|
GHOST
|
 |
« : Ağustos 10, 2004, 07:06:58 ÖS » |
|
Arkadaşlar bugün üzücü bir haber aldım. Sarıyerdeki buluşma mekanımıza ulaşım nedenlerinden dolayı gidemiyoruz.Belediye bizim organisazyok yapıcagımızı duydu herhalde Bu yüzden bütün üyelerimizden Sahsım ve forum adına özür diliyorum. Buluşmamız yine 21 agustos Cumartesi günü olacakdır yeni adresimiz; Maltepe Sahil Burger King(Maltepe Sahil migros'un sırasında) Saat:18.00 Şu an için güncel listemiz aşagıdaki arkadaşlardan oluşmaktadır. GHOST Barracuda onuralp _DeViL_R RDiğer arkadaşlarımız a ulaşamadıgım için durum netlik kazanmadan yazmak istemedim. Tekrar özür diliyorum. Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit  
|
|
|
|
|
|
aRIf
Arif
Fanatik Üye

Yalanci Admin
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 10, 2004, 07:17:25 ÖS » |
|
ahh ahh otur cay bahcesinde.. ic cayini yaninda sucuklu tost... pufur pufur de eser yap sub, anfi muahbbetini yari geyik yari ciddi... Olacaktikki orda simdi....
|
|
|
|
|
|
0.25psi 5hp A4
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 10, 2004, 08:09:19 ÖS » |
|
ordayım. ölmez sağ kalırsak. 
|
|
|
|
|
|
 Onur ÖZER /Ankara-İzmit capon foreva 
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 10, 2004, 08:14:03 ÖS » |
|
tabi engin bilgimle öyle sarıyer lise mise bulamam istanbula canımı atarım sonra bi türlü alperi bulup gelicez işte liseye  ben ist e bi geliim gerisi ghost un sorunu. 
|
|
|
|
|
|
 Onur ÖZER /Ankara-İzmit capon foreva 
|
|
|
|
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 11, 2004, 08:13:41 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
Şirinyalı - ANTALYA
|
|
|
|
|
|
volkanbalik
VolK@N B@LıK
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 11, 2004, 02:26:33 ÖS » |
|
beyler şimdi gelecek olanlar şimdiden bilgi verirlerse bize sevinirim isteyenlerle 4 levent veya 1.leventten alırım sizleri ve koalisyon halinde gideriz önemli olan ortamın hoşluğu veya sahil olması falan değil hep ortamı biz yapıcaz bekliyorum sizleri bu sefer kıvırmayın külahları değişiriz ghostumu üzmeyin saygılarımla
|
|
|
|
|
|
EFSANE YENİDEN DOĞUYOR ASLINDA EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR ®DeWiL_SaİnT® TEAM FOR ÇARŞI
|
|
|
|
|
|
volkanbalik
VolK@N B@LıK
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 13, 2004, 11:11:52 ÖÖ » |
|
cemaat cümletten S.A biz 4 levent bölgesinden büyük ihtimalle 3 araba geliyoruz eee tabi arabanın içindede minimum 3 er kişi olmasını planlıyoruz hadi bakalım hayırlısı bu arada ghost kardeşim sizlere birer tane arabalarınıza yapıştırmaz üzere yapışkan hazırlatıp vericem 50-100 arasında bişi (caraudio-tr.com ) böle olcak uyarmı uyarsa çok düşük bir miktar karşılığı yaptırıcam saygılarımla
|
|
|
|
|
|
EFSANE YENİDEN DOĞUYOR ASLINDA EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR ®DeWiL_SaİnT® TEAM FOR ÇARŞI
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 13, 2004, 01:39:14 ÖS » |
|
cemaat cümletten S.A biz 4 levent bölgesinden büyük ihtimalle 3 araba geliyoruz eee tabi arabanın içindede minimum 3 er kişi olmasını planlıyoruz hadi bakalım hayırlısı bu arada ghost kardeşim sizlere birer tane arabalarınıza yapıştırmaz üzere yapışkan hazırlatıp vericem 50-100 arasında bişi (caraudio-tr.com ) böle olcak uyarmı uyarsa çok düşük bir miktar karşılığı yaptırıcam saygılarımla logo işi bitmeden sticker bastırmayı düşünmüyoruz ama teşekkür ederim.3 araba demişsin diğerleride forumda üyelermi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onuralp
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 13, 2004, 04:59:03 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Austin Powers
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 13, 2004, 06:34:23 ÖS » |
|
Muhtemelen tatile gitmiş olacağım için katılamayacam =(
|
|
|
|
|
|
Friedrich Nietzsche
|
|
|
|
|
SounD_MasteR
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 14, 2004, 01:44:40 ÖS » |
|
bende gelmek isterim genis acıklamalı bir adres tarifi yapacak varmı
|
|
|
|
|
|
  ®®® TrAcK FoR RaCe******StReEt FoR ShOw ®®®
|
|
|
|
|
_DeViL_R
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 14, 2004, 02:38:48 ÖS » |
|
bende geliorum bnide yazın
|
|
|
|
|
|
ROCKFORD FOSGATE------CAN----İstanbul 
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 14, 2004, 02:39:21 ÖS » |
|
sarıyer meydanı,öğretmen evi karşısı(eski sarıyer lisesi karşısı) sahil yolu ok. sound master senide bekliyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 14, 2004, 04:01:15 ÖS » |
|
Arkadaşlar liste bu şekilde
GHOST Barracuda onuralp _DeViL_R volkanbalık& abisi R Sound_master
Daha yokmu gelen!!:roll: Arkadaşlar maksimum katılımda bulunalım. Ulaşım için kendinize yakın üyeler ile katılabilirsiniz. listedeki gelicek arkadaşlar dışında gelicek arkadaşlarımız ikamet ettigi adresi belirtsin lütfen..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pugtdeem
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 14, 2004, 10:15:28 ÖS » |
|
Bende geliyorum ulaşım sorunum olmaz gelirim.
