|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #60 : Ağustos 24, 2007, 11:34:45 ÖS » |
|
yok berk hi-fi acık.. murat abi sabah 8.30 - 9.00 arası acar aksamda 8.30 ta kapar. bu saatler arasında gidersen yardımcı olacaktır.
|
|
|
|
|
|
..........................................
Ana Ünite : Clarion DRZ9255 (Avrupadaki namı-ı diğer HX-D2)
Comp : Focal Utopia Be No:7 Active Be Tweeter 3w2 6w3
SW : Focal Utopia 33WX
Amp's : Focal FP 1.800 Focal FP 2.150 Focal FP 2.75 Focal FP 2.75
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #61 : Ağustos 28, 2007, 09:41:31 ÖS » |
|
ufuk hocam sen ne sır adamıssın ya  neyse... dedıgınde dogru aslında. buarada bu izolasyon konusunu soracaktım vesile oldu. komple kapıyı izole etmek daha dogru olmazmı. biz midrangelerin arkasını izole edıcezde simdilik.? birde ufuk eylulun max 10una kadar montaj yaptırmıs olucam. musaıtsen araba bıttıgı zaman orada olmanı isterim. bocuq sende gelmek ister ve musait olursan senide beklerim... gelemezsenizde birgun bulusalım olması  montaj gununu haberdar ederım sıze. Buarada dip not: the-only-tr, bocuq, erseldede, ve barboros abiye tesekkuru borc bılırım. şu an tatildeyim.. istanbula geldiğimde uğrarım murat abinin dükkana zaten yakın bana .. kolay gelsin hayırlı olsun.. umarım beklentilerini karşilar sistemin 
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #62 : Ağustos 29, 2007, 11:42:30 ÖS » |
|
bende tatildeyim arkadaslar dondugumde yaptiriorum walla umarim dedigin gibi beklentilerimi karsilar olmazsa ilerde kapilarida kestiririm artik. yavas yavas...  gorusmek uzere
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #63 : Eylül 04, 2007, 10:48:44 ÖS » |
|
nasıl gidiyor sistem? Final yaklaştı mı? Bu haftasonu uğrayayım mi? 
|
|
|
|
|
|
OO=00=OO The Ultimate Driving Machine
HU: Clarion HX-D2 (4 yollu aktif) TW: Focal Utopia Beryllium TBe MR: Focal Utopia Beryllium 3W2 WF: Focal Utopia Beryllium 6W3 SW: Focal Utopia 33WX Amp 1: Audison VRx 6.420.2 DIRECT Exclusive (Limited Edition) Amp 2: Audison VRx 1.500.2 Exclusive (Limited Edition)
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #64 : Eylül 05, 2007, 01:13:37 ÖS » |
|
Evet bende merakla bekliyorum 
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #65 : Eylül 06, 2007, 12:08:47 ÖÖ » |
|
bugun istanbula geldim arkadaslar ve hemen murat abıye ugradım  haftasonunu atlatıp salı carsamba sistemi montajlıyoruz. benım arkada access 130 A1 vardı onuda serıye uygun olsun dıye degıstırmeye karar verdım ve yerını alıcak Polyglass 130 VRSyi aldım (gercı 130v2 120w ama onler vr serısı oldugu ıcınde arkaya 130 vrs 100w koyduk fakat aralarında 20w fark var pek emın olamadım.) Sub olarak çift bobin Polyglass 33 alacagım belirtmiştim sanırım. onuda montaj gunu alıcam. Montaj sanırım 2 gun surecek. buyuk ıhtımal salı gunu baslanıcak. Butun altyapı degısecegı ve bagajda ufak oynamalar yapılacagı ıcın bır gunde bıtmıyor. Ufuk abi (abi diyorum cunku yasım 24...) istersen montaj gunu senı telden ararım, ertesi gün musaıt olursan gelirsin. Bocuq dostum sana sadece buradan ulasabılıyorum. Berk hifinin yerini biliyordun sende hatta sana yakındı, sanada pm atarım (yada pm yoluyla cep nonu yollarsan sanada telle ulasılırım). aynı sekılde sende musaıt olabilirsen o gün berk hifiye gelirsin. hem hep beraber bi ayakustu laflarız hemde tanısmıs oluruz... bocuqten super helixleri, only_trdan efsane utopia be yi dinleriz  . eger haftaıcı musaıt olamıyor iseniz diger haftasonu murat abinin dükkanında bulusalım( 14-15 eylul ). ne dersiniz? Arkadaslar buarada hersey bır yana ılgınız ve alakanız ıcın en yurekten tesekkurler...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 06, 2007, 12:38:27 ÖÖ Gönderen: narkissos »
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #66 : Eylül 06, 2007, 06:52:26 ÖS » |
|
