta bilmiyorum!ben varoldugunu sayarak yaziyorum haliyle.yani sonra demeyin ki;yav adam almanyada yasiyor hava mi atiyor falan diyebilirsiniz?!hava atacak yasimizi coktan gectik, kaldi ki öyle bir kisiligimde yok!ben de kendi halinde sade bir vatandasim.böyle bir aciklama yaptiktan sonra R kardesim sen almanyayi basma. gerekte yok abi böyle bir kumas parcasi icin !isteyen arzu eden varsa parmak kaldirsin gelirken getiririm yahu!aslinda bunlarin kullanim alanina ve kalitesine göre bircok cesidi var. 
|
|
|
|
|
|
jvc LHX 502 jvc CHX 1500 cd changer audison srx3 rainbow CS 265 X-plain rainbow SL 130 mb quart DWG 254 (siparis asamasinda)
cevabin yoksa konusma!
|
|
|
|
|