|
audiopower
|
 |
« Yanıtla #30 : Mart 12, 2006, 05:26:17 ÖS » |
|
mert yılmaz elektronik sadece montaj işimi yapar yoksa elektroniği pratikten yapan bir arkadasımızmıdır bu arada herkes mdf yi iki tane yer var benim bilidiğim sirin evler yılmaz oto yada güven pandizot bu kişiler sistemi ben yaptım diyorlar fakat önemli olan A-Z ye fiber panzot mdf tasarımını kendileri yapması gerekmezmiydi diye düşünüyorum kime sorsam bu civarda herkes mdf çiye yaptırıyo bende gitmiştim orda yaptırdım ve gayet güzel yaptılar ama her nedense bu sistemleri orda yapıyor sadece bağlantı ve montajı kendileri yapıyo keşke imkan olsada hepsini yapsalar değilmi arkadaşlar....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #31 : Mart 12, 2006, 06:32:23 ÖS » |
|
Bir çok ürünün yetkili bayisi ve montajcısıdır. Büyük fiber mdf işlerindede bahsi geçen firmalarla çalışmaktadır.
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit  
|
|
|
|
kdmavili
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 25, 2006, 01:21:54 ÖS » |
|
ankarada in-dash monitörümü monte ettirebileceğim güvenilir kim var acaba. bu arada arkadaşlar blaupunkt ıvdm-7002 aldım. montaj kaça patlar 2. sorum..??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 25, 2006, 01:41:29 ÖS » |
|
İletişim bilgileri mevcut telefon açık öğrenebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
the-only-one-TR
|
 |
« Yanıtla #34 : Eylül 15, 2006, 12:00:18 ÖS » |
|
mert yılmaz elektronik sadece montaj işimi yapar yoksa elektroniği pratikten yapan bir arkadasımızmıdır bu arada herkes mdf yi iki tane yer var benim bilidiğim sirin evler yılmaz oto yada güven pandizot bu kişiler sistemi ben yaptım diyorlar fakat önemli olan A-Z ye fiber panzot mdf tasarımını kendileri yapması gerekmezmiydi diye düşünüyorum kime sorsam bu civarda herkes mdf çiye yaptırıyo bende gitmiştim orda yaptırdım ve gayet güzel yaptılar ama her nedense bu sistemleri orda yapıyor sadece bağlantı ve montajı kendileri yapıyo keşke imkan olsada hepsini yapsalar değilmi arkadaşlar.... Herşeyin tek elden çıktığı bir işçilik ve montaj beklemekte haklısınız ama IBM firması da geçmişte bu sebepten batmıştı. Monitörden, kasaya; klavyeden, işlemciye herşeyi kendi yapan bir dünya devi, yeni ortaya çıkan iş modeli (uzmanlaşma ve fason üretim) karşısında çok uzun vakit geçmeden (neredeyse) iflas bayrağını çekti ve hiç bir zaman eski konumuna dönemedi... Benzer şekilde, bir ustanın(montajcının vs vs) her alanda en iyi olmasını beklemek haksızlık olmaz mı? bunun yerine işi sadece mdf olan bir usta, o konuda gitgide tecrübe sahibi olarak her seferinde ve en kısa sürede mükemmel işler çıkarmaya başlar. Bu ayrıca maliyet avantajı da getirir. Burada montajcının görevi, mdfyi yapan kişiye isteklerini ve almak istediği ürünü en iyi şekilde anlatması... Eh zaten bunu da yapamıyorsa, başarılı bir çalışmadan söz edemeyiz değil mi? Uzmanlaşma iyidir, siz "ben hepsini 10 numara yaparım" diyenden korkun!
