|
barisatalay80
|
 |
« : Ağustos 23, 2008, 08:27:34 ÖS » |
|
Arkadaşalar Ramazan Buluşması nasıl olur.
Bir buluşma düzenlesek Ramazan'da, İkea'da veya sizin uygun göreceğiniz başka bir yerde. Hep beraber iftar açsak. Güzel olmaz mı?
Tarih olarak eylül 21 Pazar 14.00.
21 Eylül Pazar 14:00 Forum Bornova (İKEA'NIN ARKASINDAKİ OTOPARK)
4-5 kişi olsak yeter. Bir başlangıç olur.
Barış ATALAY
Saygılar
İzmir
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 21, 2008, 08:57:03 ÖS Gönderen: barisatalay80 »
|
|
Barış
|
|
|
|
|
|
|
blue19
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 23, 2008, 09:30:24 ÖS » |
|
falla kardeşim çok iyi olurr ben şahsen katılmayı düşünürüm diger izmirli arkadaşların düşüncelerinide çok önemli barış 
|
|
|
|
|
|
Loading...
|
|
|
|
bermuda21
idris y.
Aktif Üye

FG 93,7 best dj radio station turkey and di fm
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 23, 2008, 10:37:40 ÖS » |
|
kesinlikle gelmek isterim  ancak araç yokki narlıderede ikemet ediyorum üstelik terste kalıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
platinum
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2008, 12:09:01 ÖÖ » |
|
bende seve seve gelirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barisatalay80
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 24, 2008, 10:42:14 ÖÖ » |
|
kesinlikle gelmek isterim  ancak araç yokki narlıderede ikemet ediyorum üstelik terste kalıyor Arabayla gelenler arabasız gelenleri evlerine kolay ulaşacakları yerlere bırakırlar. 
|
|
|
|
|
|
Barış
|
|
|
|
|
HS06
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 24, 2008, 03:44:57 ÖS » |
|
Evet günceldir arkadaşlar haydi izmir güzel bir buluşma bekliyoruz  Tam tarih ve yer belli olduğu zaman genel dağıtımla konuyu tüm üyelere ulaştıralım.Siz yeterki herşeyi net belirleyin gerisini biz hallederiz...
|
|
|
|
|
|
Forum sakinlerine önemli duyuru mutlaka okuyunuz Cin olmadan Adam çarpmaya çalışma, İlk önce ADAM ol!!! Geçici sistemim: Ana Ünite : ..... (Yarın geliyor inşallah) Component : Focal Utopia 165w3 & TLR Tweeter Amplifikator : Audison VRX 4.300.EX.2 Woofer : Hertz Hs 200 x 2
|
|
|
|
burak demirci
mix**car audıo :)
Tiryaki Üye

izmir--spl team-
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 25, 2008, 06:20:34 ÖS » |
|
ben her zaman izmir olarak warım hafta sonu olrsa daha iyi olur saat 6 7 den snra bir organizasyon yaparıs arkadaşlar 3.5 kişi olsak bencede yeter maksat buluşmak bir mekanda.birbirimizle kaynaşmak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazy3333
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 30, 2008, 08:14:03 ÖS » |
|
tamma isimleri görek yasin göktaş burak demirci ... hadi baglım... elleri görelim...
|
|
|
|
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Ben bir Türküm!!! Ben; Orta Asyadan Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm. Ben; Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm. Ben; Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm, taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!! Ya Siz Kimsiniz ???......
|
|
|
|
|
barisatalay80
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 31, 2008, 09:51:05 ÖÖ » |
|
tamma isimleri görek yasin göktaş burak demirci ... hadi baglım... elleri görelim...
yasin göktaş burak demirci Barış ATALAY
|
|
|
|
|
|
Barış
|
|
|
|
|
blue19
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 31, 2008, 12:42:39 ÖS » |
|
çok gelmek istiyorum belli bir tarih belli olsa ona göre kendimi ayarlasam gelebilirim belki 
|
|
|
|
|
|
Loading...
|
|
|
|
|
barisatalay80
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 31, 2008, 01:06:54 ÖS » |
|
çok gelmek istiyorum belli bir tarih belli olsa ona göre kendimi ayarlasam gelebilirim belki  21 Eylül Pazar
|
|
|
|
|
|
Barış
|
|
|
|
|
HS06
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 01, 2008, 11:45:23 ÖÖ » |
|
Güncel.Haydi izmir organizasyona...
|
|
|
|
|
|
Forum sakinlerine önemli duyuru mutlaka okuyunuz Cin olmadan Adam çarpmaya çalışma, İlk önce ADAM ol!!! Geçici sistemim: Ana Ünite : ..... (Yarın geliyor inşallah) Component : Focal Utopia 165w3 & TLR Tweeter Amplifikator : Audison VRX 4.300.EX.2 Woofer : Hertz Hs 200 x 2
|
|
|
|
|
toledo
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 03, 2008, 11:06:31 ÖS » |
|
arkadaşlar buluşma kesinleşissin bende varım aracım yuk dien arkadaşlar bana pmden msj atarlarsa seve seve onlarıda getirir g..türürüm önemli değil yeterki organizazyon gerçekleşsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HS06
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 03, 2008, 11:22:52 ÖS » |
|
Hadi arkadaşlar elleri görelim yavaş yavaş  Barış katılanları listeleyip ilk mesajın altına eklersen iyi olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eirdem
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 04, 2008, 01:00:54 ÖÖ » |
|
bende gelirim ama tek şartım barışın sub ını bir takar arabada dinlerim yoksa yok bakalım beklediğim kadar yumuşak çalacakmı ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barisatalay80
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 04, 2008, 06:54:49 ÖS » |
|
bende gelirim ama tek şartım barışın sub ını bir takar arabada dinlerim yoksa yok bakalım beklediğim kadar yumuşak çalacakmı ....
Getireceğim bası  Gel sen
|
|
|
|
|
|
Barış
|
|
|
|
|
barisatalay80
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 04, 2008, 07:30:38 ÖS » |
|
Sevgili Arkadaşlar,
Yer olarak Forum Bornova dışında başka tekliflere açığız.
İftar vakti veya gün içinde bir saatte buluşabiliriz.
Bu konu hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim?
Tarih ise 21/09/2008 Pazar.
Saygılar
Barış
|
|
|
|
|
|
Barış
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 04, 2008, 07:50:28 ÖS » |
|
benden tavsiye, en azından bir kişinin cep numarasını alsın herkes, yoksa ben geldim kimse yoktu muhabbetleri dönmesin yine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burak demirci
Tiryaki Üye

izmir--spl team-
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 05, 2008, 02:14:28 ÖÖ » |
|
forum bornova bilmiyorum pek olurmu arabası olmayıpda gelecek arkadaşlara zor olmasın dicem ama gelecek arkadaşların sayısı 1 eli geçmediğinden herkesin war aracı . birde iftardan snra olursa daha makbule geçer iş güç war malum biriside spl metre bulursa iyi olur eğleniris biras.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
orkun84
Aktif Üye

Pıoneer Vs JBL
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 05, 2008, 06:55:20 ÖS » |
|
http://www.izmiryarispisti.org/takvim.html bu hafta caterham yarışları var. ekip sağlam olursa bu hafta gidelim. hem buluşmuş olur,hem caterham yarışlarını izleriz.
|
|
|
|
|
|
Tipo SX 1.6 Zermet Gri Ana Ünite : Pioneer 6950IB Coaxial : Pioneer Ts-A6972E Tweeter : Pioneer Ts-S20 SubWoofer : JbL Cs 1204 30Cm 1000Watt Components : JbL Gto 6507C Amplifikatör : JbL Gto 75.4 520Watt Rca : Stinger Pro Stereo İnterconnect 17 Ft. Akü : Delphi Freedom 75 Amper
|
|
|
|
|
crazy3333
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 05, 2008, 08:14:45 ÖS » |
|
forum bornova bilmiyorum pek olurmu arabası olmayıpda gelecek arkadaşlara zor olmasın dicem ama gelecek arkadaşların sayısı 1 eli geçmediğinden herkesin war aracı . birde iftardan snra olursa daha makbule geçer iş güç war malum biriside spl metre bulursa iyi olur eğleniris biras.
ne yapcan lo sen spl metreyı 
|
|
|
|
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Ben bir Türküm!!! Ben; Orta Asyadan Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm. Ben; Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm. Ben; Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm, taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!! Ya Siz Kimsiniz ???......
|
|
|
|
burak demirci
Tiryaki Üye

izmir--spl team-
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 06, 2008, 05:50:43 ÖS » |
|
yasin sende geliosun biliyorum süprizim warda ondan spl metre istedim .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazy3333
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 07, 2008, 12:14:23 ÖÖ » |
|
yasin sende geliosun biliyorum süprizim warda ondan spl metre istedim .
neymış bu suprız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|