|
HS06
|
 |
« Yanıtla #30 : Ekim 18, 2007, 05:16:22 ÖS » |
|
Valla 1 kişi için erteleme olmaz kararı ortak almak lazım 
|
|
|
|
|
|
Forum sakinlerine önemli duyuru mutlaka okuyunuz Cin olmadan Adam çarpmaya çalışma, İlk önce ADAM ol!!! BİZİM SÖZÜMÜZ DOST A TATLI DÜŞMAN A KURŞUNDUR NAMERT E HANÇER MERT E CANDIR VARLIĞIMIZ DOST A FEDA DÜŞMAN A BELADIR SEVDAMIZ İSE YÜCEDİR NE ALINIR NEDE SATILIR Gidene KaL Demek ZAVALLILARA, KaLana Git Demek TERBİYESİZLERE Dönemeyene Dön Demek ; ACİZLERE, Hak Edene YoL Vermek BİZE YAKIŞIR...!
|
|
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #31 : Ekim 18, 2007, 06:36:40 ÖS » |
|
Valla 1 kişi için erteleme olmaz kararı ortak almak lazım  erhan abi ahmet abi fln da gelemiycek öbür türlü.
|
|
|
|
|
|
Siz Yapın Bize Yasak...!!! 
|
|
|
|
|
HS06
|
 |
« Yanıtla #32 : Ekim 19, 2007, 10:05:48 ÖÖ » |
|
Diğer arkadaşlarda fikirlerini yazarsa iyi olur malesef referandum işi bozdu 
|
|
|
|
|
|
Forum sakinlerine önemli duyuru mutlaka okuyunuz Cin olmadan Adam çarpmaya çalışma, İlk önce ADAM ol!!! BİZİM SÖZÜMÜZ DOST A TATLI DÜŞMAN A KURŞUNDUR NAMERT E HANÇER MERT E CANDIR VARLIĞIMIZ DOST A FEDA DÜŞMAN A BELADIR SEVDAMIZ İSE YÜCEDİR NE ALINIR NEDE SATILIR Gidene KaL Demek ZAVALLILARA, KaLana Git Demek TERBİYESİZLERE Dönemeyene Dön Demek ; ACİZLERE, Hak Edene YoL Vermek BİZE YAKIŞIR...!
|
|
|
|
|
crazy3333
|
 |
« Yanıtla #33 : Ekim 19, 2007, 11:13:36 ÖÖ » |
|
izmirliler buraya izmirin sesi bile cıkmıyo en fazla izmirili nufusu burda demi  bizde bir gün düzenliyek yaw hep ankara ankara olmaz  valla ders ders calişa çalişa kafayı kırtık yaw 
|
|
|
|
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Ben bir Türküm!!! Ben; Orta Asyadan Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm. Ben; Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm. Ben; Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm, taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!! Ya Siz Kimsiniz ???......
|
|
|
|
|
nickless
|
 |
« Yanıtla #34 : Ekim 19, 2007, 11:27:30 ÖÖ » |
|
izmirliler buraya izmirin sesi bile cıkmıyo en fazla izmirili nufusu burda demi  bizde bir gün düzenliyek yaw hep ankara ankara olmaz  valla ders ders calişa çalişa kafayı kırtık yaw  Açın bi İzmir topiği düzenleyin kardeşim.  Sizin buluşmayı da mı biz organize edecez  Ankara pikniği bu hafta referandum-Tezkere gibi yoğun siyasi uğraşlarımız olduğu için ileriki bir zamana ertelenmiştir. Pastırma yazı bitmeden konu tekrar ele alınacaktır. 
