valla bahadır dediğim gibi amplinin üzerindeki sigortadan daha küçük bir değerdeki sigorta amplifierin önüne koruma amaçlı kullanılır ki elektriğin mantığı budur
aksini yapıp daha büyük bir değerdeki sigortayı koyduğunda o sigorta atmaz transit geçer amplinin üzerindeki atar hatta daha büyük akımlarda ampline zararda verebilir
dişiler erkekler demişsin ne olarak soruyosun? yani basit anlatiim giren kablo ucu erkektir girilen yerde dişidir:D
mesela amplinin girişleri dişidir senin expert ler erkektir:D:D
abi 150amper yerine 200amper verdin 50amper fazlam var şimdi nolcek

abi onu geçtimde; amfidede sigorta varken amfideki sigorta yanar direk sanırsam. çavuşum yanlış kutup bağladığında direk amfi üstündekiler gitmişti

la Çavuş kadar meteor düşsün kafaaaaa

ni alaksı far onun bu mevzuyla kendin diyon ters kutup bağlama olayı diye ? çizdi karizmaya hava soğuktu bide açtık ondandır
falla ben extra sigortadan yana hiç değilim ne kadar ek o kadar elektrik kaybı dimahhh power keybıl'ı kuruyacak bi sigorta yetiyo bana ama benim power'ların ayrı ayrı yani d-amp'a giden pwer'ı 2x80a lık sigortalar koruyo (amp^taki 150a external) ve o gün sigortası yanan p180.2'ye giden power'ıda 40a lık sigorta koruyo (amp'taki 20x2)

kısaca gördüğünüz üzre ben direkt akü'den itibaren dağıtıyorum power'ı gerekli yerlere ama yok vatandaş tek kocaman ve kalın power keybıl'ı bagaj'a kadar götürüp orada sigortalı veya sigortasız dağıtıcılar vasıtasıyla dağıtıyosa oda caiz herhangi bi sakıncası yok birazcık elektrik kaybı dışında ki sanırım bu kaliteli ürünler'le minimize edilebilir....