GHOST
« : Haziran 29, 2009, 03:22:00 ÖS »
Evet arkadaşlar yeni temamıza ve anasayfamıza geçmiş bulunuyoruz.
www.caraudioturkey.com dan yeni ana sayfamıza ulaşabilirsiniz.
Yeniliklere geçmeden önce Bu 1 aylık süreçte bana yardımcı olan kilitlendiğim yerlerde çilingir olan
Murat(select_id) ' ye araştırmaları için worm32(Mali)
' ye dırdırdan başka birşey yapmayan
G60(osman) 'a ve kendime teşekkür ederim
Lütfen problem yaşadığınız noktaları ve tespitlerinizi bizler ile paylaşın.
Umarım begenirsiniz,Hayırlı olsun Ca-TR!
Yapılan yeniliklerden biraz bahsetmek gerekirse
Tamamiyle yeni bir arayüze geçtik,ancak diğer temamızdan çok uzaklaşmadık pastel tonlar ve canlı birkaç renk ile dizaynımızı tamamladık.
* Sağ üstköşede elinizin altında bulunan "Asistanım" menünüzden forum içindeki bir çok kişisel ve genel veriye
kolayca ulaşabilirsiniz,bir topic içindeyken tekrar menülere gitmenize gerek kalmadı.Garaj ve profil yorumlarınıza
bir tık ile ulaşabilceksiniz.
Forum yönetimi için birkaç düzenleme yapıldı.Örneğin kullanıcı konu açarken birkaç konu ve husus hakkında konu penceresinde bilgilendirimesi gibi.Böylelikle "imdat" "yardım" şeklinde olan konu başlıkların azaltılması hedeflendi. Teknik anlamda bir çok kodu iyileştirdik gerek güvenlik gerek seo olarak.
Sizlerin yorumlarını olumlu olumsuz eleştrilerini bizlere direk olarak ulaştırabileceğiniz iletişim formunu oluşturduk. * Üyelerimizin doğum günleri için takvim opsiyonumuz aktifleştirildi.Profil bilgilerini eksiksiz tamamlamış olan
herüyemizin forumun en altında doğum günleri görülebilir,liste son 7 günü göstermektedir.Koyu renkli nickler bugün
doğum günü olan üyelerimizi göstermektedir.
Yeni olan her üyeye otamatik olarak forum kurallarını okumasını öneren ve profil bilgilerini doldurması gerektiğini söyleyen bir özel mesaj gönderilmekte.Böylece sistamatik şekilde bu döngü tanımlandı.
Her üye için gelişmiş profil özelliği eklendi.Bu özelliği biraz açıklamak gerekirse,profilinize kendinizle ilgili bir resim ekleyebilrisiniz.Kendinizi tanıtan bir yazı yazabilirsiniz.ilgi alanlarınızı paylaşabilirsiniz. Ve üyelerin profillerine yorum yapabilirsiniz sizin profilinize yapılmış olan bir yorum size otomatik özel mesaj ile bildirilir. Arkadaşlarım opsiyonu ile arkadaşlarınızı ekleyebilirsiniz.Yine aynı şekilde tüm istekler size bildirilir onaylarsanız arkadaşlarım listenizde görebilirsiniz.Sadece arkadaşlarınızın profilinize yorum yapmasını sağlayabilirsiniz.Tüm bu ayarları Profilinizdeki gelişmiş profil kısmından yapabilirsiniz.
GHOST'n Sistemi
Rahatsız oldugunuz,uygun görmediğiniz herhangibir mesaj yada konu için moderatore bildir seçeneğini kullanabilirsiniz... @22Psi
tboyz
egemen
Aktif Üye
« Yanıtla #1 : Haziran 29, 2009, 03:25:52 ÖS »
tüm ca-tr ailesine hayırlı olsun..
select_id
« Yanıtla #2 : Haziran 29, 2009, 03:35:29 ÖS »
Geçmiş olsun, umarım fazla sorun çıkmaz
IE 6 kullananlara da bir çift lafım var:
1)Firefox kullanın.
