CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: jvc kd-g830 ?  (Okunma Sayısı 148 defa)
mavi_sahin
Yeni Üye
*

« : Şubat 29, 2008, 02:04:50 ÖS »

jvc kd-g830 marka teyp ve pıoneer 460 watt s serısı hoparlor aldım arkadaslar bu 2 cıhazdan werım alabılırmıyım ozellıkle teyple ılgılı yorumlarınıza paylasırsanız sevınırım aranızda yenı oldugum ıcın yanlıs yere baslık actıysam ozur dılerım.

maykıl
Aktif Üye
**

« Yanıtla #1 : Şubat 29, 2008, 04:20:37 ÖS »

bakın ben bişey söyliycem ama kimse yanlış anlamasın.arabaya iyi yada kötü bir anfi ve woofer takın.açın sesi gümbür gümbür vururken pioneer yada sony ovalleri devreye sokun inanın bana ses acaip bozuluyor.özellikle pioneer.bakın ben bu markanın ovallerinin üzerine çok düştüm.
örneğin 75.4 jbl anfi.104 watt rms veriyor.kayıplarını kafadan düşün diyelim net 90 kusur watt rms veriyor.bunun  rca voltajına uygun bir teyp takın.sesi %40 larda hoplar bozulmaya başlıyor.bu özellikle pioneer ve sony ovallerde oluyor.acaip sert ses veriyor ve hemen bozuluyor.
neden bozuyor diye neler denedim.100 watt rms li anfi taktım olmadı 90 wattlık taktım olmadı 2x40 anfiyi köprü yaptım teybi değiştirdim.ama sonuç aynı sesyükselmeye başlayınca tiz bas birbirine giriyor.
zaten senin aldığın hop.anfi için teybe bağlanmaz.gerçi anfiye bağlasan da sonuç aynı

select_id
Murat
Tiryaki Üye

better than you

« Yanıtla #2 : Şubat 29, 2008, 05:24:08 ÖS »

anfinin seviyesini ayarladın mı? kırpılma yapıyordur belki. bence hoparlörde değil ayarlarında sorun var senin.

"İki şeyin sonsuz olduğuna inanırım; biri evren, diğeri insanın aptallığı. Ama birinciden emin değilim."(Albert Einstein)
MSN kullanmıyorum, Lütfen istemeyin.Pioneer 7950 USB (satılık)
Elate 6" woofer
CDM 54 mid (yolda)
MT-23 tweeter
----
JL 300/4 (satılık)
JL12W6V2 SubWoofer
JL Slash 500
İzolasyon (söylentilere göre o da yolda)
Alt yapı (bekliyoruz efendim büyük bir sabırla)
maykıl
Aktif Üye
**

« Yanıtla #3 : Şubat 29, 2008, 05:42:57 ÖS »

önce anfi ve teybin uyumunu kontrol ettim .rca voltları nı birbirine göre ayarldım..sonra 2x0.75 tse li seslendirme kablosuna pioneer ovalleri bağladım.ve 5-6 tane anfi ilede ayrı ayrı denedim.gain ayarı yaptım.high da frekans ayarı yaptım.olmadı flata çevirdim.ne yaparsan yap sesi açtıkça aşırıbir tiz bas bozulması oluyor.sony ve pioneer de.....ama jbl power serisinde daha geç oluyor

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.