|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 15, 2007, 04:16:38 ÖÖ » |
|
asmıs bıraz gec mudahele ettım ama umarım acoustıcten bahsetmıosundur nautilusun arkasında derken (sahin ve murat bey).. sıkıntılarımı pmde anlatayım istersen. karalama olmasın. berk hifiden murat abi simdi sistemi topluyor valla onuda belirtmeden gecemicem...
|
|
|
|
|
|
..........................................
Ana Ünite : Clarion DRZ9255 (Avrupadaki namı-ı diğer HX-D2)
Comp : Focal Utopia Be No:7 Active Be Tweeter 3w2 6w3
SW : Focal Utopia 33WX
Amp's : Focal FP 1.800 Focal FP 2.150 Focal FP 2.75 Focal FP 2.75
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 15, 2007, 12:28:07 ÖS » |
|
asmıs bıraz gec mudahele ettım ama umarım acoustıcten bahsetmıosundur nautilusun arkasında derken (sahin ve murat bey).. sıkıntılarımı pmde anlatayım istersen. karalama olmasın. berk hifiden murat abi simdi sistemi topluyor valla onuda belirtmeden gecemicem...
sistem bittiğinde dinlemek isterim bittiğinde bi pm atarmısın?
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
aşmış
onur
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 15, 2007, 02:06:12 ÖS » |
|
iki tane var orda biri sony bayi sanırım ben diğerinden bahsettim şimdi tabelasını falan değiştirdi sanırım berk hi-fi idi tanıyomusunuz bilmem ama bende uyanan ilk intiba adamın aşmış olduğuydu bilemem tabi deneyimsizim çok da
|
|
|
|
|
|
onur ögüt 29
may the force be with you
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 16, 2007, 01:36:58 ÖÖ » |
|
murat abi gercekten super bır adammıs. bende cok aradım berk hifi yi ama maalesef tel no fılan bulamadım. sonra the-only-tr dı sanrıım nıckı ufuk isimli arkadasla gorustuk ondan aldım tarıfı fılan. herseyden once cok ıyı yonlendırıyor ve anlatıyor. artı cok tatlı bir insan:) acousticten bahsetmek istemiyorum guvenım ınanılmaz sarsıldı. neyse... BocuQ tabıkı ınsallah eylul bası bıtırıyorum sistemi. o zaman sana pm ile haber veririm. aracımda 3 parca var satacagım (anfi,speaker ve sub) tatılden donuste onları satıp Lrxı ve subı alıcam. sanırım yıne JL alırım gibi geliyor ama hala emin olamadım murat abi en iyisini tavsiye eder zaten onunla daha subı konusmadık.. ön speakerları degıstırıo derken sistem yanilemeye gectim oda ayrı mevzu. bu iş gercekten hastalık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 17, 2007, 08:26:29 ÖS » |
|
Ben güncel durumla ilgili bilgi alabilir miyim lütfen? O kadar anlattık 1 Serisi'ni! 
|
|
|
|
|
|
OO=00=OO The Ultimate Driving Machine
HU: Clarion HX-D2 (4 yollu aktif) TW: Focal Utopia Beryllium TBe MR: Focal Utopia Beryllium 3W2 WF: Focal Utopia Beryllium 6W3 SW: Focal Utopia 33WX Amp 1: Audison VRx 6.420.2 DIRECT Exclusive (Limited Edition) Amp 2: Audison VRx 1.500.2 Exclusive (Limited Edition)
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 17, 2007, 09:20:54 ÖS » |
|
valla ufukcum lrx 6.9 alıorum ay bası. onun yanınada guzel bı focal sub... duydugum kadarıyla senın bır oncekı sistemi klonluyormusum:) k2p yerıne poly olacak aradakı fark o:) sen olmasan bulamayacaktık valla murat abıyı. buarada sen k2 sublarından memnunmuydun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 18, 2007, 06:47:11 ÖS » |
|
K2 felan değil yahu benim sub, ilk günden beri imzamdaki eski seri Utopia 33 WX... Son "0" olarak kalanlardan birini ben almıştım. Güç serisi olmamasına rağmen oldukça güçlü çalabilen (eğer istersen), portlu (ilginç) bir SQ sub... 6.9 aktif bendeki haliyle inanılmaz güzel çalıyordu, Kasım ayında söktüm o sistemi. Dinlemeni isterdim, malum araba da aynı!  Kapılar kesiliyor mu yoksa aşağı mı koymaya karar verdiniz ön component'leri? 165 V3E devam mı?
|
|
|
|
|
|
HU: Clarion HX-D2 (4 yollu aktif) TW: Focal Utopia Beryllium TBe MR: Focal Utopia Beryllium 3W2 WF: Focal Utopia Beryllium 6W3 SW: Focal Utopia 33WX Amp 1: Audison VRx 6.420.2 DIRECT Exclusive (Limited Edition) Amp 2: Audison VRx 1.500.2 Exclusive (Limited Edition)
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 18, 2007, 11:15:29 ÖS » |
|
evet dinleyebilseydim güzel olurdu. neyse zaten illaki yine birgun denkleşiriz. valla murat abiyle son kararımız koltukların altına koymak. kapıları kesmek benimde pek gözümü yemedi heleki sen fotoloru yollayınca:) Son durum V3Enin üstüne VR3 çıkmış. O yuzden Polyglass 165VR3 aldık. Haftaya LRXi alıcam. Bugun ugradım yine yanına sub olarakta seriyi bozmamak ve perdelemeye engel olmak için yine Polyglassın yeni serisinden ya Vr27 yada Vr33 koymaya karar verdik ama büyük ihtimal çift bobinli 33 olacak. en sonunda eylül başı bitiriyorum bu işi inşallah hocam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 19, 2007, 09:07:43 ÖÖ » |
|
Güzel, hayırlı olsun bakalım! Kapı yerine altta nasıl bir performans sergileyecekler merak ediyorum. Mid için kapıdaki orjinal yuva sorun çıkartmıyor herhalde, 10 cm tam oturması gerekir. Tizleri nereye koyacaksınız? Sende ana ünite olarak Business mı yoksa MP3 çalan Professional mı var? Business olan araçlarda A sütunu ayna yuvasının arkasında tiz için yer hazır olarak yoktu. Oraya da bir müdahale gerekecek herhalde?? Resimleri de bekliyoruz tabii, aracı canlı görmeden!
|
|
|
|
|
|
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #39 : Ağustos 19, 2007, 11:09:30 ÖÖ » |
|
Güzel, hayırlı olsun bakalım! Kapı yerine altta nasıl bir performans sergileyecekler merak ediyorum. Mid için kapıdaki orjinal yuva sorun çıkartmıyor herhalde, 10 cm tam oturması gerekir.
wooferların koltuk altında olması benim kafamı fazlasıyla bulandırıyor..5.30daki gibi koltuk altındaki hoparlör kutusu plastiktenmi acaba 1 serisindede? koltuk altında dinlediğim tüm araclarda iyi alt calıyodu wooferlar ama woofera denk gelen üst frekansların ne kadar sağlıklı oldugu tartışılır.. Mid icin kutu yapılıcakmı yapıya yoksa arkası boşmu bırakılıcak onuda merak ettim. araç bitmeden fotoları bekliyorum bende Ufuk kadar merak ettim .. Umarım minimum montaj hatasıyla sistemini tamamlarsın ve beklediğinin çokçok üstünde performans alırsın .. aklına takılan herşeyi buraya yazabilirsin elimizden geldiğince ama doğru ama yanlış bilgilerimizi paylaşırız 
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #40 : Ağustos 19, 2007, 10:02:04 ÖS » |
|
Koltuk altı sistemler 3 aşağı 5 yukarı tüm yeni BMWlerde aynı... benimkinde de plastik bir kutu vardı diye hatırlıyorum. Mid için kapıdaki boşluk arkası zaten BMW tarafından kalıplı bir izolasyon malzemesiyle kaplanmış durumda. Benim sistemde orası kullanılmadığı için komple izole edip kapatıp geçmiştik ama şimdi bu araçta o çıkış kullanılacak. Ekstradan bir izolasyon gerekmeyebilir. Ne de olsa maliyeti ön planda tutup, işe başlama söz konusu... Eğer problem yaşanırsa, kapılar komple izolasyon anlamında ele alınır. Beklenenin üstünde performans alınması gerekir. Gördüğüm ve konuştuğum kadarıya burada ilk amaç, araç üzerindeki kısıtlamalara olabildiğince uyarak, mantıklı bir bütçe dahilinde iyi ürünler kullanıp iyi ses elde etmek... Arabanın içi bej Boston deri ise, kapı panellerimi satabilirim 
|
|
|
|
|
|
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #41 : Ağustos 19, 2007, 11:56:24 ÖS » |
|
