CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Double-din montaj sonrası  (Okunma Sayısı 426 defa)
Speedy_Amedeus
Yeni Üye
*

« : Mart 16, 2008, 12:59:48 ÖÖ »

Arkadaşlar selamlar,

Yeni aldığım double-din cihazımı vw passat 2007 gögüslüğüne monte ettireceğim. Ancak sokakta park ettiğimde dikkat çekmemesi için ne yapılabilir konusunda önerilerinizi bekliyorum.

Benim aklıma gelen ilk şey şu ancak sizden farklı önerilerinizi bekliyorum.
Konsolda mevcut olan 1-din yüksekliğinde kapağın içinden çıktığı yerler vardır ya, oradaki gibi bir kapak yaptırıp gece onu kapatmak. ( Mesela Laguna'larda teyp için yapılmıştı bu, 96 modellerde filan vardı )

Benim aracın göğüslüğüne örnek foto ektedir.

Laguna kapak örneği de ektedir.

Not. Fotolar sahibinden.com'dan alınmıştır.

Teşekkürler...

sipahi3578
Yeni Üye
*

« Yanıtla #1 : Mart 16, 2008, 01:25:03 ÖÖ »

maalesef bu tür ürünler için bu sıkıntı oluyor benim görüştüğüm uzman montajcılar o kadar kolay sökülemeyeceğini çünkü kızak sistemiyle değil direkt olarak vidalamak suetiyle montj yapıldığını belirttiler
ama en mantıklısı senin de dediğin gibi bir plastik kapak bulmak
ayrıca kaskoya da mutlaka işlettir tedbir olarak
aldığın ürün hakkında bilgi alabiirmiyiz marka model fiyat ve temin ile ilgili şimdiden hayırlı olsun

Speedy_Amedeus
Yeni Üye
*

« Yanıtla #2 : Mart 16, 2008, 11:22:00 ÖÖ »

markasını bilmiyorum (malum uzakdoğu) ancak 1300 YTL'ye 7" - doubledin - all-in-one bir cihaz.
7" touchscreen, dvd, divx, mp3 player, tv tuner, gps navigasyon, bluetooth, extra tv anteni, memory card, usb port dahil. Bunların hepsi cihazın üzerinde geliyor. Türkiye haritası ve igo8 de dahil.
Buna ilave innovatek 2 adet 7" kafalık da aldım. 1 adet de geri görüş renkli kamera da aldım. Tabii, bu cihazlarla hepsi 1.900'ü buldu. Montajı bakalım kaça yapacaklar, nasıl yapacaklar ? Göreceğiz smile

sipahi3578
Yeni Üye
*

« Yanıtla #3 : Mart 16, 2008, 12:35:22 ÖS »

ok ama nereden aldın bende pioneer avh-p6850 alayım diyorum nereden bulabilirim
yurtdışındnsa gümrük varmı

Speedy_Amedeus
Yeni Üye
*

« Yanıtla #4 : Mart 17, 2008, 08:39:36 ÖÖ »

gittigidiyor'dan satın aldım, hem güvenli alışveriş ( ürün eline geçmeden paran satıcıya aktarılmıyor, ayrıca ürünü beğenmeyip 3 gün içinde geri iade etme hakkın var ), hem de satıcının güvenliğini reputation puanından görebiliyorsun. Her ne kadar rep puanı yüksek kişi aldatmaz garantisi yoksa da smile en azından hiç görmeden alışveriş yaparken yine de bir güvence olduğunu düşünüyorum.

İsterseniz satıcıyla sizi görüştürebilirim daha sonra, bana pm gönderin, yardımcı olurum, tabii ki alıp almamak sizin kararınız. Sonuçta pioneer, alpine, jvc, kenwood gibi cihazlara göre kalite olarak düşüktür ama bu markalara da 2 katı fiyat ödeyince insanın maddi gücü ön plana çıkıyor. Alabiliyorsanız elbette bu 4 marka Sad

coolb
Aktif Üye
**

« Yanıtla #5 : Mart 18, 2008, 11:03:28 ÖS »

arkladaşım ben eski arabamda yapmıştım. şu küçük t-shirtler varya Türk bayrağı yada (bebek var) fialan yazanlardan onalardan birtane al. teybin hemen üst kısmına yapışkan askıyı yapıştır. gündüzleri arabanı kullanırken t-shirt ü kaldır gece teybin üstüne as kimse göremez altında ne var.  Very Happy

araç               : 1998 model ford mondeo
ana ünite        : pioneer 5950 ib
anfi                : jbl 75.4
ön component  : jbl gto6507
arka panzot     : jbl gto937
woofer            : jbl gt4-12
capacitor         : 1.2 farad cadence
rca kabloları     : cadence
görüntü sistemi : hct portatable dvd dvix player

ilave olacak:bas anfisi (olacaksa tam olsun.vazgeçtim 300.1 ve edisondan hedefim 600.1 ) yaza doğru inşallah. Very Happy 1 takım daha component

eirdem
erdem
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #6 : Mart 20, 2008, 12:45:24 ÖÖ »

en iyisi kasko ve sağlam yere park etmek zaten adamlar eğerki göz koyduysa takip edip gene temizliyorlar arabayı

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.