|
|
|
|
|
|
Emre İyiliksever 
|
|
|
|
|
Pugtdeem
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 14, 2004, 10:17:21 ÖS » |
|
Bu arada bende digital makina var getirebilirim işimizi görür.
|
|
|
|
|
|
Emre İyiliksever 
|
|
|
|
|
|
|
CLUBEEER
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 15, 2004, 06:44:33 ÖS » |
|
anlaşılan b en antalyada oluyorum kısmet değilmiş bidahakı sefere insallah
|
|
|
|
|
|
pıoneer 7650 mp ÇALINDI... Audiobahn abc 600T 2 takım 140 w rms awes12p * 2 =1100 rms+1100 rms ÇALINDI Audiobahn 2150 hct ÇALINDI Audiobahn 1500 hct (2000 W rms) ÇALINDI 1 Farad dıg. L.AUDIO CAP. 60 AH DELPHI AKU. + 120 AH DELPHI AKU r.fosgate kablolar.. bagaj tamam yakında resimler... 34 ZH 1... 206 GTI imzanız forum kuralları ebatlarını aştıgı için yönetim tarafından düzenlenmiştir.
|
|
|
|
aRIf
Arif
Fanatik Üye

Yalanci Admin
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 15, 2004, 10:25:51 ÖS » |
|
Bu arada bende digital makina var getirebilirim işimizi görür. Hocam harika fikir... aman bu sefer unutmayin makina falan... cok kral resimler bekliyorum sizden...
|
|
|
|
|
|
0.25psi 5hp A4
|
|
|
|
|
TheProdigy
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 16, 2004, 09:20:13 ÖÖ » |
|
İstanbulda oturan arkadaşlar gelmeye çalışsın eğer işleri yoksa.güzel bir ortam olucak.vakti olan kaçırmasın derim.
|
|
|
|
|
|
Şems AKÇA İSTANBUL-BALIKESİR Herhangi birşey hakkında bilgi edinmek için Arama bölüne bakabilirsiniz.
|
|
|
|
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 16, 2004, 10:22:52 ÖÖ » |
|
CLUBEEER merka etme  sen Antalya ya gelince buluşuruz, beraber burdan katılırız toplantıya 
|
|
|
|
|
|
Şirinyalı - ANTALYA
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 16, 2004, 08:05:44 ÖS » |
|
Arkadaşlar bugün üzücü bir haber aldım. Sarıyerdeki buluşma mekanımıza ulaşım nedenlerinden dolayı gidemiyoruz.Belediye bizim organisazyok yapıcagımızı duydu herhalde Bu yüzden bütün üyelerimizden Sahsım ve forum adına özür diliyorum. Buluşmamız yine 21 agustos Cumartesi günü olacakdır yeni adresimiz; Maltepe Sahil Burger King(Maltepe Sahil migros'un sırasında) Saat:18.00 Şu an için güncel listemiz aşagıdaki arkadaşlardan oluşmaktadır. GHOST Barracuda onuralp _DeViL_R RDiğer arkadaşlarımız a ulaşamadıgım için durum netlik kazanmadan yazmak istemedim. Tekrar özür diliyorum. Saygılarımla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pugtdeem
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 16, 2004, 11:15:46 ÖS » |
|
Beni yine yazın.
|
|
|
|
|
|
Emre İyiliksever 
|
|
|
|
|
Kain
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 17, 2004, 12:11:22 ÖÖ » |
|
Bende gelmeye çalışıcam kesinlikle.
|
|
|
|
|
|
Ana Unite : Alpine F#1 Status DVI-9990J Islemci : Alpine F#1 Status PXI-H990J Amp 1: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome Amp 2: Brax x2400.2 Graphic Edition Chrome Hoparlorler : Alpine F#1 Status SPX-Z18T mighty revelator Tweeter : R29/7000 Mid : 12M MidBass : 18M Subwoofer : JL Audio 8w7 Rca Kablolar : Van Den Hul Thunderline Hybrid Hoparlor Kablolari : Van Den Hul CS-122 Hybrid ;Tweeter , Mid , Mid-Bass Van Den Hul CS-352 Hybrid ; Subwoofer Kablo Shielding : 3M Elektriksel Alt Yapi : Stinger SP2150 Aku ve Stinger Pro guc kablolari Yalitim : Dynamat Extreme + Wurth www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
|