|
GHOST
|
 |
« : Temmuz 13, 2004, 11:27:28 ÖS » |
|
Sayın üyelerimiz sizlere elimizden geldigince yardımcı olmak için boş durmayıp çalısıyoruz.Bu gün saygıdeğer adminimiz Barracuda ve ben siz saygı değer CarAudioTurkey üyelerine hizmet için zorlu hava koşularında yola çıktık ve sizler için 2002 IASCA profesıonal 600 watt birinciligi olan Mert Yılmaz Elektoronik ile Anlaştık. AdresIhlamur Mahallesi,Fulya deresi sokak,no:9 Beşiktaş-İstanbul Telefon:(0212)227-57-41 Fax:(0212)259-75-80 Sayın Üyelerimiz; Mert Yılmaz Elektoronik dünya devlerini bünyesinde bulunduran ve kaliteden ödün vermiyen bir kuruluştur. KİCKER,GROUND ZERO,AUDIOSYSTEM,JBL,İNFİNİTY,AUDİSON,FOCAL,PİONEER,ALPINE,HERTZ,JVC,SONY,KENWOOD XETEC gibi dünya markalarını bünyesinde bulundurmaktadır. Mertyılmaz Elektronik bünyesinde 2.el parça bulundurmamaktadır. Şimdi Kazanacagınız Avantajlardan Bahsedelim; Arkadaşlar sadece ve sadece Caraudio-tr üyesiyim diyerek -işçilikten %10 indirim -parçalarda süpriz indirimler kazanıcaksınız. -Montaj için İllaki gerekli parçaları Mertyılmaz elektonikten almanız gerekmemektedir. -Sistemleriniz ile ilgili ufak tefek ayarlamalarınız hiç bir ücret talep etmeksizin yapılacaktır. -Mertyılmaz elektonikte yapılan montaj bile garanti kapsamındadır herhangibi bir sorun ile karşılaşırsanız sizdden hiç bir ücret talep edilmiyecektir. -montaj sırasında kulanılan kablolar AUDİSON&ASS marka olup tercihinize göre değiştirilebilcektir.      
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit 
|
|
|
|
|
|
|
KoRaY
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 13, 2004, 11:36:42 ÖS » |
|
Yılmaz abi'ye güvenim sonsuzdur.Müşteri arabalarına asnki kendi arabasıymış gibi özen gösteriri.Şimdiden herkese hayırlı olsun... Unutmadan Yılmaz abim aramıza hoşgeldin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Austin Powers
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 14, 2004, 12:38:01 ÖÖ » |
|
Yılmaz abi'ye güvenim sonsuzdur.Müşteri arabalarına asnki kendi arabasıymış gibi özen gösteriri.Şimdiden herkese hayırlı olsun... Unutmadan Yılmaz abim aramıza hoşgeldin... Ben yılmaz abiyi şöyle anlatayım. İstanbuldaki tüm tesisatçıları gezdim ve aradığım parça için heryerden fiyat aldım uraştım durdum ve gördümkü en adam akıllı ve ii fiyat veren yer orası. Ondan sonra zaten müşterisi olmaktan çıkıp dostu oldum. Gerçekten çok iyi biri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TheProdigy
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 14, 2004, 01:23:31 ÖS » |
|
Bence gayet güzel ve üyeler açısından çok karlı bir anlaşma.ayrıca yorumlara bakılırsa hem kaliteli hemde ürün yelpazesi geniş bir şirket.bu arada ürün almak isteyen arkadaşlarımız GHOST ile irtibata geçip üye kağıtlarında alarak bütün sayılan indirimler den yararlanabilirler 
|
|
|
|
|
|
Şems AKÇA İSTANBUL-BALIKESİR Herhangi birşey hakkında bilgi edinmek için Arama bölüne bakabilirsiniz.
|
|
|
|
|
ExENjiU
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 18, 2004, 09:54:15 ÖS » |
|
Yılmaz Abi'yi 1 senedir tanıyorum ve en onemlisi yaptıgı işin arkasında olması..
bişey yaptırmıyacak dahi olsanız fikişr almak için gidin yardımcı olucaktır.
|
|
|
|
|
|
GrandePunto Sportpack HeadUnit Blaupunkt Bremen mp76 (satılık) Woofer Morel Dotech 6" MK2 (satılık) Tweeter Morel MT-23 SubWoofer AltoMobile Falstaff 10" Amplifier Kenwood kac-859 Alt Yapı Kicker S Series RCA ve Power Vadi ERDEM www.fiatturkey.com
|
|
|
|
barracuda
Administrator
Fanatik Üye

caraudioturkey power...
