Hemen alayım ozaman fakat benim dogubanka gidip alma imkanım yok kargoyla getirtebilirim sorun olabilirmi yani adamlar bana tutupta sorunlu teyip gönderebilirmi garantilimidir bu alet. ben hemen takmıyacam zaten teyibi.
Doğubank'ta garanti olmaz ama adamların belli bir esnaflık olayı olduğu için sana tutup da bile bile bozuk mal yollamazlar. Amaaa ben olsam asla doğubank esnafından rica edip kargoyla mal göndertmem. Tanıdığın biri varsa istanbulda sor elemanlara paranı yolla alıp kargoyla yollasınlar.
Eğer hiç tanıdığın yoksa istanbulda forumdan güvenilir arkadaşlar var , rica edersin yollarlar veya atlar gelirsin kendin bakarsın hem de gezersin tabi işin gücün müsaitse , olmazsa en güzeli bir arkadaşa aldırtıp yollatmak yoksa Doğubank'tan birini bulup esnaftan istemek mantıksız olur.
Yurtdışı olayına gelince , bu verdiğim linklerin hepsi Garanti Bankası'nın başlattığı bir olay , herşey dahil fiyat çıkar kapına gelir ürün , gümrük , kargo , sigorta uğraşmazsın hepsi tek seferde ödenir ve sigortalı olarak sana gelir. Ama siparişten önce adamlara email atıp stoklarında istediğin aletten varmı diye sormak gerekir.
Bire doğubank'ta geçen gittiğimde bol miktarda SONY SONY CDX-F5700 ve türevleri teyp'ler gördüm (CDX-F5510 , F5710 gibi) çok revaçta gözüküyor. Fiyatları da uygun Sony teypler de güzel çalar istersen düşün ama tek emin olmadığım şey Preamp Voltajı: 2 volt gibi aklımda kalmış , şimdi 3 Volt'tan hatta 4'ten aşağısı teypleri almak ilmen caiz değildür =)