CarAudioTurkey
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: CarAudioTurkey & AutoHifi Hakkında  (Okunma Sayısı 1348 defa)
GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« : Mayıs 24, 2007, 04:16:00 ÖS »

Merhaba CarAudioTurkey Dostları;
Türkiyemizde oto müzik sistemleri sektöründe bir ilk olacak autohifi dergisinin mayıs ayı içinde caraudioturkey ekibi ile ortaklaşa bir çalışma ile bayilerde bulunacagını duyurmuştuk.
Ancak kişisel anlaşmazlıktan dolayı caraudioturkey olarak oluşumun dışında oldugumuzu tüm üyelerimize bildiririm.
Sektörün büyük bir eksikliği olan derginin tüm müzik ve otomobillerinde müzik dinlemeyi seven kişilere hayırlı olması dileği ile.

CarAudioTurkey Yönetimi Adına
Alper DALAR

Only Blaupunkt gamma Headunit

BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #1 : Mayıs 24, 2007, 04:25:24 ÖS »

Açıkçası çok sevindim.
Çünki sq arabalarının asla dergide yer alamicağini öğrendiğimde dergi bnm için bitmişti.
Derginin editörüyle yaptıgım konuşmada benim veya Kain in aracnın dergide malesef 1 sayfa bile yer alamayacağını öğrendikten sonra ne autohifisi aklımdan geçen isim fiber hifi olmalıydı...(gerçi dergiye çıkartmak gibi bir beklentimiz yok isteselerde çıkmaz zaten)

arabanızda 200kg fiber yoksa
17"üzeri jant yoksa
saçma sapan bir renk heryeri krom bagajda fiberler neonlar vs vs yoksa
auto hifide arabanız yayınlanmaz!

ben arabama tutup türkiyenin en iyi işçiliklerinden birisini yaptırayım
3 yol aktif RTA ile ayarlanmış mükemmel bir ses yakalayim..
ama bagajımda 38cm sublar neonlar olmadıgından diş görünüşte jant mant body kit olmadıgından auto hifiye çıkamiyim..
yurtdısında böylemi diye editöre sordugumda aldıgım yanıt aynen bizim gibi onlardada öyle demek oldu..

o zaman soruyorum EMMA ya giden arabaların kaçtanesinde jant var?
kaçtanesi fiberli bagajlardan oluşuyo....
Murat ilerinin 307si bile dergi kriterlerine uygun değil..

ben andy nin arabasını örnek verdim (a4 avant gri renk sadece jant var ) cevap alamadım..

neyse buraya cok yazarımda simdi bütün tepkiyi üzerime almak istemiyorum..

kısacası müzikle alakalı birşeyler öğrenmek uygulama görmek istiosanız autohifi de aradıklarınızı bulamazsınız..
ama fiber olarak neler yapilabilir diosanız hizmette sınır yok...

Auto hifiye başarılar dilerim..

« Son Düzenleme: Mayıs 24, 2007, 04:38:10 ÖS Gönderen: BocuQ » Logged

Volume:ıııııııııııııııııı[]ııııı Bass:ııııııııııı[]ııııııııııı Treble:ııııııııııııı[]ııııııııııııı Balance: ııııııı[]ııııııı

Ünite: Pioneer 8600mp network mode
Amfi : Helix A6 Competition
Woofer: Brax matrix 6.1
Midrange: Brax matrix 2.1
Tweeter: Brax matrix 1.1
Akü: Stinger SPV 70
İzolasyon: Würth
Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com
Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #2 : Mayıs 24, 2007, 05:22:51 ÖS »

Walla açık söylüyeyim benim aracımı yayınlamak için  zaten bana belli bi bedel ödemeleri gerekirdi  Very Happy bedavaya , o kadar emek harcanmış araba mı neden  yayınlatayım Very Happy

Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J
Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J
Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Very Happy
Tweeter : R29/7000
Mid : 12M
MidBass : 18M
Subwoofer : JL Audio 8w7
Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid
Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass  Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer
Kablo Shielding : 3M
Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari
Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth

www.roketoyun.com
husnu eris
Aktif Üye
**

« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2007, 05:24:14 ÖS »