2)Firefox da neyin nesi diyorsanız IE7 veya IE8'e geçin bari
select_id'n Sistemi
ilkercom
« Yanıtla #3 : Haziran 29, 2009, 03:38:54 ÖS »
Beta tester olan user kişiler hiç anılmamış.
ilkercom'n Sistemi
Lütfen Trafikte yayalara ve bisikletlilere dikkat edelim... Kapıları açmadan önce etrafı iyi gözlemleyin... satılık sistem Clarion dxz785 600 lira DLS a7 600 lira dls a3 600 lira dls a6 600 lira
GHOST
« Yanıtla #4 : Haziran 29, 2009, 03:41:10 ÖS »
Onlara gerek yok artık işimiz bittiği için
kullanılmış meeendil hesabı
GHOST'n Sistemi
Rahatsız oldugunuz,uygun görmediğiniz herhangibir mesaj yada konu için moderatore bildir seçeneğini kullanabilirsiniz... @22Psi
SiMaO
« Yanıtla #5 : Haziran 29, 2009, 03:42:10 ÖS »
Çok güzel olmuş tüm Ca-tr alemine hayırlı uğurlu olsun...
Franq06
« Yanıtla #6 : Haziran 29, 2009, 03:46:27 ÖS »
Eskiye alıştığımızdan bana çok garip geldi bu hali
Franq06'n Sistemi
Tayfun Kabakçı - ANKARA Ana ünite: Pıoneer 6900 Cap : Stinger 1 farad = satıLık Sub : ??? ` wakit çok az kaLdı `
Hazar
« Yanıtla #7 : Haziran 29, 2009, 03:48:12 ÖS »
Gayet şeker olmuş, mavi renge alışığım forumlarda, o yüzden de öyle gelmiş olabilir. Ellerinize sağlık, hayırlı olsun diyorum.
İmzadaki bold kısım gitmiş ne hikmetse ama.
Hazar'n Sistemi
Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.
clio_jbl_39
« Yanıtla #8 : Haziran 29, 2009, 03:49:27 ÖS »
hayırlısı olsun böle daha güzel mavili mavili siyahlı iç karartıyordu
clio_jbl_39'n Sistemi
________EmRE CaN_________ ana ünite : ////Lpine 9815RB comp :DLS Ms5a & morel pulse 6 comp amfi :sound magus c90 sub amfi : sm1502x sub:sound magus fy07-15 RCA : 3* audison connection 100a Audison Sigorta power cable ASS 4 awg cap : uzun bi süre almıycam öle gözüküyor akü:mutlu 60a
ilkercom
« Yanıtla #9 : Haziran 29, 2009, 03:54:59 ÖS »
İyi tester arkadaşlardan temanın buglarını bulanlar açıklardan faydalanırlar
itina ile çökertilir.
ilkercom'n Sistemi
Lütfen Trafikte yayalara ve bisikletlilere dikkat edelim... Kapıları açmadan önce etrafı iyi gözlemleyin... satılık sistem Clarion dxz785 600 lira DLS a7 600 lira dls a3 600 lira dls a6 600 lira
Mali
Mali
Hiperaktif Üye
« Yanıtla #10 : Haziran 29, 2009, 04:32:39 ÖS »
Çok deli olmuş, değişiklik iyidir hayatta. Üst sağdaki patlak aporlö hoş olmuş
Mali'n Sistemi
Ana Ünite : .... Pioneer Avh-P-6050 DVD Double Comp(Ön) : ..... Focal K2P Comp(Arka): .... Helix Rs 6.2 Mid Amp : ...... Audison Lrx 4.1k Subwoofer : ... Re Audio XXX 12 Sub Amp : ...... For-x 6000.1 Capasitör : ...... 2x Stinger 1 Farad Altyapı : .......... Optima Red Top Battery, Stinger Expert RCA , ASS 2 Awg, Stinger 4 Awg Power, Stinger 250+250 Amper Sigorta M.Ali GÜLER Keçiören/Ankara
tipo16v
« Yanıtla #11 : Haziran 29, 2009, 05:06:38 ÖS »
İ.E 7 kullanıyorum iş yeri olduğu için ve yavaş açılıyor sayfalar... Ayrıca açık renk konusu hala devam ediyor...
