CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: CD Changer takılabilir mi?  (Okunma Sayısı 348 defa)
dr.amon
Aktif Üye
**

« : Ekim 25, 2004, 11:25:29 ÖS »

Ana ünite arabanın kendi radyosu,üzerinde tek cd girişi var,bu durumda galiba cd chg.bağlanamazmış.Jvc'nin radyo frekansından yayın yapan kablosuz cd chg.modellerinden bahsettiler,deneyen oldu mu,kablosuzda ses bozulur mu,yosa kablolu kadar randıman verir mi?

M.Deniz Yılmaz

GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #1 : Ekim 26, 2004, 01:20:27 ÖS »

radyo frekansından yayın yapan changer lar mevcut..ancak ses cd kalitesindeki gibi olurmu tartışılır...

Only Blaupunkt gamma Headunit
Risk_
Aktif Üye
**

« Yanıtla #2 : Ekim 26, 2004, 04:33:56 ÖS »

FM bandındaki sıradan bir radyo istasyonunun kalitesinde olacaktır.Eğer çözüm yok ise son çare olabilir ama vasat olacağı kesin.

Syg.

dr.amon
Aktif Üye
**

« Yanıtla #3 : Ekim 26, 2004, 11:19:20 ÖS »

Anlaşıldı,onu takmıcaz,galiba cd chg. da takamıcam,orijinal radyoyu değiştirmek istemiyorum,ön göğüsün orijinalliğiğ bozulmasın diye.Bu durumda başka bir öneriniz olabilir mi?

M.Deniz Yılmaz
onuralp
Fanatik Üye

« Yanıtla #4 : Ekim 27, 2004, 12:25:06 ÖÖ »

valla cozum olarak mercedes almanya ya mail atip hangi ureticiye yaptirdiklari ya da changer seeneginin ve siparisinin olup olmadigini sormak...
ben bir 95-02 kasanin head unitlerinin alpine orijinli oldugunu duymustum.ebay da da boyle ilanlar vardi...

en saglikli yol fabrikaya danismak... roll

Bir onerim de eger bu ise de butce ayirabilecekseniz modvi elektronik i arayip becker headunitler hakkinda bilgi almaniz...Sanirim boylece hem daha kaliteli headunit olanaginiz hem de changer olanaginiz olabilir cunku onlar mercedes bmwler icin oem becker urunler getiriyorlardi...linkini buldum... asagida...Kolay gelsin... smile  :arrrow:

http://www.modvi.com.tr/markalar_becker.htm

Onuralp Armağan/İstanbul

www.acikradyo.com.tr

Home Audio is the best, SQ is ok...
onuralp
Fanatik Üye

« Yanıtla #5 : Ekim 27, 2004, 04:02:29 ÖÖ »

...

Onuralp Armağan/İstanbul

www.acikradyo.com.tr

onuralp
Fanatik Üye

« Yanıtla #6 : Ekim 27, 2004, 06:52:28 ÖS »

Bu arada dikkat ettim de modvi Fujitsu Ten i de urun gamina dahil etmis.Bu sanirim su anlama geliyor olabilir.Yurtdisi siteleri gezen arkadaslar mutlaka eclipse headunitleri duymuslardir.Alpine la surekli karsilastirilirlar ve eclipse fujitsu ten grubunun cikardigi bir marka...Sanirim eclipse ler ile yakin bir zamanda tanisacagiz... Smile

Onuralp Armağan/İstanbul

www.acikradyo.com.tr

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.