Merhaba,

Ben öncelikle eleştrin için teşekkür ediyorum. Biz bu dergiyi çıkartırken herkesin görüşlerine başvurarak birşeyler ortaya çıkarmaya çalıştık derginin ilk sayısı ve doğal olarak hatalarımız olabilir.
Sq araçları çıkmayacak diye birşey, bizim ilerki sayılarda sq araçlarıyla ilgili çalışmalarımız olacak. Sadece sq araçların görseli yok o yüzdende ilk sayı bu şekilde bir çalışma ortaya çıktı.Sizde  biliyorsunki bizim Türkiyede bir gazeteyi dahi aldığında görseline bakarlar. Görsellikdeolacak teknik bilgide olacak.

sq araçlarını ben yurtdışı dergisinden koymayı bile düşünüyorum. Bu konuyla ilgili sizinle hem fikir değiliz. Gelecek sayımızda ilk işimiz zaten bir sq aracı nasıl hazırlanır bununla ilgili sektörümüzün önde gelen insanlarıyla bir makale yazmayı düşünüyoruz. Eleştrin için tekrar teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,

Hüsnü ERİŞ
AUTO HIFI
Genel Yayın Yönetmeni

BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2007, 05:33:58 ÖS »

Merhaba,

Ben öncelikle eleştrin için teşekkür ediyorum. Biz bu dergiyi çıkartırken herkesin görüşlerine başvurarak birşeyler ortaya çıkarmaya çalıştık derginin ilk sayısı ve doğal olarak hatalarımız olabilir.
Sq araçları çıkmayacak diye birşey, bizim ilerki sayılarda sq araçlarıyla ilgili çalışmalarımız olacak. Sadece sq araçların görseli yok o yüzdende ilk sayı bu şekilde bir çalışma ortaya çıktı.Sizde  biliyorsunki bizim Türkiyede bir gazeteyi dahi aldığında görseline bakarlar. Görsellikdeolacak teknik bilgide olacak.

sq araçlarını ben yurtdışı dergisinden koymayı bile düşünüyorum. Bu konuyla ilgili sizinle hem fikir değiliz. Gelecek sayımızda ilk işimiz zaten bir sq aracı nasıl hazırlanır bununla ilgili sektörümüzün önde gelen insanlarıyla bir makale yazmayı düşünüyoruz. Eleştrin için tekrar teşekkür ediyorum.

Saygılarımla,

Hüsnü ERİŞ
AUTO HIFI
Genel Yayın Yönetmeni

Peki bakalım ..

Benim aldığım cevaplarla (onurdu beydi sanırım) sizin söylediklerinizin zıt olması hoşuma gitti açıkçası..fakat verdiğiniz görsellik örneğine katılamicam.. açıkçası hi end ürünlerden oluşmuş işçiliği kötü bir araç bile koysanız bundan keyif alırım.
örneğin ;

Bu araç baya baya hatalı olduğu halde insanlar tarafindan ilgi görebiliyo..
demekki insanlar görselliğe değil ilgilendikleri ürünlere ve nerelerde kullanıkdıklarına dikkat ediliyo...

Umarım en kısa zamanda dergi içeriği olması gerektiği gibi olur ...

saygılar..

Volume:ıııııııııııııııııı[]ııııı Bass:ııııııııııı[]ııııııııııı Treble:ııııııııııııı[]ııııııııııııı Balance: ııııııı[]ııııııı

Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com
husnu eris
Aktif Üye
**

« Yanıtla #5 : Mayıs 24, 2007, 05:47:25 ÖS »

Öncelikle ben artık spl olayından sıkılmaya başladım. Daha doğrusu Türkiyede olayı abartmaya başladık gibi geliyor. Iasca ile görüştüm inşallah Türkiyedeki distribütörlerde bu işi sıcak bakarlarsa ( desteklerlerse ) 2008 yılında ıdbl ve sq bir arada yapmak istiyorum. Editörümde de yazdım bizi eleştirin ve daha iyisini yapalım diye ben her türlü fikirlere açığım. Bazı şeylerin farkındayım ama geçiş dönemindeyiz ve daha iyisini yapmak için hep beraber el birliğiyle gayret göstermemiz gerekiyor. Benim için her okuyucunun fikirleri önemlidir. Tekrar teşekkkür ederim. Bu arada mailim : heris@autohif.com.tr lütfen bana burdan yazın.

