CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: opel astra ana ünite  (Okunma Sayısı 368 defa)
golf4
Hiperaktif Üye

« : Eylül 06, 2004, 11:22:16 ÖÖ »

smile  Selam arkadaşlar,
benim çok sevdiğim bir arkadaşım,2004 model Opel Astra 1.4 aldı.Ancak ana ünitesi kaset çalar ve buna harici amfi ve CD Changer bağlatmak istiyoruz.Ama teyp için Cd changer bağlanması mümkün değil yeni bir model teyp(orjinal Astralar için cd changer ve amfi bağlantısı olan)alınması gerekli olduğunu ve ancak ona changer bağlanabildiğini söylemişler.
Ancak biz orjinal teybini yol bilgisayarına bağlı olduğu için başka bir üniteyle değiştirmek istemiyoruz.(Ayrıca ek masraf olmasın diye)Bunun üzerinden bir amfi veya Changer bağlamayı düşündük.Bu işlemi varsa ara parçalar kullanarak tabi ki mümkünse yapabilir miyiz?neler kullanmalıyız?Masrafı ne olur?saygılarımla,

Rasim AY
EUROPE

i_could
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2004, 02:42:06 ÖS »

radyo kontrollu cd changer tavsiye ederim astra vagonda kullanıo bi arkadasım gayette memnun anfi içinse bi bilgim yok ama unutma (impossible is nothing...) tabi para ne kadar sa o kadar...

i_could...

her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

Aykut YENİ
GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #2 : Eylül 06, 2004, 03:10:56 ÖS »

Alıntı sahibi: "profcuk"
radyo kontrollu cd changer tavsiye ederim astra vagonda kullanıo bi arkadasım gayette memnun anfi içinse bi bilgim yok ama unutma (impossible is nothing...) tabi para ne kadar sa o kadar...

i_could...

katılıyorum.
amfi çıkışı olrak ise soket dönüştürücü kullana bilirsin ancak hiç bir zaman orj çıkış gibi performans alamassın.ancak işini görür..
Saygılarımla.

Only Blaupunkt gamma Headunit
Pugtdeem
Fanatik Üye

« Yanıtla #3 : Eylül 06, 2004, 08:24:55 ÖS »

Bende Peugeotta orjinal teybe anfi bağladım.Teybin çıkışlarını çevirici diye bir alet var ona bağlıyorsun o da anfi çıkışı yapıyor.Bu parça 14 milyon.Cd changeri bilmiyorum ama anfi bağlayabilirsin.

Emre İyiliksever
Brooklyn
Aktif Üye
**

« Yanıtla #4 : Eylül 06, 2004, 09:12:13 ÖS »

Alıntı sahibi: "profcuk"

i_could...

katiliyorum radyo kontrollu bir cd changer almanizi oneririm mesela PIONEER CDX-FM657
http://www.pioneer-eur.com/eur/product_detail.jsp?product_id=477&taxonomy_id=25-32

Pioneer KEH-P4023R Main Unit
Pioneer 2 x TS-W203F Subwoofer
Pioneer CDX-P1280 Cd Changer (SATILIK)
Risk_
Aktif Üye
**

« Yanıtla #5 : Eylül 07, 2004, 11:04:57 ÖÖ »

Benim Megane II de orjinal Teyp in anfi çıkışı yok..Dönüştürücü kullanmak yerine teyp in içini açtım ve Anfi entegresinin üretici katoloğundan giriş uçlarını belirledim.Bu PreAmplifier girişlerinden Tos fiş ile çıkış yaptım...Bana kalırsa bu tip durumlarda yapılabilecek en iyi şey olsa gerek...Şu an Sub'a bağlı anfiyi buradan besliyorum.. Belki amatörce görülüyor olabilir ama pek fazlada seçenek yok ne yazikki.

Syg..

Meg II için yapmak isteyen olursa Entegre ile ilgili bilgiler..

http://www.semicon.toshiba.co.jp/td/en/ASSP/Audio_ICs/en_20020219_TA8276H_datasheet.pdf

tipo16v
AHMET TANERİ
Tiryaki Üye

« Yanıtla #6 : Eylül 07, 2004, 09:29:49 ÖS »

Amatörce değil profesyonelce görünüyor wink

İŞTE SAPIK MANİSALI!
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.