|
|
|
|
|
|
OO=00=OO The Ultimate Driving Machine
HU: Clarion HX-D2 (4 yollu aktif) TW: Focal Utopia Beryllium TBe MR: Focal Utopia Beryllium 3W2 WF: Focal Utopia Beryllium 6W3 SW: Focal Utopia 33WX Amp 1: Audison VRx 6.420.2 DIRECT Exclusive (Limited Edition) Amp 2: Audison VRx 1.500.2 Exclusive (Limited Edition)
Ufuk Özdemir
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #35 : Eylül 28, 2006, 06:07:27 ÖS » |
|
Mertyılmaz elektronik ( my club  ) yeni tasarımı ve atölye resimleri eklenmiştir. Yılmaz abi yoğun ısraralarımızdan sonra tükkanı 10 numara yaptı resimler ilk sayfada 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kitlerim
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #36 : Ocak 02, 2007, 07:14:56 ÖS » |
|
bu mert yılmaz sounda jbl comp. ve woofer varmı ? tesisat yaptırıcam oradada onun için soruyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #37 : Ocak 02, 2007, 07:27:43 ÖS » |
|
İletişim numaraları ve ilgili bilgiler ilk sayfada mevcuttur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
necvox
|
 |
« Yanıtla #38 : Ocak 03, 2007, 05:58:19 ÖS » |
|
ilk mesajını Üyelerimizi tanıyalıma atmalısın.
|
|
|
|
|
|
DAYTONA
|
|
|
|
|
ÖMERKALAY
|
 |
« Yanıtla #39 : Mart 25, 2007, 09:02:24 ÖS » |
|
Yılmaz abı ıle tanıksmak nasıp oldu gercekten bır cok ınsan ıle tanısıp en sonunda bukadar ıyı bırıne dek gelmek cok sevındırıcı. yaptıgı ısı bır tarafa burakalım ona soylenecek bır sey yok zaten ınsanlıgı ınsanlarla olan ılıskılerı cok ıyı herseyın gercekten para olmadıgını onemlı olanın ınsanlık oldugunu yanındayken anlayabılecegınız bırısı . Allah uzun omur versın. bu arada dukkanıda cok guzel ve duzenlı komsularıda olmasa 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 25, 2007, 09:04:06 ÖS Gönderen: ÖMERKALAY »
|
|
|
|
|
|
delly
Sarıyerli Delly
Aktif Üye

GÜM GÜM PAT PAT :)
|
 |
« Yanıtla #40 : Nisan 25, 2007, 08:15:36 ÖÖ » |
|
SELAM BEN UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORUM FORUMU ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYORSUNUZ BUNUN İÇİN TEBRİK EDERİM HEPİNİZİ BU YILMAZ ABİ ANLADIĞIM KADARIYLA HEM ESNAF OLARAK HEMDE İNSAN OLARAK ON NUMARA BİRİ KISMET OLURSA ARABAMI GÖTÜRÜP FİKRİNİ ALIP ONA GÖRE BİR SİSTEM KURUCAZ AMA KART DEDİĞİNİZ OLAY NASIL OLUYOR KARTA NASIL SAHİP OLUNUYOR EĞER BİRAZ BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
|
|
|
|
|
|
En Güzel Cevap SUSMAK Yapacaz Bizde Güzel Bir Sistem Ama Mali Kriz Bırakmadı Bir Türlü Yakamı En kısa Zamanda Dizicem Sistemi Saygılar
|
|
|
|
barracuda
Kurucu / Yönetici
Fanatik Üye

caraudioturkey power...
|
 |
« Yanıtla #41 : Nisan 25, 2007, 08:52:12 ÖÖ » |
|
Aramıza hoş geldiniz. Kendinizi tanıtım kısında tanıtırsanız çok memnun oluruz. Mert Yılmaz Elektroniğe gittiğinizde ' CA-TR den geliyorum ' derseniz yeterlidir.
