CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Pioneer DEH-3600MP  (Okunma Sayısı 528 defa)
muradh
Yeni Üye
*

« : Temmuz 16, 2004, 09:09:01 ÖS »

Selamlar. Aranıza yeni katıldım. Araç sistemleri konusunda da bir hayli yeniyim. (Sistemimden belli olur.) Yurtdışındaki bir tanıdıktan 3600mp istettim. Alet hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. Amacım sadece MP3 dinlemek. Fazla bişi beklemiyorum. Ayrıca aracımda (2000 Corolla) Sony XRC-8100R radyo-kasetçalar, 4*125w Jameson marka amfi , 30 cm markasız bir sub (tüpbass), ön kapılarda 16 cm JBL mid-tiz takımı var crossover'lı. Şu andaki sistemim bana yetiyor. Gerçi son seste dinlerken amfi kapanıyor arasıra ama şimdilik bana yetiyor. Yeni alacağım teyp hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Sitesinde yazmıyor ama bu alet ID3'leri okuyor mu? Bir de bu sistemle ne kadar uyumlu olur? İlerde yükseltecek olursam hangi parçadan başlayayım? Şimdiden teşekkürler!

Link http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=6971&taxonomy_id=25-121

GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2004, 09:54:40 ÖS »

Öncelikle aramıza hoşgeldin...

alette ön ve arka çıkış var sub çıkış yok şimdilik senin sistemine hükmedebilir.ancak ilerde ne olur bilemem.yani işi büyütüp parça eklersen daha detaya girersen ihtiyacını karşılamakta zorlanırsın.
ama şimdilik işini fazlası ile görücegi kanaatindeyim

maguna
muradh
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : Temmuz 19, 2004, 02:13:38 ÖÖ »

Eğer teybin siparişini vermeseydim, senin tesisatını alacaktım. Fakat siparişi verdikten sonraki gün senin sistemini gördüm ama iş işten geçmiş oldu. Neyse kısmet değilmiş. Bir diğer sorum da bi önceki mesajımdaki amfinin kapanması. Ses sonralara doğru yaklaşınca amfi kapanıyor. Bunun için hangi parçayı değiştirmeliyim?

Anonymous
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2004, 10:12:51 ÖS »

sesi kesmesinin birçok sebebi olabilir.. Kolonların gücünden daha fazlasını yüklüyor olabilirsin, akım az geliyor olabilir, amplifierın sınıyor olabilir,gerilim fazla düşüyor olabilir.. Yük normalden daha düşük olabilir.. Kısacası buradan kim ne derse yalan söyler.. Görmek lazım..

muradh
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : Temmuz 20, 2004, 02:46:53 ÖÖ »

Hmmm! Demek incelemek lazım. Zaten bugün tamamiyle ses gitti. Önceden teybi açıp kapatınca ses geliyordu. Bu gece bir gitti, tam gitti. Teybi açıp kapatıyorum sadece arka hoparlörlerden ses geliyor, amfiye bağlı sub ve ön hoparlörlerde tık yok. Yarın gidip amfiyi değiştirmeyi düşünüyorum. 4 çıkışlı bir JBL tavsiye etmişti. Param yetmediği için alamamıştım. Onunla değiştirsem nasıl olur?
 Bu arada bugün Pioneer 3600MP modelini taktırdım. Son derece memnunum. Beklentimden fazlasını verdi. Özellikle MP3 çalarken şarkılar arasının Audio CD kadar hızlı olması beni memnun etti. Merak ettiğiniz bişi olursa sorabilirsiniz.

GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #5 : Temmuz 20, 2004, 09:48:13 ÖS »

şu anda kullandıgın amfiden daha kaliteli oldugu kesin arkdaşım..
amfinin modeli büyük ihtimal gto4000 dir  4*50rms gücünde bir alet..

maguna
muradh
Yeni Üye
*

« Yanıtla #6 : Temmuz 21, 2004, 12:03:34 ÖÖ »

Bu sabah gidip görüştüm. Amfi yanmış galiba. Sorgusuz sualsiz değiştirdiler. Dediğin gibi JBL GTO 4000 taktılar. Üstüne 180 milyon daha bayıldım ama. Umarım bunun da başını yemem. Amfinin bozulmasına neden olarak subwooferın fazla gelmesi dediler. Zaten adam subwooferı satarken öve öve bitiremedi. Kendi arabasında da kullandığını söylüyordu. Markası Melacoustic ya da Medacoustic gibi bişi. Ortası mor renkte filan. Sizden bir de tavsiye rica edeceğim. Şu anda arabada arkada orjinal hoparlörler var. Yuvasını kesip-biçmeden (galiba 13 cm.) oraya ne marka-model hoparlör takayım. Bir de onları nasıl besleyeceğim? Bir tane daha amfi lazım mı bana?
  Şimdiden teşekkürler.

@Ghost Galiba tesisatını sattın. Gözüm kaldı tesisatında. Almayı çok isterdim. Alan kişi hayrını göremeyebilir.

barracuda
Administrator
Fanatik Üye

« Yanıtla #7 : Temmuz 21, 2004, 11:40:15 ÖÖ »

aman arkadaşlar nazar etmeyin ne olur...bi gün  sizinde olur..

muradh
Yeni Üye
*

« Yanıtla #8 : Temmuz 22, 2004, 12:25:23 ÖÖ »

Demek yabancıya gitmemiş. İyi günlerde kulanırsın inşallah. Bana da nasip olur inşallah! Hele teybe bittim. Güle güle kullan.

Austin Powers
Sina Güran
Fanatik Üye

« Yanıtla #9 : Temmuz 22, 2004, 08:51:23 ÖS »

Kapı kolonlarını ekonomik bir çözüm ile halletmek istiorsan Ground Zero GZRC 13 alabilirsin madem 13cm kapıların. Böylece kapıyı bacayı dediğin gibi kesip biçmen gerekmez.

Sistem konfigurasyonunda yardımcı olabilirim, msn:

Simson_@hotmail.com
barracuda
Administrator
Fanatik Üye

« Yanıtla #10 : Temmuz 22, 2004, 09:17:04 ÖS »

eyvallah kardeş saolasın:) daha iyisi sana kısmet olur inşallah

GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #11 : Temmuz 28, 2004, 01:48:49 ÖÖ »

bidakka yaa ne oluyor.. Question  Idea  Rolling Eyes
kim satmış tesisatını ne satması changer+focal bile aldım Laughing
bu arada 13 cm haparlör mü yoksa kompanentmi istiyorsun?

maguna
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.