aRIf
Arif
Hiperaktif Üye

Yalanci Admin
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 25, 2004, 10:32:25 ÖS » |
|
Inanilacak gibi degil hala soktayim  Hocam keske resmini cekseydiniz yau... Uff uzun zaman oldu turkiyeye gelmeyeli bakalim gelebilirsem yaza daha neler neler gorecez... kamerasiz gezmicem ben istanbulda 
|
|
|
|
|
|
0.25psi 5hp A4
|
|
|
|
|
|
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 26, 2004, 09:12:59 ÖÖ » |
|
gözünü sewdiğiminin memleketi bee!! hizmette sınır tanımıyoruz vallaaa 
|
|
|
|
|
|
Şirinyalı - ANTALYA
|
|
|
|
|
onuralp
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 26, 2004, 11:46:41 ÖÖ » |
|
Altına iyi baktınız mı..Neon niyetine florasan veya 60W lık ampil falan var mıydı...  ... Valla biz R ile buluşma sırasında gördük arkadaşlar...Maltepe Sahil piyasasasına beyaz şahini ile çıkmış bir arkadaş ev ampüllerini arabanın altına döşeyip yakmıştı, piyasa yaptığını sanıyordu...  Ne diyeyim neonda son nokta hani... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #34 : Ağustos 26, 2004, 04:47:55 ÖS » |
|
relaX: abi eleman sonradan ne yaptı inanamazsın sen falan indin sonra bi kac kisi kalmıstı onlarda indi eleman taktı kıristina agilera cdsini kartala kadar cdyi dinletti sesi yüklenip  :D:D dumur oldum ya. koptum zaten aractan inince. bide ilgincti dikkat ettinmi bilmiyorum ön koltukta oturuyoruz die sana sesli söyleyemedim eleman teybin üstüne değişik çaplarda 6tane pusula koymuştu artık pendik kadıkoy arası kaybolurum die mi koydu bilmiyorum  :D:D istanbul gözünü sevdiim memleketi her türlüsü var.
|
|
|
|
|
|
 Onur ÖZER /Ankara-İzmit capon foreva 
|
|
|
|
|
relaX
|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 26, 2004, 08:07:46 ÖS » |
|
zhuahahaha ben inene kadar abuk sabuk şeyler izledik çakal christina koydu haa bu arada sen oturuyodun görmemişindir camın önündeki cd poşetlerinin üstünde karılı-kızlı bişeyler vardı sakın şey olmasın  pusulayı falan gördüm direksiyonda çok bombaydı 2 tane oval pioneer kolon falan hizmette sınır yok 
|
|
|
|
|
|
İnanç Serhan Tekin Üfle güneşi sönsün Kalbim kara kışın ayazına dönsün Azrailim öpsünTek dönümsün ömrüm!Sagopa Kajmer Araç:Bora Müzik sistemi; Ana ünite:Blaupunkt Santa Monica C50 iPod Video 30 gb Kablolu Kaset(yüzlerce dolarlık ana üniteler halt etsin bunun kalitesi yanında  ) Mid Bass:Noname 16 cm(Made in China) Mid Tiz:Noname 13 cm(Made in China)
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 26, 2004, 08:30:47 ÖS » |
|
 Bismillah!! beyler 20 senedir maltepede oturuyorum 10 senedir münibüslere binerim bana denk gelmedi size gelmiş .. helal olsun R ne diyimki yani 
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit 
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 27, 2004, 12:38:17 ÖS » |
|
vay çakaal bende diyorum neden sen otur dedigimde oturmadıı megerse camın önündeki cevheri görmüşün  siz indikten sonra cok matraktı ama ya vcd yi koydu abim ovallerle cristina caldırdı hakikaten limitsiz hizmet. abi walla acaip bi buluşmaydı cok güzeldi.ayda yılda bi gelirim istanbula gezmeye onda da güzel malzemeler çıkmış baksana herkesle bişey görmüşüz nerdeyse  inkrosumu dersin havuz aydınlatmalı neonlu şahinlermi dersin neler neler. alper gevşek maltepelisin. bundan sonra relax sen ben gezeriz bak neler cıkar daha 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #38 : Ağustos 27, 2004, 01:26:32 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
