CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: cd changer a movie card...???  (Okunma Sayısı 416 defa)
i_could
Hiperaktif Üye

« : Eylül 06, 2004, 09:47:36 ÖS »

arkadaslar su konuda bana bi acıklık getirin yaa bole bisiy varmı bi ara benim arkadasımda hei nin vcd changeri vardı bende buna ozendim bizim paynıra bole bisiy yapılırmı dedim olur dediler benden daha iyi elektronik bilgisi olan arkadaslar bunu bana bi acıklıyabilirlermi acaba bole bisiy mumkunse 6 lı ya da 10 lu ya da 12 li changer a en fazla 200 milyon verip 100$ a da bu kartı taktırırsak bizim deh3500 mp ana üniteye yazık etmemiş oluruz yani ben garanti dolar dolmaz benimkine ole bisiy yapmayı düsünüyorum ama bide bu nekadar sağlıklı olur yani her kasıste laka da atlama yaparsa olayın bi anlamı kalmaz  

görüş ve fikirlerinize acığım...

i_could...

her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...

Aykut YENİ

GHOST
Administrator
Tiryaki Üye

« Yanıtla #1 : Eylül 07, 2004, 12:34:26 ÖÖ »

normal teyplere takıldıgını biliyorum.ancak verim çok iyi plmuyor diye duymuştum.
ama changer i ilk defa duyuyorum.

Only Blaupunkt gamma Headunit
Brooklyn
Aktif Üye
**

« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2004, 01:18:55 ÖS »

bu konu hakkinda daha oncede bir aciklama yaptigimi hatirliyorum, arkadaslar cd changerlara movie card diye bir sey takilmasi imkansiz taksanizda performans elde etmek imkansiz, teknik olarak her changerin bios u yani flash belleginde RLTC parcasi war, movie card takmak icin bunu degistrimeniz, weya upgrade etmeniz gerekir. RLTC yi degistirirseniz okuyucu kafayida degistirmeniz gerek, okuyucu kafayi baska surumle degistirmekde imkansiz degistirirseniz changerin mekanik problemi ortaya cikacaktir. Bundan dolayi movie card takmak changerlar icin imkansiz dir.

Pioneer KEH-P4023R Main Unit
Pioneer 2 x TS-W203F Subwoofer
Pioneer CDX-P1280 Cd Changer (SATILIK)
more_speed
Aktif Üye
**

« Yanıtla #3 : Eylül 28, 2004, 04:59:17 ÖS »

brooklyn böyle bir olay var
ayrıca bu olayın cihazın biosuyla hiçbir bağlantısı yoktur
yada kafa deiştirmene gerek yok çünki farklı bir şey yoktur cd formatı aynıdır sadece cihaz okuduğu dosyayı tanımlayamaz bunuda vcd formatını çözecek codece sahip bir kartla çözüyorlar kapiş

lütfen bilmediğin konular üzerine insanları yanlış yönlendirme

i_could
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #4 : Eylül 28, 2004, 09:40:39 ÖS »

yorumlar icin tekrar tekrar tesekkurler ama more_speed kardes bi de bunu nerde ve kaca yapıyolar ben 100$ gibi bisiy duydum da...

Aykut YENİ
more_speed
Aktif Üye
**

cvp
« Yanıtla #5 : Eylül 28, 2004, 10:01:48 ÖS »

abicim nerde ve kaça yaptıkları hakkındaki bilgim bizim bi abiye yaptırıcaz 70 dolarmı ne dedi abi bana ama bilmiom tam olarak bu hafta bilemedin haftaya yılmaz pandizotun oraya yolum düşer sorarım oraya bide bizim burda dizyn var orayada sorarım

nurkan_09
Tiryaki Üye

« Yanıtla #6 : Eylül 28, 2004, 10:20:34 ÖS »

evet bizim özer oto müzik 100 dolara takıyoo ve performanslarda gayet iyi ama sadece pioneer changer lara takıyorlar şimdilik sadece bu ay benim arabada dahil 12 arabaya taktılar ama monitörünüzün de iyi olması lazım...

Brooklyn
Aktif Üye
**

« Yanıtla #7 : Ekim 01, 2004, 01:50:11 ÖÖ »

Alıntı sahibi: "more_speed"
brooklyn böyle bir olay var
ayrıca bu olayın cihazın biosuyla hiçbir bağlantısı yoktur
yada kafa deiştirmene gerek yok çünki farklı bir şey yoktur cd formatı aynıdır sadece cihaz okuduğu dosyayı tanımlayamaz bunuda vcd formatını çözecek codece sahip bir kartla çözüyorlar kapiş

lütfen bilmediğin konular üzerine insanları yanlış yönlendirme

OK. Kardes kizma hemen. Su ana kadar baya bir changer alip sattim yani tum modelleri we yaptiklari butun arizalarida bilirim. Neyse bu VCD olayi arac ici eglence sistemlerinde yeni onu bilmiyorum iddia etmiyorum benimkisi sadece teknik bir yorumdu.Artik bizim VCD ile ugrasacak waktimiz kalmadi zaten bir ayagimiz cukurda  Smile  Yeni teknolojiler = Gencler  smile

Pioneer KEH-P4023R Main Unit
Pioneer 2 x TS-W203F Subwoofer
Pioneer CDX-P1280 Cd Changer (SATILIK)
more_speed
Aktif Üye
**

cvp
« Yanıtla #8 : Ekim 01, 2004, 02:17:33 ÖS »

kızmak ne haddime
ben öyle cd changer falan bilmem donanım meraklısıyım ve teknik olarak anlattıkların mantıksız teorik olarakta zaten yapıyolarmış yanlış anlama uyuz izlenimi vermek istemedim smile yani söyle düşün cihaz o cdyi okuyo yane cd kafasıyla bi alakası yok donanınmsal bir deişiklik yapmadığından cihazın biosunada yeni bir şey tanıtmaya gerek yok ben bunu sadece bir frimware update ile olabileceni düşündüm ama zannediyorum dışardan takılan bir kart hem çıkış sağlıyor hemde okuduğu cd yi çözüyo tamamen codec meselesi yani playstationlar gibi düşün onlarda aynı mantıkla çalışıyor senin dediğin olay için cd formatının deişmesi lazım dvd mesela ama o da çok komplike ve imkansıza yakın bir iş

i_could
Hiperaktif Üye

« Yanıtla #9 : Ekim 03, 2004, 07:33:14 ÖS »

yorumlar için tekrar tekrar tesekkürler...

i_could...

Aykut YENİ
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.