nicolas
Aktif Üye

alizee fan club'e sizide bekleriz.
|
 |
« : Haziran 03, 2008, 10:36:55 ÖS » |
|
teybe madonnanın mp3 formatındabir cd sini atıyorum.dinliyorum.onu çıkarıp vcd formatında bir klibini atıyorum dinliyorum.arada bariz bir ses farkı oluyor.vcd çok daha kalitelises veriyor.neden acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aldirakli
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2008, 08:05:34 ÖÖ » |
|
baba normalde tam tersi olması gerekir, fakat belli ki senin mp3'lerin 128cbr falan... en düzgün sesi mp3 320vbr'den alırsın...
|
|
|
|
|
|
Peugeot307XT 2003TIPTronic TipTip Reloaded  İstediğim sesi sonunda buldum... Darısı tüm arkadaşlarımın başına...
|
|
|
|
nicolas
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2008, 04:43:07 ÖS » |
|
bu rakamlar ayarlanabilirmi yoksa standartmı.ben genellikle bearshare den indiriyorum.bişey yapmam gereklimi.ayrı bir ayar felan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tugsay
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 04, 2008, 05:12:43 ÖS » |
|
indirirken ne indirdiğine dikkat edip o'na göre seçip indirmen gerekli. imesh diye bir programla 320 lik bir iki bişey indirmiştim, nefis kaliteliler. Bulursan 128'den daha yüksek değerde olanları tercih et. Sevgilerimle
|
|
|
|
|
|
Tuğsay Kulaksız Ankara Hacettepe Melon Cafe
Ana ünite :Alpine 9855 İşlemci :Zapco Dsp6-sl Amfi 1 :Helix A6 competition Amfi 2 :Audison 4.1k Ön component :Morel Elate 6.3 Arka component :Rainbow slc265 Subwoofer :2 X Jl audio 12w3v3-4 Kapasitör :Alphasonic & stinger
Alpine spr17s (1hafta kullanıldı, satılık)
|
|
|
|
nicolas
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 04, 2008, 05:47:59 ÖS » |
|
anladım ama bu değerler proğramın neresinde yazıyor.yani ben bu değerleri nerede okuyacağım ve ona göre indireceğim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tugsay
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 04, 2008, 06:19:13 ÖS » |
|
kullandığın programı bilmiyorum açıkcası ama genelde indirmek istediğin dosya adına sağ mouse tıkladığında özellikler(properties) gibi bir seçenek bulunur, o'nun içinde 128 192 320 vs gibi bir değer yazar, genelde de 128 bulunur ama tercih şansın varsa daha yüksek olanları seçmekte fayda var. Hatta en güzeli orjinal cd dinlemek, ama herşeyi de ne bulmak ne almak mümkün maalesef.
|
|
|
|
|
|
Ana ünite :Alpine 9855 İşlemci :Zapco Dsp6-sl Amfi 1 :Helix A6 competition Amfi 2 :Audison 4.1k Ön component :Morel Elate 6.3 Arka component :Rainbow slc265 Subwoofer :2 X Jl audio 12w3v3-4 Kapasitör :Alphasonic & stinger
|
|
|
|
nicolas
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #6 : Haziran 04, 2008, 11:48:14 ÖS » |
|
arkadaşlar bear share de parçanın üstünde sağı tıkladığım zaman örneğin 320 kbps yazıyor.herhalde söyledğiniz olay bu????????????
birde elimde arşivimde olan şarkıların hangi kalitede olduğunu nasıl öğrenebilirim.bunun için tavsiye edebileceğiniz bir proğram varmı. bilgisayarımdaki parçaların üzerinde sağı tıkladığım zaman kbps ile ilgili bişey yazmıyor.yani nasıl öğrenebilirim.yada hangi proğramla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tugsay
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 05, 2008, 01:22:12 ÖS » |
|
winamp kullan, orada şarkıyı listeye atıp dinlediğinde yani PL(playlist) diye bir tuş vardır, o playlist'in içinde üstüne sağ mouse yapıp bulabilirsin. Diğer mp3 programlarında da yazar diye düşünüyorum ama bilmiyorum. Direk olarak mp3 dosyasının üstüne sağ mouse yapıp oradan da ilk çıkan pencerede yanındaki summary yazan'a tıkla, orda da advanced'e tıkla en altta yazıyor. Bunların türkçe meallerini bilmiyorum eğer windows'un türkçeyse. Sevgilerimle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperuzi
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #8 : Haziran 05, 2008, 02:24:01 ÖS » |
|
VCD'lerdeki ses hiçbir şeye benzemez, istersen bir de CD dene 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onur_s
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Haziran 05, 2008, 04:31:49 ÖS » |
|
CDEX diye bi program var bu kpbs değerlerini yükseltiyor onu kullanın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alperuzi
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 05, 2008, 04:51:13 ÖS » |
|
düşük kbps ile indirdiğin dosyanın kbps değerini yükseltemezsin, daha doğrusu yükseltsen de bir işe yaramaz çünkü olmayan bilgiyi yaratman mümkün değil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nicolas
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #11 : Haziran 05, 2008, 06:47:26 ÖS » |
|
ben winamp kullanmıyorum.jet audio kullanıyorum(band sayısı daha fazla ve ayarlanabiliyor) jet audio proğramında hangi özelliğin üzerinde sağı tıklayıp görebilirim kbps yi acaba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tugsay
|
 |
« Yanıtla #12 : Haziran 05, 2008, 10:01:23 ÖS » |
|
Direk olarak mp3 dosyasının üstüne sağ mouse yapıp oradan da ilk çıkan pencerede yanındaki summary yazan'a tıkla, orda da advanced'e tıkla en altta yazıyor. Bunların türkçe meallerini bilmiyorum eğer windows'un türkçeyse. Sevgilerimle
en güzeli budur
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
01kubi
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 06, 2008, 04:28:59 ÖS » |
|
arkadaşlar kbps ayarlamak istiyorsanız imtoo converter programını kullanın orada programın içine attığınız mp3 lerin kbps değerleri ile oynayabilirsiniz fakat mp3 ün orjini çok önemli yani kayıt kötü ise yapacak bişe yok ama iyi ve kısık ses ise bunu düzeltmek mümkün ideali bilindiği üzere 128 dir ama bazı rap parçalar genellikle kbps değerleri ile oynanmakta bu programda uygun kbpsyi deneyerek size uygun olanı seçebilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|