|
narkissos
|
 |
« : Temmuz 29, 2007, 05:03:57 ÖÖ » |
|
arkadaslar benım sormak istediğim söyle bir sistem sq seviyesinde mi?
Focal Polyglass v3e Focal Acess 130A Audison SRX5 JL Audio 12w1v2 30cm
O seviyede değil ise neler eklenmeli sizce? herkese cok tesekkurler
|
|
|
|
|
|
..........................................
Ana Ünite : Clarion DRZ9255 (Avrupadaki namı-ı diğer HX-D2)
Comp : Focal Utopia Be No:7 Active Be Tweeter 3w2 6w3
SW : Focal Utopia 33WX
Amp's : Focal FP 1.800 Focal FP 2.150 Focal FP 2.75 Focal FP 2.75
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 29, 2007, 10:57:54 ÖÖ » |
|
benim şahsi fikrim sistem bileşenleriyle sq olmaz.. sistemin sq kategorisine girebilmesi için sq icin tasarlanmış olması gerekir..Hoparlör veya amfi ne olursa olsun önemli olan montaj.. Şimdi senin sistemine gelelim... muhtemelen 130A yı arka kapılarda kullanmayı planlıyorsun.. SQ kategorisindeki araçlarda arkada hoparlör olmaz..130A yı cıkarttığın zaman doğru montaj ve ayarla (time correction) sistemin sq kategorisine girecektir..Önemli olan elindeki ürün değil o ürünü %100 performansla kullanabilmek 
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
narkissos
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 29, 2007, 11:11:50 ÖS » |
|
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. bu şekilde montaj yapan bir yeri istanbulda nerede bulabilirim? bildiğiniz bir firma var mı?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2007, 11:14:35 ÖS Gönderen: narkissos »
|
|
Ana Ünite : Clarion DRZ9255 (Avrupadaki namı-ı diğer HX-D2)
Comp : Focal Utopia Be No:7 Active Be Tweeter 3w2 6w3
SW : Focal Utopia 33WX
Amp's : Focal FP 1.800 Focal FP 2.150 Focal FP 2.75 Focal FP 2.75
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 30, 2007, 02:34:59 ÖÖ » |
|
bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. bu şekilde montaj yapan bir yeri istanbulda nerede bulabilirim? bildiğiniz bir firma var mı?
yukarıda bahsettiğim şekilde montaj yapan montajcı fazla yok..Kadıköyde halil usta var 0535 3765575 kendisiyle görüş yardımcı olacaktır 
|
|
|
|
|
|
tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya rab bizi özler.. şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin umut nerdesin, yine bittin, nerelere gittin ben seni göremeden? Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
aşmış
onur
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 30, 2007, 07:57:52 ÖS » |
|
yukarıda bahsettiğim şekilde montaj yapan montajcı fazla yok..Kadıköyde halil usta var 0535 3765575 kendisiyle görüş yardımcı olacaktır  kadıköyde nerde yeri kısa bi tarif alabilimiyim rica etsem bende bi uğrayayim tavsiyeler için yanına
|
|
|
|
|
|
onur ögüt 29
may the force be with you
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 30, 2007, 08:27:56 ÖS » |
|
Evlendirme dairesinin tam karşısında eski garanti bankasının tam sokagında.. oralarda telefon açarsan sana daha detaylı tarif edebilir  gitmeden önce mutlaka telefonla haberleş..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşmış
onur
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 30, 2007, 11:30:53 ÖS » |
|
tamam çok sağol arıcam giderken bu natulis un arkasında bi helix ci bi abi var onunla biraz konuştuk hafif oda aşmış gibi geldi bana bi yaptığı sistemi dinledim de fenaydı bilmem bilirmisiniz haberiniz ola
|
|
|
|
|
|
onur ögüt 29
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 31, 2007, 08:12:12 ÖS » |
|
Sen olsa olsa Murat İleri'yi kastediyor olmalısın! Geçen seneki fuarda (ve geçtiğimiz son bir iki yılın EMMA yarışmalarında) boy gösteren beyaz Peugeot 307'nin sahibi ve montajcısıdır... Biraz araştır görürsün neler yapılmış!