|
|
|
|
|
|
ana ünite : pioneer p880 rs component : stock 13 cm renault system amp. : audison srx3 sub : hertz HS200 x 2 (2001 model)
|
|
|
|
ilyask
ilyas
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 24, 2007, 04:39:13 ÖS » |
|
Hayırlı olsun tüm üyelere vede Mert YILMAZ'a iyi montajcı arayan arkadaşlar vardı... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aşmış
onur
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 24, 2007, 09:24:23 ÖS » |
|
forumdaki bütün yazıları okudum saat erken olsaydı şimdi atlayıp gitmiştim böyle benim gibi tek başına hiç ahpabı olmadan bu işlere başlayanlardan olarak kendimi şanslı hissetim valla ilk işim gidip fiyat alıp sistem tavsiyeleri dinlemek olacak
|
|
|
|
|
|
onur ögüt 29
may the force be with you
|
|
|
|
latince
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #44 : Haziran 18, 2007, 05:44:34 ÖS » |
|
İYİ ÇALIŞLMNALAR HYUNDAİ GETZ İÇİN 1000-1500 ARASI TAVSİYELERİNİZİ, BEKLİYORUM BENİM İÇİN MUZİK KALİTESİNDEN ÇOK BAGAJ GÖRÜNTÜSÜ ÖNEMLİ BU PARAYA NELER YAPABİLİRİZ ACABA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blue19
|
 |
« Yanıtla #45 : Haziran 19, 2007, 09:33:34 ÖÖ » |
|
Mert yılmaz elektronik yaptıgı çalışmalar olsunn bayaa iyi bir yerde olan bir teskocudur ben gayet çok başarılı buluyorum getzli kardeşim sanada en kısa zamnda en güzeli yapcaklarına inanıyorum... Saygılar..
|
|
|
|
|
|
Satılık Sıfır: Re audio Se 12 Se 15
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #46 : Temmuz 18, 2007, 05:43:19 ÖS » |
|
Fatih öncelikle eleştirilerin için teşekkür ederim. Ancak nereye gidersen git para ödeyip almış oldugun komponentin montajı için ücret alınacaktır.Bu fırından ekmek alıp para ödemen kadar normal bir durum. Uygulanan işçilik kalitesinden memnun olmaman bir problem olabilir.Bende yetkili kişiye bu mesajını ileteceğim. Yorumlarin için teşşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
osimen34
|
 |
« Yanıtla #47 : Temmuz 22, 2007, 08:59:16 ÖS » |
|
arkadaşlar yanlış anlamayın anlaşma yapmışsınız tamam ama hep olumlu tepkilerden bahsedilmiş bende benim yaşadıklarımı anlatayım:
bende bi kaç arkadaşın önerisiyle yaklaşık 1.5 sene önce mert yılmaz elektroniğe gittim. ilk başta 200 euro nakit parayla kicker component aldım.Component için montaj parası istemez diye düşünmüştüm,ama istendi bunun yanında saçma sapan bir malzeme izolasyon malzemesi diye buda bizden olsun havasıyla takıldı.Bi süre sonra camlar açılırken zorlanmaya başlandı.Kapı içlerini söktüğümüzde malum malzeme camın arasına sıkışmıştı.Componentler bağlanırken takan arkadaş çok itinasız ve vurdumduymaz davrandı,aynı şekilde amfi ve kablolar bağlanırken de çok özensizdi.Neredeyse 2 sene oldu hala arabadan civata topluyorum,iyice incelediğimde kablolar takıldıktan sonra kapı plastiklerinin çoğunun vidası takılmamıştı.Amfi takılırkende arka koltuk sacında gereksiz büyük ve eğri delikler açıldı.
Dışardan ürün alıp gittiğinizde her tesisatçı gibi burda da aynı tepkiyle karşılaşıyosunuz.Satılan ürünlerin fiyatları,maslaktaki tesisatçılar gibi değil ama işçilik konusunda ben gerçekten çok sıkıntı yaşadım.Düzgün monte edilmeyen plastikler yüzünden zamanla arabamın her tarafından sesler gelmeye başladı.Ürün fiyatları uygun ama işçilik konusunda ciddi sıkıntıları var.
arabanda kaç tane vida varki toplıya toplıya bitiremedin???ben şu ana kadar 3 tane arac değiştirdim hepsinin tesisatınıda yılmaz usta yaptı...onuda geç hemen hemen her hafta 1-2 gün uğrarım yanına...ve sölediğin gibi hiçte öle vurdumduymaz işçilik yaptıklarına denk gelmedim...o yüzden senin bu mesajın kasıtlı ve bel altı vurmaktan başka bişey değil bence... şimdi adama sorarlar: 2 senedir aklın nerdeydi diye??? montaj için sana adam kolaylık sağlamış...ücretsiz izolasyon yapmış...parasını verseydinde dynamat kullansaymış malzeme olarak dimi... montajdan sonra şikayetlerini belirtmek ve sorunlarını halletmek için gittinmi hiç yılmaz usta ya??? ben yazdıklarının birine bile inanmıyorum...bunun bir karalama mesajı olduğu herhalinden belli...yılmaz ustayı kıskananlar çoğalıyor demekki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
barracuda
Kurucu / Yönetici
Fanatik Üye

caraudioturkey power...
|
 |
« Yanıtla #48 : Temmuz 22, 2007, 09:24:54 ÖS » |
|
arkadaşlar yanlış anlamayın anlaşma yapmışsınız tamam ama hep olumlu tepkilerden bahsedilmiş bende benim yaşadıklarımı anlatayım:
bende bi kaç arkadaşın önerisiyle yaklaşık 1.5 sene önce mert yılmaz elektroniğe gittim. ilk başta 200 euro nakit parayla kicker component aldım.Component için montaj parası istemez diye düşünmüştüm,ama istendi bunun yanında saçma sapan bir malzeme izolasyon malzemesi diye buda bizden olsun havasıyla takıldı.Bi süre sonra camlar açılırken zorlanmaya başlandı.Kapı içlerini söktüğümüzde malum malzeme camın arasına sıkışmıştı.Componentler bağlanırken takan arkadaş çok itinasız ve vurdumduymaz davrandı,aynı şekilde amfi ve kablolar bağlanırken de çok özensizdi.Neredeyse 2 sene oldu hala arabadan civata topluyorum,iyice incelediğimde kablolar takıldıktan sonra kapı plastiklerinin çoğunun vidası takılmamıştı.Amfi takılırkende arka koltuk sacında gereksiz büyük ve eğri delikler açıldı.
Dışardan ürün alıp gittiğinizde her tesisatçı gibi burda da aynı tepkiyle karşılaşıyosunuz.Satılan ürünlerin fiyatları,maslaktaki tesisatçılar gibi değil ama işçilik konusunda ben gerçekten çok sıkıntı yaşadım.Düzgün monte edilmeyen plastikler yüzünden zamanla arabamın her tarafından sesler gelmeye başladı.Ürün fiyatları uygun ama işçilik konusunda ciddi sıkıntıları var.
arabanda kaç tane vida varki toplıya toplıya bitiremedin???ben şu ana kadar 3 tane arac değiştirdim hepsinin tesisatınıda yılmaz usta yaptı...onuda geç hemen hemen her hafta 1-2 gün uğrarım yanına...ve sölediğin gibi hiçte öle vurdumduymaz işçilik yaptıklarına denk gelmedim...o yüzden senin bu mesajın kasıtlı ve bel altı vurmaktan başka bişey değil bence... şimdi adama sorarlar: 2 senedir aklın nerdeydi diye??? montaj için sana adam kolaylık sağlamış...ücretsiz izolasyon yapmış...parasını verseydinde dynamat kullansaymış malzeme olarak dimi... montajdan sonra şikayetlerini belirtmek ve sorunlarını halletmek için gittinmi hiç yılmaz usta ya??? ben yazdıklarının birine bile inanmıyorum...bunun bir karalama mesajı olduğu herhalinden belli...yılmaz ustayı kıskananlar çoğalıyor demekki  osman abi sırf sen değil hiç kimse inanmıyor öyle bir olay olabileceğine o yüzden sorun yok  
|
|
|
|
|
|
ana ünite : pioneer p880 rs component : stock 13 cm renault system amp. : audison srx3 sub : hertz HS200 x 2 (2001 model)
|
|
|
|
|
Cool
|
 |
« Yanıtla #49 : Ağustos 14, 2007, 11:17:53 ÖÖ » |
|
Ben de aracımın sistemini Mert Yılmaz'da yaptırmıştım. İşçilik olarak, dikkat ve özen olarak çok iyi bir yer bana göre. Arka koltuğa amfi monte edilirken, kesilen kabloların ince telleri koltuğa dökülmesin diye bez koydu, iş bittikten sonra da elektrik süpürgesi ile nerdeyse her tarafı geçti. Geçenlerde başka bir yere amfi bağlattım, tel parçaları koltuğumun arkasında olduğu gibi duruyordu, aracımın bagajındaki bir köpük kırıldı. Kötüsünü görünce iyinin değerini çok iyi anlıyor insan. Cd çalarımı monte ederken sırf çerçevenin konsola düzgün oturabilmesi için yarım saatten fazla ince zımpara ile çerçeve inceltmişti.
|
|
|
|
|
|
Günal / İstanbul ------------------------------------------------ Alpine 9855R Focal 165v2 (ön-arka kapılar, pasif) Audison SRX5 Hertz EBX300R JBL 601.1 LA 1 Farad cap Audison Connection BT
|
|
|
|
keops-59
alpi
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #50 : Ağustos 14, 2007, 11:34:18 ÖÖ » |
|
sayın admin ee ayıp olmuyormu hep istanbul hep istanbul hani ankaraya yokmu mert yılmaz gibi bi montajcı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdem_vrx
erdem mutlu
Global Moderator
Tiryaki Üye

Hayattaki en degerli şeyler satın alınamayanlardır
|
 |
« Yanıtla #51 : Ağustos 14, 2007, 11:29:02 ÖS » |
|
bende buradan beni yılmaz abiyle tanıştıran osimen34 abime çook teşekkür ediyorum.gerçekten işini gayet iyi bilen dost canlısı bir insan.arada bir ararım yardımcı olur.çok sıcak kanlı bir insan.tanıştığım için çok şanslıyım..
|
|
|
|
|
|
araç.................:2004 Connect ana ünite..........:Jvc KD SHX 851 Mid..................:Morel Elate 6.3 Mid..................:Morel Elate 6.2 Mid Amp...........:Audison lrx 4.1 k Bass Amp.........:2 x for-x 6000.1 Subwoofer.........:2 X DD 9515 g rca kablo...........:4 x Audison Connection BT2-500 Capasitör..........:Stinger shdh 35 f. altyapı..............:Ass 0 awg sigortalık...........:Ass 150 amp. akü..................:BB. BPL 150-12 
|
|
|
|
ahmet_kangoo
ahmet_kangoo
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #52 : Eylül 26, 2007, 01:47:33 ÖÖ » |
|
yılmaz abiyi 2 senedir tanıyorum tanıdığım en iyi tesisatcılardan biri her konuda yaptığım alışwerişlerdende çok memnunum hiçbir sorunum olmadı şuana kadar kendisine çok teşekkür ediyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SpAwN
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #53 : Mart 17, 2008, 01:20:07 ÖS » |
|
hala güncelmi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IRONMAIDEN
|
 |
« Yanıtla #54 : Mart 17, 2008, 01:56:27 ÖS » |
|
hala güncelmi  Olmazmı !.. Adrese git gitmişkende selamlarımızı iletirsin CA-TR adına 
|
|
|
|
|
|
Adım:Alper Mekanım:İstanbul / Bostancı MSN: kullanmıyorum
Her lafa verecek bir cevabım var...Lakin bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
|
|
|
|
deniz1980
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #55 : Nisan 23, 2008, 07:24:16 ÖS » |
|
arkdaşlar mert yılmaz sipariş üzerinemi çalışıyor. ben işyeri fotolarını inceledim mağazasında pek bi ürün göremedim.bi kaç woofer anfi hop felan var. fazla bir ürün yok gibi geldi bana... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ oraya gidildiğinde istediğin ürünün siparişini veriyorsun ve ürün öylemi geliyor acaba???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST