trkkrsy
Yeni Üye
|
 |
« : Eylül 24, 2007, 04:16:22 ÖÖ » |
|
slm ustalar... bayağı uzun süren araştırmalarım sonucu, sony cdx-414u, sony cdx-gt616u ve pioneer deh-p7950ub arasında bi cihazı tercih edeyim dedim. ve en iyisinin pioneer olduğuna kanaat getirdim. birisi ile tanıştım, pioneerin spotunu 430 ytl.ye bulabileceğini söyledi. ama aklımda bi kaç soru var. bilenler yardımcı olursa sevinirim...
*bu modelde pioneerin direksiyon kumandasının çalışıp çalışmadığını bilen varmı_? (fiyatını bilen varmı_?) *bu modelde hdd bağlanıyormuş. bağlayan varmı_? acaba teyip hdd de marka tercih ediyormu_? yoksa ekonomik olsun no name olsun (icabında) olurmu_? *hdd yi bağladık diyelim... hdd den çalarken random (rastgele şarkı) dinleme imkanımız varmı_? *tekrar hdd ile soru; açtık (120gb) hdd de 20 bin şarkıdan 10 bin küsürlerde bi şarkı dinlerken gideceğimiz yere geldik. hdd yi sökmeden sadece teybin kafasını söktük gittik... işi hallettik geri geldik, teybi taktık oda ne_! 1 nci şarkıdanmı başlıyoruz_? yoksa 10 bin küsürlerde bi şarkıdan devammı ediyoruz_? (uçuk bişii olacak biliyorum ama, hem teyibi hem hdd yi söksekte gitsek çalınma riskine karşılık... illaki baştan başlar, ama napim japonların aklına aklım ermiyoki dedim belki yapmışlardır... ) *flash diskte kaç gb ye kadar destekler_? *yukarıdaki hdd için olan random ve sökme takmada kaldığı yerden başlama özelliği soruları flash disk içinde geçerli_? bunların cevapları_? *spotta olsa sonuçta belli donanımlarla gelecek bu alet. bana spot ürünün kutu içeriğini söyleyebilecek varmı_? neler beklemeliyim bu aletin kutudan_? *spotta menü dili nasıl_? türkçe diye bişii varmı_? tr de satılan garantililerde türkçe menü varmı_? eğerki tr dekilerde var ve spotta yok ise türkçe yüklenebilirmi_? firmware olayı_?
bu soruları bize soracağına satan kişiye sorsaydınya diyenlerde olacaktır. ama standart pazarlamacı mantığı... "ağzı ile kuş tutarmı_?" desem; "bir tek atmacayı oda çabuk manewra yaptığından" diyecektir.
vereceğiniz cevaplar benim gibi bu teyibi almak isteyen bir çok kişiye ışık tutacaktır. vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim. saygılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
erdem_vrx
erdem mutlu
Global Moderator
Tiryaki Üye

Hayattaki en degerli şeyler satın alınamayanlardır
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 24, 2007, 12:13:53 ÖS » |
|
önce üyelerimizi tanıyalım bölümüne kendını tanıtmalısın.öneriler daha çabuk gelecektır.
|
|
|
|
|
|
araç.................:2004 Connect ana ünite..........:pioneer deh-p 9650 mp bass.................:jl audio 13 w7 (loading) Bass Amp 2.......:jl audio slash 1000.1 ( loading) Mid..................:morel dotech mkII Mid Amp...........:Audison VRx cs 4.300.2 Chrome Shadown Edition Bass Amp 1.......:Audison VRx ex 1.500.2 Exclusıve Limited Edition volume control...:Audison vcrack bass remote control rca kablo...........:Audison Connection BT2-500 x 3 Capasitör..........:stinger shdh 35 f. altyapı..............:ass 0 awg sigortalık...........:ass 150 amp. akü..................:mutlu 72 amp. sonuç...............:Oº°‘¨146.0 db¨‘°ºO 
|
|
|
|
crazy
cılgın teskocu
Fanatik Üye

home sistem
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 24, 2007, 10:34:27 ÖS » |
|
kullanan kişiler cvp verecektir bildiklerini bizle paylaşıp bizi aydınlatacaktır emınım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TANEROZCAN48
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 24, 2007, 10:46:58 ÖS » |
|
bildiklerimi cevaplayayım. direksiyon kumandası işliyor. birtek bu teybe değil bir çok teyibe hdd bağlanıyor ama ayrıntılarını bilmiyorum. flash diskte diski sökmediğiniz sürece kafayıda sökseniz kaldığı yerden devam ediyor.random olayı flash diskte mevcut.menü dili ingilizce türkçe yok. spot üründe kutusu donanımı ve türkçe olmayan bir kullanma kılavuzu çıkar. kumandasıda mevcuttur. montaj şeması çoğunda çıkmıyor. garantilisini bulmak zor. spottada sorun çıkma olasılığı çok düşük. fabrikalardan test edilerek çıktığı için sorun olmuyor pioneerda. 385ytl ye kadar alan arkadaş var doğubankta. sitelerde 440ytl.
|
|
|
|
|
|
anaünite: pioneer avh-p5950dvd sinyal işlemcisi: cadence ceq:650 subwoofer:cadence daytona dcw-15c (1500watt rms) subwoofer amfi: cadence daytona dca-1600,1(1600watt rms) stereo amfi: cadence txa-6004(4x150watt rms 4ohm) compenant:2x cadence cvl-6k(200watt rms) coaxial: 2x for-x x69(180watt rms) capasitör: 2x cadence 1,2 farad rca kablo: 3x cadence power kablo:audiopipe 0ga power kablo sigortalar:audiopipe 300ah sigorta stinger kablo dağıtıcı akü:delphi 72ah
|
|
|
|
trkkrsy
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 25, 2007, 08:24:30 ÖÖ » |
|
385ytl ye kadar alan arkadaş var doğubankta. bilgilerin için saol... 385 ytl. süper fiyat. arkadaşın 385 ytl. ye kutu donanımı ilemi aldı yoksa sadece teyipmi_? biliyomusun bunu_? aldığı dükkanın ismini adresini telefonunu yasak değilse buradan; yasak ise pm den atabilirsen sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TANEROZCAN48
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 25, 2007, 06:13:24 ÖS » |
|
yine bir arkadaşımız demişti bu forumda doğubankta diye. zaten siteler %10kesiyor 440 olan ürün adamın eline 400 geçiyor listeleme ücreti falan derken düşüyor. dedikleri gibi doğubankta bu fiyata bulunması normal.
|
|
|
|
|
|
anaünite: pioneer avh-p5950dvd sinyal işlemcisi: cadence ceq:650 subwoofer:cadence daytona dcw-15c (1500watt rms) subwoofer amfi: cadence daytona dca-1600,1(1600watt rms) stereo amfi: cadence txa-6004(4x150watt rms 4ohm) compenant:2x cadence cvl-6k(200watt rms) coaxial: 2x for-x x69(180watt rms) capasitör: 2x cadence 1,2 farad rca kablo: 3x cadence power kablo:audiopipe 0ga power kablo sigortalar:audiopipe 300ah sigorta stinger kablo dağıtıcı akü:delphi 72ah
|
|
|
|
|
ZarGo
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 25, 2007, 11:55:53 ÖS » |
|
direksiyon kumandasını destekliyor ama kutunu ıcınden normal kumanda cıkıyor, ben flasdisk kullanıyorum flas dıske dosya acabılıyosun mesala turk yabancı slow dosyaların ıclerıne girerek sarkıları secebılıyosun bilğisayar gıbı yaspmıslar bi nevi teybın kafasını sök git tekrar tak muzık kaldıgı yerden bakın şarkı basından deıl muzıgın kaldıgı yerınden devam ediyo, dostum teyıp motorize kafa görulmeye deger kutu ıcınden mevcut kabloları teyp panjuru kumanda+sony pil  kafa muhafaza kutusu kullanma kılavuzu menusu ing. ben 4 - 5 ay önce dogubanktan 390 ytleye aldım en altkata inin oraları araştırın, cok memnunum tavsiye ederim teybın bı eksıkliği radyoların göndermıs oldugu isimleri göstermemesi onlarda hiç önemli deil 
|
|
|
|
|
|
Otomobil : W.Bora Ana ünite : Pioneer DEH-7950UB Ön Comp : JBL 6507C 70 Watt RMS arka Comp : JBL 6507C 70 Watt RMS COmp Ampli : JBL 75*4 4*104 Watt RMS@4 ohm Sub 1 : RocKFord P3 1000wpik 500w Rms Sub Ampli : JBL 601.1 1*580 Watt RMS@2 Ohm
|
|
|
|
|
sethi
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 27, 2007, 02:00:49 ÖS » |
|
bede 7950 ub kullanıyorum ve çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim doğubanktan yaklaşık 2 ay önce 385 ytl'ye aldım kutusundan uzaktan kumanda,muhafaza kutusu inglizce kullanma klavuzu ve kablo vs çıkıyo.sesi çok temiz ve net veren bir alet.tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
civciv
Cem Cebeci
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 28, 2007, 02:51:05 ÖS » |
|
