|
8ball
|
 |
« : Ağustos 13, 2004, 10:57:16 ÖÖ » |
|
JVC KD-G 800 Aranızda bu cdmp3çaları kullanan var mı? Bu hafta sonu alma ihtimalim var. 2 alternatiften bir tanesi gelicek ya JVC KD-G 800 yada pioneer deh-p560mp Çoğu kişinin dediği pioner'den şaşma ama JVC içinde nette yabancı forumlarda olumlu şeyler gördüm. JVC KD-G 800'nin bana gelişi 335milyon Pioneer'ın fiyatını daha öğrenemedim ama tahmin ediyorum 400-450 falandır. Kullanan arkadaşlar varsa artı veya eksilerini yazarlarsa çok sevinirim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
R
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 13, 2004, 11:27:42 ÖÖ » |
|
ikisinide kullanmadım ama özelliklerine baktım şimdi senin yazıyı okuyunca. jvc de hiç fena degil... hi volt cıkısları oldugunu yazıyo... tipi falan da hoş. ikisininde kumandasını tutmadım. hele jvc nin kumandasi cok garip kalitesiz duruyo.. karar biraz senin. bu arada jvc yi bilmem de bu verdigin pioneer modelini forumda kullanan oldugunu sanmıyorum... varsa şu an amerikada olan bi arkadas vardı arif ismi sanırım onda vardır. trde genelde 4numaralı modeller yani avrupa asya modelleri cok satıyo verdigin model premier adıyla geçen tip amerikada var sanırım. detayları yazsınlar eksik yanlıs bilgi varsa düzeltilsin Saygılar.
|
|
|
|
|
|
 Onur ÖZER /Ankara-İzmit capon foreva 
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 13, 2004, 02:11:59 ÖS » |
|
8ball dikkat ettiysen deh-p560mp dedin deh-p5600mp demedin.bu ilk yazdıgın model pioneer premier diye bir markanın ürünü belirtiyim ama pioneerla tüm özellikleri aynı ancak isim farklı.. jvc ye yönelmen daha mantıklı geldi bana
|
|
|
|
|
|
Only Blaupunkt gamma Headunit 
|
|
|
|
|
8ball
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 13, 2004, 02:45:12 ÖS » |
|
8ball dikkat ettiysen deh-p560mp dedin deh-p5600mp demedin.bu ilk yazdıgın model pioneer premier diye bir markanın ürünü belirtiyim ama pioneerla tüm özellikleri aynı ancak isim farklı.. jvc ye yönelmen daha mantıklı geldi bana Ok şimdi hemen sipariş veriyorum
334 milyon uygun geldi bana sizcede öyle mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 13, 2004, 02:56:02 ÖS » |
|
bence toptan fiyata bak bunun kargosuda var.ilk önce türkiye fiyatını öğren çok bir fark yok sa buradan almanı öneririm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8ball
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 13, 2004, 03:07:17 ÖS » |
|
bence toptan fiyata bak bunun kargosuda var.ilk önce türkiye fiyatını öğren çok bir fark yok sa buradan almanı öneririm. Yok daha önce tecrübe edindiğim bir yer burası fedex ile kapına getiriyolar herşey dahil fiyatı 332 milyon Dikkat ediyosanız fiyat sürekli kurdan dolayı düşüyo  Şimdi siparişi veriyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8ball
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 13, 2004, 03:14:05 ÖS » |
|
Order Summary: Product Description Merchant Qty. ($ USD) JVC KDG800 Animated 3D Graphic Display CD Receiver OverStock 1 169.99 -------------------------------------------------------------------------------- Order Subtotal: 169.99 -------------------------------------------------------------------------------- US Shipping & Handling 2.95 International Shipping & Handling 53.08 Customs, Duties, Taxes and Insurance 0.61 -------------------------------------------------------------------------------- Order Total: 226.63
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aRIf
Arif
Hiperaktif Üye

Yalanci Admin
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 13, 2004, 03:32:09 ÖS » |
|
8ball dikkat ettiysen deh-p560mp dedin deh-p5600mp demedin.bu ilk yazdıgın model pioneer premier diye bir markanın ürünü belirtiyim ama pioneerla tüm özellikleri aynı ancak isim farklı.. jvc ye yönelmen daha mantıklı geldi bana Primier de kotu bir marka degilki hatta hic degil cunki Pioneer kendisi uretiyor. Sadece biraz daha ucuza satiyor ayni urunu http://www.pioneerelectronics.com/ a gidip bakarsaniz orada bilgi bulabilirsiniz. Primier alirkende bi korku olmasin icinde. Sadece Pioneer in yan kurulusu gibi bisi.
|
|
|
|
|
|
0.25psi 5hp A4
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 13, 2004, 03:46:00 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
8ball
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 13, 2004, 03:51:18 ÖS » |
|
Siparişi verdim zaten Beni bu şimdilik keser ilerde başka bişey bakarız tabi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 13, 2004, 04:50:39 ÖS » |
|
hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dilegi ile... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
onuralp
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 13, 2004, 05:14:30 ÖS » |
|
arkadaşlar benim bildiğim kadarı ile premier pioneer den daha pahalıya satılıyor.Aslına pioneer ın niye böyle bir farklılaşma stratejisi güttüğünü de bilmiyorum...Birinin ismi premier diye ona 10-20 $ fazla veriyorsun...Belki pioneer çok fazla araba da var senin ki premier olsun hadi canım sen o yüzden $$ fazla ver mantığıdır ki e o da çok saçma be...Hangi akla hizmet bir türlü çözemedim..Hadi ucuz satsa anlayacağım... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Junior CA-Tr
Cüneyt GÜVENÇ
Tiryaki Üye

V8 Power
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 13, 2004, 07:51:00 ÖS » |
|
valla arkadaşlar ortalık biraz karışmış dolayısıyla benimde aklım karıştı  benim bildiğim ve öğrendiğim Pioneer ın "Premier" adı altında yeni bir model piyasaya çıkardığı.çünki bu cihazlarda da ortada "Premier" yazıyo,kenarda yine "Pioneer" yazısı duruyor.
|
|
|
|
|
|
Şirinyalı - ANTALYA
|
|
|
|
|
tipo16v
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 13, 2004, 09:06:46 ÖS » |
|
Benim fark ettiğim bi konu var bu premier avrupa modellerinle aynı genelde. Pioneer olarak satılanlarsa bizdekilerden biraz farklı. Yani asya avrupa modellerini orda premier diye satıyolar gibi...
|
|
|
|
|
|
İŞTE SAPIK MANİSALI! 
|
|
|
|
|
8ball
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 13, 2004, 09:35:06 ÖS » |
|
valla arkadaşlar ortalık biraz karışmış dolayısıyla benimde aklım karıştı  benim bildiğim ve öğrendiğim Pioneer ın "Premier" adı altında yeni bir model piyasaya çıkardığı.çünki bu cihazlarda da ortada "Premier" yazıyo,kenarda yine "Pioneer" yazısı duruyor. +1
Banada öyle geliyo premier sadece pioneer'in bir modeli bence yani marka olarak değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GHOST
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 13, 2004, 11:57:30 ÖS » |
|
eğer lisanslı olrak pioneer ın ürünü ise sorun yok.tıpkı rf ile la gibi olur. ancak fiyat farkıda tuhaf birşey tipo16v dedigin doğru olabilir. teyplerin ön kafalarında üst bölümde sadece premier yazıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|