|
kadavra
|
 |
« : Ağustos 23, 2004, 10:26:26 ÖS » |
|
arabama anfi bağlatırken direk aküden arabaya giriş bulamadılar ve sigorta kutusuna bağlandı . durumu servise söyledim bulamamalarının normal olduğunu, delinmesi gerektiğini delinirsede içeri ses ve hava alacağını sölediler bende vaz geçtim.şimdi ses çok açınca ışıklar gidip geliyor  peki bunu yapan nasıl yapıyor _? araba seat ibiza
|
|
|
|
|
|
PİONEER DEH-P5630MP JBL GTO-755.6 JBL GT4-12 JBL DECADE T 595 LİMİTED HİFONİCS 1farad ORJİNAL _ SEAT önkapıhoperlörleriniseviyorum:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pugtdeem
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 24, 2004, 09:36:59 ÖS » |
|
böyle birşeyin yapılamaması bana imkansız geldi.Bence uğraşmak istememişlerdir.Sen tavsiye edilen yere baktır bi kesin yaparler için rahat olur
|
|
|
|
|
|
Emre İyiliksever 
|
|
|
|
|
Risk_
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 26, 2004, 03:23:24 ÖS » |
|
Böyle bir şey imkansız tabiki.Motor kısmından gelen kabloların tümü tomar halinde konsol'a girmak zorunda !!!! Mutlaka bir yer vardır...Uğraşmamışlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 26, 2004, 05:44:18 ÖS » |
|
Bende arkadaşın 2.0 mareasında kablo geçirecek yer bulamamıştım. Tofaş servisine götürdük orda geçirdiler kabloyu. Birde sigortada takmıştı üstüne hemen orda. İnce bil aldı eline motor bölümünde böle sigorta kutusu gibi bişe vardı onu filan söktü. Ordan aracın içine topluca kabloların girdiği bi yer vardı önce teli geçirdi ucunada kabloyu bağladı. Aracın içinde sigorta kutusnun arkasından telin ucunu buldu çekti kabloda geldi tabii.
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
zener
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 26, 2004, 09:29:10 ÖS » |
|
Seat gibi bi araca direk akümülatörden elektrik kablosu nasıl çekilemez ya bana da saçma geldi böyle bişey olamaz. uğraşmak istememiş...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 27, 2004, 08:38:37 ÖÖ » |
|
gerçekten saçmalık olmuş.adamlar VW grubunun hepsinde geçiriyor,İbiza da mı geçiremiycekler 
|
|
|
|
|
|
Şirinyalı - ANTALYA
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 27, 2004, 01:34:43 ÖS » |
|
arkadaslar geçmez diye bişey yok boşa coşmayın nası gecmiyo die yaw  sensey yazmış işte yöntemi. "Ordan aracın içine topluca kabloların girdiği bi yer vardı önce teli geçirdi ucunada kabloyu bağladı. Aracın içinde sigorta kutusnun arkasından telin ucunu buldu çekti kabloda geldi tabii." alın size son derece basit ve kolay yöntem. çeek gelsin 
|
|
|
|
|
|
 Onur ÖZER /Ankara-İzmit capon foreva 
|
|
|
|
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 28, 2004, 09:19:32 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
Şirinyalı - ANTALYA
|
|
|
|
|
kadavra
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 30, 2004, 01:15:13 ÖS » |
|
siyah kapakçık olayı hoşuma giiti . du bir araştırayım teşekkürler arkadaşlar!
|
|
|
|
|
|
PİONEER DEH-P5630MP JBL GTO-755.6 JBL GT4-12 JBL DECADE T 595 LİMİTED HİFONİCS 1farad ORJİNAL _ SEAT önkapıhoperlörleriniseviyorum:)
|
|
|
|
|
ExENjiU
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 02, 2004, 10:38:48 ÖS » |
|
genelde tomar seklınde gıden kablonun yanından ıcerı bı dallıs yapılır ve etrafı slıkonla ıyıce doldurulur sorunda olmaz bu ıspanyol arabalarında fazladan gırıs bulmassınız..
|
|
|
|
|
|
GrandePunto Sportpack HeadUnit Blaupunkt Bremen mp76 (satılık) Woofer Morel Dotech 6" MK2 (satılık) Tweeter Morel MT-23 SubWoofer AltoMobile Falstaff 10" Amplifier Kenwood kac-859 Alt Yapı Kicker S Series RCA ve Power Vadi ERDEM www.fiatturkey.com
|
|
|
|
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 03, 2004, 08:35:19 ÖÖ » |
|
VW grubuna dahil olduktan sonra durum değişmiş olabilir!! 
|
|
|
|
|
|
Şirinyalı - ANTALYA
|
|
|
|
|
relaX
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 05, 2004, 10:31:38 ÖÖ » |
|
bi arkadaşında dediği gibi uğraşmak istememişlerdir.kablo gççek çok yer var.araban ibiza olsun anadol olsun.en basitinden debriyajın boşluğundan bile geçirirler.ya arkadaşların dediği mert elekt. git yada olympic music centera olympic m.c ın arabada ibiza
|
|
|
|
|
|
İnanç Serhan Tekin Üfle güneşi sönsün Kalbim kara kışın ayazına dönsün Azrailim öpsünTek dönümsün ömrüm!Sagopa Kajmer Araç:Bora Müzik sistemi; Ana ünite:Blaupunkt Santa Monica C50 iPod Video 30 gb Kablolu Kaset(yüzlerce dolarlık ana üniteler halt etsin bunun kalitesi yanında  ) Mid Bass:Noname 16 cm(Made in China) Mid Tiz:Noname 13 cm(Made in China)
|
|
|
|
|
Genius
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 31, 2004, 03:03:27 ÖS » |
|
sesini cok actiginda isiklarinin gidip gelmesi dikkat edilmesi gereken bir nokta. bu sekilde uzun sure kullandigin takdirde sarj dinamosunun komurlarine elveda diyebilirsin 
|
|
|
|
|
|
[size=15]ADMIN OF www.teampalio.com[/size] Innovatek DVD/VCD/MP3 Player Innovatek 7 Inch In-dash Monitor Boss IQ Serisi Compenant Pioneer 6991 Hoparlor Kenwood Subwoofer Profile 4X115 Watt Amplifier Profile 1X600 Watt Amplifier Legacy 3 Farad Capacitor [/b]
|
|
|
|
|
|
|