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 19, 2004, 11:25:15 ÖÖ » |
|
yılmaz abinin en önemli özelliği dükkanına gelen müşteriyi 'müşteri ' değil 'dost ' olarak görmesidir..
|
|
|
|
|
|
ana ünite : pioneer p880 rs component : stock 13 cm renault system amp. : audison srx3 sub : hertz HS200 x 2 (2001 model)
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 31, 2004, 11:55:16 ÖS » |
|
"Arkadaşlar sadece ve sadece Caraudio-tr üyesiyim diyerek ve bizden temin etmiş oldugunuz kart ile giderek..." Burası ilgimi cekti. kart için nasıl basvuru yapıcaz? koşul nelerdir. Bu arada bu tip firmalarla anlasmaların devamını bekliyoruz  daha dogrusu farklı illerede bu tip avantajlı firmalarla anlaşma olması cok iyi olur malum herkes istanbulda yaşamıyo. yinede tebrik ediyorum elinize ayagınıza saglık.
|
|
|
|
|
|
 Onur ÖZER /Ankara-İzmit capon foreva 
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 01, 2004, 12:06:45 ÖÖ » |
|
akadaşım şu an için kart işi biraz karışık gibi. elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. bu önerini değerlendirecegiz. Saygılarımızla..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
element5
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 21, 2004, 04:09:42 ÖS » |
|
bu güzel uygulama için tşk...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 04, 2004, 01:41:45 ÖS » |
|
Arkadaşlar bu ay ki oto hifi fuarı için Mert Yılmaz Elektronigin hazırlamış oldugu Megane2 Sedan Araç fuarda yerini alıcakdır. Araç audison ve focal ürünleri kullanıılmış ve tamami ile Sq bir araçtır. Bir aile otomobilinde müzik dinlemenin keyfini yaşamak istiyenler bu aracı dinlemeliler..
Saygılarımla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tarantula
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 12, 2004, 08:52:27 ÖS » |
|
ben tarsus da oturuyorum.yani ist a 1000 küsür km.mert yılmaz elektronikten harun ve yılmaz beyle telde konuştum bilgi ve fiyat almak için gerçekten çok sıcak ve içtendiler,istanbulda ki diğer yerler beni pek iplemedi de 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 12, 2004, 08:58:41 ÖS » |
|
Tarantula; Herşey para değildir.insanlık daha önemlidir bu insanlarda bunu yapıyorlar. İstedigin herhangibi bir parça olursa sadece istek yapman yeterli elimizden geleni yaparız. Saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BocuQ
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 23, 2004, 11:25:19 ÖÖ » |
|
Yılmaz abiyi 8 aydır falan tanıyorum istanbulda ne arbalar dinledim ne tesisatcılar gezdim ama bir fark var anladımm.. diğer tesisatcilar 1 yana Yılmaz abi bir yana cidden işini cok guzel yapıyor arabamı bırakıyorum 3 gun orda duruyor adam ugraşıyor ve benden sadece alması gereken parayı talep edio abi 3 gun ugrastık bak suna soyle yap demiyor. para 2.planda lafı gerçekten dogru. Guvenle butun işlerimi yaptırıyorum ya gerisi kolay:)
Burdan kendisine selamlar...
