|
burak_L300
|
 |
« Yanıtla #60 : Temmuz 22, 2007, 09:28:46 ÖÖ » |
|
Buluşma fotoları sanırım Alperin fotoğraf makinesinde ben çekim yapmadım dün. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SerCy
|
 |
« Yanıtla #61 : Temmuz 22, 2007, 09:44:08 ÖÖ » |
|
aylar öncesinden başka bir organizasyon düzenledigim için erken biter düşüncesi ile gelicektim  ama 21 olarak baz almıştım saati şems telefonda 18.oo diyince şaşırdım:) 23 sularında bitti işim ama katılamadık gene 
|
|
|
|
|
|
Alpine IVA-D106R Alpine RUE-4190 Remote Control Alpine PXA-H100 Imprint Sound Processor Alpine KTX-H100 Imprint Sound Calibration Kit Alpine KCE-422i Full Sped Ipod Connection Cable Apple Ipod 5g 3o GB Video (Black) Mb Quart Reference Series RCE-216 Comp. Mb Quart Reference Series RCE-216 Comp. Rockford Fosgate Punch 450.4 (New Style) Stinger HPM Series Power Wiring Kits 1/0 AWG Stinger Expert Series Power Wire 4 AWG Stinger Expert Series Speaker Wire 14 AWG Stinger Bullet Series RCA Cable x 3 Stinger Midi Digital Fuse Distribution Stinger HPM Series Battery Terminal Bosch Silver Plus 74A
Satılık Pioneer DEH-P 88 RS - Pioneer CD-IB100II[/color
|
|
|
|
|
clio_jbl_39
|
 |
« Yanıtla #62 : Temmuz 22, 2007, 11:54:16 ÖÖ » |
|
hade yaw fotoları koysanız artık 
|
|
|
|
|
|
___________EmRE CaN____________UN u FUCK ana ünite : jvc shx 701 ( ok ) comp :DLS ultimate serisi 3 yollu component (ok) comp amfi : ne alsam karar veremiorm sub amp: (loading) sub:mutant audio mt1505xxx 2x38cm RCA : 3* audison connection (ok) power cable ASS 4 awg cap : uzun bi süre almıycam
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #64 : Temmuz 22, 2007, 01:41:29 ÖS » |
|
Resimler focusST de söylenmeyin bana  katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim , çok güzel bi akşamdı...
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit  
|
|
|
|
|
G.Armağan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #65 : Temmuz 22, 2007, 02:53:32 ÖS » |
|
Bende çıtırdan olsa da katıldım  ama fotolara yetiştim güzel bir geceydi arkadaşlar herkeze teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fsert
|
 |
« Yanıtla #66 : Temmuz 22, 2007, 03:51:21 ÖS » |
|
Jantlar yakışmış kardeş double din de hayırlı olsun kazasız belasız...
|
|
|
|
|
|
fsert.deviantart.com
|
|
|
|
focus ST
Erhan yüce
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #67 : Temmuz 22, 2007, 07:00:38 ÖS » |
|
Bulauşma gerçektende çok güzeldi.. dürümde öyle. bundan sonraki buluşmalara beni müdavim olarak ekle başkan  resimleri yarın atarım 
|
|
|
|
|
|
Araç................: Ford focus 1.6 TDCİ Ghia SR ana ünite........: şimdilik orjinal component......: Morel supremo6 set subwoofer.......: Alpine Swx 1042D comp. amp.....: Zapco DC Referance 1000.4 mono amp......: Zapco DC Referance 1100.1 power station...: Helx XXL altyapı............: kablo,sigorta,kıl,tüy  izolasyon.........: 3 kat xxx malzeme ens................: kemence 
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #68 : Temmuz 22, 2007, 07:40:02 ÖS » |
|
yarın ben bu saatlerde kızgın kumlardan serin sulara atlamış,çıkmış akşam yemeğimi yemiş olucam  G60 a atarsan sevinirim abi resimleri.
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit  
|
|
|
|
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !
|
 |
« Yanıtla #69 : Temmuz 22, 2007, 11:40:09 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Attention ! Club_Stock 155+ CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR 2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db 2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db 2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer ! 
|
|
|
|
Onuration
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #70 : Temmuz 23, 2007, 12:49:06 ÖÖ » |
|
Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu. Çok güzel vakit geçirdik.
Yeni arkadaşlar edindik. 
Gelen tüm arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekürler.
Powered by CA-TR Esas Biz Teşekkür Ederiz Siteye üye Olmamama Rağmen coolb Abimle Geldim Ve İlginizi Gördüm.Hepinize Teşekür Ederim ARtık Burdayım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #71 : Temmuz 23, 2007, 08:55:41 ÖÖ » |
|
Gerçekten çok güzel bir buluşma oldu. Çok güzel vakit geçirdik. Organizasyonu düzenleyen Alper kardeşime ve Erhan abiye teşekürlerimi sunarım. Yeni arkadaşlar edindik.  Barbaros abiyle tanıştık gerçekten çok bilgili ve eğlencili bir kişiliği var.  Focus ST (Erhan) sistemi inceledim gerçekten 10 numara işçilik olmuş.Kazasız belasız günlerde kullanmanı dilerim.  Şu an aklıma gelmiyor malesef Ama diğer arkadaşlar da çok güzel vakit geçirdim. Gelen tüm arkadaşlara ve emeği geçen herkese teşekürler.