|
|
|
|
|
|
Teyp :DEX P90-RS İşlemci :DEQ P90 Komponent : Supremo 6 SW :Supremo piccolo tweeter AMPLİ 1 : VDO dayton PA4600 (sub) Woofer : ELATE 10 AMPLİ 2 : Brax X2400(tiz+mid) Kablolama :Stinger expert series RCA ve hoparlör Akü :Stinger SPV 44 Kapasitör: Stinger 1 farad Yalıtım:dynamat extreme-dynaxorb
|
|
|
|
|
HS06
|
 |
« Yanıtla #35 : Ekim 19, 2007, 12:01:08 ÖS » |
|
İzmir çıkaradan abi siyaseti görüyormusun Car Audio pikniğie kadar karıştı erteletdi helal olsun  izmirliler buraya izmirin sesi bile cıkmıyo en fazla izmirili nufusu burda demi  bizde bir gün düzenliyek yaw hep ankara ankara olmaz  valla ders ders calişa çalişa kafayı kırtık yaw 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #36 : Ekim 19, 2007, 02:16:28 ÖS » |
|
İzmir çıkaradan abi siyaseti görüyormusun Car Audio pikniğie kadar karıştı erteletdi helal olsun  izmirliler buraya izmirin sesi bile cıkmıyo en fazla izmirili nufusu burda demi  bizde bir gün düzenliyek yaw hep ankara ankara olmaz  valla ders ders calişa çalişa kafayı kırtık yaw  isin garip tarafı adamlarda koskoca deniz var gececekler karsına yakacaklar mangalı offf.bizde öyle bi imkanda yok  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fishi
fishi
Tiryaki Üye

fishiiii
|
 |
« Yanıtla #37 : Ekim 19, 2007, 02:20:35 ÖS » |
|
İzmir çıkaradan abi siyaseti görüyormusun Car Audio pikniğie kadar karıştı erteletdi helal olsun  izmirliler buraya izmirin sesi bile cıkmıyo en fazla izmirili nufusu burda demi  bizde bir gün düzenliyek yaw hep ankara ankara olmaz  valla ders ders calişa çalişa kafayı kırtık yaw  isin garip tarafı adamlarda koskoca deniz var gececekler karsına yakacaklar mangalı offf.bizde öyle bi imkanda yok   sizinde gölbasınızvar janım 
|
|
|
|
|
|
pıoneer:dehp-9600mp focal utopia 165w3 focal k2p focal k3p O SİMDİ ASKER...
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #38 : Ekim 19, 2007, 02:31:16 ÖS » |
|
İzmir çıkaradan abi siyaseti görüyormusun Car Audio pikniğie kadar karıştı erteletdi helal olsun  izmirliler buraya izmirin sesi bile cıkmıyo en fazla izmirili nufusu burda demi  bizde bir gün düzenliyek yaw hep ankara ankara olmaz  valla ders ders calişa çalişa kafayı kırtık yaw  isin garip tarafı adamlarda koskoca deniz var gececekler karsına yakacaklar mangalı offf.bizde öyle bi imkanda yok   sizinde gölbasınızvar janım  GÖL COK AMA DENİZ YOK   AHMET ABİ ORDAN 5 KİLO GÖNDER YA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazy3333
|
 |
« Yanıtla #39 : Ekim 19, 2007, 06:00:48 ÖS » |
|
İzmir çıkaradan abi siyaseti görüyormusun Car Audio pikniğie kadar karıştı erteletdi helal olsun  izmirliler buraya izmirin sesi bile cıkmıyo en fazla izmirili nufusu burda demi  bizde bir gün düzenliyek yaw hep ankara ankara olmaz  valla ders ders calişa çalişa kafayı kırtık yaw  tamam cıktım yaw beni dövceksin ha  yokmu baska izmirli koruyun yaw
|
|
|
|
|
|
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Ben bir Türküm!!! Ben; Orta Asyadan Türeyen, Anadoluda Büyüyen, Avrupa iclerine Yürüyen TÜRK´üm. Ben; Atillayi, Yavuzu, Fatihi var eden, krallari, imparatorlari kendisine Yar eden, Düsmanina dünyasini dar eden TÜRKüm. Ben; Damarlarinda asil kanin aktigi irkim, Benden bahseder destanim,Agitim,TÜRKüm,ben TÜRKüm, taa iliklerime kadar MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`üm!!! Ya Siz Kimsiniz ???......