|
|
|
|
|
|
Volume:ıııııııııııııııııı[]ııııı Bass:ııııııııııı[]ııııııııııı Treble:ııııııııııııı[]ııııııııııııı Balance: ııııııı[]ıııııııÜnite: Pioneer 8600mp network mode Amfi : Helix A6 Competition Woofer: Brax matrix 6.1 Midrange: Brax matrix 2.1 Tweeter: Brax matrix 1.1 Akü: Stinger SPV 70 İzolasyon: Würth Mustafa Aksoy /Istanbul www.roketoyun.com
|
|
|
|
|
haydar
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 09, 2005, 09:16:22 ÖS » |
|
yilmaz abiyle bende tanistim gercekten dediginiz gibi bir insan aynen bende nezamandir tesisatci dolastiimi bilmiyorum arabayi aldiimdan beri desem yeterliolcak 2004 tmm hatta almadanda  sunu gordum gercekten durust we ins haftaya arabami birakmayi dusunuyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osimen34
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 10, 2005, 01:19:34 ÖS » |
|
yaa arkadaşlar böyle bir olayın oluşması gerçekten beni çok çok sevindirdi...heleki YILMAZ abinin bu işin içinde olması dahada çok sevindirdi...ben şöyle özetliyim isterseniz: ben tam bir tesisat hastasıyım..ama maddi imkanlarım elverdiğince tabii...arabama takmadığım marka kalmadı inanın..gezmediğim tesisatçı kalmadı...ama en ufak bir problemde bile hemen sisteme b.k atmalar,kime yaptırdın bunu,böyle olmaz falan filen...hepsinde aynı mantık...malzemeleri benden almadıysan yardımcı olamayız gibi tavırlar...bi anfi ayarı yaptıramadım yaa düşünün artık...(((ama sağolsun yılmaz abi gibi bi insanla bi dost la beni tanıştırdığı için bocuq mustafa ya teşekkür ederim...)))ama yılmaz abi sağolsun elinden geleni yaptı...anfiye sihirli ellerini bi dokundurdu inanın ses acayiip şekilde farketti...inanamadım yaa..nasıl felan şok oldum..tabii mustafa da yanımda...ve hiçbir ücret almadı...alsaydıda helal olsun derdim inanın...gerçekten işiniz olmasa bile bi uğrayın ve tanışın bence...pişman olmazsınız...ben arkadaşlarımı bile sırf anfi ayarlarını yapsın diye yılmaz abiye götürüyorum...ve çok memnun kalıyorlar...neyse uzun oldu özür dilerim..tekrar herkese hayırlı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 28, 2005, 12:40:37 ÖS » |
|
Mert Yılmaz Elektronik Bünyesine Rockford Fosgate,MB Quart ,LightningAudio markalarınıda eklemiştir.
Bilginize...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
relaX
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 28, 2005, 01:57:14 ÖS » |
|
rf'i eklemesi çok iyi olmuş.çok kaliteli bir insan zaten yılmaz abi.fuarda biraz konuşmuştumda gerçekten bu işten anladığını 2-3 cümleyle anlıyo insan
|
|
|
|
|
|
İnanç Serhan Tekin Üfle güneşi sönsün Kalbim kara kışın ayazına dönsün Azrailim öpsünTek dönümsün ömrüm!Sagopa Kajmer Araç:Bora Müzik sistemi; Ana ünite:Blaupunkt Santa Monica C50 iPod Video 30 gb Kablolu Kaset(yüzlerce dolarlık ana üniteler halt etsin bunun kalitesi yanında  ) Mid Bass:Noname 16 cm(Made in China) Mid Tiz:Noname 13 cm(Made in China)
|
|
|
|
|
|
|
Demonaz
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 07, 2005, 02:37:59 ÖÖ » |
|
süpermiş... Ankara'da da böyle bir yer bilen varsa bi özel msj fln atıversin yoksa istanbul yollarına dökülecez gibi geliyo...
|
|
|
|
|
|
O kadar baktın okudunda noldu? Head Unit: Alpine 9847R Active Crossover: MA Audio HK3X Component (Front): MA Audio HK60C 6" X 9" Coaxial (Rear): MA Audio HK69 Class AB Amplifier: MA Audio HK598 Subwoofer: MA Audio MA121XQ (x2) Class D Amplifier: Edison Ed1000D Cabling: MA Audio MAR 15 RCA (x2) Jameson RCA ASS 4 AWG Power Cable ASS 8 AWG Power Cable Wishlist: Component (Front): Focal 165 K2P Subwoofer: MA Audio 12D4 (x2) Subwoofer Amplifier: MA Audio HK2000D
Adil Hüsrev TEPE Ankara
|
|
|
|
|
harunAY
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 07, 2005, 09:30:33 ÖÖ » |
|
üyeler açısından iyi bir gelişme kendisini şahsen tanımıyorum ama duymuştum yazılanlkara bakılırsa herkez memnun kalmış hayırlı olsun diyelim:)
|
|
|
|
|
|
Görünmez Düşman Öldürmekten Bıktım İşim Belli Mermi Sıktım Tıktım adım harunAY Çok Kolpa Saltanatlar Yıktım !!
|
|
|
|
|
eratech
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 07, 2005, 02:43:24 ÖS » |
|
Arkadaşlar, hepinize selamlar. forumun birçok yerinde bu Mert Yılmaz Elektoronik ve Yılmaz abi ismini görüyor ve methini sürekli okuyorum. fakat biz ankara üyelerinin Mert Yılmaz Elektoronik alternatifi yok. bu şartlar altında bana ve tesisat meraklısı Ankara'lı CarAudio-TR üyelerine tavsiyelerinizi bekliyorum. aranızda hakikaten Mert Yılmaz Elektoronik ve Yılmaz abi gibi kaliteli iş yapan tanıdığınız bir yer var mı Ankara'da? gelecek cevaplar için şimdiden teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Eren BALABAN / Ankara
Jeep CJ 5 Renegade
12 Nisan'da Jandarma...
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 07, 2005, 11:25:55 ÖS » |
|
Ankara için araştırmalarımız sürmekte arkadaşlar.Her ilde bir montajcı belirlemeye çalışıyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yönetim
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 09, 2005, 12:47:24 ÖS » |
|
Lütfen montaj ile ilgili önerilerinizi farklı yerlerde belirtin.Mert Yılmaz elektronik forumca anlaşmalı oldugumuz montajcımızdır. Bu yüzden diğer montajcı adresleri,öneriler vs.. tarzı yazılarınızı bu bölümde lütfen belirtmeyiniz.
Saygılarımızla...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ardaesat
|
 |
« Yanıtla #23 : Şubat 18, 2006, 01:23:00 ÖÖ » |
|
bende benim arabayi konteynere koyup yilmaz elektronige mi gondersem  ya burda montajcinin m si yok valla.cok zorluk cekicem montaj icin.en iisi bu isi iyice kapip kendi montajimi yapmam heralde. urunler icinde %10 indirim var mi?eger ordan satin alirsak
|
|
|
|
|
|
Omer Esat / Alger
Ana Unite : Pioneer Deh-P9650MP On Comp : Kicker RS56.2 90Rms Comp Amfisi : Helix Dark Blue 2 2x80rms Sub : S12L52 x 2 (1200 rms) Mono Amfi : Audiobahn 18001 Dt @2OHM 1200 watt Rms Kablolar : A.S.S-Stinger AKu :60AH Orjinal + 72Ah 640CCA Inci Kuru Aku
|
|
|
|
|
SerCy
|
 |
« Yanıtla #24 : Şubat 18, 2006, 01:50:51 ÖÖ » |
|
bende benim arabayi konteynere koyup yilmaz elektronige mi gondersem  ya burda montajcinin m si yok valla.cok zorluk cekicem montaj icin.en iisi bu isi iyice kapip kendi montajimi yapmam heralde. urunler icinde %10 indirim var mi?eger ordan satin alirsak şaka yapıosn ya anadolu yakasında ne yerler var biliomsn..
|
|
|
|
|
|
Alpine IVA-D106R Alpine RUE-4190 Remote Control Alpine PXA-H100 Imprint Sound Processor Alpine KTX-H100 Imprint Sound Calibration Kit Alpine KCE-422i Full Sped Ipod Connection Cable Apple Ipod 5g 3o GB Video (Black) Mb Quart Reference Series RCE-216 Comp. Mb Quart Reference Series RCE-216 Comp. Rockford Fosgate Punch 450.4 (New Style) Stinger HPM Series Power Wiring Kits 1/0 AWG Stinger Expert Series Power Wire 4 AWG Stinger Expert Series Speaker Wire 14 AWG Stinger Bullet Series RCA Cable x 3 Stinger Midi Digital Fuse Distribution Stinger HPM Series Battery Terminal Bosch Silver Plus 74A
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 18, 2006, 02:19:08 ÖÖ » |
|
Ömerin Cezayirde oldugunuda biliyosun dimi sercan 
|