CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: pioneer deh-7650  (Okunma Sayısı 1182 defa)
sniper762
Yeni Üye
*

« : Şubat 13, 2005, 11:01:50 ÖS »

herkese selam arkadaşlar ana üniteye 550 ytl kadar bütçem var. 3 adet amfi çıkışı olan bir ünite almaya karar verdim. Forumda gezinirken dogu bankta pioneer deh-7650 nin fiyatının 420 milyon olduğunu yazılmış sizce doğrumudur. Yani bu konuda bilgisi tecrübesi olan arkadaşların yardımını ve önerilerini bekliyorum.

Volüm beşde bile olsa bas sesleri doygun olmalıdır.

SerCy
Tiryaki Üye

« Yanıtla #1 : Şubat 13, 2005, 11:21:27 ÖS »

380 YTL hatta dahada düşmüştür.

Alpine IVA-D106R
Alpine RUE-4190 Remote Control
Alpine PXA-H100 Imprint Sound Processor
Alpine KTX-H100 Imprint Sound Calibration Kit
Alpine KCE-422i Full Sped Ipod Connection Cable
Apple Ipod 5g 3o GB Video (Black)
Mb Quart Reference Series RCE-216 Comp.
Rockford Fosgate Punch 450.4 (New Style)
Stinger HPM Series Power Wiring Kits 1/0 AWG
Stinger Expert Series Power Wire 4 AWG
Stinger Expert Series Speaker Wire 14 AWG
Stinger Bullet Series RCA Cable x 3
Stinger Midi Digital Fuse Distribution
Stinger HPM Series Battery Terminal
Bosch Silver Plus 74A
sniper762
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : Şubat 13, 2005, 11:30:58 ÖS »

Hemen alayım ozaman fakat benim dogubanka gidip alma imkanım yok kargoyla getirtebilirim sorun olabilirmi yani adamlar bana tutupta sorunlu teyip gönderebilirmi garantilimidir bu alet. ben hemen takmıyacam zaten teyibi.

Deniz
Deniz
Forum Avukatı
Fanatik Üye
*

« Yanıtla #3 : Şubat 13, 2005, 11:35:09 ÖS »

680 YTL'ye Doğubank zemin katta (Kobalaş sanırım) 8650 teklif etmişlerdi , az birazda pazarlık payı olabilir. Ama sonu 50 ile biten modellerde CD okuma problemi ve RDS olmaması gibi bir iki eksik nokta var , tabi çok memnun olan arkadaşlar da var.

8600 istersen yurtdışında herşey dahil kapıya teslim 870 Milyon civarına geliyor.

Pioneer 8600

Ama JVC ve Blaupunkt da düşünebilirsin , o paraya güzel bir JVC yapabilirsin uygun fiyata.

Mesela Yurtdışı Garantili Alışveriş düşünürsen (Garanti Bankasının Sistemi ile)

JVC KD-SHX700 CD/MP3/WMA TFT Ekranlı 676 YTL Geliyor Kapıya Teslim

JVC SHX700

Dokunmatik ekran JVC KD-LHX500 AM/FM/CD/MP3 Kapıya Teslim 539 YTL

JVC LHX500

JVC KD-AR800 Arsenal CD/MP3/WMA Kapıya Teslim 362 YTL

KD-AR800 Arsenal

Deniz                                                        
sniper762
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : Şubat 14, 2005, 12:01:36 ÖÖ »

Deniz arkadaş zahmet ettin sağol vallaha düşünmeye değer şeyler birazdaha düşüneyim.

Deniz
Deniz
Forum Avukatı
Fanatik Üye
*

« Yanıtla #5 : Şubat 14, 2005, 08:01:18 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "sniper762"
Hemen alayım ozaman fakat benim dogubanka gidip alma imkanım yok kargoyla getirtebilirim sorun olabilirmi yani adamlar bana tutupta sorunlu teyip gönderebilirmi garantilimidir bu alet. ben hemen takmıyacam zaten teyibi.

Doğubank'ta garanti olmaz ama adamların belli bir esnaflık olayı olduğu için sana tutup da bile bile bozuk mal yollamazlar. Amaaa ben olsam asla doğubank esnafından rica edip kargoyla mal göndertmem. Tanıdığın biri varsa istanbulda sor elemanlara paranı yolla alıp kargoyla yollasınlar.

Eğer hiç tanıdığın yoksa istanbulda forumdan güvenilir arkadaşlar var , rica edersin yollarlar veya atlar gelirsin kendin bakarsın hem de gezersin tabi işin gücün müsaitse , olmazsa en güzeli bir arkadaşa aldırtıp yollatmak yoksa Doğubank'tan birini bulup esnaftan istemek mantıksız olur.

Yurtdışı olayına gelince , bu verdiğim linklerin hepsi Garanti Bankası'nın başlattığı bir olay , herşey dahil fiyat çıkar kapına gelir ürün , gümrük , kargo , sigorta uğraşmazsın hepsi tek seferde ödenir ve sigortalı olarak sana gelir. Ama siparişten önce adamlara email atıp stoklarında istediğin aletten varmı diye sormak gerekir.

Bire doğubank'ta geçen gittiğimde bol miktarda SONY  SONY CDX-F5700  ve türevleri teyp'ler gördüm (CDX-F5510 , F5710 gibi) çok revaçta gözüküyor. Fiyatları da uygun Sony teypler de güzel çalar istersen düşün ama tek emin olmadığım şey Preamp Voltajı: 2 volt  gibi aklımda kalmış , şimdi 3 Volt'tan hatta 4'ten aşağısı teypleri almak ilmen caiz değildür =)

Deniz                                                        
SerCy
Tiryaki Üye

« Yanıtla #6 : Şubat 14, 2005, 11:49:44 ÖS »

deniz selamlar
"8600 istersen yurtdışında herşey dahil kapıya teslim 870 Milyon civarına geliyor. "

bu fiyat shippng oldugu icinmi bu kdr yüksek? bildigim kadarıyla USA fiyatı 4oo küsürdü netten baktıgım fiyatlara göre

Alpine IVA-D106R
Bosch Silver Plus 74A
R
Global Moderator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #7 : Şubat 15, 2005, 12:14:11 ÖÖ »

ya bu jvc nin kumandalarını hangi takoz üretiyo.. bi kumanda bu kadar estetikden uzak olabilir heralde..

Onur ÖZER /Ankara-İzmit
  capon foreva twisted
Deniz
Deniz
Forum Avukatı
Fanatik Üye
*

« Yanıtla #8 : Şubat 15, 2005, 12:44:19 ÖS »

Alıntı sahibi: "SerCy"
deniz selamlar
"8600 istersen yurtdışında herşey dahil kapıya teslim 870 Milyon civarına geliyor. "

bu fiyat shippng oldugu icinmi bu kdr yüksek? bildigim kadarıyla USA fiyatı 4oo küsürdü netten baktıgım fiyatlara göre

Daha önce Yurtdışı alışverişler kısmında Garanti Bankası'nın yeni proje ortaklığından bahsetmiştim , tek bir fiyatla kapıya teslim uluslararası siparişler verilebiliyor. Bu da oradan hesaplanan toplam maliyet. Buna Shipping + Sigorta + Gümrük masrafları herşey dahil , extra bir masraf çıkmayacağı da sözleşmede geçiyor. Doğrudan mal sana teslim ediliyor belirtilen süre içinde.

Söylediğim bölümde ayrıntılı biçimde açıklamıştım , merak edersen bi incele. Ha bu arada proje Garanti Bankasının COmerxia ile ortaklığı ama ödemeyi herhangi bir kredi kartı veya PayPal ile yapabiliyorsunuz tabii.

Deniz                                                        
aykutissever
Fanatik Üye

« Yanıtla #9 : Şubat 15, 2005, 02:25:04 ÖS »

usa dan gelen teyplerde radyo sorunu olabilir bunuda göz ardı etmeyelim selamlar

SerCy
Tiryaki Üye

« Yanıtla #10 : Şubat 15, 2005, 08:53:45 ÖS »

Alıntı sahibi: "Deniz"
deniz selamlar

Daha önce Yurtdışı alışverişler kısmında Garanti Bankası'nın yeni proje ortaklığından bahsetmiştim , tek bir fiyatla kapıya teslim uluslararası siparişler verilebiliyor. Bu da oradan hesaplanan toplam maliyet. Buna Shipping + Sigorta + Gümrük masrafları herşey dahil , extra bir masraf çıkmayacağı da sözleşmede geçiyor. Doğrudan mal sana teslim ediliyor belirtilen süre içinde.

Söylediğim bölümde ayrıntılı biçimde açıklamıştım , merak edersen bi incele. Ha bu arada proje Garanti Bankasının COmerxia ile ortaklığı ama ödemeyi herhangi bir kredi kartı veya PayPal ile yapabiliyorsunuz tabii.

deniz tekarar selam ADSLDe problem var veya bu sitede yapıyo bilmiyorum ama butun sayfaları tın tın açıyor buda insanı sinir ediyor tahmin edebilecegin gibi. bu yüzden yazını okuyamıyorum üzgünüm bir ABD sitesinde dedigim gibi 9600 52o YTL idi shipping hariç bu garantinin yaptıgı kıyak bu sitedede geçiyormu yani her sitede mevcutmu?

Alpine IVA-D106R
Bosch Silver Plus 74A
Deniz
Deniz
Forum Avukatı
Fanatik Üye
*

« Yanıtla #11 : Şubat 16, 2005, 12:29:55 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "Deniz"
deniz selamlar

deniz tekarar selam ADSLDe problem var veya bu sitede yapıyo bilmiyorum ama butun sayfaları tın tın açıyor buda insanı sinir ediyor tahmin edebilecegin gibi. bu yüzden yazını okuyamıyorum üzgünüm bir ABD sitesinde dedigim gibi 9600 52o YTL idi shipping hariç bu garantinin yaptıgı kıyak bu sitedede geçiyormu yani her sitede mevcutmu?

Abicim ADSL rezalet bi olay walla aynı sorun bende de var , yani ADSL 1. viteste gidiyor hep bu aralar , inip arkadan itekleyesim geliyor Mr. Green

Garanti Bankası Comerxia ile ortaklık kurdu yurtdışı alışverişlerde gümrük ve shipping olayını güvenceye aldı. Asıl site DOUWANTIT  Bunu detaylı şekilde Yurtdışı alışverişler bölümünde anlattım. Shipping hariç dediğin fiyata gelebilir ama Garanti sisteminde yasal gümrük ve kargo ücreti + sigortası ekleniyor ve tek fiyat çıkıyor. Bu nedenle bir miktar geçiyor.

Benim bulduğum teypler o sitede DynaAudio bölümünde bir de Wallmart'ta var. Overstock mağazası da audio satışı yapıyor. Yazıyı okuyabilirsen detaylıca anlattım.

Deniz                                                        
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.