CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: double din'imi yeni aldım ve nasıl kapatılacağı konusunda yardım.  (Okunma Sayısı 159 defa)
sgapao
Zamir KARAOĞLAN
Aktif Üye
**

Peugeot/207

« : Mayıs 08, 2008, 11:12:26 ÖS »

selamlar arkadaşlar. sizlere bir sorum olacak bugün aracıma double din taktırdım. (pioneer avic d3) montaj sonrasında eve geldiğimde teyibi kapatamadığımı gördüm teyip off konumunda görünüyor fakat hala ışıkların bazıları açık görünüyor. ekranına tamamen kararması gerekmiyormu? yoksa bu bütün double din'lerde olan bir özellikmi? bunu soruyorum çünkü bu haliyle hırsızlara davet çıkarıyor davetkar bir şekilde orada duruyor. ayrıca ikincisi akü meselesi yani bu böyle ışıkları yandığında aküden çok enerji almıyormu? bu konuda herhangi bir bilgin varsa ve yardımcı olursan sevinirim. saygılar. (birde acaba montajcıma söylesem arabayı kapattığımda teyipte kapanaccak şekilde ayarlanabilirmi? benim üstünden çıkardığım teybim o şekildeydi ve sonradan tekrar basınca açılıyordu) tekrardan saygılar. bu arada aracım peugeot 207.

punk
Tiryaki Üye

« Yanıtla #1 : Mayıs 09, 2008, 11:49:12 ÖÖ »

demo acık olabilir menüden kapatabilirsiniz

sgapao
Zamir KARAOĞLAN
Aktif Üye
**

Peugeot/207

« Yanıtla #2 : Mayıs 10, 2008, 05:43:29 ÖS »

valla bugün halletim sorunu. araç kapandığında teyipte kapanıyor. orjinalinde olduğu gibi yaptım. güzelde oldu. navigasyon konusunda yardımcı olabilecek varmı? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

erdem_vrx
rekabet etmez.rekabet yaratır.
Global Moderator
Tiryaki Üye

Hayattaki en degerli şeyler satın alınamayanlardır

« Yanıtla #3 : Mayıs 10, 2008, 05:48:05 ÖS »

valla bugün halletim sorunu. araç kapandığında teyipte kapanıyor. orjinalinde olduğu gibi yaptım. güzelde oldu. navigasyon konusunda yardımcı olabilecek varmı? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
sorunu nasıl giderdin..

araç.................:2004 Connect
ana ünite..........:jvc 6108 dvd
ekran...............:jvc kd-m 706 İndash(satıldı.)
Mid..................:morel dotech 5 mkII 13 cm (300 watt peak)
bass................:2 x hertz hx 380(700 rms 1400 watt peak)satıldı..
Mid Amp...........:Audison VRx cs 4.300.2 Chrome Shadown Edition
Bass Amp.........:Audison VRx ex 1.500.2 Exclusıve Edition (satılık)
volume control...:Audison vcrack bass remote control
rca kablo...........:Audison Connection BT2-500 x 3
Capasitör..........:2 x stinger shdh 35 f.
altyapı..............:ass 0 awg
sigortalık...........:ass 150 amp.
akü..................:mutlu 72 amp.
sonuç...............:Oº°‘¨146.0 db¨‘°ºO
sgapao
Zamir KARAOĞLAN
Aktif Üye
**

Peugeot/207

« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2008, 02:42:58 ÖS »

Montaj yaptırdıgım yere gittim kontaga bağlattım kontak kapandımı elektirigi kesiyor artık ana ünite sorun halledildi

sgapao
Zamir KARAOĞLAN
Aktif Üye
**

Peugeot/207

« Yanıtla #5 : Mayıs 12, 2008, 12:31:32 ÖÖ »

şimdi merak etiğim bir şey vr bu ünitenin navigasyonunu nasıl çalıştıracağım? bu konuda herhangi bir fikri olan varsa veya istanbulda falan bu konuyla ilgili çalışmaları olan varsa telefonunu bana verirse sevinirim. navigasyon sorununu hallettikten sonra sıra geliyor componentlere onlarıda allahın izniyle yardımlarınızla berbaer güzelce döşemek istiyorum. şimdi kompenant sorunu ve onunla beraber anfi ve kapasitörlerde sıra. yavaş yavaş daha iyi oluyor. bütçeyide zorlamamış oluyorum ama biraz sabır gerekli.smilesmile sabredebilecek olan varsa benim gibi yapsın.

djzonk
Fanatik Üye

« Yanıtla #6 : Mayıs 12, 2008, 06:05:35 ÖS »

nv ile ilgili hic deneyimim olmadı . fakat kontağa bağlatmak yerine teyp demo modundayken func. tuşuna basılı tutup onu kapatabilirdiniz. nitekim bazı zamanlarda kontağa anahtarı tak cıkar unuttum filan olayları can sıkabiliyor . smile

Pioneer deh-p7950UB usb (8 gb fuji flash disc + 8 in card reader + 4 in usb coklayıcı )
Phonocar 2 way 100 rms
Bolt 2 ohm 2x150 rms
Rockford fosgate BD1501
Rockford fosgate power T115D2
A.S.S 1 farad caps.
Stinger 0 awg mono amp.
A.s.s 8 awg stereo amp.
Stinger 250 amper digital sigorta
Stinger gümüş kaplama artı ve eksi akü kutup baslıgı
Delphi Freedom 55Ah 550CCA
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır