CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: pioneer 7650 mi yoksa flash mp3 playermi  (Okunma Sayısı 352 defa)
T_N_T
Yeni Üye
*

« : Ocak 18, 2005, 09:28:39 ÖÖ »

Selam dostlar.Bana yardımcı olabilirseniz seviniirm. Pioneer 7650 düşünüyordum taki forumda 7600 ün 7650 den daha iyi olduğunu duyana kadar.bende premier dandiği var cd çalar kaset aparatlı cd leri hiç okumuyor.pioneer 7650 araba hareket halindeyken takılma yaparmı.Yoksa düşüncem muzio JM200 flash bellek mp3 player almaktı.Kararı yorumuna göre vereceğim.Ayrıca kaset aparatıyla cdman dan cd dinlemek kaset kalitesindeki sesmi demek oluyor.Cevabın için şimdiden teşekkürler.

relaX
Fanatik Üye

« Yanıtla #1 : Ocak 18, 2005, 09:43:58 ÖÖ »

kendinizi tanitsaniz bir once bakin linkide veriyorum daha fazla ugrasmayin diye
http://caraudio-tr.com/portal/viewforum.php?f=3

sorunuza daha cok cevap alirsiniz sonra belki

İnanç Serhan Tekin

Üfle güneşi sönsün
Kalbim kara kışın ayazına dönsün
Azrailim öpsün
Tek dönümsün ömrüm!
Sagopa Kajmer

Araç:Bora
Müzik sistemi;
Ana ünite:Blaupunkt Santa Monica C50
iPod Video 30 gb
Kablolu Kaset(yüzlerce dolarlık ana üniteler halt etsin bunun kalitesi yanında Very Happy )
Mid Bass:Noname 16 cm(Made in China)
Mid Tiz:Noname 13 cm(Made in China)
GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #2 : Ocak 18, 2005, 01:37:03 ÖS »

7650 nin kötü oldugunu kim söylemişki ?

Only Blaupunkt gamma Headunit
nurkan_09
Tiryaki Üye

« Yanıtla #3 : Ocak 19, 2005, 11:42:03 ÖS »

bence cd okumada 7650 7600 den daha iyi...

Restless
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #4 : Ocak 20, 2005, 12:23:16 ÖS »

Bende 7650 kullanıyorum gel gelelim hiç okumamazlık veya sarsıntılarda bi aksilik çıkarmadı..

ZistımofedavN
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power

« Yanıtla #5 : Ocak 20, 2005, 01:14:07 ÖS »

Alıntı
Kararı yorumuna göre vereceğim.

Alıntı
Cevabın için şimdiden teşekkürler.

hoşgeldin, sen direk biriylemi konuşmak istedin yoksa burayı birisi mi zannettin? Confused  Think

kendinizi tanıtırsanız çok makbule geçer dray  
7650 nin kötü olduğunu duymadım, özelliklede CD atlatma ya da okuyamama konusunda! yeni bir teyp almak istiyorsan profesyonel düşünmediğin sürece Pioneer 7650 çok iyi bir seçim olabilir. ama biraz daha fark vererek başka marka/model de seçebilirsin.

bende şirketin kendi arabasında(Renault Megane) kaset çalar olduğu için MP3 cihazımı ara adaptör(dönüştürücü) kullanarak bağlıyorum.ses kaliteli olmuyor Sad bunun adaptörlemi alakası var yoksa ne yaparsan yap ses hep bölemi olucak bilmiyorum Confused  ama en kaliteli çözüm yeni bir head unit olucaktır Surprised  dönüştürücü filan kullanmak mantıklı değil kalite de aramamak lazım Cool

Şirinyalı - ANTALYA
saffron
Aktif Üye
**

« Yanıtla #6 : Ocak 20, 2005, 03:31:22 ÖS »

arkadaşım dönüştürücüyle bu işler pek olmuyo ya.Bende çok dinledim acaba Ana üniteyi değiştirmesemmi diye ama ses kalitesi hiç tatmin edici değil.50 li modellerin kaçak olduğunu duymuştum ama ne kadar doğru ne kadar sorun çıkarır bilemem.Kullanan arkadaşlar bi sorun olmadığını sölüyo.

Alper Dost

Ankara
aykutissever
Fanatik Üye

« Yanıtla #7 : Şubat 05, 2005, 04:06:11 ÖÖ »

evet 50 modeli kacak ama hicbir sorunu yok 7600 neyse 50 de o 50 deki olmayan özellik rds
 fiyatıda 380ytl 420 ytl arası T_N_T kardeş

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.