Arama Tanıtım Menüm
DUYURU Tanıtım DUYURU
CarAudioTurkey.com on Facebook
İlanınızı vermeden önce "Pazar Yeri" Kullanım Koşullarını okuyunuz.Koşullar için Tıklayın
CA-TR Garajdan Rastgele Fotoğraflar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: 5150ub animasyon hk.  (Okunma Sayısı 412 defa)
coolb
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Temmuz 01, 2009, 10:07:53 ÖS »

merhaba. bugün 5150 ub aldım ve cihazı arabama bağladım. yalnız bu cihazda galiba animasyon seçenekleri mevcut. (bu özellik 5150ub de varmı emin de değilim) varsa animasyon değişikliği nasıl yapılıyor. kullanma kılavzunda bahsediyor öyle birşeylerden (5100 ub nin kılavuzundan okudum) ama bir şey anlamadım. bilginiz varsa yardımcı olurmusunuz.
şimdiden teşekkürler.
coolb'n Sistemi
mondeo sistemle birlikte satıldı. yeni arabamda sadece  ana ünite 5150ub var Very Happy

By_DoGu
Doğukan TOKTA
Tiryaki Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

DaS İst MeiN LebeN

« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2009, 10:12:12 ÖS »

tam olarak bılmıyorm ama bass - tiz ayarlarını yaptıgınız duğmeye basılı tutun orda cıkar blkı ama kullanıcı arkadaslar daha iyi bilir..
By_DoGu'n Sistemi
Vw Bora 1,6 SR 100 Bg
Ana Unite [/ b] : JVC KD 335 g (Satılık.!)
Subwoofer [/ b] : Sound Magus fy 04-15' ..
Amfi [/ b] : Sound Magus h500 hybrıt smile
Compenant [/ b] : Sound Stream XTC 6(Satılık.!) ..
MontajLandı . ! Ses Gayet Tatmin edici ..
.. Essen Sound TeaM [/ b] ..
coolb
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2009, 10:57:17 ÖS »

şimdi arabama gittim uğraştım tekarar ve buldum. joystick ile ortaya basıyoruz. bir menüğ çıkıyor. audio-entertaiment ve birşey daha vardı unuttum. ordan entertaiment i seçiyoruz animasyon menüsü çıkıyor. ses açıp kapatacakmış gibi joystiği çeveiriyoruz ve animasyonlar değişiyor. istediğimizi seçiyoruz jostikle yine ortaya basıyoruz. hepsi bu kadarmış.

bu arada 5950ıb vardı bundan önce  bu cihaz ona göre baya gelişmiş geldi bana ses kalitesi eq ayar ve görüntü olarak çok hoş olmuş. ses gayet güzel.
coolb'n Sistemi
mondeo sistemle birlikte satıldı. yeni arabamda sadece  ana ünite 5150ub var Very Happy
ayaz41
arif ayaz
Fanatik Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Temmuz 02, 2009, 02:19:43 ÖS »

hayırlı olsun iyi günlerde dinle ne kadara aldın bu ana üniteyi
coolb
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Temmuz 02, 2009, 03:06:03 ÖS »

hayırlı olsun iyi günlerde dinle ne kadara aldın bu ana üniteyi

320 ama ben internetten taksitli alabilmek için o fiyata aldım. yoksa doğubankta peşin 290 a filan alınablir.

bu arada aynı paraya 6050 de alınabiliyor ama 6050 de usb girişi arkada bir uzatma kablosu kullanılıyor. o kabloda sağo sola sarkar diye birde çerçeveden biryerden ön kısma çekmek gerekir onu. zorluk olacak diye 5150 yi tercih ettim. galiba isabetli bir karar vermişim.
coolb'n Sistemi
multispace
61
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Temmuz 02, 2009, 10:45:39 ÖS »

6050 de güzel ana ünitedir..

cihazınız da güzel.. hayırlı olsun
multispace'n Sistemi
??????????????
bizonnn
Elektronik Zabiti
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Temmuz 04, 2009, 01:05:05 ÖÖ »

içerik hep aynıdır belirli modellerin yaa, sadece mekaniği farlıdır. 6050yide alsaydın aynı sesi alırdın merak etme sakın.
bizonnn'n Sistemi
pioneer deh-p7950ub ana ünite
pioneer TS-6975 oval
pioneer TS-G132C comp
coolb
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Temmuz 04, 2009, 01:56:16 ÖÖ »

6050 de güzel ana ünitedir..

cihazınız da güzel.. hayırlı olsun
içerik hep aynıdır belirli modellerin yaa, sadece mekaniği farlıdır. 6050yide alsaydın aynı sesi alırdın merak etme sakın.

arkadaşlar yalnış anlaşılmasın. 6050 kötü demek istemöedim hatta cihaz çok hoşuma giden bir anaüniteydi fakat usb nin arkda olması düşündürmüştü  öne nasıl çekerim diye.  hatta almak üzereyken birde 5150 ye bakayım dedim 5150 de karar kıldım. ses kalitesi olarakda büyük ihtimalle aynıdır ikisi.
coolb'n Sistemi
ayaz41
arif ayaz
Fanatik Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Temmuz 04, 2009, 09:15:14 ÖÖ »

çok iyi dogru düşünmüşsün iyi günlerde dinle yoktun bayagıdan beriçok meşgulsun herhalde iyi çalışmalar
coolb
Aktif Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Temmuz 04, 2009, 10:30:33 ÖÖ »

çok iyi dogru düşünmüşsün iyi günlerde dinle yoktun bayagıdan beriçok meşgulsun herhalde iyi çalışmalar

teşekkür ederim. doğru uzun zamandır yokrrum işlerim çok yoğundu. ses sistemi ile uğraşmayı bırak arabayı yıkatacak zaman bile zor buluyorum.
coolb'n Sistemi
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: