CarAudioTurkey
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Arkadaslar lutfen gorus ve yardimca ihtiyacim var  (Okunma Sayısı 213 defa)
Tolga_Sahin
Aktif Üye
**

« : Şubat 05, 2005, 01:35:06 ÖS »

Selam herkese
  Bir kenwood 7021 im var ve son 3 gundur problem yasiyorum.Problemim ise soyle hemen soyluyum ;
cd`yi takiyorum mukemmel caliyor atlama....etc super yani hemen melodi degistrildiginde problemsiz yanliz eject`e basinca acayip canim sikiliyor cunku cd`yi cikarmiyor. On panel iniyor yanliz icinden vizzzzzzzzz..... diye ses geliyor normal bir ses yani cikarmak icin ama sanki bana bosa donuyormus gibi geliyor , bazende ucunu cikariyor ve cd yi kendim cekmek zorunda kaliyorum.B u type benim icin onemli yani maddi veya manevi degil......eski olabilir ama bunun disinda baska bir type kullanmayi dusunmuyorum cunku cok hosuma gidiyor ayrica mp3 falan da hosuma gitmiyor........ eger olursa dvd li pioneer , kenwood falan ..... neyse konuya geliyim ben tekrar..... lutfen bana type`in bozuk olup olmadigini soylersniz sevinirim hani belki basiniza gelmistir.Temizletmek mi gerkiyor yoksa cd kalitesine goremi yapiyor bu pisligi.....
Yorumlarini bekliyorum simdiden thanx herkese

barracuda
Administrator
Fanatik Üye

caraudioturkey power...

« Yanıtla #1 : Şubat 05, 2005, 01:55:50 ÖS »

orda büyük ihtimal cd yi itme mekanizmasında bi sorun var.Herhangi bir  teknik servise gidersen sana yardımcı olurlar. Fazla bi masraf olacağını zannetmiyorum..

ana ünite     : pioneer p880 rs
component   : stock 13 cm renault
system amp. : audison srx3
sub               : hertz HS200 x 2 (2001 model)
TheProdigy
Fanatik Üye

« Yanıtla #2 : Şubat 05, 2005, 07:09:18 ÖS »

Alıntı
orda büyük ihtimal cd yi itme mekanizmasında bi sorun var.Herhangi bir teknik servise gidersen sana yardımcı olurlar. Fazla bi masraf olacağını zannetmiyorum..

+1  Fakat elektriksel bir problemde olabilir çünkü bazen 3 ünü birden çıkartıyor diosun.ama barracuda nında dediği gibi çok bişiy tutmaz heralde servise götürsen.

Şems AKÇA
İSTANBUL-BALIKESİR

Herhangi birşey hakkında bilgi edinmek için Arama bölüne bakabilirsiniz.
Tolga_Sahin
Aktif Üye
**

« Yanıtla #3 : Şubat 05, 2005, 07:46:02 ÖS »

Simdi biraz once daha degisik birsey oldu , icine taktigim cd cd cantasindan cikardigim bir cd`yle yan yana koydum icinden zorla cikan bu cd digerinden daha ince.Oburunu taktim ve paldir kuldur cikartiyor.Ya icinde fazla kalinca yapiyor yada dedigin gibi cikarma mekanizmasinda bir sorun var veya dedigim gibi cd kalitesine gore ..... cunku icinde takili olan cd nin icinde 6 sarki var ama orijinal degil ustu baskili falan ayni korsan gibi .....herhalde dandik biraz.ama genede bir servise gitmekte fayda var herhalde !!!!

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Theme by webtechnica.com.