CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: izalasyon  (Okunma Sayısı 729 defa)
performans
Aktif Üye
**

« : Ocak 15, 2006, 11:45:13 ÖÖ »

arkadaşlar  t4 var bende tavandaki sesi nası keseriz yanları hallettim ama tavan çok kötü ya pestil diye bişey var ondan mı yapmak lazım

TheProdigy
Fanatik Üye

« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2006, 10:44:04 ÖÖ »

Başlıkları açtığımız yere dikkat edelim.

Şems AKÇA
İSTANBUL-BALIKESİR

Herhangi birşey hakkında bilgi edinmek için Arama bölüne bakabilirsiniz.
performans
Aktif Üye
**

« Yanıtla #2 : Ocak 16, 2006, 10:53:02 ÖÖ »

ya ben sohbet yerine açmıştım konuyu nası olyo anlamıom mesajlarımda silinio bazen

GHOST
Alper Dalar
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #3 : Ocak 16, 2006, 02:24:38 ÖS »

Mesajlarınız silinmez.Toplu temizlik yapıldıysa kaldırılmıştır.
T4 ün tavan alanı malum çok geniş.Buda rezonansı attırır...Kaliteli izolasyon malzemeleri kullansan bir nebze işe yarar sanırım.

Only Blaupunkt gamma Headunit
performans
Aktif Üye
**

« Yanıtla #4 : Ocak 16, 2006, 04:26:47 ÖS »

Alıntı sahibi: "GHOST"
Mesajlarınız silinmez.Toplu temizlik yapıldıysa kaldırılmıştır.
T4 ün tavan alanı malum çok geniş.Buda rezonansı attırır...Kaliteli izolasyon malzemeleri kullansan bir nebze işe yarar sanırım.

ghost saol mesajım silnmişti daha önce ama izalasyon içnde ne türlü bişey kullanmam lazım

poseidon
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2006, 06:35:10 ÖÖ »

böyle birsey kullanabilirsin.

jvc LHX 502
jvc CHX 1500 cd changer
audison srx3
rainbow  CS 265 X-plain
rainbow  SL 130
mb quart   DWG 254
(siparis asamasinda)

cevabin yoksa konusma!
R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #6 : Ocak 17, 2006, 07:56:11 ÖÖ »

ben yazana kadar mesajda editmi olmuş noolmuş link vardı mesajında poseidon hocam smile
almanlar bu işleri gerçekten ii yapıyolar. bi dönem uzun debelenmelerim sonunda intertechnik firmasının ürünlerine ulaşmıştım bi kaç istedigim şeyi temin edebilsemde almanların  almanca haricinde diger dillerde yazılan maillere cevap vermemesi sonucunda illallah etmiştim sonunda. ki halen eksik bi kaç malzeme smile almanyaya gidip basıcam yakında dükkanlarını Mr. Green

yalıtım için türkiyede izocam ın bu tip bi projesi vardı hatta izocam halkla ilişkiler ve reklam bölümünün müdürüyle konuştugumda forum olarak test için demo paket gönderebiliceklerini söylemişti.. soradan ses cıkmadı gerçi smile yinede bu tip bi malzeme üretip üretmediklerini araştırmak lazım.

yalıtım muhabbeti uzar gider.. hondanmı var derdin var Mr. Green

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
performans
Aktif Üye
**

« Yanıtla #7 : Ocak 17, 2006, 09:22:22 ÖÖ »

elyaf falan kurtarırımı mı ki

R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #8 : Ocak 17, 2006, 09:32:08 ÖÖ »

elyaf ı pek bilmiorumda bu tekstil atıgı şeklinde olanlar ı oldukca begeniyolar

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
performans
Aktif Üye
**

« Yanıtla #9 : Ocak 17, 2006, 10:30:54 ÖÖ »

pestil die bişey var genellikle arabaların tabanlarına kullanlıo yapışkanlı bişey ondan yapıyım diorum biraz pahalı bişey  daha önce kullanan varmı aranızda acaba tek aweste böle oluo 2. awese hazırlık yapamk lazzım..

GHOST
Alper Dalar
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #10 : Ocak 17, 2006, 02:59:53 ÖS »

Onur şu aplanın email ini ver bakim birde ben temas kurayım... smile

performans
Aktif Üye
**

« Yanıtla #11 : Ocak 17, 2006, 04:01:00 ÖS »

yaa arada kaynıo konuyuda sohbete falan taşıyverin

GHOST
Alper Dalar
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #12 : Ocak 17, 2006, 04:40:07 ÖS »

Kaynadıgı filan yook izocamındaki aplanın emailini iztiyoruz test ürünleri için...
Eğer maddi imkanın varsa dynamat kullan...Yoksa çatı izolayonu yapan yerlere gidip benim bagajımda kullandıgım üründen kullan...

NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !

« Yanıtla #13 : Ocak 17, 2006, 04:56:32 ÖS »

Alıntı sahibi: "R"
ben yazana kadar mesajda editmi olmuş noolmuş link vardı mesajında poseidon hocam smile
almanlar bu işleri gerçekten ii yapıyolar. bi dönem uzun debelenmelerim sonunda intertechnik firmasının ürünlerine ulaşmıştım bi kaç istedigim şeyi temin edebilsemde almanların  almanca haricinde diger dillerde yazılan maillere cevap vermemesi sonucunda illallah etmiştim sonunda. ki halen eksik bi kaç malzeme smile almanyaya gidip basıcam yakında dükkanlarını Mr. Green

yalıtım için türkiyede izocam ın bu tip bi projesi vardı hatta izocam halkla ilişkiler ve reklam bölümünün müdürüyle konuştugumda forum olarak test için demo paket gönderebiliceklerini söylemişti.. soradan ses cıkmadı gerçi smile yinede bu tip bi malzeme üretip üretmediklerini araştırmak lazım.

Far far Dizayn'da gördüm Poseidon'un resmini koyduğu üründen onnarda çok kullanıyo, hatta resim'deki üründen daha dolgun ve işgörür bi ürüne benziyodu malumunuzdur onnar bu konuda özelikle t4,vito vs .. gibi araçlarda çok tecrübeliler ayrıca tam maanasıyla işe yaraması için bence bi şekilde tavan desteklenmeli diye düşünüyorum baya geniş bi alan sözkonusu çünkü.....

Attention !  Club_Stock 155+ Mr. Green

CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR

2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db
2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db
2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db

The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer !

performans
Aktif Üye
**

« Yanıtla #14 : Ocak 18, 2006, 09:19:09 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "GHOST"
Kaynadıgı filan yook izocamındaki aplanın emailini iztiyoruz test ürünleri için...
Eğer maddi imkanın varsa dynamat kullan...Yoksa çatı izolayonu yapan yerlere gidip benim bagajımda kullandıgım üründen kullan...

yanlara bastık izocamı kurtardıkta o izocamı da basmak ölümlerden ölümdü bası bi açıom heryer izocam uçuşuyo bende yan kapıyla arka kapıyı bi açtım arabayla biraz öle gezince temizlendi izocamdan izocam kullanmak istemiom artık sen bagajında ne kullandın

poseidon
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #15 : Ocak 19, 2006, 08:23:11 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "R"

arkadaslar kusura bakmayin, ben böyle damdan atlar gibi atliyorum!?resmi koyup cikmisim.nedeni ise;ben türkiyede neler var neler yok cokta bilmiyorum!ben varoldugunu sayarak yaziyorum haliyle.yani sonra demeyin ki;yav adam almanyada yasiyor hava mi atiyor falan diyebilirsiniz?!hava atacak yasimizi coktan gectik, kaldi ki öyle bir kisiligimde yok!ben de kendi halinde sade bir vatandasim.böyle bir aciklama yaptiktan sonra R kardesim sen almanyayi basma. Smile gerekte yok abi böyle bir kumas parcasi icin !isteyen arzu eden varsa  parmak kaldirsin gelirken getiririm yahu!aslinda bunlarin kullanim alanina ve kalitesine göre bircok cesidi var. smile

jvc LHX 502
jvc CHX 1500 cd changer
audison srx3
rainbow  CS 265 X-plain
rainbow  SL 130
mb quart   DWG 254
(siparis asamasinda)

cevabin yoksa konusma!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.