0535 2289343 Şuan şehir dışındayım. 20eylül gibi sanırım istanbulda olucam  gelir gelmez nerede istersen sistemleri dinler oturur laflarız.. bu arada arkaya hoparlör koymasan cok daha iyi olurdu aslında.. dikkat ettiysen bizim sistemlerimizde arkada hoparlör yok  tabii bu senin kendi seçimin saygı duyarım.. senin arabanı dinlerken arkaları kapatacağıma emin olabilirsin  bana Mustafa diyebilirsin yaş 24 benimde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serverkesili
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #67 : Eylül 06, 2007, 08:53:50 ÖS » |
|
bugun muratın yanına bende ugradım biraz lafladık benim eski dls sistemi sokuyor bende focal e geciyorum kısmetse. bır arkadastan bahsediyordu demk senmıssın. ben sureklı ugruyorum umarım tanısırız. 14-15 eylul haftasonu mutlak ugrarım. bu arada Murat İleri bence bu konuda fikir alınacak en iyi kişilerden biri. herseyin basinda olaya profesyonel bakıyor bakkal gibi hergun 10 arac yapmayı hedeflemiyor. ornek ben bugun aracımı sokulmesı icin biraktim nereye bıraksanız hemen sokup verir ben yarın oglen alacagım. bu bence kısının ısıne olan saygısını gosterıyor.
umarım herkes bırgun murat gibi iyi profesyonellerle tanısır. tanısanlar ise zaten sanslılardır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 06, 2007, 08:59:39 ÖS Gönderen: serverkesili »
|
|
Celal Server KESİLİ Anaünite : Clarion DXZ768RMP Component :FOCAL 165VR3E Anfi: FOCAL 2.150 Sub: FOCAL 33V2 Anfi: FOCAL 1.800 Cap: Audison 1.2 Farad
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #68 : Eylül 07, 2007, 03:42:17 ÖÖ » |
|
mustafa dostum; oncelıkle arka hoparlor konusunda vazgecmeden pek yana olmadım. arkadan ole hafıf hafıf gelen sesı cok sevıyorum. sq ıcın arka comp kullanılmaması daha dogru gozuksede ben yapamadım. dalga sesi ile giriş yapan bir chill out sarkıda, şırıltıları onde dınlerken, arkadan eklenen kısık ve hafif bir ses bende meltem esintisi varmıs gıbı etkı yaratıyor (sair olmalıymısım)  o yuzden arka comp olayını ekledım. istanbula geldiginde gorusur karar verırız artık gune. ufuk abide kayıplarda ne plan yapıyorsa artık:) referance, referance nereye kadar:) serverkesili dostum: umarım tanısırız. sıstemın ıcın ıse sımdıden hayırlı olsun demek ısterım. senınkınıde dınlemek ısterız. neler uyguladınız merak etmedım degıl:) Ayrıca dediklerine de butunuyle katılıyorum. dısarıda bu işi para basma ugruna zedeleyen ve ınsanları magdur eden o kadar cok ınsan varkı. bu olaya yenı baslayanları resmen magdur bırakıp paralarını cebe atmaktan baska bırsey dusunmeyen satıcılar yuzunden, zaten cok az yada hıc denılecek kadar bılgısı olan cogu ınsan resmen kullanılıyor. sımdı donup gerıye baktıgımda hıc bısey bılmezken ne oyunlara ne kumpaslara gelmısım anlıyorum. hoparlor anfi ve sub gıbı urunler oto sıstemlerı ıcın vazgecılmez bır uclu fakat bundan cok cok daha onemlı olan ve sistemin iyi veya kotu olmasını belırleyecek asıl üçlü ise; iş ahlakı, bilgi ve kullanılacak ürünleri uygulamada ilgi-özen gösterebilme erdemliği veya profosyonelligidir. Murat İleride ise bu üçü olması dısında bunun gibi sayamayacagım birçok erdem var. Ses sistemi uygulayan yerlerın cogu doktorluk taslayan cinci hocalardan farksız benim için (kişisel görüşüm). umarım herkes bu kadar heveslenerek ve milyarlar harcayarak alabildigi sistemleri Murat İleri ve onun gibi cok ama cok az sayıda olan ( maalesef bu sayı bir elin parmakların gecmeyecek kadar az ) insanlar tarafından uygulatabilir ve gönül rahatlıgı ile dinleyebir. buarada umarım murat abi beni kotu anlatmamıstır:) adamcagızın kafasını şişiriyorum resmen:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExENjiU
|
 |
« Yanıtla #69 : Eylül 07, 2007, 09:48:08 ÖÖ » |
|
focaller gercekten guzel tonlama yapıyorlar, umarım ıstedıgını alırsın bende chillout dilerim arasıra... multi hoperlorle güzele oluyor .. acaba arkalara bende utopia w5 taksammı...
|
|
|
|
|
|
HeadUnit Pioneer DEX-P90RS Dsp Pioneer DEQ-P90 Woofer Focal Utopia Be 6W2 Tweeter Focal Utopia Tbe SubWoofer JL Audio 8W7 Amplifier Helix A6 competition İnterconnect Van Den Hul Speaker kab. Van Den Hul Power Kicker S series 0awg extra pioneer CD-IB100II Satılıklar Morel Dotech 6" MK2 175 ytl morel mt-23 tweeter (moral elate) 175ytl Vadi ERDEM www.fiatturkey.com
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #70 : Eylül 08, 2007, 08:30:45 ÖS » |
|
mustafa dostum; oncelıkle arka hoparlor konusunda vazgecmeden pek yana olmadım. arkadan ole hafıf hafıf gelen sesı cok sevıyorum. sq ıcın arka comp kullanılmaması daha dogru gozuksede ben yapamadım. dalga sesi ile giriş yapan bir chill out sarkıda, şırıltıları onde dınlerken, arkadan eklenen kısık ve hafif bir ses bende meltem esintisi varmıs gıbı etkı yaratıyor (sair olmalıymısım)  o yuzden arka comp olayını ekledım. istanbula geldiginde gorusur karar verırız artık gune. ufuk abide kayıplarda ne plan yapıyorsa artık:) referance, referance nereye kadar:)  chill out bi sarkıda sırıtıları dinlerken arkadanda aynı sırıltılar cıkıyo biliyorsun dimi? önden cıkan sesle arkadan cıkan ses birbirinden farksız he bana desenki 5.1 işlemci koyup 5.1 kayıt dinlicem o zaman seninle aynı fikirde olurum ama stereo sistemde arkaya koyulan hoparlör sahneyi bozmaktan baska birşeye yaramaz diye düşünüyor sözümü insanların tercihlerine saygı duydugumu belirterek son vermek istiyorum.  (yarışmacı arkadaslara basarılar dilerim gibi oldu )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #71 : Eylül 08, 2007, 09:02:32 ÖS » |
|
tabıkı aynı sesı verdıgını bılıyorum. fakat dedıgın gıbı herkes kendı tercıhını yapıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #72 : Eylül 09, 2007, 01:59:15 ÖÖ » |
|
Ben C.tesi biraz yoğunum 15inde, yani öğleden sonra Avrupa yakasından o tarafa trafik elverir de makul bir saatte dönebilirsem uğrarım. Haftaiçi ben sizlere ayak uyduramam, iş çıkış saatlerim ve trafik şartları elverişsiz oluyor... İlla Reference yapacam diye şartlamayın canım kendinizi belki hiç bir şey yapmam  İşi Referans olsun diye değil zevkim ve keyfim için yaptığımdan benim ne yaptığım çok önemli değil. Takılmayın bana o kadar o yüzden...  Yeni bir konfig'li bir 1 Serisi daha görmenin heyecanı var içimde valla! too-TR
|
|
|
|
|
|
OO=00=OO The Ultimate Driving Machine
HU: Clarion HX-D2 (4 yollu aktif) TW: Focal Utopia Beryllium TBe MR: Focal Utopia Beryllium 3W2 WF: Focal Utopia Beryllium 6W3 SW: Focal Utopia 33WX Amp 1: Audison VRx 6.420.2 DIRECT Exclusive (Limited Edition) Amp 2: Audison VRx 1.500.2 Exclusive (Limited Edition)
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #73 : Eylül 09, 2007, 02:40:25 ÖÖ » |
|
walla evet 2. 1 geliyor  dedıgınde haklısın memnun etsınde nası olursa olsun. pazartesi günü başlıyoruz valla. bakalım nasıl olacak bende merak edıyorum. foto fılan eklıcem zaten buraya. haberlerıde ıletırım bol bol. acayıp sabırsızlanıyorum:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #74 : Eylül 10, 2007, 08:41:26 ÖS » |