direksiyon kumandası problemsiz çalışıyor (ben kullanıyorum) ancak bir eksiği var: el kumandasındaki joystickin orta tuşunun görevini yapacak tuşu yok. Parça listesi ve seçim görevlerini yapan tuş yani. onun haricinde problem yok, yolda giderken benim gibi sık sık parça değiştiren biriyseniz çok faydalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trkkrsy
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 28, 2007, 06:04:48 ÖS » |
|
teyip sahibi olan arkadaşların veridkleri bilgileri için teşekkür ederim... araştırmalarımız devam ediyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eirdem
erdem
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 28, 2007, 09:51:22 ÖS » |
|
bende p-880 ve 30 gb lık ipod kullanıyorum ama mutlaka hdd takın derim kullanımı çok kolaylaştırıyor tabii ben 7950 + hdd den kat be kat fazlasını verdim ama mutlaka çok güzel bir kullanımı olur yolda ne isterseniz onu dinliyorsunuz hemde cd ile radyo ile uğraşmadan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trkkrsy
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 08, 2007, 04:18:36 ÖS » |
|
arkadaşlar... direksiyondan kumandakullananlar; kumandanın seri nosu nedir_? yoksa hepsi olurmu_? pioneerinde diğer markalar gibi marine sınıfı kumandaları mewcut. bu kumandalar ne biçim kumandalar allah aşkına yaa_?  mesela şu; Pioneer CD-MR80D Wired Marine Remote Control http://www.discountcarstereo.com/detail.aspx?ID=771bu kumanda bu teyiple çalışırmı ki_? yada çalışır diyelim bu nereye monte ediliyor_? direksiyonun üzerinemi_??? yada çalışır dediğiniz kumanda numarası nedir_? fiyatı_? saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ccc_hifi
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 08, 2007, 04:23:54 ÖS » |
|
walla ben ilk defa gördüm bunu.ama bilindik kumandaları war 70 ytl civarıydı ben aldıgımda.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 08, 2007, 04:35:28 ÖS Gönderen: ccc_hifi »
|
|
FORD Focus GHİA-2000-06 GBP 58 Ana Ünite :pioneer p-880prs Mono Ampli 1 :orion hcca d-5000 Mono Ampli 2 :orion hcca d-5000 (loading) Stereo Ampli :audison VRx 6.420 Subwoofer :re audio mt-15 satanın taaa ... mid bass :morel elate 6 midrange :morel cdm-54 tweeter :morel mt-23 capasitör :stinger 35 farad Remzi ÖZARSLAN/ANKARA 
|
|
|
|
|
TANEROZCAN48
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 08, 2007, 08:07:20 ÖS » |
|
bir eklemede kataloğunda max 250gb ta kadar hafızayı destekliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trkkrsy
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 10, 2007, 03:31:01 ÖÖ » |
|
eywallah usta ama bişii sormak istiyorum... teyiple werilen kart tipi joystikli kumandada ki bastırma özelliği nasıl bunda_???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eirdem
erdem
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 10, 2007, 12:15:33 ÖS » |
|
bastırma yok ama birdaha sağ tuşa basarsanız ipodda o şarkıyı çalıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trkkrsy
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 10, 2007, 06:05:47 ÖS » |
|
yani sonuçta aynı işlevi yapıyor. yanlışmıyım_? (joystickte ortaya bastırma olayı)
birde random (rasgele) şarkı çalma işini ipod danmı ayarlıyosunuz_? yoksa teyipte olan özellikmi_???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eirdem
erdem
Hiperaktif Üye

|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 11, 2007, 04:41:23 ÖS » |
|
herşeyi teyipten ayarlıyorsunuz ipod'u sadece bağlıyorsunuz ve bağladıktan sonra zaten istesenizde hiçbir ayar yapamıyorsunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|