|
|
|
|
|
crazy3333
|
 |
« Yanıtla #40 : Ekim 19, 2007, 06:03:36 ÖS » |
|
İzmir çıkaradan abi siyaseti görüyormusun Car Audio pikniğie kadar karıştı erteletdi helal olsun  izmirliler buraya izmirin sesi bile cıkmıyo en fazla izmirili nufusu burda demi  bizde bir gün düzenliyek yaw hep ankara ankara olmaz  valla ders ders calişa çalişa kafayı kırtık yaw  isin garip tarafı adamlarda koskoca deniz var gececekler karsına yakacaklar mangalı offf.bizde öyle bi imkanda yok   sıkıyorsan gel yak adamlar hemen cezayı yapıştırıyorlar... zaten topiç acmak farz oldu yazdan kalma günler varken bi yapmak lazım yaw:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmetgurlek
Ahmet Gürlek
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #41 : Ekim 19, 2007, 07:51:37 ÖS » |
|
abi referandum ne ayaktır ya? kaçtan kaça kadardır? kağıt mağıt da gelmedi bize, yarın bi muhtara gidelim bari. cezası falan var mı bu işin??
|
|
|
|
|
|
Megane RS Pioneer DEH-P65BT JBL GTO-507CE (55 Watt RMS) JBL P953 (110 Watt RMS) JBL GTO-75.4 amplifikatör (4*104 Watt RMS) Stinger Helix RCA
|
|
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #43 : Ekim 19, 2007, 10:26:05 ÖS » |
|
17 ytl cezası var ama bana fayda etmeez ceza fln ödemem gitmemde.    bu arda yasım 17
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 07, 2008, 01:54:05 ÖS » |
|
ne oldu ankara piknigi abilerim havalr düzeldi kimseden ses seda yok yapalım güzel bi piknik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
punk
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 07, 2008, 01:55:40 ÖS » |
|
10 bira ısmarla atlayıp gelcem remzi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #46 : Mayıs 07, 2008, 02:01:56 ÖS » |
|
10 bira ısmarla atlayıp gelcem remzi  canın saolsun sen gel hallederiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark
Can Güven
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #47 : Mayıs 08, 2008, 03:31:21 ÖS » |
|
konuyu hortlatalım Ankara buluşması bu aralar olucak mı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #48 : Mayıs 08, 2008, 03:35:54 ÖS » |
|
konuyu hortlatalım Ankara buluşması bu aralar olucak mı  piknik fln olsa daha iyi olur gibi...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark
Can Güven
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #49 : Mayıs 08, 2008, 04:03:07 ÖS » |
|
konuyu hortlatalım Ankara buluşması bu aralar olucak mı  piknik fln olsa daha iyi olur gibi... hiç fark etmez bi organizasyon olsunda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TaNs
|
 |
« Yanıtla #50 : Mayıs 10, 2008, 11:49:56 ÖS » |
|
Piknik işi biraz zor görünüyor,çok iyi organize olmak lazım bizimde pek organize olacak zamanımız olmuyor malesef. 25 mayıs mesela buluşma yapılabilir hemde havalar düzelmiş olur.
|
|
|
|
|
|
O Şimdi Yırttı Ana Ünite :Alpine cda-9853R(SATILIK) Tweeter :Morel Supremo Competition(Aktif) Midbass :- - - Crossfire vr602(SATILIK) Subwoofer:Crossfire BMF XT215(1500 RMS)(SATILIK) Mono Amp:Sierra sra 9600(SATILIK) Stinger Expert RCA Stinger scsk1 nos cap.(Satılık:170 ytl) Stinger SP1000 Akü(SATILIK) Stinger Expert sigortalık Stinger Pro 0GA Güç kablolar 
|
|
|
|
franchase
MaLi
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 11, 2008, 12:45:24 ÖÖ » |
|
Piknik işi biraz zor görünüyor,çok iyi organize olmak lazım bizimde pek organize olacak zamanımız olmuyor malesef. 25 mayıs mesela buluşma yapılabilir hemde havalar düzelmiş olur.
Haklısın Tansel abi, piknik zor ama imkansız değil, organizasyon komitesi kurmak lazım bunun için. Buluşma düzenleyebiliriz yakın bi tarihte, özledik herkesi
|
|
|
|
|
|
Pioneer Deh-P-880 PRS + CD-IB100II + İpod Nano 8 GB (3.Nesil) Helix Spxl 1000 Competition Re Audio Sx 12 Helix Rs 6.2 Audio System F4 600 Stinger 1 Farad Capasitör Stinger RCA, 2 Awg Power Kablo Stinger 250 Amper Sigorta AC Delcho 74 A 680 CCA Akü ====> 140.1 db <====
M.Ali GÜLER Keçiören/Ankara
|
|
|
|
|
|