|
HS06
|
 |
« : Temmuz 23, 2007, 02:12:48 ÖS » |
|
Merhaba Ankara'da sağlam, işinin ehli, fiyat konusunda yardımcı olabilecek bir montajcı arıyorum.Bir kaç kişiyle görüştüm ancak tam anlamıyla kafamdaki gibi bir montajcı bulamadım.Profosyonel düşüncelere sahip kalender bir montajcı arıyorum.Bu konuda yardımlarınız bekliyorum. Saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elektrom
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 23, 2007, 06:26:02 ÖS » |
|
şimdi sana recep dursun usta dıycem adres ıstıycen  bulunca yazarım adresını 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lovedancer
SELÇUK KILIÇ
Fanatik Üye

stormbringer
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 23, 2007, 08:26:00 ÖS » |
|
merhaba prof düşünce diorsan ankaradaki en ii montajcı ersin elektoniktir. demetevler 3. caddede bi git görüş. bendende selam söle yardımcı olurlar. adım selçuk kılıç kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
everthing but the girl. and i miss you like the deserts miss the rain.
|
|
|
|
|
HS06
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 24, 2007, 10:01:01 ÖÖ » |
|
Ayhan Bey adresi bulunca yazarsanız sevinirim  Selçuk Bey en kısa sürede gidip görüşücem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erseldede
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 30, 2007, 10:39:12 ÖS » |
|
sakarya olmaz mı? 
|
|
|
|
|
|
VM :MONDEO GHİA-X MU :FORD 5000 CD COMP. CC :FORD 6 CD CHANGER FC :MOREL PULSE 6,25 BC :STOCK CA :JBL 75,4 II SW :RF PUNCH P110S4 SB :0,65 CU FT SEALED SC :A.S.S EXPERT PC :A.S.S EXPERT FU :A.S.S BT :72 Amp 900 cca
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 31, 2007, 09:51:40 ÖÖ » |
|
ankara recep dursun aydınlıkta bagcılar otobüslerinin gectigi yerde ilter elektronik.adresini iltergroup.comdan alabilirsiniz
|
|
|
|
|
|
barnaktan sonra .. 
|
|
|
|
|
HS06
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 31, 2007, 01:00:47 ÖS » |
|
Ahhh Ahh sakaryada olsam beraber çözerdik zaten  benim ev hırdavatcı dükkanı sende bilgi derya deniz tam montajcı olurduk heralde  sakarya olmaz mı? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erseldede
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 31, 2007, 02:39:13 ÖS » |
|
Ahhh Ahh sakaryada olsam beraber çözerdik zaten  benim ev hırdavatcı dükkanı sende bilgi derya deniz tam montajcı olurduk heralde  sakarya olmaz mı?  atla gel bi hafta sonu malzeme senden işçilik benden 
|
|
|
|
|
|
VM :MONDEO GHİA-X MU :FORD 5000 CD COMP. CC :FORD 6 CD CHANGER FC :MOREL PULSE 6,25 BC :STOCK CA :JBL 75,4 II SW :RF PUNCH P110S4 SB :0,65 CU FT SEALED SC :A.S.S EXPERT PC :A.S.S EXPERT FU :A.S.S BT :72 Amp 900 cca
|
|
|
|
|
banfy
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 31, 2007, 09:49:47 ÖS » |
|
ergazi elktronik vardı www.ergazi.com atilla usta iyidir ..
|
|
|
|
|
|
ALİ CAN M. PARLAK İSTANBUL/BAĞCILAR 
|
|
|
|
_Prens_AnkaraLı
PitßuLL_06
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 11, 2007, 01:00:34 ÖS » |
|
ankarada bir numara bana göre ersin elektronik demetevler 3.cadde'de tavsiye ederim. adamlar şimdiki gibi dükkanına 2-3 bass koyum 2 anfi koyup tesisatçılık yapmıyolar.aklına gelecek her türlü malzemeye bulurlar sana işçilikleride bir numaradır ben kendimi bildim bileli oto müzik sistemi işi yapıyolar;)
|
|
|
|
|
|
yeTer ArTık YeTer ... aÇın TürKiYeNin ÖnüNü.....!
