Evet başlıkta yazdıgı gibi herşey aniden oldu...Saat gecenin bir yarısı...cumartesi gecesi...Splcilerin gazına geldik

Ufak bir piknik ve test operasyonu yapalım dedik...
Yağmur çamur hiç fark etmiyor.Kafalar aynı olsun yeter...
Kadro;
Ncavus,barracuda,GHOST,Pugtdeem,muratcıkrıkcı ve vaz geçilmezimiz thecrow

fazla uzatmadan şok günün resimlerine geçeyim..
Çok keyfli bir gündü arkadaşlar herkeze teşekkür ediyorum.
Kaya sende olmasan bizi kim doyurucaktı... :p
Kafile yolda...Boş sandık lazım malum mangal durumları...

Camdaki SPL meter. Sivil police ayağına yattık bol bol...tabi jandarma bölgesinde kimse iplemiyor denemeyin sakın

2 admin üsküdara gidiyoruz...aldıda bir yağmur

Çavuşumuz şemsiye getirmiiş test deneme yaptık sığıyormuyuz diye

Bu adam kim bilmiyoruz.Biz her zamanki piknik alanımıza gittiğimizde orda ateş yakmış bekliyordu.Kendisi her ne kadar ben Ca-tr den thecrow dese de biz orda barınan bir şarapcı olduguna inaniyoruz

Mangalbaşına mangal ateşi yak dedik orman elden gidiyordu az kalsın..Bizde ısınalım dedik napalım...

Piknik masamız efendim...Kaya arabayı satamıyacagını anlayınca ca-tr ye pikniklerde kullanılmak üzere bağışladı.severek kabul ettik tabiki

Normal değiliz...

Normal değiliz vol2

hummalı bir çalışma;

Önce;

Sonra;

kaya -feedback yedin abicim...3 tane sucuk tanınamaz hale geldi..mangal kömürü diye karıştırdım araya ört pas ettim suçunu...

Volvonun son bombası...Olaysız bir günü yokki adamın...

siz bu kadar aç 2 yönetici gördünüzmü

piknik masamız...

aile tablosu

Sleeper mode is on

Kırk yılda bir operasyon yapalım dedik ondada yakalanmışız...

Ve son kare...hava soğuk ve yağmurlu bir istanbul gününde mini piknigimizi yaptık.Artık yeri benimsedik bu 2. gidişimiz.ve bizim gibi gürültülü insanlar için çok iyi.
Piknik sonrası ateşimizi söndürdük ve çöplerimizi çöp kutusu bulana kadar taşıdık. örnek insanlarız