CarAudioTurkey
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: CarAudioTurkey & AutoHifi Hakkında  (Okunma Sayısı 1421 defa)
BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #30 : Mayıs 25, 2007, 10:16:58 ÖÖ »

Bocuq

(iasca hakkında yapılan eleştirilerde atilan iftiralarda tamamen arkanızdayım..Insanlar yeterince hazırlanmadan gelip orda rezil olup sonra olay sonrası yazdıklarıyla tekrar rezil oluyorlar..)

Kimleri demek istiyosun açık konuşursan hepimiz için daha olumlu olur sanırım
Ortaya bi laf atıp da bırakmak yanlış olur!

Mesala sana göre kimler rezil olmuş

Bu arada Hüsnü bey AUTOHİFİ cümlemize hayırlı uğurlu olsun Daha iyi günlere inşallah

Bak iasca topiğini örneklemiş arkadaşlarım..Oradaki gerçekten rezil olan insanlar yarışma alanına gelmedimi sanıyorsun? yarışmadanmı laf ettiler? hiç sanmıyorum ben oraya gelip sonrasında forumda bıdıbıdı yapan tiplere yazdım..Seninle sizinle veya kullandığınız ürünlerle ilgili kimseyi tanımam arkadasından bu işi bilmiyor yada rezil oldu demem.

Saygılar Surprised

Volume:ıııııııııııııııııı[]ııııı Bass:ııııııııııı[]ııııııııııı Treble:ııııııııııııı[]ııııııııııııı Balance: ııııııı[]ııııııı

Ünite: Pioneer 8600mp network mode
Amfi : Helix A6 Competition
Woofer: Brax matrix 6.1
Midrange: Brax matrix 2.1
Tweeter: Brax matrix 1.1
Akü: Stinger SPV 70
İzolasyon: Würth
Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com

BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #31 : Mayıs 25, 2007, 10:30:42 ÖÖ »

Kusura bakma ama her şeyi kendi tarafından değerlendiriyorsun. Neyse ben objektif davranmaya devam edeceğim. Ortamıda boşuna germek istemiyorum. Kervan yürümeye devam edecek ne de olsa. Saygılar...

kusura baktım..  Surprised

Sanırım alıntı yapıp verdiğim cevaplar baya bi yerinde olmuşki böyle terbiyesizce! birşeyi foruma yazabilmişsin.Halbuki görünüşünden ve konuşmandan baya bi seviyeli düzgün birisine benzetmiştim seni yanlız insanın içiyle dışı bir olmuyor malesef. >Sad

zigzag mükemmel bi noktaya değinmiş onada buradan teşekkür ediyorum.. Surprised
Ufuk zaten olayı koparmiş tam süper yazmiş okurken keyif aldım.. Cool

Bu vakitten sonra umarım buraya özürdilemeden yazmaya başlamazsin. >Sad

Hayırlı işler onurdemir iyi satişlar..

Volume:ıııııııııııııııııı[]ııııı Bass:ııııııııııı[]ııııııııııı Treble:ııııııııııııı[]ııııııııııııı Balance: ııııııı[]ııııııı

Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com
GHOST
Alper Dalar
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #32 : Mayıs 25, 2007, 11:02:24 ÖÖ »

Arkadaşlar sakin...Ortamı germeye gerek yok Surprised

Only Blaupunkt gamma Headunit
BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #33 : Mayıs 25, 2007, 11:09:38 ÖÖ »

Onur Demir

Lafı  dolandırmak istemiyorum ,  sizin derginiz , ticari amaç güden bir dergidir , ve o dergide çalışan kimse bu işi sırf zewk olsun diye yapmıyordur , bu  derginin ilk amacı para kazanmaktır  her iş kolunda olduğu üzere , ki bir dergi  bunu satış  artı reklam geliri ile sağlıycaktır , burdan 2 noktaya warılıcaktır  ;

1. Reklam geliri  dist ve montajcılardan geliceğinden bu dergide yayınlanan , dist ve montajcılara ait hiçbir araç ve ürün  objektif olarak  değerlendirilebilme lüksüne sahip değildir , lafı gevelemezsek siz hiçbir ürüne veya montaja objektif not veremezsiniz , kötü bile olsa iyi olarak nitelendirmek zorundasınız ki  reklam anlaşmalarınız  bozulmasın ve gelir kaybına uğramayın kısacası dergide objektif asla olamazsınız !!!

2. Dergi satışı sizin diğer gelir kaynağınız ki , bu da  derginizin içeriği , fiyatı  ve sizin kitlelerle olan iletişiminize bağlı bulunmakta ki siz gelmiş burda ana satış kitlelerinizden birinin forumunda

"Kusura bakma ama her şeyi kendi tarafından değerlendiriyorsun. Neyse ben objektif davranmaya devam edeceğim. Ortamıda boşuna germek istemiyorum. Kervan yürümeye devam edecek ne de olsa. Saygılar... "

gibi bir cümle kullanma saygısızlığında bulunuyorsunuz , bunun sonucu direk olarak bu okuyucu kitlesini kaybetmektir . Ayrıca burdan cümlelerinizi kurarken ne kadar ileri görüşlü olduğunuz açıkça görülmekte sanırsam , ya siz kendi işinizi sabote etmek istiyorsunuz yada ....

Umarım Ufuğun "the-only-one-TR "  dediği gibi kimse kimseye muhtaç olmaz  ...

ahh ah barış benim yazacağım şeyleri benden önce yazmişsin tüh Very Happy

Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com
bigbang
Tiryaki Üye

« Yanıtla #34 : Mayıs 25, 2007, 01:01:08 ÖS »

uff ne çok yazılmış hepsini okuyamadım ama Barış güzel özetlemiş smile

Sq sistemleri anlayacak çok fazla insan çıkacağını ben de zannetmiyorum.Kapasitörün ne olduğunu,ne işe yaradığını bilmeyen birçok insan var aramızda. Nos bile zanneden çıkıyor. 1km çaplık bir alanı inletmek isteyenlerin çoğunlukta olduğu göz önünde bulundurmak gerekli. Dergide ticari amaç güttüğü için ağırlığı bu yöne verecektir doğal olarak. Sadece İstanbul,İzmir,Ankara olarak düşünmeyin olayı. Arabasının müzik sistemine 20-30 milyar para verecek insan sınırlıdır diğer illerde smile

"Each new hour holds new chances for new beginnings.The horizon moves forward offering you space  to take new steps of change." LTJ BUKEM

Rover 25
Alpine CDA-7998R
Alto Mobile UCS Pro + RM2 Programmer
Midbass: Dls Iridium 8"
Midrange: Dls Iridium 3"
Tweeter: Dls Iridium 1.1"
Mb Quart PCE-216 (Arka)
2x RF T112D2 (sealed 1,41cuft+1,41cuft)
Rockford Fosgate T4004
Rockford Fosgate T8004
Rockford Fosgate T20001BD
2x Rockford Fosgate CPCD10-03 Power Digital Cap.
Ana ve yedek akü: Delphi Freedom 72Ah 700CCA

Bülent Ergücü, Arkent / Artur
BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #35 : Mayıs 25, 2007, 01:11:54 ÖS »

uff ne çok yazılmış hepsini okuyamadım ama Barış güzel özetlemiş smile

Sq sistemleri anlayacak çok fazla insan çıkacağını ben de zannetmiyorum.Kapasitörün ne olduğunu,ne işe yaradığını bilmeyen birçok insan var aramızda. Nos bile zanneden çıkıyor. 1km çaplık bir alanı inletmek isteyenlerin çoğunlukta olduğu göz önünde bulundurmak gerekli. Dergide ticari amaç güttüğü için ağırlığı bu yöne verecektir doğal olarak. Sadece İstanbul,İzmir,Ankara olarak düşünmeyin olayı. Arabasının müzik sistemine 20-30 milyar para verecek insan sınırlıdır diğer illerde smile

abicim benim yazdıklarımı üşenmeden okurmusun lütfen smile
haa çok üşenirim diyosan en azından 1 sayfa ayırılabilir sq adına demiştim Surprised

Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com
bigbang
Tiryaki Üye

« Yanıtla #36 : Mayıs 25, 2007, 01:17:28 ÖS »

euhue şu an vaktim kısıtlı ama ilk yazdığın cümleyi görmemişim. Hİç yer verilmemesi konusu smile

araç baya baya hatalı olduğu halde insanlar tarafindan ilgi görebiliyo..
demekki insanlar görselliğe değil ilgilendikleri ürünlere ve nerelerde kullanıkdıklarına dikkat ediliyo demişsin smile Scanspeak i aratırken bulmuştum fotoyu Very Happy Very Happy

"Each new hour holds new chances for new beginnings.The horizon moves forward offering you space  to take new steps of change." LTJ BUKEM

Rover 25
Alpine CDA-7998R
Alto Mobile UCS Pro + RM2 Programmer
Midbass: Dls Iridium 8"
Midrange: Dls Iridium 3"
Tweeter: Dls Iridium 1.1"
Mb Quart PCE-216 (Arka)
2x RF T112D2 (sealed 1,41cuft+1,41cuft)
Rockford Fosgate T4004
Rockford Fosgate T8004
Rockford Fosgate T20001BD
2x Rockford Fosgate CPCD10-03 Power Digital Cap.
Ana ve yedek akü: Delphi Freedom 72Ah 700CCA

Bülent Ergücü, Arkent / Artur
BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #37 : Mayıs 25, 2007, 01:21:09 ÖS »

euhue şu an vaktim kısıtlı ama ilk yazdığın cümleyi görmemişim. Hİç yer verilmemesi konusu smile

araç baya baya hatalı olduğu halde insanlar tarafindan ilgi görebiliyo..
demekki insanlar görselliğe değil ilgilendikleri ürünlere ve nerelerde kullanıkdıklarına dikkat ediliyo demişsin smile Scanspeak i aratırken bulmuştum fotoyu Very Happy Very Happy

sana taş değildi yanlış anlama Surprised
sadece montajdan cok ürünlerin önemini anlatmaya calısmıstım Surprised

Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com
barb_alone
SQ_For All
Tiryaki Üye

Barbaros Şenbaş / EdİrNe

« Yanıtla #38 : Mayıs 25, 2007, 05:00:10 ÖS »

kervan yürürse yürüsün bence veya burada bulunan çok kişi için pekte önemli deil hayırlı yolculuklar

bu birazda şuna benzemiş biz araba üretiyoruz ama kusurları var beğenmeyen almasın nasılsa satılcak birileri bulunur zihniyeti güdülmüş buda her kör satıcının topal alıcısı vardır düşüncesi gerçekten en yanlış pazarlama taktiği olsa gerek

sizlerin (dergi yönetiminin) çok objektif olmanızı zaten beklenemez kimse yoğurdum ekşi demez ama bir şekilde ortada olma zorunluluğunuz var buda her kesime hitap etme zorunluluğu belli bir kesime hitap ederseniz orada kalır ve ilerleme sağlayamazsınız bu da sizin hep aynı dergiyi tekrardan öteye gitmeyecektir

kervan yürürse yürüsün bizim kervan zaten dört nala gidiyo die düşünüyorum

ortamında kavga veya restleşme durumlarına düşmesini istemem ama bir şekilde herkes fikirlerini açıklamak isteyecektir....

Dream Car Project START

W123 280CE (1980)

Değişimler oldu sürpriz  

pm le yardımcı olmayacağım sadece konunuzun linkini atın bana .....!!!!!!!!
tipo16v
AHMET TANERİ
Tiryaki Üye

« Yanıtla #39 : Mayıs 26, 2007, 12:06:29 ÖÖ »

Onur Demir

Lafı  dolandırmak istemiyorum ,  sizin derginiz , ticari amaç güden bir dergidir , ve o dergide çalışan kimse bu işi sırf zewk olsun diye yapmıyordur , bu  derginin ilk amacı para kazanmaktır  her iş kolunda olduğu üzere , ki bir dergi  bunu satış  artı reklam geliri ile sağlıycaktır , burdan 2 noktaya warılıcaktır  ;

1. Reklam geliri  dist ve montajcılardan geliceğinden bu dergide yayınlanan , dist ve montajcılara ait hiçbir araç ve ürün  objektif olarak  değerlendirilebilme lüksüne sahip değildir , lafı gevelemezsek siz hiçbir ürüne veya montaja objektif not veremezsiniz , kötü bile olsa iyi olarak nitelendirmek zorundasınız ki  reklam anlaşmalarınız  bozulmasın ve gelir kaybına uğramayın kısacası dergide objektif asla olamazsınız !!!

2. Dergi satışı sizin diğer gelir kaynağınız ki , bu da  derginizin içeriği , fiyatı  ve sizin kitlelerle olan iletişiminize bağlı bulunmakta ki siz gelmiş burda ana satış kitlelerinizden birinin forumunda

"Kusura bakma ama her şeyi kendi tarafından değerlendiriyorsun. Neyse ben objektif davranmaya devam edeceğim. Ortamıda boşuna germek istemiyorum. Kervan yürümeye devam edecek ne de olsa. Saygılar... "

gibi bir cümle kullanma saygısızlığında bulunuyorsunuz , bunun sonucu direk olarak bu okuyucu kitlesini kaybetmektir . Ayrıca burdan cümlelerinizi kurarken ne kadar ileri görüşlü olduğunuz açıkça görülmekte sanırsam , ya siz kendi işinizi sabote etmek istiyorsunuz yada ....

Umarım Ufuğun "the-only-one-TR "  dediği gibi kimse kimseye muhtaç olmaz  ...

Barışın sözlerine katılıyorum.

Bu forum ticari amaçla kurulmuş bir girişim değildir, üyeleride bilgi ve tecrübelerini maddi karşılık beklemeden, ticari kaygı taşımadan ve olabildiğince objektif olarak sunar... Üyelerin tek amacı en iyisine ve en doğrusuna ulaşmak için özgür bir ortamda paylaşımda bulunmaktır...       

İŞTE SAPIK MANİSALI!
NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !

« Yanıtla #40 : Mayıs 26, 2007, 12:19:04 ÖÖ »

Herşey bi yana bizleri (dozajı tartışılır) adam'dan sayan başka bir medya grubu yok maalesef TR'de bunuda göz önünde bulundurmakta fayda var Laide's & Gentelmen's Surprised

Attention !  Club_Stock 155+ Mr. Green

CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR

2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db
2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db
2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db

The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer !

Austin Powers
Sina Güran
Fanatik Üye

« Yanıtla #41 : Mayıs 26, 2007, 01:37:11 ÖÖ »

kimsenin bişey yazdığı yok, umarız bu sessizliklerini kervan geyiği konusunda yanlış yaptıklarının farkına varmaları ve yanlş politikalarında düzelmeye gitmeleri manasına gelir...

Friedrich Nietzsche
ozknbzkrt
Aktif Üye
**

« Yanıtla #42 : Mayıs 26, 2007, 02:49:06 ÖÖ »

gopmuş gitmiş herkez ya ama harbi ayıp olmuş bocuq abiye kerwan geyiği! Sad >Sad

Austin Powers
Sina Güran
Fanatik Üye

« Yanıtla #43 : Mayıs 26, 2007, 03:10:39 ÖÖ »

Sadece bocuq e değil herkese yapılan bir saygısızlık.

Friedrich Nietzsche
Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #44 : Mayıs 26, 2007, 04:43:01 ÖÖ »

Herşey bi yana bizleri (dozajı tartışılır) adam'dan sayan başka bir medya grubu yok maalesef TR'de bunuda göz önünde bulundurmakta fayda var Laide's & Gentelmen's Surprised

Walla Nihat açıkçası catr topluluğunu ne kadar adamdan saydığını arkadaş ifade etmiş  , o sözün başını  göz önünde bulundurursan bunun üzerine dozajdan bahsetmenin pek bir faydası yok 

Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J
Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J
Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Very Happy
Tweeter : R29/7000
Mid : 12M
MidBass : 18M
Subwoofer : JL Audio 8w7
Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid
Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass  Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer
Kablo Shielding : 3M
Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari
Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth

www.roketoyun.com
Yönetim
Administrator
Aktif Üye

« Yanıtla #45 : Mayıs 27, 2007, 09:41:36 ÖS »

Gerekli kararlar alınmış ve yaptırımlar uygulanmıştır.
Konu tekrar açılmıştır.

İyi forumlar dileriz.

NCavuS
nihat çavuş
Tiryaki Üye

Pressure & Carp Master !

« Yanıtla #46 : Mayıs 27, 2007, 11:50:22 ÖS »

Walla Nihat açıkçası catr topluluğunu ne kadar adamdan saydığını arkadaş ifade etmiş  , o sözün başını  göz önünde bulundurursan bunun üzerine dozajdan bahsetmenin pek bir faydası yok 

Kervan olayı hoş değil taabe nasıl tatlıya bağlanır bu saatten sonra pek kestirmek mümkün değil zira 'özür' içinde geç kalınmış gibi.

Detayla'ra girecek ne motivasyonum nede isteğim var dolaysıyla kısaca özetlersem birazcık daha 'Politik' olmakta fayda var Surprised 

Attention !  Club_Stock 155+ Mr. Green

CA-TR BaM_BaM Te@M,Te@M-DD_TR, Te@M-Jbl_TR

2006 Iasca-TR Stock 1 Champ 149 Db
2007 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.4 Db
2008 Iasca-TR Stock 1 Champ 155.1 Db

The NCavuS Theory: More Power, Less Woofer !

BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #47 : Mayıs 27, 2007, 11:59:56 ÖS »

Kervan olayı hoş değil taabe nasıl tatlıya bağlanır bu saatten sonra pek kestirmek mümkün değil zira 'özür' içinde geç kalınmış gibi.

Detayla'ra girecek ne motivasyonum nede isteğim var dolaysıyla kısaca özetlersem birazcık daha 'Politik' olmakta fayda var Surprised 

özürün geci erkeni olmaz..
insanlar hatasını anlayabilir..
her insan hata yapabilir..

hepimiz insanız bunu unutmamak lazım dimi? haa it de haywandır o ayrı Very Happy

Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com
husnu eris
Aktif Üye
**

« Yanıtla #48 : Mayıs 28, 2007, 03:44:30 ÖS »

4 Gündür şehir dışındaydım ve yazılanları yeni gördüm. Özellikle şunu belirtmek istiyorum ki buradaki bir çok kişi sanırım yangına körükle gidiyor. Yada yaraya tuz basmaya çalışıyor. Ben ilksayfada gerekli açıklamaları yaptım sanırım. 3 yıl önce bu yarışmaya aldığımdada aynı şeyler söylenmiş aynı şeyler çizilmişti.  Bu forumdaki herkes bilirki her yıl geçtikçe taşlar yerine oturdu ve güzel şeyler ortaya çıkmaya başladı. AUTO HIFI Dergimizin ilk sayısı editörümde de yazdım, hata veya hatalarımız olabilir, bizi eleştrin ona göre daha iyisini yapalım diye ama bakıyorum olaylar farklı yerlere kaymaya başlamış. Onurun ne söylediği değil bizim ne yapacağımız önemli artı biz tuning dergisini 5 yıl önce ilk sayısını çıkarttığımızda aynı eleştrilerle karşılaşmıştık.Yıllar geçti dergi yeni yeni oturmaya başladı. Birincisi sq araçlarına yer verilecektik. İkincisi derginin çevrileriyle ufak defek hatalar oluşmuştur. Arkadaşımızın bu piyasayı bilmeyişinden kaynaklanmıştır. Gelecek sayılarda bu iki konuyada dikkat edilecektir.

Birde kain arkadaşım yazmış ticari amaçla çıkıyor. Evet doğrudur ben 12 yıllık gazeteciyim ve bugüne kadar hiçbir yaptığım işi zevk için yapmadım. Şirketimizin 5 dergisi vardır beşide ticari amaçlıdır. Ama ticari amaçla yapmamız demek doğru yapmayacağımız anlamına gelmez. Ben onur arkadaşımın adına yapmış olduğu gafdan dolayı özür diliyorum.

Saygılarımla,

Hüsnü ERİŞ
AUTO HIFI
Genel Yayın Yönetmeni

aşmış
onur
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #49 : Mayıs 28, 2007, 11:41:52 ÖS »

türkiyede bir hifi dergisi çıkıyo
hifi severler 4 gözle bekledikleri dergiye kavuşuyo
bu hifi olayının çok geniş olmayan ama kendi içinde ayrıldığı bölümleri var
bu bölümlerin içinde dünyada insan psikolojisiyle ligili olarak değişen çeşitleri var her dalda olduğu gibi
bu dallar yine dünyada her dalda olduğu gibi gösteriş kalite gibi kısımlar ayrılıyor
yine dünyada olduğu gibi gösterişle uğraşmak daha kolay daha az bilgi gerektirir ama kolay anlaşılır
yine dünyada olduğu gibi kalite zor elde edilir kolay anlaşılmaz çok araştırmak gerektirir
gösteriş eşittir rant demektir yine bütün dünyada olduğu gibi
türkiyede bir degi çıkar dalında ilk olacaktır rant sağlaması gerekmektedir para getirmesi gerekmektedir tabiki
sonuçta gösteriş mi kalite mi (estetik mi fonksyon mu tartışmasıyla aynıdır estetik olan fonsyonel değildir hiçbir zaman) seçeneklerinden gösteriş seçilir diyemicem çünki bu bellidir yıllardır
 aslında uslub hatası olmasaydı görüş ayrılığı da olsa türk insanı sahip çıkar destek çıkar yanındakilere bunu sitede görüyoruz zaten
genel sonuç şanssızlık diyip zamana mı bırakmak gerekir ben bilmem sizin kadar
ama tabiki aramızda o dergide çalışanlarda 256 kat daha deneyimli bilgili arkadaşların hayal kırıklığı mevcuttur...

onur ögüt
29

may the force be with you
the-only-one-TR
Fanatik Üye

« Yanıtla #50 : Mayıs 29, 2007, 01:47:29 ÖÖ »

Bugün dergiyi inceleme ve gözden geçirme fırsatı buldum. Gözlemlerimi aktarayım:

1. Dergi, EISA'nın Alman üyesi car&hifi dergisiyle anlaşma yaparak onun test ve haberlerini + en iyiler listesini kullanıyor ama ilk bakışta sanki o dergiden kopyala & yapıştır yapılmış gibi bir izlenim bırakıyor. Bunda en büyük etken, testlerdeki uyumsuz çeviriler kadar grafik öğelerde her tarafta Almanca yazıların hala durması... Örneğin en arkadaki en iyiler listesi sanki car&hifi'dan scan edilmiş ve üzerine sığdığı kadarıyla Türkçe açıklamalar serpiştirilmiş gibi... Belki öyle değil ama görüntü öyle. Bilginiz olsun. Çözüm ne olabilir? Orjinal format, ana firmadan alınır ve aynı yazı karakterleriyle tüm başlıklar çevirilip yazılır. Sonuç: Daha şık ve profesyonel bir dergi imajı...

2. Aynı şekilde ürün testlerinde de Almanca ibareler devam ediyor. Kırmızı daireler içinde car&hifi her ürünle ilgili bazı değerlendirmeler yapar. Mesela grup testinde en ucuz ürünün üzerine mevzubahis kırmızı daireyi koyup "Preistipp" yazarlar ki en ucuz malı arayan direkt olarak o ürünle ilgili değerlendirmeleri okusun. Ya da "Klangtipp" der; en başarılı ses tonunu yansıtan ana ünite/hoparlör/amfi vs için... Şimdi bu ibareler pek tabii ki yerli dergimizde de var ama Almanca olarak! Çözüm yukarıda belirttiğim gibi olabilir.

3. car&hifi dergisinde olduğu gibi yerli tanıtılan araçlarla ilgili şemalar hoş olabilir, tüm araçlar için yapmıyorlar ama önemli/kapak araçları için bence gerekli...

Dergi sunulan fiyata göre yeterli içeriğe sahip; zamanla daha da oturacağını umuyorum. SQ araçlarla ilgili ise fazla bir söze gerek yok; dergide 1-2 sayfa ayrılmalı. Eğer zaman içinde okuyucu kitlesinden ilgi gelmiyorsa, bizler yine kendi yağımızda kavrulmaya devam ederiz!  Surprised

Benden bu kadar.

OO=00=OO
The Ultimate Driving Machine

HU: Clarion HX-D2 (4 yollu aktif)
TW: Focal Utopia Beryllium TBe
MR: Focal Utopia Beryllium 3W2
WF: Focal Utopia Beryllium 6W3
SW: Focal Utopia 33WX
Amp 1: Audison VRx 6.420.2 DIRECT Exclusive (Limited Edition)
Amp 2: Audison VRx 1.500.2 Exclusive (Limited Edition)

Ufuk Özdemir
Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #51 : Mayıs 29, 2007, 03:39:15 ÖÖ »

4 Gündür şehir dışındaydım ve yazılanları yeni gördüm. Özellikle şunu belirtmek istiyorum ki buradaki bir çok kişi sanırım yangına körükle gidiyor. Yada yaraya tuz basmaya çalışıyor. Ben ilksayfada gerekli açıklamaları yaptım sanırım. 3 yıl önce bu yarışmaya aldığımdada aynı şeyler söylenmiş aynı şeyler çizilmişti.  Bu forumdaki herkes bilirki her yıl geçtikçe taşlar yerine oturdu ve güzel şeyler ortaya çıkmaya başladı. AUTO HIFI Dergimizin ilk sayısı editörümde de yazdım, hata veya hatalarımız olabilir, bizi eleştrin ona göre daha iyisini yapalım diye ama bakıyorum olaylar farklı yerlere kaymaya başlamış. Onurun ne söylediği değil bizim ne yapacağımız önemli artı biz tuning dergisini 5 yıl önce ilk sayısını çıkarttığımızda aynı eleştrilerle karşılaşmıştık.Yıllar geçti dergi yeni yeni oturmaya başladı. Birincisi sq araçlarına yer verilecektik. İkincisi