Saygılarımla,

Hüsnü ERİŞ
AUTO HIFI
Genel Yayın Yönetmeni

BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #6 : Mayıs 24, 2007, 05:52:56 ÖS »

Öncelikle ben artık spl olayından sıkılmaya başladım. Daha doğrusu Türkiyede olayı abartmaya başladık gibi geliyor. Iasca ile görüştüm inşallah Türkiyedeki distribütörlerde bu işi sıcak bakarlarsa ( desteklerlerse ) 2008 yılında ıdbl ve sq bir arada yapmak istiyorum. Editörümde de yazdım bizi eleştirin ve daha iyisini yapalım diye ben her türlü fikirlere açığım. Bazı şeylerin farkındayım ama geçiş dönemindeyiz ve daha iyisini yapmak için hep beraber el birliğiyle gayret göstermemiz gerekiyor. Benim için her okuyucunun fikirleri önemlidir. Tekrar teşekkkür ederim. Bu arada mailim : heris@autohif.com.tr lütfen bana burdan yazın.

Saygılarımla,

Hüsnü ERİŞ
AUTO HIFI
Genel Yayın Yönetmeni

iasca hakkında yapılan eleştirilerde atilan iftiralarda tamamen arkanızdayım..Insanlar yeterince hazırlanmadan gelip orda rezil olup sonra olay sonrası yazdıklarıyla tekrar rezil oluyorlar..

Fakat Sq icin türkiyede herşeyin çok erken olduğu kanısındayım..kendi araştirmalarım ve izlenimlerimden edindiğim kadarıyla sqdan baya bi haberimiz yok bunu üzülerek söyleme gereği hissettim.. Sad

Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com
zigzag
Fanatik Üye

« Yanıtla #7 : Mayıs 24, 2007, 06:01:59 ÖS »

Peki bakalım ..

Benim aldığım cevaplarla (onurdu beydi sanırım) sizin söylediklerinizin zıt olması hoşuma gitti açıkçası..fakat verdiğiniz görsellik örneğine katılamicam.. açıkçası hi end ürünlerden oluşmuş işçiliği kötü bir araç bile koysanız bundan keyif alırım.
örneğin ;

Bu araç baya baya hatalı olduğu halde insanlar tarafindan ilgi görebiliyo..
demekki insanlar görselliğe değil ilgilendikleri ürünlere ve nerelerde kullanıkdıklarına dikkat ediliyo...

Umarım en kısa zamanda dergi içeriği olması gerektiği gibi olur ...

saygılar..

+1

Genco Sumer
head unit: alpine 9847r
stage:  jbl px300.4 ... jbl c608gti
backfill:  jbl px600.2 ... jbl c508gti
subbass:  jbl bpx1100.1 ... jbl w10gti * 2 sealed  
powercap: stinger spdh5
rca: stinger bullet
stock 1: ddz1 ... dd3510
getting low & louder ...
BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #8 : Mayıs 24, 2007, 06:02:54 ÖS »

Gelecek sayımızda ilk işimiz zaten bir sq aracı nasıl hazırlanır bununla ilgili sektörümüzün önde gelen insanlarıyla bir makale yazmayı düşünüyoruz.

SQ aracın hazırlanmasıyla ilgili tüm fotograf ve dökümanlar elimde var.. İşinizin çok zor olmayacağını düşünüyorum Surprised yeterki isteyin Very Happy

saygılar..

Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com
Kain
Baris Bozkurt
Fanatik Üye

« Yanıtla #9 : Mayıs 24, 2007, 06:03:54 ÖS »

Benim resimlerimin tamamını  geçirdin mi sen laptopa ?

Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J
Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J
Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome
Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Very Happy
Tweeter : R29/7000
Mid : 12M
MidBass : 18M
Subwoofer : JL Audio 8w7
Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid
Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass  Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer
Kablo Shielding : 3M
Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari
Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth

www.roketoyun.com
BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #10 : Mayıs 24, 2007, 06:05:11 ÖS »

Benim resimlerimin tamamını  geçirdin mi sen laptopa ?

Senin araba Very Happy , 5.30i ve benim arabanın tüm fotoları bnm laptopta Bariş. Emin ellerde mrk etme Surprised

Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com
onurdemir
Yeni Üye
*

« Yanıtla #11 : Mayıs 24, 2007, 06:11:20 ÖS »

Bocuq bey isminizi bağışlar mısınız? Ve sizinle nerede konuştuğumuzu?

BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #12 : Mayıs 24, 2007, 06:14:13 ÖS »

Bocuq bey isminizi bağışlar mısınız? Ve sizinle nerede konuştuğumuzu?

Imzamda gerekli bilgiler var..

Fenerbahçede Sarı 206 nın fotografları çekilirken konuşmuştuk..

Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com
husnu eris
Aktif Üye
**

« Yanıtla #13 : Mayıs 24, 2007, 06:22:07 ÖS »

Okey o zaman. Her zaman birbirimizi ziyaret edip fikir alışverişinde bulunabiliriz. Ben veya siz her zaman yüz yüzede konuşabiliriz. Bende sq için aynı fikirdeyim onun için diyorum firmaları ziyaret ederim ordan çıkacak sonuca göre hep beraber hareket ederiz. Bu arada kain'de ben çok üzdü ne demek o para isterim falan veririz kaç para Smile) İşin şakası ama gerçekten fikirler önemlidir arkadaşlar.

Saygılarımla,

Hüsnü ERİŞ
AUTO HIFI
Genel Yayın Yönetmeni

BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #14 : Mayıs 24, 2007, 06:27:03 ÖS »

Okey o zaman. Her zaman birbirimizi ziyaret edip fikir alışverişinde bulunabiliriz. Ben veya siz her zaman yüz yüzede konuşabiliriz. Bende sq için aynı fikirdeyim onun için diyorum firmaları ziyaret ederim ordan çıkacak sonuca göre hep beraber hareket ederiz. Bu arada kain'de ben çok üzdü ne demek o para isterim falan veririz kaç para Smile) İşin şakası ama gerçekten fikirler önemlidir arkadaşlar.

Saygılarımla,

Hüsnü ERİŞ
AUTO HIFI
Genel Yayın Yönetmeni

Kain yani barişa hiç üzülme bir insanın harcayabileceği maximum emeği maximum fedakarlığı gösterdi..arabasına yaklaşık 6 aydır binemiyor kısacası standart bir kullanıcı değil arabasını montajcısına bırakıp ürünleri seçip montajı beklemiyor Surprised dolayısı ile karşiliğinde birşeyler beklemesi çok normal Surprised

Dediğim gibi her zaman bekleriz özellikle sq hakkında birçok püf noktayi öğrenmek istiyorsanız Halil Solakla görüşmenizi şiddetle tavsiye ederim Surprised

Saygılar Surprised

Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com
onurdemir
Yeni Üye
*

« Yanıtla #15 : Mayıs 24, 2007, 06:45:09 ÖS »

Mustafa arkafaşım o günde seninle konuşmuştuk bunları. Burada da açıklayayım. Hatırlıyorsan sana bir kaç soru sormuştum. Aracının müzik sistemininin dizaynı nasıl, ürünler gözüküyor mu tarzında sorulardı bunlar... Sende hayır, herşey gizli ama ses kalitesi çok iyi demiştin. Şimdi bir daha anlatayım ki daha net anlaşılayım. Türkiye'de müzik sistemi takip edenler malesef sizin kadar profesyonel düşünemiyor ve müzik sistemlerini sizin kadar bilinçli uygulatamıyor. Bir bass olsun ve dum tıs dum tıs dolaşim diyor herkes. Yurt dışındaki araçlara ve dergilere bakarsan bir çoğu müzik sisteminde olduğu kadar dizaynında da önem gösterilmiş araçlar. Türk insanı hızlı tüketici. Gözüne hoşgelmeyen bir şeyi almak istemiyor. Biz Türkiye'de hem göze hem kulağa hoş gelebilecek nadir araçları bu dergide yayınlamak istiyoruz. Yalnız yurt dışı dergilerinde 1 tane de olsa sade SQ aracı da yer alıyor. Bu konuda bizlerde çalışma yapabiliriz ancak bunu sizlerden alacağımız olumlu eleştirilerle yapabiliriz. Auto hi fi ismini Fiber hi fi olarak relanse ederse biri söylenecek söz kalmaz zaten geriye. Ne biz gecemizi gündüzümüzü harcayalım ne de siz zamanınızı. Daha dergiyi alıp almadığın bile muallaktayken bu kadar yorum yapmana bir anlam veremiyoruz. Güzel kardeşim bak yüz yüze görüştük, belki daha çok görüşücez çünkü aynı amaç için aynı ortamlara giriyoruz. Kösteklemek yerine sizleri destekleyen tek basın kuruluşuna destek vermeniz daha mantıklı olmaz mı? Emma'ya giden araçarı hepinizden önce dinleme fırsatı buluyorum çoğu zaman. Focal'in araçlarını daha yarışmaya gitmeden önce ilk ben dinledim. Murat İleri'nin aracı da dahil...! Bu konuda ne kadar başarılı olduklarını da söylememe gerek yok zaten. SQ bana göre SPL den daha iyi ancak görseli zayıf olduğu için dergide pek ilgi çekmiyor. Bu yayınlamayacağız anlamına mı geliyor ? Hayır. Bu arada derginin editörü değilim. Haber editörüyüm. Editörümüz Hüsnü Eriştir. Kendisi de zaten yukarıda gerekli açıklamaları yaptı. Görüşmek dileğiyle.

BocuQ
Fanatik Üye

« Yanıtla #16 : Mayıs 24, 2007, 07:00:33 ÖS »

Mustafa arkafaşım o günde seninle konuşmuştuk bunları. Burada da açıklayayım. Hatırlıyorsan sana bir kaç soru sormuştum. Aracının müzik sistemininin dizaynı nasıl, ürünler gözüküyor mu tarzında sorulardı bunlar... Sende hayır, herşey gizli ama ses kalitesi çok iyi demiştin. Şimdi bir daha anlatayım ki daha net anlaşılayım. Türkiye'de müzik sistemi takip edenler malesef sizin kadar profesyonel düşünemiyor ve müzik sistemlerini sizin kadar bilinçli uygulatamıyor. Bir bass olsun ve dum tıs dum tıs dolaşim diyor herkes. Yurt dışındaki araçlara ve dergilere bakarsan bir çoğu müzik sisteminde olduğu kadar dizaynında da önem gösterilmiş araçlar. Türk insanı hızlı tüketici. Gözüne hoşgelmeyen bir şeyi almak istemiyor. Biz Türkiye'de hem göze hem kulağa hoş gelebilecek nadir araçları bu dergide yayınlamak istiyoruz. Yalnız yurt dışı dergilerinde 1 tane de olsa sade SQ aracı da yer alıyor. Bu konuda bizlerde çalışma yapabiliriz ancak bunu sizlerden alacağımız olumlu eleştirilerle yapabiliriz. Auto hi fi ismini Fiber hi fi olarak relanse ederse biri söylenecek söz kalmaz zaten geriye. Ne biz gecemizi gündüzümüzü harcayalım ne de siz zamanınızı. Daha dergiyi alıp almadığın bile muallaktayken bu kadar yorum yapmana bir anlam veremiyoruz. Güzel kardeşim bak yüz yüze görüştük, belki daha çok görüşücez çünkü aynı amaç için aynı ortamlara giriyoruz. Kösteklemek yerine sizleri destekleyen tek basın kuruluşuna destek vermeniz daha mantıklı olmaz mı? Emma'ya giden araçarı hepinizden önce dinleme fırsatı buluyorum çoğu zaman. Focal'in araçlarını daha yarışmaya gitmeden önce ilk ben dinledim. Murat İleri'nin aracı da dahil...! Bu konuda ne kadar başarılı olduklarını da söylememe gerek yok zaten. SQ bana göre SPL den daha iyi ancak görseli zayıf olduğu için dergide pek ilgi çekmiyor. Bu yayınlamayacağız anlamına mı geliyor ? Hayır. Bu arada derginin editörü değilim. Haber editörüyüm. Editörümüz Hüsnü Eriştir. Kendisi de zaten yukarıda gerekli açıklamaları yaptı. Görüşmek dileğiyle.