tipo16v'n Sistemi
İŞTE SAPIK MANİSALI! Headunit: Pioneer DEH P8650MP NW + CD-UB100 Front High: MBQuart PTE 25 Front Mid: MBQuart PWE 100 Front Low: Rockford Fosgate P3SD410 Front High & Mid amp: Rockford Fosgate P4004 Front Low amp: Rockford Fosgate P6002 Remote Para Punch EQ L.A Bolt BD 10-03 1 farad cap. Rockford Fosgate CPS 500 RCAx3
select_id
« Yanıtla #12 : Haziran 29, 2009, 05:08:31 ÖS »
Sunucuyu taşımak gerek sensey. paypal üyeliğin varmı?
select_id'n Sistemi
ayaz41
« Yanıtla #13 : Haziran 29, 2009, 05:19:00 ÖS »
güzel olmuş emegi geçen herkese teşekkürler iyi çalışmalar
djzonk
« Yanıtla #14 : Haziran 29, 2009, 05:39:57 ÖS »
Resimler çalıntı
djzonk'n Sistemi
Bmw e46 Ana unite : Pioneer F900Bt Jvc kd shx 851 Mid : Hertz hsk 165 & Phonocar hi-tech 2/802 Mid Amp : DLS Ultimate A3 Twin mono Sub-woofer : Digital Desings 9515 Carbon & Rockford fosgate T115D2Sub-woofer Amp : Digital Desings Z1. Dual 1 ohm. Kablolama : Stinger; 0 awg Power kit, Digital 250 A. fuse,Techlink wres cr rca x3Altyapı : Stinger 35 farad cap. ,Mutlu 72 A silverDB skor : SA-3055 .. 143.8 DB.. ( 55 amper Akü ile ..) !!Satılık Audison SRx 4 - Jvc shx 851 sayılı üretim - 100 amper jel akü - Kicker 150.2 !!
select_id
« Yanıtla #15 : Haziran 29, 2009, 05:48:34 ÖS »
hepsinin lisans ücreti ödendi, çalıntı yok
select_id'n Sistemi
GHOST
« Yanıtla #16 : Haziran 29, 2009, 05:59:45 ÖS »
İ.E 7 kullanıyorum iş yeri olduğu için ve yavaş açılıyor sayfalar... Ayrıca açık renk konusu hala devam ediyor...
renk icin birsey yapmadim bir mesaj gri bir mesaj beyaz goz yormaz aslanim tumu beyaz degil.ie den yavas aciliyordur ff kullan olmadi ttnet 8mbps kampanyasina gec.opuyorum
GHOST'n Sistemi
erci
« Yanıtla #17 : Haziran 29, 2009, 06:14:40 ÖS »
lam 10 dk baktım gozlerim yoruldu renk körü olmama rağmen, deiştirin şu renkleri.
erci'n Sistemi
xsara vts pawa. vw & audi grubu ciğerli magunaları itina ile tokatlanır.
GHOST
« Yanıtla #18 : Haziran 29, 2009, 06:19:33 ÖS »
lam 10 dk baktım gozlerim yoruldu renk körü olmama rağmen, deiştirin şu renkleri.
her tema geçişinde gözleri yoruluyor zaten birilerinin olm
buda size denk geldi...
birşey anlamadım.Diğer temanın zemini tamamen beyazdı o gözünüyü yormadı bu nasıl yoruyor ? nereyi beyaz görüyorsunuz onuda anlamadım ahmet screenshot ile gösterirmisin bir ? Erci sende versene abi neresi beyaz gözüküyor bir bakalım.Tarayıcılarda farklı gözüken alanlar mı var acep.
*Sunucu olarakta planlarımız var arkadaşlar.
GHOST'n Sistemi
erci
« Yanıtla #19 : Haziran 29, 2009, 06:23:43 ÖS »
her tema geçişinde gözleri yoruluyor zaten birilerinin olm
buda size denk geldi...
birşey anlamadım.Diğer temanın zemini tamamen beyazdı o gözünüyü yormadı bu nasıl yoruyor ? nereyi beyaz görüyorsunuz onuda anlamadım ahmet screenshot ile gösterirmisin bir ? Erci sende versene abi neresi beyaz gözüküyor bir bakalım.Tarayıcılarda farklı gözüken alanlar mı var acep.
*Sunucu olarakta planlarımız var arkadaşlar.
kanka ben anlamam beyaz meyaz, 10 dk takıldık, maskesiz kaynak yapmış gibiyim şu anda.
erci'n Sistemi
xsara vts pawa. vw & audi grubu ciğerli magunaları itina ile tokatlanır.