relaX
|
 |
« Yanıtla #39 : Ağustos 28, 2004, 06:41:19 ÖS » |
|
bir sonraki buluşmadaki hedefimiz: Nos'lu Minibüs  R sen olmazsan olmaz ama 
|
|
|
|
|
|
İnanç Serhan Tekin Üfle güneşi sönsün Kalbim kara kışın ayazına dönsün Azrailim öpsünTek dönümsün ömrüm!Sagopa Kajmer Araç:Bora Müzik sistemi; Ana ünite:Blaupunkt Santa Monica C50 iPod Video 30 gb Kablolu Kaset(yüzlerce dolarlık ana üniteler halt etsin bunun kalitesi yanında  ) Mid Bass:Noname 16 cm(Made in China) Mid Tiz:Noname 13 cm(Made in China)
|
|
|
|
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power
|
 |
« Yanıtla #40 : Ağustos 28, 2004, 07:19:54 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Şirinyalı - ANTALYA
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #41 : Ağustos 28, 2004, 08:08:14 ÖS » |
|
bir sonraki buluşmadaki hedefimiz: Nos'lu Minibüs  R sen olmazsan olmaz ama  öyle bişey olursa bi daha istanbul topragına gelmem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
relaX
|
 |
« Yanıtla #42 : Ağustos 30, 2004, 07:50:44 ÖS » |
|
ahuah türk milleti abi bu beklenir valla minibüse nos koymak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onuralp
|
 |
« Yanıtla #43 : Ağustos 31, 2004, 12:12:53 ÖS » |
|
Eski bir dalış tüpü alıp üstüne NOS yapıştırıp ta yapabilirler...Beklenir valla...
-Ücretini vermeyen var mı?Arkadan uzatalım ablalar...Ücreti uzatırken elimize hakim olalım,tüpün vanasını kurcalamayalım lütfen..
Ya da.. 1.Geleneksel İstanbul Minibüs Drag Şampiyonası Yer: Beykoz Çayırı Yokuşu...
Katagoriler:
Boş, Yarı dolu, Ayakta...
-İlk yarışmacımız Harem-Pendik hattından İsmail Abi ile Kadıköy-Kartal Hattından Osman Abi, Nam-ı diğer debriyaj osman...Ayakta katagorisinde yarışacaklar...Hakemler hazır?...Yolcular hazır?...Ambulanslar hazır?...Abiler üçüncü vitesten önce NOS açmak yok!!! Aragazlar verilsin!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power
|
 |
« Yanıtla #44 : Ağustos 31, 2004, 01:52:59 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Şirinyalı - ANTALYA
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #45 : Ağustos 31, 2004, 02:33:04 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #46 : Ağustos 31, 2004, 06:30:37 ÖS » |
|
beni kimse sallamamıs ama neyse..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aRIf
Arif
Hiperaktif Üye

Yalanci Admin
|
 |
« Yanıtla #47 : Ağustos 31, 2004, 06:38:46 ÖS » |
|
hayirdir?³
|
|
|
|
|
|
0.25psi 5hp A4
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #48 : Ağustos 31, 2004, 07:35:14 ÖS » |
|
arkadaşlar hakkatten gidenlerin ayaklarına sağlık,güzel bir organizasyon olmuştur sanırım  fotolarda baya güzl çıkmış,diğer fotolarıda merakla beklliyoruz (alper,Allah'ın emri,peygamberin kavliyle talibim sana.acaip yakışıklı çıkmışsın  )  bu güzel sözler için çok teşekkür ediyorum Ama ben evliyim Serkan; araç sword adlı üyemize ayit.. serkancım sallamışız da sen görmemişin,daha dikkatli lütfen 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
serkan