|
|
|
|
|
|
OO=00=OO The Ultimate Driving Machine
HU: Clarion HX-D2 (4 yollu aktif) TW: Focal Utopia Beryllium TBe MR: Focal Utopia Beryllium 3W2 WF: Focal Utopia Beryllium 6W3 SW: Focal Utopia 33WX Amp 1: Audison VRx 6.420.2 DIRECT Exclusive (Limited Edition) Amp 2: Audison VRx 1.500.2 Exclusive (Limited Edition)
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 31, 2007, 09:28:13 ÖS » |
|
Ufuğa katılıyorum.. bencede Murat ileriden bahsediyor arkadas..Kendisi Pasifçi oluşuyla tanınır  aktif sistem yaptıgına denk gelmedim hiç 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşmış
onur
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 01, 2007, 01:39:03 ÖÖ » |
|
valla ben ismini hatırlamadım ama dinlediğim araca bakarsam ve anlattıklarına inanırsam bana yeterli gibi geldi ama bana tabi sizden bahsetmiyorum 
|
|
|
|
|
|
onur ögüt 29
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 01, 2007, 01:54:16 ÖÖ » |
|
dinlediğin araç neydi? bide sistemin bileşenlerini hatırlıyormusun?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşmış
onur
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 01, 2007, 10:06:14 ÖÖ » |
|
araç bi opel di yeni astraydı galiba yanlış hatırlamıyosam ve bagajda 4 adet sanırım 25 cm helix competition sub vardı ampliler de helix aynı seri önde 1 takım helix rs 6.3 competition takılıydı 16 cm kapı panelinde range le tweter ön direkte sublar bağlanmadan dinledim componenti dedim yok böyle bişey
|
|
|
|
|
|
onur ögüt 29
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 01, 2007, 10:54:31 ÖÖ » |
|
ehehehe yok böyle bişeyde iyiymiş  sistem pasifmiydi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşmış
onur
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 01, 2007, 11:31:08 ÖÖ » |
|
onu soramadım heyecandan  sanırım pasifdi ama bi işlemcisi var ya helix in küçük bi alet acc gibi bi adı olan onunla uğraşıyolardı işte ayar falan yapıyolardı tekrar gidicem o zaman sorarım o arkadaşı da camiaya katmak lazım eğer burada değilse o araçla baya bi muhabbet edersiniz 
|
|
|
|
|
|
onur ögüt 29
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 01, 2007, 11:54:03 ÖÖ » |
|
onu soramadım heyecandan  sanırım pasifdi ama bi işlemcisi var ya helix in küçük bi alet acc gibi bi adı olan onunla uğraşıyolardı işte ayar falan yapıyolardı tekrar gidicem o zaman sorarım o arkadaşı da camiaya katmak lazım eğer burada değilse o araçla baya bi muhabbet edersiniz  bahsettiğin şey deck çevirici.. orjinal ünite ile kullanılıyor sanırım.. Yanlıs anlama ama deck cevirici ile elde edilen ses baya bi bozulmalara uğrar..yani o sistem aslında pekte iyi değil gibi geldi bana  tabii dinlemek gerek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşmış
onur
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 01, 2007, 12:17:50 ÖS » |
|
onu soramadım heyecandan  sanırım pasifdi ama bi işlemcisi var ya helix in küçük bi alet acc gibi bi adı olan onunla uğraşıyolardı işte ayar falan yapıyolardı tekrar gidicem o zaman sorarım o arkadaşı da camiaya katmak lazım eğer burada değilse o araçla baya bi muhabbet edersiniz  bahsettiğin şey deck çevirici.. orjinal ünite ile kullanılıyor sanırım.. Yanlıs anlama ama deck cevirici ile elde edilen ses baya bi bozulmalara uğrar..yani o sistem aslında pekte iyi değil gibi geldi bana  tabii dinlemek gerek  yok yok ana ünite pioneer dı bu dediğim cihaz da deck çevirici den öte daha çok ayar için kullanılıyodu yani işlemciydi ama boyutları falan küçük bende tam anlamıdım gidip sorucam zaten bi ara geçerken ordan merak ettim şimdi yine, pek detaylı konuşamamıştım bekleyen vardı ben öğrenim sana bilgi vericem 
|
|
|
|
|
|
onur ögüt 29
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 01, 2007, 11:13:26 ÖS » |
|
onu soramadım heyecandan  sanırım pasifdi ama bi işlemcisi var ya helix in küçük bi alet acc gibi bi adı olan onunla uğraşıyolardı işte ayar falan yapıyolardı tekrar gidicem o zaman sorarım o arkadaşı da camiaya katmak lazım eğer burada değilse o araçla baya bi muhabbet edersiniz  bahsettiğin şey deck çevirici.. orjinal ünite ile kullanılıyor sanırım.. Yanlıs anlama ama deck cevirici ile elde edilen ses baya bi bozulmalara uğrar..yani o sistem aslında pekte iyi değil gibi geldi bana  tabii dinlemek gerek  yok yok ana ünite pioneer dı bu dediğim cihaz da deck çevirici den öte daha çok ayar için kullanılıyodu yani işlemciydi ama boyutları falan küçük bende tam anlamıdım gidip sorucam zaten bi ara geçerken ordan merak ettim şimdi yine, pek detaylı konuşamamıştım bekleyen vardı ben öğrenim sana bilgi vericem  helix aac den bahsediyorsun.. helixin işlemci namına ürettiği bi ürün yok.. aac de deck cevirici yani artık niye kullandı onu kullanana sormak lazım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barracuda
Kurucu / Yönetici
Fanatik Üye

caraudioturkey power...
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 03, 2007, 09:46:14 ÖÖ » |
|
mustafa kişilere cevap hakkı doğuracak şekilde mesajlar yazma arkadaşım..
|
|
|
|
|
|
ana ünite : pioneer p88 rs II component : ... system amp. : ... sub : ...
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 03, 2007, 01:05:49 ÖS » |
|
arkadaşım falan gibi şeyler kullanmazsan benimle konuşurken sevinirim. (Arkadaş falan olduğumuzu düşünmüyorum) Deck ceviriciyi neden kullandığını sormak Forum kurallarına aykırıysa bundan sonra bu tip sorular sormam isteyen istediğini yapmakta tabiki özgürdür. Herkese iyi calişmalar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barracuda
Kurucu / Yönetici
Fanatik Üye

caraudioturkey power...
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 03, 2007, 01:40:55 ÖS » |
|
arkadaşım falan gibi şeyler kullanmazsan benimle konuşurken sevinirim. (Arkadaş falan olduğumuzu düşünmüyorum) Deck ceviriciyi neden kullandığını sormak Forum kurallarına aykırıysa bundan sonra bu tip sorular sormam isteyen istediğini yapmakta tabiki özgürdür. Herkese iyi calişmalar Bak Mustafa yaptığın saygısızlıklar yeter .. Sana insan gibi bir mesaj yazdım bana verdiğin cevaba bak..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 03, 2007, 01:50:33 ÖS Gönderen: barracuda »
|
|
|
|
|
|
|
blue19
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 03, 2007, 03:37:38 ÖS » |
|
Büyük Saygı Deger Abilerim Ben kardeşiniz olarak burda gereksiz yere kalbinizin kırılmasını istemiyorum gereksiz bir sohbet olmuş lütfenn erhan abi çok seviyorum çok saygı duydugum bir abisin sende büyüklük kalsın boşver 
|
|
|
|
|
|
Satılık Sıfır: Re audio Se 12 Se 15
|
|
|
|
barracuda
Kurucu / Yönetici
Fanatik Üye

caraudioturkey power...
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 03, 2007, 05:03:44 ÖS » |
|
Büyük Saygı Deger Abilerim Ben kardeşiniz olarak burda gereksiz yere kalbinizin kırılmasını istemiyorum gereksiz bir sohbet olmuş lütfenn erhan abi çok seviyorum çok saygı duydugum bir abisin sende büyüklük kalsın boşver  çok saol kardeş ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blue19
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 03, 2007, 05:37:19 ÖS » |
|
önemli degil erhan abi Canım feda sana
|
|
|
|
|
|
Satılık Sıfır: Re audio Se 12 Se 15
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 03, 2007, 10:39:46 ÖS » |
|
arkadaşım falan gibi şeyler kullanmazsan benimle konuşurken sevinirim. (Arkadaş falan olduğumuzu düşünmüyorum) Deck ceviriciyi neden kullandığını sormak Forum kurallarına aykırıysa bundan sonra bu tip sorular sormam isteyen istediğini yapmakta tabiki özgürdür. Herkese iyi calişmalar Bak Mustafa yaptığın saygısızlıklar yeter .. Sana insan gibi bir mesaj yazdım bana verdiğin cevaba bak.. Erhan sana Pm yoluyla cevabını yazıyorum şimdi. Unutma ne ekersen onu biçersin 
|
| | |