Powered by CA-TR allah rası olsun o senin kendi güzelliğin burak gerçekten beni karşılayan ağırlayan önce focus st (erhan) arkadaşıma teşekkür ederim ardından beni buluşmada ağırlayan her arkadaşıma teşekkür ederim güzel eğlenceli bir buluşma oldu artık nicelerine daha kapsamlı ve organizasyonlu bir buluşma dileğiyle .............
|
|
|
|
|
|
Dream Car Satıldı yeni araç bakılmakta hala kararsız durumda olmak çok kötü sistem konfig sonlandı işimiz araca kaldı pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
|
|
|
|
focus ST
Erhan yüce
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #72 : Temmuz 23, 2007, 09:21:06 ÖÖ » |
|
Nedemek barboros.. türk misafirperverliği  keşke vaktim olsaydı biraz daha takılsaydık.. Tatil dönüşü kısmet olursa bende seni ziyarete gelmek isterim.. forumdan gelmek isteyen arkadaşlar olursa beraberde gelebiliriz.. Burak kardeşim; senin VİP i göremedik ama tanıştığımıza çok memnun oldum.. VİP biterbitmez haber ver.. çayı demle yanındayım:) Koray aycenk tanıştığımıza sevindim.. tarantulayı bagajda göremedik ama... bidahaki sefere inş. Mustafacım CD kutusu için tekrar teşekkür ederim başımın üzerinde saklıyorum  sisteminide çok beğendim.. kazasız belasız inş.
|
|
|
|
|
|
Araç................: Ford focus 1.6 TDCİ Ghia SR ana ünite........: şimdilik orjinal component......: Morel supremo6 set subwoofer.......: Alpine Swx 1042D comp. amp.....: Zapco DC Referance 1000.4 mono amp......: Zapco DC Referance 1100.1 power station...: Helx XXL altyapı............: kablo,sigorta,kıl,tüy  izolasyon.........: 3 kat xxx malzeme ens................: kemence 
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #73 : Temmuz 23, 2007, 09:29:34 ÖÖ » |
|
arkadaşlar erhandan fotolar gelio şu an hepsi bitsin ekliyeceğim ama çok karanlık çıkmışlar be bu arada ne demek bu kadarı bile yeter bir daha kine daha uzun takılırıs en azından arkadaşlarla fenere gitmekte vardı daha
|
|
|
|
|
|
Dream Car Satıldı yeni araç bakılmakta hala kararsız durumda olmak çok kötü sistem konfig sonlandı işimiz araca kaldı pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
|
|
|
|
|
burak_L300
|
 |
« Yanıtla #74 : Temmuz 23, 2007, 09:30:08 ÖÖ » |
|
Tamam Erhan merak etme mutlaka çağırıcam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blue19
|
 |
« Yanıtla #75 : Temmuz 23, 2007, 09:32:25 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
Loading.........
|
|
|
|
focus ST
Erhan yüce
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #76 : Temmuz 23, 2007, 09:45:38 ÖÖ » |
|
ahahaha gözüm kesmemişti fotoları eklemeyi  allah kolaylık versin barboros 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #77 : Temmuz 23, 2007, 09:47:01 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #78 : Temmuz 23, 2007, 09:49:06 ÖÖ » |
|
ewt fotolar geldi benim elimden bu kadar düzeltmek gelio daha iyi yapacak arkadaşlar yardımcı olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
focus ST
Erhan yüce
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #79 : Temmuz 23, 2007, 09:53:14 ÖÖ » |
|
eywallah kanka emeğine sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #80 : Temmuz 23, 2007, 09:54:01 ÖÖ » |
|
olm insan su fotoları ufaltırda öyle koyar allah sizi naapmasın emi 
|
|
|
|
|
|
Volume:ıııııııııııııııııı[]ııııı Bass:ııııııııııı[]ııııııııııı Treble:ııııııııııııı[]ııııııııııııı Balance: ııııııı[]ıııııııÜnite: Pioneer 8600mp network mode Amfi : Helix A6 Competition Woofer: Brax matrix 6.1 Midrange: Brax matrix 2.1 Tweeter: Brax matrix 1.1 Akü: Stinger SPV 70 İzolasyon: Würth Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #81 : Temmuz 23, 2007, 09:55:06 ÖÖ » |
|
walla uğraşmayın die indirin kolayca die ufaltmadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blue19
|
 |
« Yanıtla #82 : Temmuz 23, 2007, 10:15:29 ÖÖ » |
|
barbaros abi fotolar için tşkler bu kadarmı var foto ? hiçbirşey anlamadım ben bu fotolardan
|
|
|
|
|
|
Loading.........
|
|
|
|
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe
|
 |
« Yanıtla #83 : Temmuz 23, 2007, 10:23:41 ÖÖ » |
|
walla acı hatıra oldu bise sadece bir foto makinesi vardı onda da hafıza kartı yokmuş bu kadar
bir daha kine daha detaylı olur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #84 : Temmuz 23, 2007, 10:54:25 ÖÖ » |
|
| | |