benımkı maalesef deri kaplama diil artı gri renk. buarada bugun murat abideydim 7den 10.30a kadar ordaydım. ufuk abı vardı birde tahmin et kim:) veysel abi. onunla tanıstım 3-4 saat senin berilliumları dinledik. murat abinin yarışmada kullandıgı berilliumları kurmuş aşşagıya.(eski helixlerin oldugu kabinlere) onları dinledik. cidden güzelmiş gerek tarzı gerek uyumu olsun cok guzel tınısı vardı. da focal dual monitor anfinin ayarlarını giremedik laptoptan bir türlü. driverda yada softwarede sorun var. yeni driver indirdik filan olmadı bir türlü. yeni cd ile yeniden yapıcaklar bakalım. buarada senin yoruma gelince evet olabildigince arabanın orjınallıgıne sadık kalıp yuksek kalite bir ses alabilmek amacım. ne kadar el verirse. hem butcenın:) hemde arabanın orjınallıgını koruyarak. buarada yarın gidip lrx 6.9 u alıyorum. murat abi musterım var falan deyıp zar zor almış distr.den. bu siyah renkli yeni olandan istiyordum ben. bundan birtane benım alcagımdan bir tanede dolby digital olanından getirmişler. diger parti ise 25 gun sonra mı ne gelıomus. beklemeye gerek kalmadı allahtan. benım ana unite bmw business. kapılardaki yuvalar hiç sorun çıkartmıyor. a sutununda ise tweeter yeri var allahtan. bu yuzden oralarada extra bir işlem uygulanmayacak. buarada veysel abide murat abi kapıları kesmeme olayında hemfikir. berillium filan olmadıgı surece kapıları kesmeye ıhtıyac yok diyolar. bmwnın yaptıgı sistem bu tip sistemler için en uygunu diyorlar. insallah bizimde berillium gibi bir speakerımız vrx gibi bir anfimiz olurda bizde kapıyı kesip kesmemeyi düşünürüz. ki oyle bir durumda 1 sn bile olsun dusunucegımı sanmıyorum:) bocuq arkadasım buarada ilgin için cok tesekkur ederim. bu işi gercekten ıyı bıldıgıne ınandıgım ıkı ınsanda dedıgım gıbı kapılara kesmeye gerek olmadıgını soyledı. acıkcası bende pek o işten yana degilim. aracım 8000 kmde doru soylemek gerekırse sımdılık kıyamıyorum:) ama gun gelır belkı bır sınıf daha uste cıkarsam kapıları kestırmeyı dusunurum. kım bılır bu işlere baslarken fpcal acces srx5 ve giris seviye jl audio ile baslamıstım sımdı bır ust segmente gecıorum dedıgım gıbı cıddı bır hastalık. valla kapılardakı mıdlerın arkasına kutu yapılma olayı ise aklıma gelmemıstı. hatırlattıgın ıcın tesekkur ederım. onuda bir söyleyim. heralde daha tok bir ses alırız. hem alt frekans kayıplarınıda bir nebze olsun duzeltebılırz. ama soyle bır sorunda yok degıl benım kapılara mesela slim olmayan focaller sıgmıyor. eger bir sekıl yapıp kutu yapılabilirse onuda yaptırırım. eylul basında montaja gırecek araba o ara bol bol foto ceker buraya eklerım zaten. hem bocuqe sozum var bırgun dınlıyecegız beraber. ufukla da bırgun murat abıde karsılasıcagımıza yada konusup ayarlıyacagımzada emınım. gercı pekte ıstemıyorum ya super bır sıstemı var cunku... benımkını begenmem fılan  yok saka yapıyorum tabıkı...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 20, 2007, 01:52:02 ÖÖ Gönderen: narkissos »
|
|
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #42 : Ağustos 20, 2007, 08:44:28 ÖÖ » |
|
hayırlısı olsun
daha iyilere inşallah
|
|
|
|
|
|
Dream Car Satıldı yeni araç bakılmakta hala kararsız durumda olmak çok kötü sistem konfig sonlandı işimiz araca kaldı pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #43 : Ağustos 20, 2007, 09:10:20 ÖS » |
|
narkissos ne demek abi benimkine göre değil sistemin maliyeti ve amacına göre değerlendiririm.. amaç kötülemek yada moral bozmak değil kesinlikle..belki bi faydamız olur sistemi daha iyiye ulaştırma namına.. neyse hayırlısı ile bitirde konuşuruz daha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #44 : Ağustos 20, 2007, 09:43:49 ÖS » |
|
narkissos ne demek abi benimkine göre değil sistemin maliyeti ve amacına göre değerlendiririm.. amaç kötülemek yada moral bozmak değil kesinlikle..belki bi faydamız olur sistemi daha iyiye ulaştırma namına.. neyse hayırlısı ile bitirde konuşuruz daha  ben kotu bısey demedım kı? noldu anlamadım. kotu bıse dedıgını soylemedım zaten. heralde bi cumlem yanlıs anlasıldı. zaten yardımın ve verdıgın fıkırler gercekten ısıme yarıyor. buarada sistem hiçbir zaman iyi olmaz hep bir üstü vardır:D buarada bocuq neyı yanlıs anladın merak ettım. barbaros bey tesekkur ederım ınsallah hepımız bırgun hayalını kurdugumuz rüya sıstemlere gerek evde gerek arabada sahip oluruz. hepımıze en ıyılerı en kalıtelılerı nasıp olur ınsallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #45 : Ağustos 20, 2007, 09:48:05 ÖS » |
|
ha sanırım benım tesukkurumun ustune soylemıssın ya  ortam gerılme olaylarını cok goruyorumda buaralar bır tatsızlık ıstemedıgım ıcın hemen telasla yazdım yanlıs anlasılma var mı dıye:)) ehehe yorumların hepsı ıyı olacak dıye bırsey yok tabıkı. onemlı olan dedıgın gıbı ıyı bırseyler cıkartabılmek. buarada bocuq senın kutu olayını bugun sordum. polyglasslar freeair calısıyormus. ve Lrxımı aldım sonunda bugun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #46 : Ağustos 21, 2007, 01:15:59 ÖÖ » |
|
Sana bir vrx 6.420 lazım mış da artık çok geç sanırım  İyi günlerde kullan amplifier ını...İlk buluşmamızda senide aramızda görmek isteriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #47 : Ağustos 21, 2007, 10:10:18 ÖS » |
|
evet artık cok gec:) bırde vrxler ınanılaz pahalı butcemı asıyor acıkcası. ılk toplantıya bende katılıcam valla. ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkurler. omuz omuza birlikte daha ıyı gunlere...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #48 : Ağustos 21, 2007, 10:25:16 ÖS » |
|
Hayırlı olsun bakalım! 1 serilerinde müzik sistemlerine LRx ile başlanır hipotezini çürütemedik henüz... Sen de 1 seneye kalmaz kendini kaptırırsan, veririm sana bendeki Direct VRx'leri!  Hani dededen toruna muhabbeti olur artık!  Murat abiye uğrarım senin araba bitmeye yakın...
|
|
|
|
|
|
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #49 : Ağustos 21, 2007, 11:07:10 ÖS » |
|
ok bakalım hayırlısı. olmadı montaj gununden once haber verırım o gun aksama dogru ugrarsın sende. taze taze:) buarada hadı ben senın vrx directi aldım sen ne takıcan. kafanda yenı bır projemı var yoksam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Yanıtla #50 : Ağustos 22, 2007, 03:58:38 ÖÖ » |
|
evet artık cok gec:) bırde vrxler ınanılaz pahalı butcemı asıyor acıkcası. ılk toplantıya bende katılıcam valla. ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkurler. omuz omuza birlikte daha ıyı gunlere...
Walla sanırsam sanım lrx aldığın fiyatın biraz üstünde satmayı planlıyordu alper full 6.420 yi neyse olan olmuş sanırsam 
|
|
|
|
|
|
Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Tweeter : R29/7000 Mid : 12M MidBass : 18W Subwoofer : JL Audio 8w7 Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer Kablo Shielding : 3M Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #51 : Ağustos 22, 2007, 05:45:06 ÖÖ » |
|
walla oyle bır olay varsa bozusuruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|