CarAudioTurkey.Com Türkiye'nin Tek Bağımsız Oto Müzik Sistemleri Platformu
CaraudioTurkey Teknik
»
Ana Üniteler
»
oto dvd sistemi
Kullanıcı Adı:
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Parola:
Ana Sayfa
Yardım
Ara
Quick Search
Advanced Search
[Close]
Giriş Yap
1
]
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: oto dvd sistemi (Okunma Sayısı 981 defa)
electra
Yeni Üye
oto dvd sistemi
«
:
Kasım 12, 2007, 11:42:50 ÖS »
2005 model hyundai elantram var,araç içi dvd oynatıcı taktırmak istiyorum.1 dın yada double dın olabilir,yuvası müsait.taktıranlar varsa marka ve model tavsiyesi alabilirim.1 dın mi yoksa double dın mi daha kullanışlı olur sizce,ve ek donanıma ihtiyaç var mı?yoksa mevcut tesisat yeterli mi?şu an aracımın üzerinde 6 hoparlörlü rd-cd çalar var.
erdem_vrx
erdem mutlu
Global Moderator
Tiryaki Üye
Hayattaki en degerli şeyler satın alınamayanlardır
Ynt: oto dvd sistemi
«
Yanıtla #1 :
Kasım 12, 2007, 11:50:51 ÖS »
bütçe uygunsa pioneer 5700..iyi olur..
araç.................:2004 Connect
ana ünite..........:pioneer deh-p 9650 mp
bass.................:jl audio 13 w7 (loading)
Bass Amp 2.......:jl audio slash 1000.1 ( loading)
Mid..................:morel dotech mkII
Mid Amp...........:Audison VRx cs 4.300.2 Chrome Shadown Edition
Bass Amp 1.......:Audison VRx ex 1.500.2 Exclusıve Limited Edition
volume control...:Audison vcrack bass remote control
rca kablo...........:Audison Connection BT2-500 x 3
Capasitör..........:stinger shdh 35 f.
altyapı..............:ass 0 awg
sigortalık...........:ass 150 amp.
akü..................:mutlu 72 amp.
sonuç...............:Oº°‘¨146.0 db¨‘°ºO
erdem_vrx
erdem mutlu
Global Moderator
Tiryaki Üye
Hayattaki en degerli şeyler satın alınamayanlardır
«
Yanıtla #2 :
Kasım 12, 2007, 11:56:12 ÖS »
herhangı bir extra parçaya gerek yok mevcut sistemınız ile kullanabılırsınız..
http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=2282&k_id=326
araç.................:2004 Connect
ana ünite..........:pioneer deh-p 9650 mp
bass.................:jl audio 13 w7 (loading)
Bass Amp 2.......:jl audio slash 1000.1 ( loading)
Mid..................:morel dotech mkII
Mid Amp...........:Audison VRx cs 4.300.2 Chrome Shadown Edition
Bass Amp 1.......:Audison VRx ex 1.500.2 Exclusıve Limited Edition
volume control...:Audison vcrack bass remote control
rca kablo...........:Audison Connection BT2-500 x 3
Capasitör..........:stinger shdh 35 f.
altyapı..............:ass 0 awg
sigortalık...........:ass 150 amp.
akü..................:mutlu 72 amp.
sonuç...............:Oº°‘¨146.0 db¨‘°ºO
HS06
BURAK XxX
Global Moderator
Tiryaki Üye
«
Yanıtla #3 :
Kasım 12, 2007, 11:56:52 ÖS »
Eğer double din düşünürüm derseniz size tavsiyem : Alpine IVA-W200 RI hem kullanış açısından hmde görüntü kalitesi açısından olağanüstü bir anaünitedir.Yakın bir abimin aracında var ve bu tip cihazlara olan bakış açımı değiştirdi diyebilirim.İste şoför tarafında ister sağ ön koltukda isterseniz arkada olun bakış açınız nasıl olursa olsun görüntü kalitesi gerçekten değişmiyor her yerden aynı netlikte dvd izliyebiliyorsunuz.
Standart dvd li ana ünitelerin kalitesi okadar güzel değil bu konuda double lar gerçektende çok üstünler.Diğer tavsiye edebileceğim bir üründe jvc nin yeni modeli.Onda alpine'a ek olarak tv özelliğide mevcut.Ancak görüntü kalitesi için bişey diyemem görmedim.Fiyat performansda gerçektende çok iyi bir cihazdır.
Kolay gelsin
Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak...
electra
Yeni Üye
«
Yanıtla #4 :
Kasım 14, 2007, 12:50:35 ÖÖ »
Alıntı sahibi: HS06 üzerinde Kasım 12, 2007, 11:56:52 ÖS
Eğer double din düşünürüm derseniz size tavsiyem : Alpine IVA-W200 RI hem kullanış açısından hmde görüntü kalitesi açısından olağanüstü bir anaünitedir.Yakın bir abimin aracında var ve bu tip cihazlara olan bakış açımı değiştirdi diyebilirim.İste şoför tarafında ister sağ ön koltukda isterseniz arkada olun bakış açınız nasıl olursa olsun görüntü kalitesi gerçekten değişmiyor her yerden aynı netlikte dvd izliyebiliyorsunuz.
Standart dvd li ana ünitelerin kalitesi okadar güzel değil bu konuda double lar gerçektende çok üstünler.Diğer tavsiye edebileceğim bir üründe jvc nin yeni modeli.Onda alpine'a ek olarak tv özelliğide mevcut.Ancak görüntü kalitesi için bişey diyemem görmedim.Fiyat performansda gerçektende çok iyi bir cihazdır.
Kolay gelsin
Bilgilendirmelerin için sağol,bende biraz double dın taraftarıyım,en azından ekranın çoluk çocuk tarafından sündürülme riski yok.dediğin alpine bir bakıcam,jvc nin modeli KW-AVX900 olsa gerek.Peki tv çekim kalitesi ve özelliği iyimi?jvc nin.Birde bazı modeller araç hareket halindeyken dvd oynatmıyormuş,bunun çözümü var mı?alpine ve jvc nin navigasyon özelliği var mı?olsa bile ileride işimize yarar mı?
«
Son Düzenleme: Kasım 14, 2007, 01:11:21 ÖÖ Gönderen: electra
»
models_a3
sqpl
Fanatik Üye
poz verme söz ver!
«
Yanıtla #5 :
Kasım 14, 2007, 10:16:06 ÖÖ »
5750ler artık kalmadı tavsiyelerimizi 5650ve iva-310 seklınde yapabılırız
İ.Erdem ALTINDERE
110kw sinema jenaratörü
HS06
BURAK XxX
Global Moderator
Tiryaki Üye
«
Yanıtla #6 :
Kasım 14, 2007, 10:16:13 ÖÖ »
Tekrar merhaba.Double din indash yada diğer dvd-ekran uygulamalarından daha kullanışlı bir sisteme sahip.Jvc nin bir önceki modelini şuanda Alpine w200ri modelini kullanan abimin aracında gördüm.Görüntü konusunda alpine çok üstündü.Yeni modelinide daha birkaç gün önce taktırdılar.Tv kalitesini bilemiyorum.Görüntü güzel.Kutu içeriği olarak gerçektendeharika.Ama dediğim gibi alpine kalitesinin yanına yanaşamaz
Araç ilerlerken dvd oynatmama gibi bir durum duymadım.Bu arada Alpine da navigasyon yok.Bu sistemin Türkiyede tamamen yaygınlaşması için heralde 1-2 seneye ihtiyaç var.Şuanda 3-4 ilde bu sistem çalışıyor.
Bundan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak...
scorpion_67
Yeni Üye
«
Yanıtla #7 :
Kasım 17, 2007, 01:19:50 ÖÖ »
Alıntı sahibi: electra üzerinde Kasım 14, 2007, 12:50:35 ÖÖ
Kolay gelsin
Bilgilendirmelerin için sağol,bende biraz double dın taraftarıyım,en azından ekranın çoluk çocuk tarafından sündürülme riski yok.dediğin alpine bir bakıcam,jvc nin modeli KW-AVX900 olsa gerek.Peki tv çekim kalitesi ve özelliği iyimi?jvc nin.Birde bazı modeller araç hareket halindeyken dvd oynatmıyormuş,bunun çözümü var mı?alpine ve jvc nin navigasyon özelliği var mı?olsa bile ileride işimize yarar mı?
