CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ÇAKAR YARDIMM  (Okunma Sayısı 304 defa)
erdal3723
erdal3723
Aktif Üye
**

((¯`»._.«¦P_I_O_N_E_E_R¦»._.«´¯))

« : Aralık 04, 2007, 09:09:25 ÖS »

YAW BU DUKKAN CAMLARINA VE DISKOLARDA COSMAK İÇİN KONULAN CAKARLAR VARYA ONLARI ARACIMDA KULLNMAK İSTIYORUM YALNIZ BUNUN BASS SESINDE CAKMASINI İSTIOM BU HERAKDE ANFIYE BAGLANIOMUS BIR NEREYE NASIL BAGLANIOR İKİ BUNUN SISTEMDE KACAK ANFIYE ZARAR VE YANIN CIKARMA OLASILIGI VARMI ??

Ana Ünite : kenwood KDC-W4034AY
Tweeter : sony XS-F1034
Mid         : pıoneer 150watt 50rms
MidBass   :osawa W-1020T
Komponent Amplisi :
Subwoofer Amplisi  :edison ed1000a
Subwoofer :pıoneer ts-w3004spl
Kablolama : for-x
Alt Yapı :yumatu tam kuru aku 12v 105amp

MiTeVo
Aktif Üye
**

« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2007, 02:03:22 ÖS »

valla dostum arabaya bağlananlar var park lambalarının yerine koyuyosun cakma hızını sen ayarlıyabiliyosun güzel bi sistem ama bassın vurus ritmini göre sen kendin ayarla hızlı veya yavaş cakmasını ...... ama anfiye bağlanıpta kullanıldığını duymadım görmedim ya şöyle düşün diyelim bass nasıl yanıo duman ve koku cıkıyo oda bi ampül ya kablosu erir yada patlr bozulur işte...... Bence al arabanın içine veya bagaja bağla anahtarda koy  istediğin zaman ac kapat.....

Emre........45 KN 953
A Rh (+)
Ana Ünite:Ford Cd Çalar orj.
Sub: ESX Audio 1524 smile
Amplifikatör: Ed 1000A
Amplifikatör: pioneer GM-x402
hoparlör:kenwood 6989
Kablo: 8 Awg

Manisa Merkez Kafasına Göre Herkes smile
 _ _ Millet Deliye Hasret Bizde Koycak Yer Yok _ _
hasan042
:.Hasan ERDEM.:
Tiryaki Üye

ZeYTiNBuRNu

« Yanıtla #2 : Aralık 05, 2007, 06:33:03 ÖS »

valla dostum arabaya bağlananlar var park lambalarının yerine koyuyosun cakma hızını sen ayarlıyabiliyosun güzel bi sistem ama bassın vurus ritmini göre sen kendin ayarla hızlı veya yavaş cakmasını ...... ama anfiye bağlanıpta kullanıldığını duymadım görmedim ya şöyle düşün diyelim bass nasıl yanıo duman ve koku cıkıyo oda bi ampül ya kablosu erir yada patlr bozulur işte...... Bence al arabanın içine veya bagaja bağla anahtarda koy  istediğin zaman ac kapat.....
Normal +12v park lambalarını amplinin + - girişine taktın mı basın ritmine göre yanıp sönüyor ve ben bunu denedim.Eğer o +12v ta çalışıyor ise dene bir istersen.

timurrr
RALLYC! T!KO
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #3 : Aralık 05, 2007, 06:54:10 ÖS »

bak çakar dediğin patlayan flaşör diye geçior piyasada bu patlayanların beyini war ordan onlar ayarlanıor elektrik gidior ampullere basa bağlamak istersende olmayabilir ama basa bağlamana gerek yok onlar normalde güsel yanıor (yalnız park şeklinde olan 15 ytl'liklerden bahsetmiorum ambulans larda olanlar güsel bizim araçtada ondan war)

ana ünite:pioneer de-h6850
comp:helix 13cm
tweter:pioneer ts-e20
hoparlör:4 tane 6992
ampli:pioneer gm-x904
capasitör: cadence 1.2farad
+ yapılacaklar
904 sökülüp edison 804 a takılacak
2 tane gt4 10 takılıp edison 1000a ile beslenecek+kablolama
MiTeVo
Aktif Üye
**

« Yanıtla #4 : Aralık 06, 2007, 12:17:27 ÖÖ »

Normal +12v park lambalarını amplinin + - girişine taktın mı basın ritmine göre yanıp sönüyor ve ben bunu denedim.Eğer o +12v ta çalışıyor ise dene bir istersen.
peki hasan  diyelim park lambası patladı...anfinin cıkışıda zarar gördü sence değermi güzelim anfinin cıkışının yanmasına??  ve o cakar lamba  sabit 12 volt ile calışıyor... ama vumetre adında hazır devreler satılıyor ewde kullanmak amacıyla 12V ile calışanlarıda vardır..araştırmak lazım elektronikçilerde satılıyo bunun gibi devereler.....

Emre........45 KN 953
A Rh (+)
Ana Ünite:Ford Cd Çalar orj.
Sub: ESX Audio 1524 smile
Amplifikatör: Ed 1000A
Amplifikatör: pioneer GM-x402
hoparlör:kenwood 6989
Kablo: 8 Awg

Manisa Merkez Kafasına Göre Herkes smile
 _ _ Millet Deliye Hasret Bizde Koycak Yer Yok _ _
hasan042
:.Hasan ERDEM.:
Tiryaki Üye

ZeYTiNBuRNu

« Yanıtla #5 : Aralık 06, 2007, 12:26:13 ÖS »

peki hasan  diyelim park lambası patladı...anfinin cıkışıda zarar gördü sence değermi güzelim anfinin cıkışının yanmasına??  ve o cakar lamba  sabit 12 volt ile calışıyor... ama vumetre adında hazır devreler satılıyor ewde kullanmak amacıyla 12V ile calışanlarıda vardır..araştırmak lazım elektronikçilerde satılıyo bunun gibi devereler.....
Amplinin + - girişine takılıyor.Sigorta var sigorta atar ampli korumayı alır bir sürü seçenek var.Bu işi yapıyorsa bir insan bunları göz önüne almış demektir.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.