-Aracının müzik sistemininin dizaynı nasıl, ürünler gözüküyor mu tarzında sorulardı bunlar... Sende hayır, herşey gizli ama ses kalitesi çok iyi demiştin."  demişsiniz

Evet konuşma aynen böyleydi.. dergi auto hifi yani müzik sistemleriyle ilgileniyor benim aracımdaki ürünler gizliyse nerelere gizlendiğini çekersiniz bir arabanın orjianlliği bozulmadan neler yapilabiliyor onları gösterirsiniz RTA ile çekişmiş fotolarını koyarsınız insanlar bilinçlenir demiştim hatırladınızmı..?

-Türkiye'de müzik sistemi takip edenler malesef sizin kadar profesyonel düşünemiyor ve müzik sistemlerini sizin kadar bilinçli uygulatamıyor. Bir bass olsun ve dum tıs dum tıs dolaşim diyor herkes. Demişsiniz

Demiştin evet .. ben sana bunun cevabını vermiştim hatırlıyorsan..unuttuysan tekrar vereyim..
Siz hep görmek istediklerinizi görüyorsunuz bu piyasanın içindesiniz ama eminim beni ve benim gibi sq meraklılarını tanımıyorsunuz sizce bu biraz enteresan değilmi? Hemen sinirle güzel kardeşim falan köstek möstek diyerek yazacağınıza birazcık düşünüp acaba bu adamlar ne demek istiyor birde gidelim bi konusalım yüzyüze bakalım niyetleri ne demek yerine hemen ters çıkışlar !!! ler çok bilmiş yok ilk ben dinledim falan demeler...

Size göre türkiyede bum tısçı herkes görselliğe önem veriyor ama derginizde 1 sayfa sq ya ayırsanız satışınız düşmez ogünde bunu söylemiştim En azından 1 sayfa ayırsanız gelen taleplere doğru diğer sayılarda sayfa sayılarını arttırırsınız..

-Daha dergiyi alıp almadığın bile muallaktayken bu kadar yorum yapmana bir anlam veremiyoruz. demişsiniz
Bu şartlar altında dergiyi almama gerek olduğunu düşünmüyorum.. ilgimi çeken birşey yok çunki.

-Güzel kardeşim bak yüz yüze görüştük, belki daha çok görüşücez çünkü aynı amaç için aynı ortamlara giriyoruz. Kösteklemek yerine sizleri destekleyen tek basın kuruluşuna destek vermeniz daha mantıklı olmaz mı?  Demişsiniz..
Bizi desteklediğinizi nerden çıkarttınız? Hüsnü bey yukarıda yazana kadar ben sizden en ufak bi ilgi göremedim..

-SQ bana göre SPL den daha iyi ancak görseli zayıf olduğu için dergide pek ilgi çekmiyor. Bu yayınlamayacağız anlamına mı geliyor ? Hayır. Demişsiniz..

Ben size Harunun yanında sordum bu soruyu benim aracım veya murat ilerinin aracı bu dergide yer alabilirmi diye .. Sizde HAYIR dediniz. hatta harunda yüzüme bakıp tebessüm etti boşuna uğraşma Mustafacım yorma kendini dercesine..

herneyse benim derdim köstek olmak değil sadece bana göre olan yanlışlarınızı dile getirmekti...
şimdilik çıkmam gerekiyor umarım yüzyüze tekrar görüşür konuşuruz..

Saygılar iyi çalişmalar

Mustafa Aksoy /Istanbul

www.roketoyun.com
onurdemir
Yeni Üye
*

« Yanıtla #17 : Mayıs 24, 2007, 07:06:19 ÖS »

Kusura bakma ama her şeyi kendi tarafından değerlendiriyorsun. Neyse ben objektif davranmaya devam edeceğim. Ortamıda boşuna germek istemiyorum. Kervan yürümeye devam edecek ne de olsa. Saygılar...

zigzag
Fanatik Üye

« Yanıtla #18 : Mayıs 24, 2007, 07:36:56 ÖS »

Kusura bakma ama her şeyi kendi tarafından değerlendiriyorsun. Neyse ben objektif davranmaya devam edeceğim. Ortamıda boşuna germek istemiyorum. Kervan yürümeye devam edecek ne de olsa. Saygılar...

ortamı germek istemiyorum diyorsun ama uslubun hic hos degil malesef. destek olmaya gelirse siz bize degil anca biz size destek oluruz.destek olupta bana amfimi alacaksınız sanki.kervan yurusun bakalım...

Genco Sumer
head unit: alpine 9847r
stage:  jbl px300.4 ... jbl c608gti
backfill:  jbl px600.2 ... jbl c508gti
subbass:  jbl bpx1100.1 ... jbl w10gti * 2 sealed  
powercap: stinger spdh5
rca: stinger bullet
stock 1: ddz1 ... dd3510
getting low & louder ...
TaNs
Tansel Yavuz
Fanatik Üye

« Yanıtla #19 : Mayıs 24, 2007, 09:49:54 ÖS »

"Kervan yürür" pek olmamış orda sanırım o lafın birde başı vardır,sq cemaatine taş var sanırım >Sad

O Şimdi Yırttıpray
Ana Ünite  :Alpine cda-9853R
Tweeter    :Morel Supremo Competition
Midrange   :Morel CDM54
Midbass    :Morel Elate6
Crossfire vr602
Zapco I-4100
Subwoofer:Crossfire BMF XT215(1500 RMS)
Mono Amp:Sierra sra 9600(SATILIK)
Stinger Expert RCA
Stinger scsk1 nos cap.(Satılık:170 ytl)
Stinger SP1000 Akü
Stinger Expert sigortalık
Stinger Pro 0GA Güç kablolar
SATILIK SIFIR MOREL PULSE 6
tonmaister
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #20 : Mayıs 24, 2007, 10:17:08 ÖS »

kervan yürür olmamış,editle istersen...

jl audio 8w3v*2
jbl507ce*4
jbl506ce*2
jbl75.6
alpine9827
nokia 4'' mid*2
nokia 2'' tiz*2
the-only-one-TR
Fanatik Üye

« Yanıtla #21 : Mayıs 24, 2007, 11:37:20 ÖS »

Üslup güzel olmamış ona hiç şüphe yok ama ister sq camiası diyelim ister CA-TR üyeleri diyelim unutmamamız gereken bir konu da kimsenin kimseye muhtaç olmadığı... Takdir edersiniz ki aracına ses&görüntü sistemi yaptıranların hepsi bu foruma üye değil... ama buraya üye olanların (neredeyse) hepsi bu işe tutkuyla bağlı olanlar diyebilirim.

He ne kadar bu derginin çeşitli kesimlerden alıcıları (ileride müşteri olacak yeni nesil, distribütörler, hırsızlar(!) vs vs) olacaksa da, gerçek ilgilenenlerin bu forumdan çıkacağı da aşikar. Bunu dikkate alarak forumda yazı yazılırsa müteşekkir oluruz smile

OO=00=OO
The Ultimate Driving Machine

HU: Clarion HX-D2 (4 yollu aktif)
TW: Focal Utopia Beryllium TBe
MR: Focal Utopia Beryllium 3W2
WF: Focal Utopia Beryllium 6W3
SW: Focal Utopia 33WX
Amp 1: Audison VRx 6.420.2 DIRECT Exclusive (Limited Edition)
Amp 2: Audison VRx 1.500.2 Exclusive (Limited Edition)

Ufuk Özdemir
korayaycenk
SOUNDSTREAM
Fanatik Üye

(SS)TARANTULA TEAM

« Yanıtla #22 : Mayıs 25, 2007, 12:30:13 ÖÖ »

Bocuq

(iasca hakkında yapılan eleştirilerde atilan iftiralarda tamamen arkanızdayım..Insanlar yeterince hazırlanmadan gelip orda rezil olup sonra olay sonrası yazdıklarıyla tekrar rezil oluyorlar..)

Kimleri demek istiyosun açık konuşursan hepimiz için daha olumlu olur sanırım
Ortaya bi laf atıp da bırakmak yanlış olur