|
walla evet 2. 1 geliyor  dedıgınde haklısın memnun etsınde nası olursa olsun. pazartesi günü başlıyoruz valla. bakalım nasıl olacak bende merak edıyorum. foto fılan eklıcem zaten buraya. haberlerıde ıletırım bol bol. acayıp sabırsızlanıyorum:-) Hadi bakalım hayırlısı .. Heycan güzeldir sistemini dinleyip bir süre sonra güncellemek istediiinde daha heycanlı olacağına eminim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serverkesili
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #75 : Eylül 11, 2007, 11:24:20 ÖÖ » |
|
narkissos dostum emin ol benim kadar muratın başını şişirmiyorsundur.  bu arada başladınızmı operasyona?
|
|
|
|
|
|
Celal Server KESİLİ Anaünite : Clarion DXZ768RMP Component :FOCAL 165VR3E Anfi: FOCAL 2.150 Sub: FOCAL 33V2 Anfi: FOCAL 1.800 Cap: Audison 1.2 Farad
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #76 : Eylül 11, 2007, 01:21:51 ÖS » |
|
narkissos dostum emin ol benim kadar muratın başını şişirmiyorsundur.  bu arada başladınızmı operasyona? bi ara tanışalımda ben sizin kafanızı şişeyim arkadaslar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExENjiU
|
 |
« Yanıtla #77 : Eylül 11, 2007, 03:19:49 ÖS » |
|
ne gıbı bı kafa sısırme dıyosun mustafa...
|
|
|
|
|
|
HeadUnit Pioneer DEX-P90RS Dsp Pioneer DEQ-P90 Woofer Focal Utopia Be 6W2 Tweeter Focal Utopia Tbe SubWoofer JL Audio 8W7 Amplifier Helix A6 competition İnterconnect Van Den Hul Speaker kab. Van Den Hul Power Kicker S series 0awg extra pioneer CD-IB100II Satılıklar Morel Dotech 6" MK2 175 ytl morel mt-23 tweeter (moral elate) 175ytl Vadi ERDEM www.fiatturkey.com
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #78 : Eylül 11, 2007, 03:36:49 ÖS » |
|
vadi biz bi araya geldiğimizde tesisattan baska bişey konustugumuz oldumu hiç? bu soruyu sormanı anlayamadım ahah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serverkesili
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #79 : Eylül 11, 2007, 05:14:01 ÖS » |
|
narkissos dostum bugun öglen ugradım berk hifi ye aracını gördüm. murat başlamışdı. şimdiden hayırlı olsun haftasonu artık kulaklarının pası silinir diyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ExENjiU
|
 |
« Yanıtla #80 : Eylül 11, 2007, 05:30:32 ÖS » |
|
vadi biz bi araya geldiğimizde tesisattan baska bişey konustugumuz oldumu hiç? bu soruyu sormanı anlayamadım ahah
atmaması ve bitmemesi lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #81 : Eylül 12, 2007, 03:14:21 ÖS » |
|
atmaması ve bitmemesi lazım  adslkjas ulan harbi kırosun biliyon dimi  mersindeyim bu arada hala dinleyemedim şu efsane dotechleri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RSteam
|
 |
« Yanıtla #82 : Eylül 12, 2007, 06:15:34 ÖS » |
|
atmaması ve bitmemesi lazım  adslkjas ulan harbi kırosun biliyon dimi  mersindeyim bu arada hala dinleyemedim şu efsane dotechleri  Efsane mi oldu dotech  < | | |