mrb dostum.dediğim gibi KW-AVX900 kullanıcısıyım.alpine görmek ve kullanmak hiç nasip olmadı o yüzden bir kıyaslama yapamıyacağım.ama jvc her açıdan aynı görüntüyü veriyor derse yalan söylerim.HS06 dostumun alpine nin görüş açısında söylediği olumlu düşünceleri ne yazıkki jvc için söylemek mümkün değil her açıdan aynı görüntüyü vermiyor.tv çekim kalitesi inan beni çok şaşırttı o cihazdan o kadar kaliteli görüntü beklemiyordumki hele ki benim oturduğum yerde.ama hareket halindeyken burada tv den güzel görüntü alamadım sürekli karıncalanıyor.araç hareket halindeyken benim bildiğim bütün double din ler ekrana görüntü vermiyor daha doğrusu verilmemesini uygun görüyorlar.el frenine takılması gereken bir kablo var onu el frenine takarsan el freni inikken ana ekrana görüntü vermez arkalara monitör bağlıysa sadece arkalara görüntü verir ama el freni çekikken ana ekranada görüntü verir.normalde böyle bağlanmalı yazıyor kullanım klavuzunda
ama o el freni kablosunu şaseye bağladığın zaman her daim her şeyi ana ekrandan izleyebiliyorsun.jvc dede navigasyon maalesef yok.yalnız araştırırken dikkat et dostum KW-AVX900 vardır bide KW-AVX800 vardır 800 olanında tv tuner yok...ama bu cihazda usb olması + bir özellik.gerçi alpine de varmı yokmu bilemiyorum.
«
Son Düzenleme: Kasım 17, 2007, 01:22:51 ÖÖ Gönderen: scorpion_67
»
electra
Yeni Üye
«
Yanıtla #8 :
Kasım 17, 2007, 03:42:06 ÖS »
Alıntı sahibi: scorpion_67 üzerinde Kasım 17, 2007, 01:19:50 ÖÖ
Alıntı sahibi: electra üzerinde Kasım 14, 2007, 12:50:35 ÖÖ
Kolay gelsin
mrb dostum.dediğim gibi KW-AVX900 kullanıcısıyım.alpine görmek ve kullanmak hiç nasip olmadı o yüzden bir kıyaslama yapamıyacağım.ama jvc her açıdan aynı görüntüyü veriyor derse yalan söylerim.HS06 dostumun alpine nin görüş açısında söylediği olumlu düşünceleri ne yazıkki jvc için söylemek mümkün değil her açıdan aynı görüntüyü vermiyor.tv çekim kalitesi inan beni çok şaşırttı o cihazdan o kadar kaliteli görüntü beklemiyordumki hele ki benim oturduğum yerde.ama hareket halindeyken burada tv den güzel görüntü alamadım sürekli karıncalanıyor.araç hareket halindeyken benim bildiğim bütün double din ler ekrana görüntü vermiyor daha doğrusu verilmemesini uygun görüyorlar.el frenine takılması gereken bir kablo var onu el frenine takarsan el freni inikken ana ekrana görüntü vermez arkalara monitör bağlıysa sadece arkalara görüntü verir ama el freni çekikken ana ekranada görüntü verir.normalde böyle bağlanmalı yazıyor kullanım klavuzunda
ama o el freni kablosunu şaseye bağladığın zaman her daim her şeyi ana ekrandan izleyebiliyorsun.jvc dede navigasyon maalesef yok.yalnız araştırırken dikkat et dostum KW-AVX900 vardır bide KW-AVX800 vardır 800 olanında tv tuner yok...ama bu cihazda usb olması + bir özellik.gerçi alpine de varmı yokmu bilemiyorum.
Peki hareket halinde tv den verim alabiliyomusun,özellikle şehirler arası yolda.Yoksa tv olmasa da olur mu?
scorpion_67
Yeni Üye
«
Yanıtla #9 :
Kasım 17, 2007, 04:14:24 ÖS »
walla hocam şehirler arası deneme şansım olmadı ama bizim burada tv kanallarının sinyalleri düşük olduğu için hareket halinde sürekli karıncalanmalar var.ama bazı yerlerdede öyle güzel çekiyorki kendim bile şaşıyorum gerçekten abartı olarak yada cihazı övmek için söylemiyorum.tabi güzel çekerken hareket halinde değildik
.onun için bide büyük şehirlerdeki kullanan arkadaşların yorumunu almak gerek
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------
CaraudioTurkey Genel