CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: SONY 5DI VE M3DI KULLANAN YADA KULLANMIŞ OLAN VARMI  (Okunma Sayısı 193 defa)
TheProdigy
Fanatik Üye

« : Ağustos 18, 2004, 02:37:52 ÖÖ »

SONY 5DI YADA M3DI KULLANMIŞ OLAN VARMI.VARSA FİKİRLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM

Şems AKÇA
İSTANBUL-BALIKESİR

Herhangi birşey hakkında bilgi edinmek için Arama bölüne bakabilirsiniz.

SounD_MasteR
Aktif Üye
**

« Yanıtla #1 : Ağustos 18, 2004, 05:38:16 ÖS »

biraz gereksiz galiba arkımda vardı bunun ilk cıkanıydı galiba yada bumu bilmiyorum renkli ama bilgden bisey aktaramıyodun
Walla sole bi kenwood dokanmatik bi in-dash lcd tamm bunları niye urettiler anlamadım zaten renkli teyp bu parayken bundan ucuz lcd ler var.

®®®  TrAcK FoR RaCe******StReEt FoR ShOw ®®®
aRIf
Arif
Hiperaktif Üye

Yalanci Admin

« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2004, 06:21:26 ÖS »

Sound master +1

...hocam sen bu aleti kendine almak istiyorsan hic tavsiye etmem. Alet tabiki cok harika ama eger verdigin parayi goz onunde tutulursa o paraya cok daha guzel aletler var. Biraz review okudum bu alet hakkinda herkez memnun ama 1-2 sorun disinda.
1-Alet kafa cikmali degil yani harika bir davetiye hirsizlara....
2-Normal kontrolleri kolaymis ama extra seyler (ses ayarlari, memory stick kullanimi) tam anlamiyla bir iskence diyor review'ler.
$600 altinda bir alete bakiyorsa bakilacak cok daha tatli cd/mp3 ler var hemde cok daha ucuza...

*Birde alet komplike bisi, eger olursa LCD sinde problem cikarsa o zaman basina eminimki is alirsin... Herkezin tamir edebilicegi brsey degil cunku.
*Garantisi var diceksin, cogu haranti kapsami sadece urunu aldigin ulke icin gecerlidir...

0.25psi 5hp A4
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.