Araç:Lada Samara Ana ünite:pioneer 6850mp Ana ünite2:Nıkkeı LCD monitör,DvD,Dıvx player EQ:pioneer 6500eQ Anfi:trident 4200a Sub:pioneer 307D2 CoaX:Pioneer 6991 Front-Coax:ts-e1796 Kablolar:EV sound rca cable Güç ünitesi:75 Yiğit amper akü ve 125 amper şarj dinamosu
|
|
|
|
ankaralı_06
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #10 : Aralık 02, 2007, 12:33:01 ÖÖ » |
|
diğer topictede dediğim gibi ersin elektronik hatta şener bey usta falan değildir.
bir usta gördüğü an arızayı tespit edebilmeli benim teypin servisi orasıymış teypi 6 kere g..türdüm arızasını bulamadılar o kadar parça değiştirdiler bişey olmadı yine aynı.
eğer usta kelimesini hakeden işçiliği güzel ve başınızın ağrımasını istemiyorsanız ankara dışkapıda sami ulus çocuk hast.giderken sağda ziraat bankasının yanındaki STEREO EMİN e gideceksiniz.gidince banada dua edeceksiniz.
bırakın sosyetik teypçileri gerçek ustaya gidin derim:)
bu emin usta 30-35 senelik bir ustadır ve gerçekten ustadır.taksicilerin çoğunluğu ona gider.çözemediği yapamadığı şey yoktur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eratech
|
 |
« Yanıtla #11 : Aralık 02, 2007, 12:48:09 ÖÖ » |
|
diğer topictede dediğim gibi ersin elektronik hatta şener bey usta falan değildir.
bir usta gördüğü an arızayı tespit edebilmeli benim teypin servisi orasıymış teypi 6 kere g..türdüm arızasını bulamadılar o kadar parça değiştirdiler bişey olmadı yine aynı.
eğer usta kelimesini hakeden işçiliği güzel ve başınızın ağrımasını istemiyorsanız ankara dışkapıda sami ulus çocuk hast.giderken sağda ziraat bankasının yanındaki STEREO EMİN e gideceksiniz.gidince banada dua edeceksiniz.
bu emin usta 30-35 senelik bir ustadır ve gerçekten ustadır.taksicilerin çoğunluğu ona gider.çözemediği yapamadığı şey yoktur.
çok dik ve bir o kadar da ters konuşuyorsun! sözlerine ve de ithamlarına dikkat et derim ben sana!... birilerine b.k atarken, 3 defa düşün!!!
|
|
|
|
|
|
Eren BALABAN / Ankara
Jeep CJ 5 Renegade
|
|
|
|
ankaralı_06
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : Aralık 02, 2007, 12:54:36 ÖÖ » |
|
çok dik ve bir o kadar da ters konuşuyorsun! sözlerine ve de ithamlarına dikkat et derim ben sana!... birilerine b.k atarken, 3 defa düşün!!! ben gayet düzgün konuşuyorum ters konuşan sizsiniz.!
ben birilerine b.k atmıyorum.ama şundan şüpheliyimki orada çalışan veya oranın sahibinin akrabası falansınız laf ettirmiyorsunuz.ama şunu bilin herkes ordan memnun kalacak veya orayı övecek diye bişey yoktur.bunu isterseniz bencillik yapmış olursunuz.siz laflarınıza ve konuşmalarınıza dikkat ediniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HS06
|
 |
« Yanıtla #13 : Aralık 02, 2007, 01:04:33 ÖÖ » |
|
ankaralı_06 öm attıyorum acil yanıtlarsanız sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
select_id
|
 |
« Yanıtla #15 : Aralık 02, 2007, 01:57:06 ÖÖ » |
|
şase istiyor o, belli 
|
|
|
|
|
|
No haşhaş, No MSN Alpine 9835R, Elate 6" woofer, MT-23 tweeter, JL Audio 300/4 (satılık 500ytl), JL12W6V2 SubWoofer, JL Audio 500/1
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #16 : Aralık 02, 2007, 02:41:13 ÖS » |
|
çok dik ve bir o kadar da ters konuşuyorsun! sözlerine ve de ithamlarına dikkat et derim ben sana!... birilerine b.k atarken, 3 defa düşün!!! ben gayet düzgün konuşuyorum ters konuşan sizsiniz.!
ben birilerine b.k atmıyorum.ama şundan şüpheliyimki orada çalışan veya oranın sahibinin akrabası falansınız laf ettirmiyorsunuz.ama şunu bilin herkes ordan memnun kalacak veya orayı övecek diye bişey yoktur.bunu isterseniz bencillik yapmış olursunuz.siz laflarınıza ve konuşmalarınıza dikkat ediniz.kardesim milletin iyisinden kötüsünden sanane!!!isteyen istedigi yere gider.buna sen veya ben kimse karısamaz.millete camur atmak cok kolay gelir insanogluna.ama belli baslı yerlere gelmis bu konuda isin ehli olmus abilerimizide ileri geri konusman cok ayıp.
|
|
|
|
|
|
barnaktan sonra .. 
|
|
|
|
|